ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

nays60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
27/02/2012, 19:55:42
γαραντζώτης γιάννης,

Ωραία. Τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε ;

27/02/2012, 19:56:34
quote:
zip:

amalia, πες στο γαραντζώτης γιάννης ποιος είμαι σε παρακαλώ, γιατί δεν με πιστεύει.

Βεβαίως.
Ο zip είναι ο αρχηγός της Ν.Α.* Θεσσαλονίκης.

* Ν.Α.: Νέοι Αυτοδύτες

27/02/2012, 19:57:33
Καλά, ακόμα και τώρα τρέλα πουλάς?
Εγώ είμαι που δεν σε πιστεύω, Σάκη..
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος με την όλη εξέλιξη.

Απ ότι μάλιστα, μόλις εννόησες...και η αμαλία γνωρίζει ποιος πραγματικά είσαι. Έτσι είναι Σάκη.

Αλήθεια αμαλία, από πότε γνώριζες αυτό που λέει ο Σάκης?

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

27/02/2012, 19:59:02
Ναι, εντάξει, πάλι με την amalia ασχολείσαι ; Τι ακριβώς θέλεις να κουβεντιάσουμε εμείς οι δυο, ρε Γιάννη ;

Edited by - zip on 27/02/2012 20:00:07

27/02/2012, 19:59:31
Αμαλιτσα special....

Για όλο όλα μα όλα τα μέλη, συμπεριλαμβανομένων λακεδων λεκεδων και απο τέτοια ...

http://www.youtube.com/watch?v=jPYd8_rD6pI&feature=youtube_gdata_player

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 27/02/2012 19:59:56

27/02/2012, 19:59:58
αμαλία, μην σφυρίζεις κλέφτηκα . Για την Νέα Ακρόπολη μιλάμε. Μην κάνεις πως δεν ξέρεις...

27/02/2012, 20:01:23
Άσ' την amalia ρε Γιάννη. Με μένα μιλάς. Τι ακριβώς θέλεις να κουβεντιάσουμε ;

naysΜέλος
27/02/2012, 20:09:21
quote:

Το πώς εσύ κατάφερες λοιπόν το 2010 να τρομάξεις από ένα κείμενο (το οποίο προφανώς επρόκειτο περί κοινού trolling) που δεν υπήρχε εδώ και 6 χρόνια από τότε που το είδες, είναι αξιοπερίεργο. Μπορεί βέβαια να έκανες ταξίδι στο χρόνο.
Ή μπορεί ακόμα, να μην ξέρεις τι λες: πετάς μια κατηγορία έτσι, χωρίς να μπορείς να τη στηρίξεις.
Είναι όμως (και στο λέω με απόλυτα φιλική διάθεση αυτό) συχνά πολύ πιο εύκολο να πει κανείς ένα "συγνώμη, έδρασα επιπόλαια" από το να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Θα πρότεινα να κλείσει το θέμα αυτό εδώ, εκτός εάν έχεις να γράψεις κάτι που να συμβάλλει ουσιαστικά στο συγκεκριμένο ερώτημα που σου είχα θέσει.

amalia τον Ιούλιο του 2010 μπήκα (δε θυμαμαι σε ποια σελίδα) και το είδα. Εδω μπορεί ενας χρήστης να διαγραψει μεσα σε 15' κατι που είχε γραψει πού ξέρω τι έγινε;

"Ή μπορεί ακόμα, να μην ξέρεις τι λες: πετάς μια κατηγορία έτσι, χωρίς να μπορείς να τη στηρίξεις."

Αν κατηγορησα κάποιον το δικαιολογήσα

27/02/2012, 20:10:35
Πάμε λοιπόν Σάκη στο Βιβλίο του Λιβράγκα "Φιλοσοφικές Θέσεις για ένα καλύτερο κόσμο".
Πάμε στη σελίδα 11, κάτω κάτω, που γράφει...

"Οι αιθερικοί προφυλακτήρες και ασπίδες επηρεάζονται άσχημα από τις καταχρήσεις του καπνού, του αλκοόλ, των ηρεμιστικών και των διεγερτικών. Επίσης από τις εντάσεις που προκαλεί το άγχος, ο λίγος ύπνος ή η σεξουαλική δραστηριότητα αυξημένη από το βίτσιο ή τις ομοφυλοφιλικές συνουσίες"

Λοιπόν Σάκη, εξήγησέ μας, τι εννοεί εδώ ο Δάσκαλος?

27/02/2012, 20:14:59
Μισό να βάλω να κατεβαίνει μια ταινία και θα σου απαντήσω Γιάννη. Ok ;

angiΜέλος
19/12/2005, 20:10:05
Βρε καλως τον...!!!!!
Μας ελειψες!!!
Σκεφτηκες ποτε ομως οτι δεν τον εγκατελειψαν, αλλα λογω του οτι ειναι ενας ανθρωπος με υψηλο πνευματικο επιπεδο, στοχασμο, ευρυτητα σκεψης, χιουμορ και ικανος να πραγματοποιησει τις δυνατοτητες του και τις ανησυχιες του και σε πρακτικο επιπεδο, δυναται δυσκολο να τον ακολουθησουν καποιοι σαν εσενα;
Μηπως θα ηταν καλυτερο να μαθαινεις απο αυτον;
(και να σιωπας)
19/12/2005, 20:29:02
τι εγινε βρε 22;
κατεβηκες απο τα βουνα που ειχες κρυφτει;
μας την εδωσε την Πολη το ξανθο γενος;
εφαγες απο τα λαχανα;
σε εχρισε ιπ-ποτη ο βασιλιας καρναβαλος; εεε! σορυ ο βασιλιας Ιωαννης
ηθελα να πω

α ρε νουμερο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

dim.karΜέλος
20/12/2005, 09:08:51
Μέρα!

Ο 22, καθότι πολεμισταράς εφαρμόζει την γνωστή τακτική του ότι η καλύτερη άμυνα είναι επίθεση. Επειδή λοιπόν ξέρει πως θα φάει κράξιμο για τις "απόψεις" του αντί να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί πως έκανε λάθος, μπαίνει φουριόζος βρίζοντας...

"Ξύπνησαν" όμως "οι σκλάβοι Αντωνάκη μου..."

Είσαι τελικά για λύπηση... Mήπως πρέπει να συνταγογραφήσεις κανένα PROZAC στον εαυτό σου;

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

dim.karΜέλος
20/12/2005, 09:11:38
quote:
εεε! σορυ ο βασιλιας Ιωαννης

Kαι λίγα λόγια για τον βασιλιά Ιωάννη τον Κάλο (καθότι φίλος). Άντε μην γίνει χαμός εδώ πέρα...

(Αλήθεια Johnie ξεπέζεψες ή ...ακόμη;)

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

PeronosporosΜέλος
20/12/2005, 09:39:00
Ρε σύ 22 ο πόλεμος πως πάει με την Τουρκία?? Μαίνεται??? Την έχουμε πάρει την Πόλη???
Ολόκληρη βδομάδα γίνεται πόλεμος ακόμα δεν την πήραμε???

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

LemuriosΝέο Μέλος
20/12/2005, 18:53:55
Μεγαλειώτατε, είμαι ο λεμούριος που είδατε κοντά στο σπήλαιο του Πανός.

Ζητώ συγνώμη που δεν συστηθήκαμε, αλλά είμουν πολύ ζαλισμένος από τη μεταφορά στο χωρο-χρονικό συνεχές, και δεν σας πρόσεξα.

Ταπεινά συγνώμη που δεν πρόσεξα τη μεγαλειότητά σας, αλλά με ξύναν και τα μπαλάκια μου.

Ξέρετε, στον πλανήτη από όπου πυλο-μεταφέρθηκα, εμείς οι λεμούριοι έχουμε ανεπτυγμένο πολιτισμό, ξέρουμε και από stargates.

Αλλά για τεχνικούς λόγους, αντί να πυλο-μεταφερθώ στο ζωντανό και νοήμον σπήλαιό σας, προσγειώθηκα στο θάμνο, όπου με είδατε να γλείφω τα μπαλάκια μου.

Κυκλοφορεί η φήμη μεγαλειώτατε, ότι σχεδιάζετε Αγιά Σοφιά Νο 2, στη θέση του σπηλαίου.

Για να προσεύχεστε καλύτερα, να έχετε παραισθήσεις και χωρίς την πρέζα σας.

Αλλά το ον Πεντέλη, η ζωντανή νόηση, τι πιστεύετε να κάνει, άμα τη χτυπήσετε με τη ρομφαία σας, μεγαλειώτατε, και φτιάξετε το νέο χώρο λατρείας μας?

Μήπως το σπήλαιο τσαντιστεί? Μήπως η νόηση του σπηλαίου λάβει μέτρα ασφαλείας, και προχωρήσει σε μαζική πυλο-μεταφορά λεμουρίων στην Αθήνα?

Επειδή βαριέμαι να τραβολογιέμαι back and forth μαζί με όλο μου το σόι από σύμπαν σε σύμπαν, κι από χωροχρόνο σε χωροχρόνο, σας παρακαλώ μεγαλειώτατε.

Δοκιμάστε LSD, δοκιμάστε μαγικά μανιτάρια, δοκιμάστε κάτι. Δεν χρειάζετε να κάνετε τόπο λατρείας το σπήλαιο του του Θείου μου του Πανός.

20/12/2005, 19:39:15

quote:
όπου με είδατε να γλείφω τα μπαλάκια μου.

αρχηγε προσεξε με το (αυτο)γλειψιμο εκει κατω .....
μπορει να σου γινει συνηθεια....
και μετα....

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

dim.karΜέλος
20/12/2005, 19:57:02
quote:

quote:
όπου με είδατε να γλείφω τα μπαλάκια μου.

αρχηγε προσεξε με το (αυτο)γλειψιμο εκει κατω .....
μπορει να σου γινει συνηθεια....
και μετα....

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Άσε δε που μπορεί να (αυτο)τραυματιστείς και να (αυτο)δηλητηριαστείς... Όχι τίποτε άλλο, δεν θα μπορέσεις και να (αυτο)ικανοποιηθείς... Μάλλον όμως δεν το έχεις ανάγκη: από το πολύ γλείψε γλείψε κοντεύεις να (αυτο)καταστραφείς...

dim.kar

by Peronosporos

Τhanks!!!

Edited by - dim.kar on 20/12/2005 20:22:52

illuminatusΝέο Μέλος
20/12/2005, 20:13:44
Πολυ ενδιαφερον το βιβλιο σου Johnnie.. Σου ευχομαι να καταφερεις να το τυπωσεις όπως εσυ θελεις.
Ειδα τις φωτογραφιες μεσα απο το τσιμεντενιο κτισμα, και συμφωνω με τα συμπερασματα σου, αλλα δεν ειδα φωτογραφια απο τον "τοιχο" απεναντι από την πορτα. Ακουμπησμενη στον βραχο ειναι μια πετρα που μοιάζει με μυλόπετρα(!!), και πάνω στο βράχο και αριστερά κάτι που δεν καταλαβαίνω τι είναι (μοιάζει με ξύλινο χερούλι-σκαλάκι).. Υπήρχαν αυτά όταν τράβηξες τις δικες σου φωτογραφιες? Αν ενδιαφέρεστε θα στειλω μια φωτο να τα δειτε..

Everything you know is wrong!

20/12/2005, 23:04:25
quote:
τι έγινε βρε νούμερο,σε εγκαταλείψανε όλοι
εμ,βεβαια,με σένα θα ασχολούνται;

Μια παροιμία λέει: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...

Εσύ τι γυρεύεις εδώ ρε καραγκιόζη Εικοσιδυέ?

[Διαχειριστές, παρακαλώ να διαγράψετε την προσφώνηση, μη τυχόν και δεχθώ καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον συμπαθέστατο λαϊκό ήρωα του Θεάτρου σκιών τον οποίο προσβάλλω βάναυσα όταν τον εξισώνω με τον κύριο Εικοσιδυό...]

Τι χαμπέρια μας φέρνεις από το μέτωπο?
Τελειώνει η μάχη του Γαλατά?
Έπεσαν οι ταμπουρωμένοι στο Τοπ Καπί?
Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί?

Για να τελειώνουμε μια και καλή με τέτοιου είδους παρεμβάσεις
και από τέτοια άτομα...

Το παρόν θέμα αφορά "Ανεξήγητες εμπειρίες στην Πεντέλη"
και υποτίθεται ότι για αυτές πρέπει να συζητάμε, έτσι?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 20/12/2005 23:26:20