ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θεωρία συνομωσίας: κάποιοι τα παίρνουν για να φιμωθεί το διαδίκτυο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Θεωρία συνομωσίας: κάποιοι τα παίρνουν για να φιμωθεί το διαδίκτυο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
01/06/2007, 18:57:05

τζεντλεμαν κοιτα απο το παραθυρο σου ΤΩΡΑ!

ειμαστε απεξω με την μεντεχ (οι δυο τυποι με τις καμπαρντινες)

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

hendrixΜέλος
01/06/2007, 20:10:48
ο ορος "καρκινογονος παραγων" ειχε ενα ευρυτερο εννοιλογικο φασμα στο συστημα σκεψης του ραιχ

το οτι προκαλουσε (η εστω ετσι νομιζε) καρκινο σε πειραματοζωα ενιοντας τους καλλιεργημενους "βακκιλους Τ" δεν σημαινει οτι τους απεδιδε την απλη αιτιολογικη σχεση που εσυ νομιζεις διαβαζοντας οτιδηποτε αλλο πλην των πρωτοτυπων εργων του ραιχ (αν και αυτο αρκει για τον χαρακτηρισμο τους ως τετοιους)

(παρεμπιπτοντως τα δεδομενα υπαρχουν καταγεγραμμενα (πχ φωτογραφικα ντοκουμεντα των προσβεβλημενων πειραματοζωων, των καλλιεργειων με τους "βακκιλους Τ", κλπ πληρεις λεπτομερειες)

...

για τις ιντερφερονες το σημειο που ηθελα να δωσω εμφαση ειναι πως προκειται για φυσιολογικες ουσιες του οργανισμου με αναμεσα στα αλλα και αντινεοπλασματικη δραση, αποτελεσματικοτερη σε υποκλινικη φαση της νοσου

ηθελα με αυτο να τονισω την σωστη (θεωρητικη κατ' αρχην)προσεγγιση του ραιχ να θεραπευσει τον καρκινο εκ των ενδον ακριβως στο αρχικο σταδιο αλλα και συγκεκριμενα αποτελεσματα των προσπαθειων του.
(οι αποψεις του τεθηκαν απο τον ιδιο εν ολιγοις σε τετοια βαση και δεν το επαιξε θεραπευτης του καρκινου)

...

skepdic: The Food and Drug Administration not only declared that there is no such thing as orgone energy, they had some of Reich's books burned—a sure-fire way to ignite interest in somebody.

οχι μονο η διωξη απο το FDA ειχε αλλη νομικη βαση (οπως και η δικαστικη αποφαση που εκλεισε φυλακη τον ραιχ) αλλα καηκαν αδιακριτως ΟΛΑ τα βιβλια του Ραιχ και οχι καποια οπως ψευδως ισχυριζεται το skepdic

...

quote:

Δεν θα κατσω να ψαξω τα κειμενα καθε αποτυχημενου ερευνητη.Το βαρος της αποδειξης πεφτει σε εκεινον που κανει τον ισχυρισμο.

ισως, αν βρισκομασταν σε δικαστηριο

ομως ενας επιστημονας και ας πουμε φανατικος εραστης της αληθειας δε θετει τετοιους περιορισμους... εκτος αν θυσιαζει στην μανταμ Ιερα Εξεταση!

...

01/06/2007, 20:23:13
Gentleman,
Παίρνοντας ως αφορμή αυτό που λέει ο Λιακόπουλος περί ιστοσελίδων, ή ατόμων που καταπιάνονται με ένα άτομο και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δυσφημίζουν το εν λόγω άτομο, θα αναφέρω κάτι που συμβαίνει εδώ μέσα και στην κατηγορία Μύθος και θρησκεία.

Αναφέρομαι στο "φαινόμενο" του Συνοδινού που άνοιξε ένα θέμα αφιερωμένο στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αναδημοσιεύει άρθρα από διάφορα έντυπα (που τα προσφέρει με γαρνίρισμα τις δικές του σχετικές σάλτσες) που στοχεύουν, πρωταρχικά, στη δυσφήμηση του Αρχιεπισκόπου και, σε δεύτερη φάση την γελοιοποίηση και απαξίωση.
Εγώ προσωπικά, αδυνατώ να καταλάβω την επιμονή του αυτή.
Βέβαια, δεν είναι ανάγκη κάποιος να πληρώνεται για να κάνει κάτι τέτοιο, φτάνει να έχει φάει ένα γερό κόλλημα και να την έχει δει «Ρομπέν των δασών».

Το ότι παίζονται πολλά παιχνίδια είναι γνωστό σε όλους και δεν είναι μόνο ο Λιακόπουλος που το λέει αυτό.

hendrixΜέλος
01/06/2007, 21:13:26
quote:
Δεν ηταν προσωπικο αλλα η αγενης σου συμπεριφορα απεναντι μου θα το κανει προσωπικο.Μην με προκαλεις Hendrix γιατι ειμαι πεισματαρα και εαν τα παρω στο κρανιο μπορει να κατσω να αναλυσω μια μια τις παπατιες του Ραιχ,πραγμα που φανταζομαι δεν θα σου αρεσει καθολου.

τι ειναι οι "παπατιες"...???

μαλλον θα εννοεις κατι σαν κι αυτα που γραφει το scepdic για τον Freud

http://skepdic.com/psychoan.html

για τρελλα γελια, συμφωνουμε!

σημ.

ενα πραγμα ειναι το "τι ειπε πραγματι ο οποιος ραιχ", αλλο πραγμα ειναι τι του αποδιδουν καποιοι αλλοι (αυτους δεν πρεπει να τους ελεγξουμε για την σωστη μεθοδολογια της αναλυσης τους???) αλλο πραγμα τι νομιζουμε/πιστευουμε/θα θελαμε εμεις να εχει πει, αλλο πραγμα τι πιστευουμε στα αληθεια και παει λεγοντας

το να παιρνουμε προσωπικα ενα επιστημονικο/ιδεολογικο/κλπ ζητημα και να θυσιαζουμε την κριση μας στο βωμο μιας προσωπικης (??) αντιδικιας σημαινει πως στην σταυροφορια μας εμπλεκονται ασυνειδητοι (η και συνειδητοι, που να ξερω) παραγοντες και συμφεροντα ασχετοι τελειως με την κατ' επιφαση επιστημοσυνη μας !

σε αυτο θα συμφωνουσε και ο Freud, ισως γιαυτο και το skepdic τον περιποιηθηκε καταλληλως (προληπτικη ιατρικη να πουμε! )

hendrixΜέλος
01/06/2007, 22:34:43
Jung believed in astrology, spiritualism, telepathy, telekinesis, clairvoyance and ESP. In addition to believing in a number of occult and paranormal notions, Jung contributed two new ones: synchronicity and the collective unconscious.
http://skepdic.com/jung.html

σωπα καλε!! ωστε ετσι ο γιουνγκ! και απο που συναγεται αυτο...? Το βαρος της αποδειξης, οτι ο γιουνγκ πιστευε πραγματι σε αυτα που του αποδιδει ο scepdik μας, πεφτει στους στιβαρους ωμους του mr. Carol

και παρακατω: According to psychiatrist and author, Anthony Storr, Jung went through a period of mental illness during which he thought he was a prophet with "special insight."

δηλαδη εκτος απο ψιλοαπατεωνισκος o jung και τρελλαρας!

α, αμα αρχισουμε να ξεσκονιζουμε το σκεπδικ...

μαλλον στον περι ου ο λογος Καρολακη ταιριαζει το απο medtech λεγομενον και απο hendrix παραφραζομενον:

"Δεν θα κατσω να ψαξω τα κειμενα καθε αποτυχημενου ψευδοσκεπτικιστη.Το βαρος της αποδειξης πεφτει σε εκεινον που κανει τον ισχυρισμο."

gentlemanΜέλος
02/06/2007, 03:15:15
Γεια σου ρε Hendrix.

Έλεος Medtech, αν η επιστημονική κοινότητα απορρίπτει τον Ράιχ αυτό δεν αποδεικνύει ότι ο Caroll δεν διαστρεβλώνει τα γραπτά των στόχων του! Και εδώ το θέμα είναι αν ο Caroll διαστρεβλώνει.

Έχει σημασία αυτό, γιατί αν αρχίσω να ρίχνω γραπτά ενός ερευνητή, του Dean Radin, του οποίου παρήγγειλα 2 βιβλία χτες, σε χρόνο dt θα αρχίσεις τα copy-paste από τον ψευταράκο Caroll.

Κι ότι άλλο πάρει το μάτι σου στο google, αρκεί να θάβει τον στόχο.

Δεν είναι επιστήμη αυτό.

Dare To Dream

gentlemanΜέλος
02/06/2007, 03:23:39
Ψηλέ ομολογώ πως με προβλημάτισε το μήνυμά σου.

Κατ' αρχάς, άλλο αν θάβει κανείς τους παπάδες γενικώς, άλλο αν καταφέρεται με εμμονή σε ένα και μόνο πρόσωπο.

Είσαι σίγουρος ότι καταφέρεται μόνο κατά του Χριστόδουλου; Αν στο ένα topic καταφέρεται εναντίον του Χριστόδουλου, στο άλλο εναντίον του ρόλου της Εκκλησίας κατά τη χούντα, στο άλλο κατά του Βαρθολομαίου, στο άλλο κατά του Πατέρα Μάξιμου με τον Αντίχριστό του, τότε είναι Ρομπέν των Δασών;

Αν αυτός γράφει μόνο για την Εκκλησία και την κατηγορεί, κι εσύ γράφεις μόνο για την Εκκλησία και την υπερασπίζεσαι, αυτός είναι Ρομπέν κι εσύ όχι;

Dare To Dream

YannilikisΝέο Μέλος
02/06/2007, 15:57:38
poly endiaferon.....

[url=http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=20242]crazy fotos.. [/url]

02/06/2007, 16:22:15
Αγαπητέ Yannilikis, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica!

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...

02/06/2007, 19:23:34

οι συσκευες του Ραϊχ λειτουργουν.

και για να επανελθουμε στο θεμα, το δικτυο δεν φιμωνεται - εχει αποκτησει οντοτητα, απο ολους εμας.

www.johnniebegood.gr

02/06/2007, 20:33:02
quote:
και για να επανελθουμε στο θεμα, το δικτυο δεν φιμωνεται - εχει αποκτησει οντοτητα, απο ολους εμας.

Αυτο ειναι το μονο κοματι απο το ανωθεν ποστ σου με το οποιο συμφωνω.

Για να μην ξεστρατισει η συνεντευξη και επικεντρωθουμε στον Ραιχ ας συζητησουμε αυτο:

Μπορεις να κατηγορεις καποιον με τον οποιο εχεις διαφορετικες αποψεις οτι χρηματιζεται απο καποια σκοτεινη οργανωση για να σου παει κοντρα και για να σε λοιδωρει,εαν δεν εχεις αποδειξεις για κατι τετοιο?Μηπως εαν εκτοξευεις τετοιου ειδους λασπη (με την αυταρεσκη σιγουρια οτι λεγε λεγε κατι θα μεινει) χωρις αποδειξεις η λασπη καποτε επιστρεφει και περιλουζει εσενα?

ΥΓ.Α ρε γλεντια που θα γινουν στο δικαστηριο οταν εμφανιστει ο Λιακο και συζητηθει γιατι ο Funel τον σατιριζει απο το πρωι ως το βραδυ!

Με συγχωρειτε τωρα παω για μια βολτα με το λουσατο διαστημοπλοιο μου που μου παραχωρησαν οι δρακονιοι ως ανταμοιβη για τις υπηρεσιες μου.

quote:
Έχει σημασία αυτό, γιατί αν αρχίσω να ρίχνω γραπτά ενός ερευνητή, του Dean Radin, του οποίου παρήγγειλα 2 βιβλία χτες, σε χρόνο dt θα αρχίσεις τα copy-paste από τον ψευταράκο Caroll.

Μεγαλε για οσα απο τα γραπτα του Dean Randin μπορω να κρινω με βαση τις γνωσεις μου,θα το κανω.Για οσα δεν φτανουν οι γνωσεις μου θα ζηταω την γνωμη ειδικων.Πχ αν ο τυπος κανει πειραματα "επιδρασης του μυαλου στην υλη" με γεννητριες τυχαιων αριθμων οπως το PEAR (και οχι για το βιο και την πολιτεια του PEAR πηγη μου δεν ειναι ο Carol) θα ζητησω την γνωμη μαθηματικου για τις πιθανοτητες να αναπτυχθει η χ ή ψ ακολουθια αριθμων αφου εγω δεν θυμαμαι γρι απο θεωρια πιθανοτητων στα μαθηματικα.

Ελπιζω να καταλαβατε οτι έρευνα για πολλα απο τα ζητηματα που αναφερει ο Carol εχουν κανει αλλοι και οχι αυτος.(Ειπαμε στο εξωτερικο υπαρχουν οργανωμενες ομαδες σκεπτικιστων που ελεγχουν την αληθεια ή οχι πολλων "παραξενων" φαινομενων και ιδεων οι οποιες εχουν εκτελεσει μεγαλο εργο και απο αυτο οπως και απο την επιστημη γενικα αντλει πληροφοριες ο Carol.Αυτο δεν υποβαθμιζει την προσπαθεια του Carol γιατι λειτουργει οπως ο επιστημονας που η ικανοτητα του να κρινει περιοριζεται απο την εξιδικευση στη επιστημονικη γνωση.Ζηταει συμβουλες απο τους ειδικους.

Διαβασε και την βιογραφια του Carol για να καταλαβεις οτι εχιε καποια προσοντα για να κρινει και αυτος:

http://skepdic.com/refuge/bio.html

Απορω παντως Gentleman πως αφου στοχος σου ειναι ο Funel το γυρισες τωρα στον Carol.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 02/06/2007 20:37:40

Edited by - medtech on 02/06/2007 21:02:53

Edited by - medtech on 02/06/2007 21:05:56

02/06/2007, 21:53:17
δυστηχως βλεπω οτι η κριτικη ειναι δυσπεπτη για αρκετους
ετσι ο λιακοπουλος μη αντεχοντας την κριτικη που του εκανε ο φουνελ μεσω της σατηρας κατεφηγε σε κυνηγι μαγισων

και εχουμε το εξης παραδοξο αντι να πει ο θεματοθετης ο οτι ο λιακοπουλοςπροσπαθει να φιμωσει την κριτικη που του κανουν γιατιςμπουρδες που λεει
υποστηριζει οτι ο φουνελ πιθανον να τα περνει για να φιμωσει τον λιακο

το θεμα δεν ειναι αν ο φουνελ η ο Carol κριτικαρουν τους διαφορους μπουρδολογους αλλα κατα ποσο αυτοι οι μπουρδολογοι εχουν στοιχεια που μπορουν να αντικρουσουν τους κριτικους

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

03/06/2007, 00:11:38

quote:

quote:

medtech
Αυτο ειναι το μονο κοματι απο το ανωθεν ποστ σου με το οποιο συμφωνω.

το περιμενα γλυκεια μου.
αν συμφωνουσες, εσυ δεν θα ησουνα η medtech και εγω δεν θα ημουνα ο τζονιδεταμτιριρι.

quote:

Για να μην ξεστρατισει η συνεντευξη και επικεντρωθουμε στον Ραιχ ας συζητησουμε αυτο:

συμφωνω!
τα λεμε στο τοπικ για τον Ραϊχ.
εδω μιλαμε για πρακτορες!!!

quote:

Μπορεις να κατηγορεις καποιον με τον οποιο εχεις διαφορετικες αποψεις οτι χρηματιζεται απο καποια σκοτεινη οργανωση για να σου παει κοντρα και για να σε λοιδωρει,εαν δεν εχεις αποδειξεις για κατι τετοιο?

μπορεις.
το μονο εμποδιο ειναι η συνειδηση σου και σε πολλους ειναι λεπτεπιλεπτο και ισως ανυπαρκτο ως τετοιο...

quote:

Μηπως εαν εκτοξευεις τετοιου ειδους λασπη (με την αυταρεσκη σιγουρια οτι λεγε λεγε κατι θα μεινει) χωρις αποδειξεις η λασπη καποτε επιστρεφει και περιλουζει εσενα?

αν το κανει ενας, ή λιγοι, αργα ή γρηγορα θα αποκαλυφθει η αληθεια, εφοσον η λασπη δεν κολλαει αν δεν υπαρχει το καταλληλο υποστρωμα.

αν το κανουν τα ΜΜΕ ομως...
χαθηκες!

χειροτερα απο τον Τεσλα και τον Ραϊχ.

quote:

ΥΓ.Α ρε γλεντια που θα γινουν στο δικαστηριο οταν εμφανιστει ο Λιακο και συζητηθει γιατι ο Funel τον σατιριζει απο το πρωι ως το βραδυ!

αυτο θαθελα να το ζησω!!!

quote:

Με συγχωρειτε τωρα παω για μια βολτα με το λουσατο διαστημοπλοιο μου που μου παραχωρησαν οι δρακονιοι ως ανταμοιβη για τις υπηρεσιες μου.

πουσαι, κανε μου μια χαρη, περνα μια βολτα απο το παραθυρο του τζεντλεμαν και δωστου χαιρετισματα

quote:

gigenis

και εχουμε το εξης παραδοξο αντι να πει ο θεματοθετης ο οτι ο λιακοπουλοςπροσπαθει να φιμωσει την κριτικη που του κανουν γιατιςμπουρδες που λεει

εγω παλι συνΟλυμπιε με βριζω με διαφορους κλωνους, για να ακουγεται το ονομα μου.

και μεταξυ μας, τα παιρνω κι απ τις δυο πλευρες.
ειμαι νταμπλ εϊτζεντ, ρωτα τον τζεντλεμαν.

www.johnniebegood.gr

03/06/2007, 01:24:46
quote:
και εχουμε το εξης παραδοξο αντι να πει ο θεματοθετης ο οτι ο λιακοπουλοςπροσπαθει να φιμωσει την κριτικη που του κανουν για τις μπουρδες που λεει,

το θεμα δεν ειναι αν ο φουνελ η ο Carol κριτικαρουν τους διαφορους μπουρδολογους αλλα κατα ποσο αυτοι οι μπουρδολογοι εχουν στοιχεια που μπορουν να αντικρουσουν τους κριτικους

So true!

quote:
αυτο θαθελα να το ζησω!

Μετραω τις μερες!!!!!Να παει ο Λιακο στο δικαστηριο και να αρχισει να λεει περι υποχθονιων και ερημου Τακλαμαν και οτι ο Μεγαλεξανδρος σφραγισε τις εισοδους των υποχθονιων με την Πυραμιδα και ολες τις φιφες περι Ελ ω ρε γλεντιαααααααα!!!!!!!!

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 03/06/2007 01:28:37

03/06/2007, 09:36:48
quote:

εγω παλι συνΟλυμπιε με βριζω με διαφορους κλωνους, για να ακουγεται το ονομα μου.

και μεταξυ μας, τα παιρνω κι απ τις δυο πλευρες.
ειμαι νταμπλ εϊτζεντ, ρωτα τον τζεντλεμαν.

τι εγινε συνολυμπιε ολα καλα;;

μα καλα μονο διπλος πρακτορας εισαι;;

εισαι πολυ πισω εγω ειμαι 54.209.189.487.589.715.473.248.924.024πρακτορας
(εχω υπολογησει και τους διαγαλαξιακους μου εργοδοτες)

quote:
So true!

ειναι so true αγαπημενη μου δρακονιανη πρακτορισα αλλα δυστηχως για καποιους ειναι πυρηνικη φυσικη η τοσο απλη διαπιστωση

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

gentlemanΜέλος
04/06/2007, 02:02:06
> Μετραω τις μερες!!!!!Να παει ο Λιακο στο δικαστηριο και να αρχισει να λεει περι υποχθονιων και ερημου Τακλαμαν

Μέχρι τότε σου χαρίζω την εξής είδηση. Μια καλλιτεχνική εκδήλωση χτες, έδειχνε τα γεννητικά όργανα της γυναίκας από κοντά ενώ ταυτόχρονα παίζονταν ο Εθνικός Ύμνος. Τον οργανωτή τον μαζέψανε με αυτόφωρο. Σε κελί κοιμήθηκε χτες. Εκεί θα κοιμόταν και ο funel αν ξέρανε το όνομά του και αν είχε γίνει η καταγγελία χτες.

Αντίθετα με ότι φαντάζεσαι με την παιδική σου αφέλεια medtech, οι δικηγόροι θα εστιάσουν στο ρόλο του Τσιπρόπουλου, αν έχει ανάμειξη ή όχι. Κι ο Τσιπρόπουλος δεν είναι βλάκας να πει στους δικαστές "η καλλιτεχνική έκφραση, στα πλαίσια της ελευθερίας και της δημοκρατικότητας, και μπλα μπλα μπλα, και καλλιτέχνημα το αιδοίο μετά του Εθνικού Ύμνου, και μπλα μπλα μπλα". Τον εαυτό του θα πάει να αποσυνδέσει από το παράνομο blog.

Ένα αιδοίο σε close-up ενώ παίζει ο Εθνικός Ύμνος. Ο Εθνικός Ύμνος που κάποιοι στην Αυστραλία τον ακούνε και δακρύζουν.

Εσύ μπορεί να μη δακρύζεις. Μέχρι να γίνει η Χίος Βόρεια Κύπρος, μέχρι να γευτείς φατσικώς τι σημαίνει τούρκος, τι ιστορικά γεγονότα πάνε να αποκρύψουν οι αλλόφυλοι σαν τους τούρκους της Θράκης και τον funel που αρνούνται τη βιολογική συνέχεια των Ελλήνων στην ευρύτερη περιοχή παρά τις ατράνταχτες αποδείξεις εργαστηρίων γενετικής στην Ιταλία, όπως κάνει ο φανατισμένος μισελληνικός οχετός funel, εσύ δεν θα δακρύζεις με τον Εθνικό Ύμνο.

> Μπορεις να κατηγορείς καποιον με τον οποιο εχεις διαφορετικες αποψεις οτι χρηματιζεται απο καποια σκοτεινη οργανωση για να σου παει κοντρα και για να σε λοιδωρει, εαν δεν εχεις αποδειξεις για κατι τετοιο?

Δεν λέει έτσι ο Λιακό, αλλά γι αυτό που λέει τις αποδείξεις για να τις δεις πρέπει πρώτα να ανοίξεις τα μάτια σου, όπως τα άνοιξε και ο εισαγγελέας που έβγαλε την εντολή για αυτόφωρο. Το λέει ωραία στο 3ο βίντεο, εκεί μου αναφέρεται στον Τριανταφυλλόπουλο κι έπειτα. Δεν είναι νορμάλ συμπεριφορά 2 χρόνια συνεχόμενα, κάθε μέρα, κάθε μέρα, στο ίδιο άτομο. Ή πολύ ανώμαλος είναι... ή τα παίρνει. Κοινή λογική είναι. Και σε αντίθεση με την αφέλειά σου, ο εισαγγελέας έχει κοινή λογική. Με ακλόνητα στοιχεία την έβγαλε την εντολή για αυτόφωρο. Comprende?

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 04/06/2007 02:44:40

gentlemanΜέλος
04/06/2007, 02:04:33
Ο Hendrix δίνει στοιχεία όπου φαίνεται πως ο Caroll διαστρεβλώνει. Δηλαδή ο Caroll δεν κριτικάρει ειλικρινά, ψεύδεται. Άλλο κριτική, άλλο ψέματα.

Οπότε παραδέξου επιτέλους το λάθος σου. Έδειξες τυφλή εμπιστοσύνη. Δεν κάνουν έτσι οι επιστήμονες. Μη γίνεσαι σαν το Σόφια.

Είναι τόσο δύσκολο να πεις, "ναι, έκανα λάθος, δεν είναι τόσο αξιόπιστο το skepdic, έχει και χρήσιμα στοιχεία όμως";

Κι αν έχεις όρεξη για πραγματική επιστήμη, θα σου ρίξω ένα paper του Radin ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ αν έχει κανένα μεθοδολογικό λάθος, όχι copy-paste άλλων. Διπλή τυφλή και δε συμμαζεύεται, κλινικές δοκιμές θυμίζει η δουλειά του, οπότε ίσως θα είσαι στο στοιχείο σου.

Να δούμε αν μπορείς να εφαρμόσεις την επιστημονική μέθοδο στην αξιολόγηση του paper περί οπισθοδρομικής αιτιότητας.

Τεστ:

1. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 2;

Α. "εξετάσαμε 10 και οι 7 ήταν φορείς"
Β. "εξετάσαμε 100 και οι 70 ήταν φορείς"

2. Πότε ένας δείκτης συσχέτισης είναι στατιστικά σημαντικός;

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 04/06/2007 03:21:02

gentlemanΜέλος
04/06/2007, 02:08:37
Σε συνομωσιολογικούς ισχυρισμούς για την 9/11 υπάρχουν 2 τρόποι προσέγγισης:

- ή βάζουμε μια ταμπέλα "θεωρία συνομωσίας, χαχα" και χαζο-γελάμε σαν έφηβοι τι μπούρδες είναι αυτές, τι σάχλες είναι αυτές, στηριζόμενοι μόνο στην αντανακλαστική αντίδραση στον αντισυμβατικό ισχυρισμό που ακούσαμε χωρίς καμία εξέταση των στοιχείων,

- ή εξετάζουμε προσεκτικά τα στοιχεία να δούμε αν υπάρχουν αποδείξεις.

Τα στοιχεία είναι στη διάθεση όποιου θέλει να το ψάξει ειλικρινά. Ένα ΤΡΙΤΟ κτίριο, το WTC7, έπεσε ενώ κανένα μεταλλικό κτίριο δεν έχει ποτέ πέσει από φωτιά. Ή άλλα στοιχεία όπως οι μετρήσεις του χρόνου στον οποίο έπεσαν τα 2 πρώτα κτίρια, τις οποίες μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε με το χρονόμετρο του ρολογιού του και ένα βίντεο της καταστροφής. Έπεσαν με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης, σαν να μη βρήκαν καμία αντίσταση τα πατώματα. Με τόσο κραυγαλέα στοιχεία, πρέπει να είναι κανείς πολύ χαϊβάνι για να μην έχει ψυλλιαστεί τίποτα ακόμα.

----------

Όπως και για την 9/11, έτσι και για το ρόλο του Πάλμου και των εψιλονιστών γενικότερα, υπάρχουν 2 προσεγγίσεις:

- ή χαζογελάμε σαν ανακυκλωμένοι έφηβοι όποτε ακούμε ότι κάποιοι τα παίρνουν για να παραπληροφορούν ("κοίτα από το παράθυρό σου τώρα" χαχαχα)

- ή εξετάζουμε προσεκτικά τα στοιχεία για να δούμε αν έχει βάση η θεωρία.

Η θεωρία είναι ότι ο Πάλμος τα παίρνει για να παράγει παραπληροφόρηση για την Πεντέλη και εψιλονικά παραμύθια ώστε να θάβεται η αλήθεια. Γιατί πόσοι θα ξεχωρίσουν τα ειλικρινή βιβλία περί Πεντέλης;

Μία τρανταχτή απόδειξη, ότι κάποιοι θέλουν να κρύψουν την αλήθεια, είναι οι παραπλανητικά τοποθετημένες πινακίδες για τη σπηλιά.

Με τα στοιχεία εξετάζονται οι υποθέσεις συνομωσίας. Όχι με αντανακλαστικές αντιδράσεις και εφηβικό σαχλαμαράιζινγκ.

Dare To Dream

gentlemanΜέλος
04/06/2007, 02:15:52
> τζεντλεμαν κοιτα απο το παραθυρο σου ΤΩΡΑ!

Κατά τα άλλα είχες πένθος ε; Έρχεσαι και σαχλαμαρίζεις χλευάζοντας στο topic μου, τέτοιο πένθος να σεβαστούμε; Καπάκι πας να βγάλεις πρόβατα τους λύκους της σαδιστικής διασκέδασης επειδή μια φορά κι αυτοί στη ζωή τους κάνανε μια καλή πράξη, κι εμείς πρέπει να λέμε "ναι, ναι, ναι, Άγιοι". Ο ένας έφτασε να προτρέπει ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα να αυτοκτονήσει. Θα πενθούσες αν αυτοκτονούσε κάποιος εξαιτίας σου λόγω απώλειας αυτο-εκτίμησης από τις προσβολές σου;

gentleman:
> > Πήγαινε να τρομάξεις κανά κυνηγό στο βουνό με τα σκυλιά σου.

> γαβ!

Αυτό να πεις στα δικαστήρια άμα πας.

Πας να το παίξεις και σοβαρός κακομοίρη, ότι δήθεν καταλαβαίνεις για τι αδικήματα πάνε στα δικαστήρια. Φταίω γω που σε λέω υμνητή της σαχλαμάρας; Βάλε τον Μπομπ Σφουγγαράκη στην υπογραφή σου τώρα. Ξέρεις εσύ.

http://www.foscaving.gr/smf/index.php?topic=245.0

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 04/06/2007 02:48:43

gentlemanΜέλος
04/06/2007, 02:17:50
> εθιξες ανθρωπους που δεν σου εκαναν κανεναν κακο

Βεβαίως και μου έκαναν, μου στερούσαν την ελευθερία να ψάξω θέματα μεταφυσικής, γιατί τα εκλεκτά μέλη που έχουν κάτι να προσφέρουν δεν μπορούσαν να μιλήσουν φοβούμενοι την χλεύη. Και το χειρότερο, η συμπεριφορά αυτή είναι μεταδοτική, μεταδίδονταν από άτομο σε άτομο, όπως ένα καρκίνωμα κάνει μεταστάσεις, μέχρι που ακόμα και τα εκλεκτά άτομα γίνονται άνευ περιεχομένου.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 04/06/2007 02:51:37