- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9 (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ 5,30 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8) ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ (20-25%) ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΗΔΗ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.....
ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ IQ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΟΛΛΑΝΔΟΙ,ΑΓΓΛΟΙ κλπ....
(ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ)
ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ IQ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ...
ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ???(ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Οσο για το αν το IQ συμβαδίζει με τον πολιτισμό, εξαρτάται το τι εννοούμε πολιτισμός (δες στο θέμα του Πλωτίνου που έχουμε διαφορετική άποψη με τον Αίολο). Το σίγουρο είναι ότι το IQ δεν έχει σχέση με το ήθος ή την ηθική. Σκέψου το αντίθετο, ότι δηλαδή οι άνθρωποι με χαμηλό IQ έχουνε περισσότερο ήθος ή φέρονται πιό ανθρωπιστικά. Συμβαίνει αυτό;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 29/03/2006 16:16:51
Δέν έχω καταλάβει ακόμα άν αυτό είναι προαιρετικό στην απόφαση των γονέων και ανάλογα με τις πιθανότητες του παιδιού για σωτηρία ώστε να μήν υπάρχουν νομικές επιπτώσεις Ή επιβεβλημένα υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά που γεννιούνται τότε.
Άν συμβαίνει το πρώτο μπορεί να δικιολογηθεί το πράγμα.
ΑΛΛΑ άν συμβαίνει το δεύτερο είναι απίστευτο, πρόκειται για μαζικό έγκλημα. Και το γελοίο της υπόθεσης είναι οτι προφασίζονται οικονομικούς λόγους και απο ότι ξέρουμε στα κράτη αυτά δέν υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Δέν συσχετίζεται το θέμα αυτό με το IQ αυτές είναι αποφάσεις που παίρνονται άνωθεν απο κέντρα εξουσίας, αργά ή γρήγορα θα μας έρθουν και στην Ελλάδα. Είναι αδύνατο ο λαός όσο IQ και άν έχει να συμφωνεί με τέτοιου είδους τακτικές.
Ακούω και κάτι άλλα τρελά οτι ετοιμάζονται να επιβληθούν όπως σύνταξη στα 85, και πολλά παρόμοια. Αλλά αυτό ήταν κάτι που δέν φαντάζομαι οτι θα το περίμενε κανένας.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Από μόνο του δεν δείχνει και πολλά πράγματα καθώς άνθρωποι με υψηλό IQ μπορεί να είναι ανίκανοι να επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους αλλά μπορούν άνετα να λύσουν πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα και να κάνουν υπολογισμούς.
Οι οικονομικοί υπολογισμοί είναι το πρώτο και καλύτερο πεδίο εφαρμογής τους.
Δείτε την καθημερινότητά μας. Επιτυχημένοι και έξυπνοι θεωρούνται εκείνοι που κάνουν πολλά λεφτά. Μπορεί κάποιος να με κλέβει (εμένα) μπρος στα μάτια μου, αλλά εγώ (ο καθένας μας ίσως) τον θεωρώ έξυπνο και τον σέβομαι γιατί έχει πολύ χρήμα. Ίσως να τον ψηφίζω κιόλας ή να υποστηρίζω την ομάδα που «διευθύνει». Αυτό είναι το κύριο κριτήριο αξίας στις δυτικές κοινωνίες σήμερα και αυτό διακρίνει τους έξυπνους από τους χαζούς.
Φυσικά, σήμερα υπάρχουν περισσότεροι τρόποι μέτρησης της νοημοσύνης (πνευματική/συναισθηματική νοημοσύνη).
Έχω μια καλή ιστορία για όλα αυτά!
Μια φίλη σε εγκυμοσύνη 23 εβδομάδων σπάσανε τα νερά !
Μπήκε στο νοσοκομείο (ιδιωτικό) και τα παρακολουθούσαν
Σε μια βδομάδα τελικά χρειάσθηκε να της πάρουν το μωρό!
Γεννήθηκε 24 εβδομάδων και 650 γρμ !
Μπήκε στη θερμοκοιτίδα για 1 ολόκληρο μήνα και το πήρε 2κιλα
Σήμερα είναι μια κοπελαρα 10 χρόνων και χωρίς κανένα πρόβλημα!
Δηλαδή αυτό το κορίτσι θα ήταν καταδικασμένο?
Αυτοί οι γονείς θα το είχαν στερηθεί γιατί??
Ποιος το αποφασίζει????

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
e-shadow απ' ότι φαίνεται τα λεφτά το αποφασίζουν, δυστυχώς![]()
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Ostria ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΝΑΛΙ 9" ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΥΠΕΡ !!!!!!!! ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
ΦΙΛΗ e_shadow ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ... (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ)
ΦΙΛΗ another star ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ...
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.. (ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ)
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ...
ΣΤΟΝ 30-ΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ (ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ) ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ME AYTA.... (ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΕΕΕΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Krisnna ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..
quote:ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
Δέν έχω καταλάβει ακόμα άν αυτό είναι προαιρετικό στην απόφαση των γονέων και ανάλογα με τις πιθανότητες του παιδιού για σωτηρία ώστε να μήν υπάρχουν νομικές επιπτώσεις Ή επιβεβλημένα υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά που γεννιούνται τότε.
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ "ΟΛΑ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΑ 20-25 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
Ο ΛΟΓΟΣ ???
ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ "18%" ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΩΣΤΟ.!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Η e_shadow έφερε ένα πολύ ωραίο παράδειγμα. Και γω έχω ένα-δύο από την αντίθετη πλευρά. Δηλ. στην μία περίπτωση προτίμησαν να μην σώσουν το έμβριο (ευτυχώς η κοπέλα γέννησε ένα άλλο υγειαίστατο μωράκι) και στην άλλη το έσωσαν μεν αλλά το παιδί 4 χρονών σήμερα αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.
Ειλικρινά νομίζω ότι θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Σε αντίθεση το IQ, και οι πόροι είναι σε έλλειψη ….αλλά αυτά ειναι τα βασικά που χρειάζεσαι να κουμαντάρεις έναν οργανισμό.
Δεν είναι τίποτα ρε παιδιά .. (βλέπεις τυχαίνει να εργάζομαι στον τομέα Υγείας στο Λονδίνο)
Μιά ακόμα συνηθησμένη υπόθεση διαφθοράς ανικανότητας και απληστίας …. που παρόλο τα τεράστια ποσά που έχει δώσει η κυβέρνηση και οι φορολογούμενοι εξακολουθώ να θέλω 13 εβδομάδες για να μου κάνουν μία απλή διάγνωση και τα νοσοκομεία να ειναι σε τεράστια χρέη και να απολύουν προσωπικό. ![]()
Τώρα ποιός θα την πληρώσει την νύφη ο γεροντάκος που πεθαίνει ή το προωρο μωρό είναι και αυτό θέμα τύχης (η εφημερίδες το λένε post code lottery – Λοτταρία του Ταχηδρομικού κώδικα – δηλ σε άλλο Νοσοκομείο θα διαλέξουν το Γέρο και σε άλλο το μωρό…
Έχει κανείς καμμιά λύση για τα παραπάνω (διαφθορά, ανικανότητα, απληστια κλπ) … πολύ θα ήθελα να την ακούσω
Γιώργος![]()
Soon to a hospital near you..
Που θα μας καταλήξουν....
Ειναι πραγματικά λυπηρό..
Θες να πετύχεις πάλεψε.
Θες να μάθεις διάβασε.
Θες να χαρείς την ζωή... τότε απλώς χαμογέλα και
μην την πάρεις και πολύ
στα σοβαρά.
Δέν είμαι σε θέση να γνωρίσω κάτω απο ποιές συνθήκες εφαρμόστηκε στην Ολλανδία, κάτω απο ποιό νομοθετικό πλαίσιο και πώς το δέχτηκε ο λαός.
Αλλά εκτός του ήταν κάτι το αναπάντεχο, άν επεκταθεί το μέτρο αυτό και σε άλλα κράτη χωρίς να είναι μιά παροδική φούσκα είναι μιά πρώτη ένδειξη οτι η φημολογούμενη νέα τάξη πραγμάτων είναι όχι μύθος αλλά πραγματικότητα.
Και εδώ δείχνει άσχημα τα δόντια της.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:Έχει κανείς καμμιά λύση για τα παραπάνω (διαφθορά, ανικανότητα, απληστια κλπ) … πολύ θα ήθελα να την ακούσω
Γιώργος
"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ...
Θάφτηκε εεε?… .
Αλήθεια με τους νεκρούς απο τα τροχαία πώς τα πάμε..? παλιά όλο και κάτι ακουγες στα media…. τωρα τι γίνεται…?
Πως ειναι δυνατόν να σκοτώνονται τόσες εκαντοντάδες ανθρωποι και το κράτος και οι Ελληνες να μην κάνουν τίποτα για τους συνανθρωπουs … (ερώτηση ένος αγγλου φίλου μου μόλις του είπα πόσοι σκοτώνονται κάθε χρόνο ) - πάει και αυτό με τα ποσοστά επιβίωσης …? ή είναι θέμα χρημάτων, ανικανότητας, και αδιαφορίας..?
…και λεφτά μπορεί να μην έχουν πλέον τα ελληνόπουλα για γιάτρους και κλπ..… ….. αλλα για αμάξι ….![]()
quote:
"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Αυτο ομως, που πραγματικά θα ήθελα να μάθω αγαπητε JBG ειναι τί έλεγε όταν τον έκλεισαν φυλακή …![]()
![]()
Γιώργος![]()
Κολοκοτρώνης – Ανίκανοι σημειώσατε 2
Edited by - Γιώργος on 01/04/2006 18:57:24
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Γιώργο ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ Η ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ (ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ) ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ...
quote:ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...
Πως ειναι δυνατόν να σκοτώνονται τόσες εκαντοντάδες ανθρωποι και το κράτος και οι Ελληνες να μην κάνουν τίποτα για τους συνανθρωπουs … (ερώτηση ένος αγγλου φίλου μου μόλις του είπα πόσοι σκοτώνονται κάθε χρόνο )
"ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ
ΛΟΓΟ ΑΛΚΚΟΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΑΓΓΛΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??????"
Η ΑΚΟΜΑ
"ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ????"
Η ΑΚΟΜΑ
"ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?????"
ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ...
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Εχω διαπιστωσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πως η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των δημοσιογραφων, δεν ειναι τιποτα αλλο απο ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, και ενιωτε και ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ. Πραγματικα, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να βλεπετε τα καναλια, με τους ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ που το παιζουν λειτουργοι του δημοσιου βιου.
Εδω και 2 μηνες εχω κοψει την τηλεοραση, ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. Τετοια ευφορια δεν ειχα ουτε οταν εκοψα το τσιγαρο! Παραδεισος! Ουτε νευρα, ουτε πεσσιμισμος, ουτε "πως καταντησαμε", ουτε "τι σου ειναι ο ανθρωπος"... η ψυχολογια μου ειναι σε καλυτερη κατασταση απο ποτε!
Λοιπον μην το σκεφτεστε! ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ! Δεν αξιζει τον κοπο να βλεπεις τον καθε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ να το παιζει εθνικος ancorman ![]()
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
ΦΙΛΕ ΜΟΥ velial ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ Η' ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ?????
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ???
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ....
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ....
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()

Όποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να είναι δίπλα μου, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να είναι δίπλα μου!
ΦΙΛΕ Mystic Theories ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
ΕΛΠΙΖΩ........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()