ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OANNHSEA47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΗλίαςΡΜέλος
28/09/2006, 11:57:28
ΟΑΝΝΗSEA δεν πιστεύω τη ΝΑΣΑ, απλα ειμαι μέλος του συστήματος και συγκρούομαι με όλους τους πολέμιους της, όπως άλλωστε αποκάλυψε και ο Τζεντλεμαν πιο πριν!

Οκ, αστείεύομαι, αλλά ας σοβαρευτουμε λιγακι για να πω μόνο το εξής:

ΟΑΝΝΗΣΕΑ: Ότι έγινε έγινε με τον Σοφιά. Το μήνυμα σου το πέρασες, οι ασυναρτησιες του είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρες. Μην συνεχίζεις όμως τις ειρωνιες απεναντι του γιατι πίστεψε με, θα γυρισει εναντιον σου καποια στιγμη. Μη δίνεις δικαιωμα σε αυτο τον άνθρωπο να βγει απο πάνω, μεταφέροντας τη συζήτηση στο πόσο "κάφροι" είναι οι αντιρρησιες της θεωριας του, τι επιπεδο έχουν, τι εκφράσεις χρησιμοποιούν κλπ. Μην συνεχίζεις γιατι θα γίνουν γενικευσεις, και με τις γενικευσεις αυτος που βγαινει απο πάνω ειναι αυτος που γραφει ωραια λογια και δεν έχει γράψει ειρωνιες... Δηλαδή όχι εσύ.

Τζεντλεμαν, ακομα ψάχνω για σχετικα προγραμματα που μπορω να σου δωσω. Αν βρω, θα σου στειλω. Προς το παρον, σου παραθέτω μερικα λινκ με προγραμματα προσομοίωσης τροχιών και διαστημικων αποστολών, αν δεν τα έχεις υποψην. Ειναι εξαιρετικα. Καλη διασκέδαση!

1) Celestia: http://www.shatters.net/celestia/

Celestia add-ons: http://www.celestiamotherlode.net/

Μερικές φωτό:

2) Orbiter: http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/orbit.html

Εκπληκτικος προσομιωτης διαστημικων αποστολων. Κατι σαν to Microsoft Flight Simulator, αλλα για διάστημα και δωρεάν!! Μπορειτε με ακριβεια να πραγματοποιήσετε αποστολες Απολλο, διαστημικου λεωφορειου, αποστολες σε διαστημικο σταθμό, Χαμπλ, ή ακομα και να χρησιμοποιήσετε φανταστικα διαστημοπλοια για διαστρικα ταξίδια, ή και για πιο "συμβατικα" ταξίδια (πχ. στον Άρη)

Εδώ πχ. μπορειτε να βρειτε ολα τα υλικα για την προσομοιωση και την εκτελεση μιας αποστολης Απολλο:

http://www.jdkbph.com/ALMT/index.htm

Μερικες φωτο:

Edited by - ΗλίαςΡ on 28/09/2006 11:58:27

Edited by - ΗλίαςΡ on 28/09/2006 12:11:13

29/09/2006, 16:03:34
ΗλίαΡ, δεν είσαι ο μόνος που μου το έχει πει.
Λοιπόν σταματάω προς το παρόν, έτσι και αλλιώς έχω κερδίσει την μάχη – όχι όμως τον πόλεμο.

Εντύπωση όμως μου έκαναν τρία πράγματα:
Πρώτον η άκομψη προσπάθεια των οπαδών του να τον υπερασπιστούνε, οι οποίοι μπήκαν στη συζήτηση ΑΦΟΥ τοποθετήθηκε ο “αρχηγός”.
Δεύτερον ο πανικός του από την συνεχιζόμενη επίθεση εναντίον του. ΔΕΝ είχε άλλα λογικά και μαθηματικά επηχειρήματα για να πείσει και προφανώς δεν είχε συνηθίσει να τον αμφισβητούν με αυτόν τον τρόπο – για αυτό και κατέφυγε στην έμμεση απειλή. Ενδιαφέρων, πολύ ενδιαφέρων. Ούτε για μία στιγμή δεν του πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είχα προεργαστεί πάνω σε αυτά και να φυλούσα πάντα μία πισηνή. Μάλλον είναι όλα τόσα προτόγνωρα για ΑΥΤΟΥΣ που δεν το περίμεναν... Έχουν συνηθίσει το βαμβάκι και όχι το μαστίγιο...
Τρίτον η σιγουριά του ότι ΟΛΟΙ είναι μαζί του σε αυτή την συζήτηση. Δεν ήταν σε θέση ούτε να κρατήσει στατιστικά στοιχεία από την συζήτηση. Σκέφτομαι μήπως τελικά κάποιοι κρατάνε τους ονειροπαρμένους σε ένα κλειστό κόσμο για να αποκομήζουν οφέλη από αυτούς…

Το εκπληκτικό στην συζήτηση είναι ότι με εξαίρεση τον imperator, του οποίου το θέμα της αντιδικίας ήταν η ελευθερία της ιδεολογίας και του gentleman, ο οποίος ήταν απλώς αρνησηγκιρής και στο τέλος σήλωσε ότι δεν είναι ο απολογητής του Σόφια, απομένουν μόλις 5! άτομα να τον υποστηρίξουν!!! Και μάλιστα το καθένα με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ παρουσίες σε συζητήσεις. 21 άτομα ήταν ενάντια στις ιδέες του – ΑΛΛΑ πήρε την πλοιοψηφία των ομιλητών της συζήτησης με το μέρος του, πιστέψαν σε αυτόν!!! Τελικά μας λέει ότι έχει σπουδάσει χίλια δυο πράγματα που περιέχουν μαθηματικά αλλά δεν είναι ικανός να υπολογίσει μία απλή στατιστική. Όπως ο pronoοn_1 που ήταν φυσικομαθηματικός αλλά δεν του έκαναν εντύπωση τα τεράστια λάθη φυσικής που έκανε ο Σόφιας. Ααααχ.....

Τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγα ότι γυναίκα είδε το θέμα στο forum αλλά άντρας ειδοποίησε τον Σόφια για αυτό; Τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγα ότι η επίθεση αυτή συζητήται σε «κάποιους» κύκλους; Που το ξέρεις, είναι η λογική ερώτηση. Η πισινή που λέγαμε... Ο Σουν Τσου είπε ότι ο στρατηγός που έχει κάνει πολλούς υπολογισμούς στο κεφάλι του είναι και ο νικητής στην μάχη...

Ω, ναι είναι πολύ πιο εύκολο τελικά να χτυπήσεις όσους ψεύδονται ασύστολα στον κόσμο για να τον εκμεταλευτούν και έχουν ή όχι ψυχηκά νοσήματα.

Κάτι άλλο που φαίνεται άσχετο αλλά δεν έιναι:
Κάποιοι από εσάς θα ξέρετε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ερευνητή Γρηγόρη Τσουκαλά. Ήμουν μαζί του για μία περίοδο περίπου τριών μηνών εάν θυμάμαι καλά.
Ένα άτομο που σίγουρα είναι άφοβο και μπορεί να γυρίσει όλη την Ελλάδα για να ανακαλύψει την αλήθεια. Κοντά του είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάθεις τίποτα γιατί ότι και να γίνει πρώτα θα πάθει κακό αυτός και ύστερα όλοι οι γύρω του. Εάν είναι κάποιος που θα ανακαλύψει κάτι στην Ελλάδα από φαντάσματα ή οτιδήποτε δεν υπόκειται στην σφαίρα του μαθηματικού λογικού, αυτός θα είναι ο Γρηγόρης και η ομάδα του.
Ποιός όμως ξέρει ότι ο Γρηγόρης είναι τρομερά ανορθόγραφος, σε σημείο που να νομίζεις ότι έγραψε παιδί του νηπιαγωγείου; Ποιός ξέρει ότι δεν μπορεί να καταλάβει μαθηματικές έννοιες; Τον είδε όμως κανείς στα δεκάδες άρθρα που έγραψε (εκτός από τις εκπομπές που του “τραβούσαν” την δήθεν αποκάλυψη) να γράφει για αυτά; Δεν προχωράει ποτέ πέρα από τις γνώσεις του τις οποίες μπορεί και να αναθεωρήσει εάν του το αποδείξεις. (Βέβαια πρέπει να ρίχνει καντήλια μέσα του όταν γίνεται αυτό – φαίνεται στο πρόσωπο του.)

Οπία λοιπόν η διαφορά με τον Όσιο ή καλύτερα με το κλειστό περιβάλλον του Οσίου.

Σόφια αυτή ήταν μόνο μία μάχη. Θα σε κυνηγώ συνέχεια, για αυτό κράτα πισηνές. Κάθε περιοδικό, κάθε βιβλίο που βγαίνει ή κάθε εμφάνιση στην τηλεόραση – θα τα παρακολουθώ στενά και θα χτυπάω ακόμα πιο άγρια. Είτε είναι άρθρο, είτε αναφορά, είτε λόγος στο (χαχαχα) έργο σου. Θα κυνηγώ εσένα και τους ΟΜΟΙΟΥΣ σου. Κάποια στιγμή το ψέμα και το παραμύθι που πουλάτε στον κόσμο πρέπει να τελειώνει – με τον ένα ή άλλο τρόπο...

Αυτή την στιγμή ακούω Rhapsody – Dawn of victory
Σας αφιερώνω λοιπόν το ρεφρέν :
Gloria, gloria perpetua, in this morning of victory.

perseus_Νέο Μέλος
29/09/2006, 17:49:54
quote:
έτσι και αλλιώς έχω κερδίσει την μάχη – όχι όμως τον πόλεμο.

Χαχαχα, τώρα δηλαδή περιμένεις να σου δώσουμε και μετάλλιο?

Άντε πάρε αυτό γιατί μου βγήκες λαβωμένος παλικάρι μου..

ΗλίαςΡΜέλος
29/09/2006, 18:28:12
ΟΑΝΗΣΣΕΑ δεν υπάρχει πόλεμος, αλλά και να υπάρχει, δε νομιζω να έχεις ελπιδα να τον κερδίσεις ποτε. Για πολλους και διαφορους λόγους, αλλα φυσικα όχι γιατι ο κ. Σοφιας έχει δικιο στα όσα γράφει για τη Σελήνη.

Τώρα όσον αφορά το:

quote:
Το εκπληκτικό στην συζήτηση είναι ότι με εξαίρεση τον imperator, του οποίου το θέμα της αντιδικίας ήταν η ελευθερία της ιδεολογίας και του gentleman, ο οποίος ήταν απλώς αρνησηγκιρής και στο τέλος σήλωσε ότι δεν είναι ο απολογητής του Σόφια, απομένουν μόλις 5! άτομα να τον υποστηρίξουν!!! Και μάλιστα το καθένα με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ παρουσίες σε συζητήσεις. 21 άτομα ήταν ενάντια στις ιδέες του – ΑΛΛΑ πήρε την πλοιοψηφία των ομιλητών της συζήτησης με το μέρος του, πιστέψαν σε αυτόν!!! Τελικά μας λέει ότι έχει σπουδάσει χίλια δυο πράγματα που περιέχουν μαθηματικά αλλά δεν είναι ικανός να υπολογίσει μία απλή στατιστική. Όπως ο pronoοn_1 που ήταν φυσικομαθηματικός αλλά δεν του έκαναν εντύπωση τα τεράστια λάθη φυσικής που έκανε ο Σόφιας. Ααααχ.....

Το αν κάποιος λέει κατι σωστο ή λάθος και ποιος όχι δεν είναι θέμα στατιστικης και πλειοψηφίας. Με την ίδια λογικη, στατιστικη έδειξε πως ~50% των Αμρικάνων, πίστευε πως οι προσεληνώσεις ήταν απατη. Με τη λογικη σου αυτο σημαινει πως η απατη είναι ένα εξαιρετικα πιθανο σεναριο. Δεν ειναι όμως έτσι. Η στατιστικη πολλες φορες μπορει να ξεγελάσει. Μπορει ο Σοφιας και ο Περσεας να έχουν εκπληκτικο IQ, να διατυπωνουν μια σωστή και σύνθετη σκέψη, και απλα εμεις να είμαστε η πλειοψηφια που απλως δεν μπορει να τους ακολουθησει...

Όχι πως συμβαινει κατι τετοιο, αλλα σου δινω παραδειγμα γιατι η στατιστικη δεν έχει νοημά παντου.

Ο κ. Σοφιας και οι υποστηρικτες του δεν πρεπει να αποθαρυνοντσαι απο το γεγονος πως ειναι μειοψηφια, αλλα απο το γεγονος πως διατυπώνουν ασυναρτησιες τις οποιες στηριζουν με επισης ασυναρτητα επιχειρηματα, οπως φάνηκε απο τη συητηση που έγινε εδω. Αυτη είναι η ουσια και όχι η πλειοψηφια.

29/09/2006, 19:51:11
ΗλίαςΡ, έχεις απόλυτο δίκιο.
Όμως ενώ η λογική είναι μαζί σου, οι πράξεις τους δεν ακουμπούν καν την λογική. Εφόσον αυτοί δεν ακούν την λογική και σπέρνουν τα ψεύδη τους δεξιά και αριστερά ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, εγώ γιατί να μην τους εμποδίσω να το κάνουν;

Όχι Περσέα μου.
Θα πάρω ότι ανήκει στην αληθεια και στην επιστήμη μετά την τελική νίκη και την υπογραφή μέσα σε ένα βαγόνι...

stanfromgreeceΜέλος
30/09/2006, 08:27:53
Βρέ παιδιά...
δέν σας έχει κάνει εντύπωση που σχεδόν πάντα οι φανατικοί υποστηρικτές τέτοιων ατόμων,είναι άτομα που για πρώτη φορά μπαίνουν στο φόρουμ και μπαίνουν μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν τον "αρχηγό" τους και μετά εξαφανίζονται ως δια μαγείας και δεν ξαναγράφουν ποτέ? Για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα! Το έχω παρατηρήσει να γίνεται σε πολλά θέματα του Φορουμ. Βρε μπας και οι μπαρ-ουφολόγοι μας μπαίνουν με 2-3 διαφορετικά ονόματα για να φανεί σε εμάς πως έχουν και υποστηρικτές? Μπορεί άραγε να ελεγχθεί αυτό???
30/09/2006, 11:11:54
Φιλε Σταματη...

Μπορει αυτοι που αναφερεις να μπαινουν στα forums...μονο και μονο να πουλησουν μουρη και να κανουν το ψωνιο τους...

Και παλιοτερα (δεν ξερω απο ποτε παρακολουθεις το site) ειχαν μπει "ατομα" υποτιθεμενοι "Καθηγητες" "Ειδικοι" ("ειδικοι" υπαρχουν και τωρα...) και οχι μονο "εξαφανιστηκαν" αλλα πρωτα ειχαν φερει εριδες και "μαχες"...

Ας ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι με "τετοια" ατομα και ας μην "τσιμπαμε" στην προκληση τους...

Ας τους αφησουμε "στην πλανη" τους...

Οσο αφορα την Σεληνη...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗ...το παμε αυτο χιλιες φορες...

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

stanfromgreeceΜέλος
30/09/2006, 11:38:42
Φίλε Predator
Παρακολουθώ το site εδώ και 2 μήνες περίπου… είμαι αρκετά φρέσκος λοιπόν… αλλά έχω προσπαθήσει να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες γίνεται για να καταλάβω τα θέματα και να μπορέσω να λάβω και εγώ μέρος στις συζητήσεις χωρίς να λέω πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν ειπωθεί ξανά παλαιότερα…
Απλά… αυτή η εντύπωση που αναφέρω μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας τις σελίδες του site. Τελικά σύμφωνα με αυτά που λες και εσύ… μάλλον πρέπει να έχω δίκιο…
Με χαρά όμως βλέπω ότι τα μέλη αυτού του φόρουμ είναι πια αρκετά έμπειρα (τι θα έχουν δει τα μάτια τους ε?) ώστε να αποφεύγουν και να απομονώνουν τα άτομα αυτού του είδους!
30/09/2006, 16:44:12
Λογικες αντιδρασεις και ετσι πρεπει να ειναι... Γιατι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι επικινδυνοι και πρεπει να βγουν στην επιφανεια ωστε να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε...εγω παρακολουθω το site σχεδον 2 χρονια (ειμαι μελλον 1,5 χρονο) και παρ' ολο που εχουν "σοβαρευτει" πολυ τα θεματα και οι συζητησεις, δεν παυει να υπαρχουν καποιοι, οπως και εσυ τους αποκαλεις, μπαρουφολογοι...και οχι μονο... Πρεπει τα "μεγαλα" μελη του forum να προστατευσουν λιγο τα θεματα απο καποιους που το μονο που θελουν να κανουν ειναι να "παιξουν" με το ψωνιο τους...

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

ΗλίαςΡΜέλος
02/10/2006, 12:10:20
OANNHSEA:

quote:
Εφόσον αυτοί δεν ακούν την λογική και σπέρνουν τα ψεύδη τους δεξιά και αριστερά ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, εγώ γιατί να μην τους εμποδίσω να το κάνουν;

Δε σου λέω να μην προβάλεις την αντίθετη άποψη, να μην προβάλεις επιχειρήματα για τις ασυναρτησίες που λένε, να μην κριτικάρεις τις πράξεις τους. Αλλα ο "πόλεμος" είναι άλλο πράγμα.

Ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις για να κερδίσεις τον πόλεμο; Να τους σταματήσεις από το να γράφουν, να τους το απαγορέψεις. Αυτό μπορει να γίνει μόνο νομίκά. Νομικά όμως δεν έχεις ελπίδα. Απολύτως καμμια ελπιδα. Γιατί είσαι σε δημοκρατικο πολιτευμα και η ελευθερία του λόγου και της άποψης είναι θεμελιώδεις αρχές και αξίες.

Δεν κερδίζεις τον πόλεμο αν αποδειξεις πως η φυσικη των επιχειρημάτων τους είναι λάθος. Σιγα το πράγμα... Αυτό το κάνεις μόνο και μόνο για να είσαι καλα με τον εαυτό σου και για να δώσεις και "την άλλη άποψη". Είδες πχ. τον Περσέα να πτοείται από τα επιχειρήματα που καταρρίπτουν τα λεγομενα του Σόφια; Βλέπεις ο Λιακοπουλος πχ. να έχει κάποιο ενδοιασμο να πουλάει ψέματα; Κοινό πάντα θα έχουν γιατι πολλοι έχουν τα ανεξήγητα, τις συνομωσίες και τις εναλλακτικες επιστήμες σα θρησκεία. Απλά τα πιστέυουν. Αρα επαναλαμβάνω... Δεν κερδίζεις τπτ καταρρίπτοντας απλως μερικες γελοιες θεωρίες.

Φυσικα εδώ δεν κάνω κριτική στην ελευθερία του λόγου. Φυσικά και πρεπει να παραμεινει ως θεμελιώδες δικάιωμα. Αλλα φαντάσου πόσο συγκεκριμένος πρεπει να γίνει ο νόμος για να διαχωρίζει την απλή άποψη από την επικινδυνη άποψη, το ατυχές λάθος από το ηθελημένο λάθος, το που έχει ο καθένας δικαιωμα να διατυπώνει άποψη και πού όχι. Φαντάσου πόσο συγκεκριμένη πρεπει να γίνει η νομοθεσία για να μπορει να είναι πραγματικά δικαιη με αυτές τις περιπτώσεις. Είναι πρακτικα αδύνατο στις περισσότερες περιπτώσεις μάλλον θα υπάρχει κινδυνος να καταντησει ως επικινδυνη και αχρειαστη λογοκρισια.

Ελαχιστες μονο περιπτωσεις κάτι τέτοιο έχει προφανη εφαρμογη, πχ. να απαγορευεται στους ερευνητες αυτους εκτος απο εναλλακτικοι φυσικοι να είναι και ...εναλλακτικοι... γιατροι, να δινουν συνταγες και θεραπειες κλπ κλπ. Με τη φυσικη θα σου πουν <<ε, και να πιστευει καποιος και να διαδιδει πως οι επιστημονες ειναι ψευτες, πως στη Σεληνη ζουν Ζετανς και μονο ο Σοφιας ξέρει την αληθεια και όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες>>, ε δεν πεθαίνει κανεις. Αστο σαν άποψη..."

Συνεπώς τι κανουμε σε περιπτώσεις όπου είναι πρακτικα αδυνατο να υπάρχει σχετική νομοθεσία; Εκει είναι που ξεκινάει το θέμα του ήθους και της υπευθυνοτητας. Αυτα είναι που χρειάζονται στην περιπτωσή μας, για να ξέρουμε που μας περνει και που δε μας περνει απλα να διατυπωνουμε αποψεις (και όποιον πάρει ο χάρος), να κατηγορουμε και να συκοφαντουμε... Και φυσικα το ίδιο ισχύει για όλους, όχι μόνο για τον κ. Σοφια...

Νομικα μην περιμενετε τίποτα. Ακομα και επιστήμονες που έχουν κοροιδέψει τον κοσμο με παραποιήσεις αποτελεσματων, απλα το πληρωσαν οχι με κάποια ποινικη δίωξη, αλλα με τη σταδιακη απομάκρυνση απο την επιστημονικη κοινοτητα, λογω κατακραυγής και σκληρής κριτικης.

Εδω ως εκ θαύματος, με τον συγκεκριμένο εναλλακτικο ερευνητη όχι μόνο δε βλέπουμε να δέχεται νομικες κυρώσεις, βλεπουμε να δέχεται και συγχαρητηρια. Βλεπεις λοιπον OANNHSEA γιατι ο πόλεμος είναι χαμένος;

05/03/2005, 14:16:30

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ,ΑΠΑΤΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΧΡΗΜΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΣ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

fantomas3004Μέλος
05/03/2005, 17:36:21
Δέν γδέρνουν αυτοί τον κόσμο, θα έλεγα ο κόσμος που τους αναγνωρίζει γδέρνεται μόνος του. Άν πέσουν μέσα όμως κατα τύχη πιάνουν λαχείο!
lizzard_kingΜέλος
07/03/2005, 01:33:07
Καλησπέρα...
Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι σου τα βγάζουν όλα θετικά για να νιώσεις πολύ όμορφα από την επίσκεψή σου ώστε να τους συμβουλευθείς ξανά κι αν είναι και οι μόνοι που έχεις να ακούσεις μια άποψη,τότε είναι σχεδόν απαραίτητοι...
Εκμεταλεύονται μια αδυναμία μας,μα ίσως να κάνουν και καλό σε κάποιους ανθρώπους...στην πεσμένη ψυχολογία τους.Και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και ίσως τελικά να καταφέρνουν πολύ περισσότερα απ'όσα θα κατάφερναν με την αισιοδοξία που τους γεμίζουν...
Μπορείς να πεις πως είναι και λειτούργημα αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι....Δεν είναι απόλυτο τπτ...Και αυτό που είπε ο φαντομάς είναι πολύ σωστό...Αν και δεν είναι κι αυτό απόλυτο...
Ευχαριστώ...

I'm the lizard king,I can do anything!

07/03/2005, 04:37:06

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ,ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ "ΠΙΑΝΟΥΝ",ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ,ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ,ΖΩΗ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ,ΖΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΖΩΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ,ΕΞΩΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ.....ΑΥΡΙΟ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

07/03/2005, 16:51:17
ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

07/03/2005, 17:11:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.....

ΟΙ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

07/03/2005, 18:27:05
Γιατί στο ''μεταξύ τυρού και αχλαδιού;''

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

07/03/2005, 18:36:50
ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΧΑΙΡΕΤΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

07/03/2005, 19:55:01
Δεν χρειάζεται να θυμώνεις. Μπορείς να αιτηθείς ανέλκυση του θέματος

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

07/03/2005, 19:59:54
Υπάρχουν κάποιοι μέσα στο "σωρό" που έχουν πραγματικές ικανότητες...

...συνήθως είναι αυτοί που δεν έχουν καταχωρήσεις σε περιοδικά, που δεν έχουν γραμμή 090, που δεν έχουν εξωτικά ονόματα, που δεν έχουν διπλώματα και παπλώματα...

...το μέλλον μπορεί να γίνει ορατό από "ευαίσθητα μάτια"...

...μα οι περισσότεροι απλά διαλαλούν την πραμάτεια τους... εμπόριο η ελπίδα του διπλανού τους...

.
.
.
The She Mantis... in a coffee break...

(- Shall I read it?
- There's no need...
- I'll tell you the future!
- Thanks, but no thanks!
- It's your loss...
- PUT MY CUP DOWN!
- ...just a pick...
- GIVE IT TO ME!