- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα κι εγώ.
1. Για τον Χίτλερ ή για άλλα ιστορικά παραδείγματα αντίστοιχου τύπου τι άποψη έχει η οργάνωση;
2. Εσύ απέκτησες κολλητιλίκι έτσι δυνατό με κάποιο άλλο μέλος και αν αυτό μπόρεσε να σταθεί μετά την αποχώρησή σου;(αυτό βέβαια είναι προσωπικό κι αν θες το απαντάς).
3. Τελευταίο, τι ψυχολογίας άτομα είναι αυτοί που μπαίνουν στην οργάνωση, από τον περίγυρό σου που θα ήσασταν και νέα μέλη αλλά και νέοι άνθρωποι τι συμπεράσματα έβγαλες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
.
Βασικά η Νέα Ακρόπολη έμαθα ότι υπάρχει το Σεπτέμβρη όπου και βρήκα 3 sites της στο internet. Έχουν κάποια πολύ καλά άρθρα σχετικά με μυθολογία, φιλοσοφία, εσωτερισμό, ηθική και γενικά έτρεφα μια εκτίμηση.Απορώ γιατί ενώ στα άρθρα αυτά εκφράζονται πολύ ωραίες απόψεις, οι πρακτικές της οργάνωσης όπως παρουσιάζονται εδώ δεν έχουν καμία συνάφεια.Θα ήθελα κι εγώ να μάθω περισσότερα ειδικά τώρα που βλέπω ότι το θέμα έχει χρόνια που συζητείται...
quote:
Από τα λεγόμενά σου προκύπτει πως υπήρξες μέλος μετά τον πρώην αρχηγό.
Για πόσο διάστημα και σε ποια περίοδο.
Ήσουν μέλος της οργάνωσης Θεσσαλονίκης?Σε μια αναφορά σου για τον πρώην αρχηγό, διακρίνω να μιλάς με σεβασμό για το ίδιο.
Τον γνωρίζεις προσωπικά?
Αρχικά σαν μέλος, έχεις δηλώσει όχι.Μετά που εγκατέλειψες την οργάνωση, ήρθες σε επαφή μαζί του, να συνδράμεις στον αγώνα του κατά της ΝΑ, μήπως?
Σε μια τοποθέτησή σου, δηλώνειςquote: Επίσης για ένα άλλο θέμα που αισθάνομαι άσχημα και πραγματικά ντρέπομαι είναι ότι μέσα στην Νέα Ακρόπολη έμαθα και με μάθανε να μισώ αλόγιστα
έναν άνθρωπο που δεν γνώρισα ποτέ από κοντά το γαραντζώτη γιάννηΠέραν του μίσους για τον πρώην αρχηγό, σου μετέδιδαν και μίσος για άλλα συγκεκριμένα άτομα, και ομάδες / κατηγορίες ανθρώπων?
gianipseftis έγινα μέλος πολύ αργότερα από τον Γαρατζώτη Γιάννη
Περίπου 3.5 χρόνια αν βάλω και τα εισαγωγικά στάδια που δεν με θεωρούσαν ακόμα μέλος, έχω εμπειρία στον χώρο 4 χρόνια, κάπως έτσι χονδρικά, άλλα καθαρά ως Ζ.Δ ήμουν 3 χρόνια,
δεν θα ήθελα να ονομάσω το παράρτημα που ήμουν, για ευνόητους λόγους (όταν κάποιος φεύγει τον θεωρούν προδότη και δειλό και δεν θέλω να γίνω στόχος κάποιου ανεγκέφαλου)
Φίλε μου ο σεβασμός πιστεύω αξίζει σε όλους μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο και ο Γαρατζωτης Γιάννης δεν μου έκανε πότε τίποτα, ούτε τον συνάντησα πότε, γιαυτό και τον
σέβομαι, όπως σέβομαι και εσένα και όλους του υπόλοιπους, απλά τυγχάνει να φύγαμε και οι δύο από την Ν.Α οπότε αποκτήσαμε έτσι κάποιες κοινές οπτικές προφανώς,
ειδικότερα τώρα φεύγοντας από την Ν.Α, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να είμαι ποιο σφαιρικός προς τις απόψεις του καθενός και ποιο καλοπροαίρετος, ώστε να απορρίψω μια ρατσιστική νοοτροπία που είχα συνηθίσει μέσα στην Ν.Α αυτά τα χρόνια.
Λασπολογία σπέρνουν σε οποιοδήποτε φεύγει, απλά επειδή δεν μένει εκεί να συμμερίζεται τον σκοπό τους, αλλά ακόμα και χρήματα να μην έχει λένε άλλου τύπου
φράσεις-- έσπασε δεν ήταν γιαυτό, δεν μπόρεσε, ήταν αδύναμος, θα τα βρει στον δρόμο του, δεν ήταν ιππότης μπορούσε να βρει χρήματα αλλά δεν ήθελε κ.α
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή ο πρώην αρχηγός δεν λούφαξε, δεν είχαν άλλη λύση από το να δημιουργήσουν ένα μύθο ο όποιος θα λειτουργεί υπέρ τους.
Τον Γαρατζωτη Γιάννη των κάνουν σε μάθημα ώστε να τον γνωρίσεις ως Μέγα και τρομερό εχθρό της Ν.Α
και ο λόγος είναι αυτός που μας λέγαν έξαλλου...
Σας μιλάμε γι'αυτόν........... για να μην ακούσετε από κάποιον φίλο σας .............. κάποια άλλες λαθεμένες τοποθετήσεις ............... κ.τ.λ.π.... κ.τ.λ.π
Δηλαδή σου κάνουν ένα πρόωρο κόλπο χειραγωγίας (και τώρα πλέον αναρωτιέμαι πόσο βούρλο ήμουν και τα άκουγα).
Δεν ήρθα σε επαφή μαζί του και δεν με ενδιαφέρει να σύνδρομο σε κανένα αγώνα, άλλο αν οι παρούσες δηλώσεις μου συμβαίνει να ταιριάζουνε με λεγόμενα δικά του.
Ναι σου μεταφέρουν μισός για άτομα που φύγαν κύριος, άλλα και για προσωπικότητες διάσημες επειδή δεν συμφωνούν με αυτούς, όμως δεν το
τοποθετούν σε κάποιο μάθημα, περισσότερο προφορικά γίνετε.
Για της υπόλοιπες ομάδες μιλούν υποτιμητικά θεωρούν ότι ............εντάξει υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, άλλα ο δικός τους είναι ο ποιο πρακτικός,ορθός κ.τ.λ.π
Βασίζονται στο ότι πληθαίνουν παρόλο το κόσκινο που περνούν και αυτό λένε δεν συμβαίνει με τις άλλες ομάδες.
Λένε επίσης ότι είναι η κιβωτός επιβίωσης για την σκοτεινή εποχή που έρχεται.
Ακόμα ότι αν δεν είσαι έστω σε κάποια ομάδα, αν όχι σε αυτούς για να υπηρετείς, τότε είσαι καμένο χαρτί,είσαι μικροαστός, άνθρωπος χωρίς σκοπό στη Ζωή
Edited by - pantelis1 on 05/12/2011 18:19:42
Edited by - pantelis1 on 05/12/2011 18:33:16
Edited by - pantelis1 on 05/12/2011 18:37:51
quote:
pantelis1gianipseftis έγινα μέλος πολύ αργότερα από τον Γαρατζώτη Γιάννη
Περίπου 3.5 χρόνια αν βάλω και τα εισαγωγικά στάδια που δεν με θεωρούσαν ακόμα μέλος, έχω εμπειρία στον χώρο 4 χρόνια, κάπως έτσι χονδρικά, άλλα καθαρά ως Ζ.Δ ήμουν 3 χρόνια,
δεν θα ήθελα να ονομάσω το παράρτημα που ήμουν, για ευνόητους λόγους (όταν κάποιος φεύγει τον θεωρούν προδότη και δειλό και δεν θέλω να γίνω στόχος κάποιου ανεγκέφαλου)
Φίλε μου ο σεβασμός πιστεύω αξίζει σε όλους μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο και ο Γαρατζωτης Γιάννης δεν μου έκανε πότε τίποτα, ούτε τον συνάντησα πότε, γιαυτό και τον
σέβομαι, όπως σέβομαι και εσένα και όλους του υπόλοιπους, απλά τυγχάνει να φύγαμε και οι δύο από την Ν.Α οπότε αποκτήσαμε έτσι κάποιες κοινές οπτικές προφανώς,
ειδικότερα τώρα φεύγοντας από την Ν.Α, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να είμαι ποιο σφαιρικός προς τις απόψεις του καθενός και ποιο καλοπροαίρετος, ώστε να απορρίψω μια ρατσιστική νοοτροπία που είχα συνηθίσει μέσα στην Ν.Α αυτά τα χρόνια.
Λασπολογία σπέρνουν σε οποιοδήποτε φεύγει, απλά επειδή δεν μένει εκεί να συμμερίζεται τον σκοπό τους, αλλά ακόμα και χρήματα να μην έχει λένε άλλου τύπου
φράσεις-- έσπασε δεν ήταν γιαυτό, δεν μπόρεσε, ήταν αδύναμος, θα τα βρει στον δρόμο του, δεν ήταν ιππότης μπορούσε να βρει χρήματα αλλά δεν ήθελε κ.α
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή ο πρώην αρχηγός δεν λούφαξε, δεν είχαν άλλη λύση από το να δημιουργήσουν ένα μύθο ο όποιος θα λειτουργεί υπέρ τους.
Τον Γαρατζωτη Γιάννη των κάνουν σε μάθημα ώστε να τον γνωρίσεις ως Μέγα και τρομερό εχθρό της Ν.Α
και ο λόγος είναι αυτός που μας λέγαν έξαλλου...
Σας μιλάμε γι'αυτόν........... για να μην ακούσετε από κάποιον φίλο σας .............. κάποια άλλες λαθεμένες τοποθετήσεις ............... κ.τ.λ.π.... κ.τ.λ.π
Δηλαδή σου κάνουν ένα πρόωρο κόλπο χειραγωγίας (και τώρα πλέον αναρωτιέμαι πόσο βούρλο ήμουν και τα άκουγα).
Δεν ήρθα σε επαφή μαζί του και δεν με ενδιαφέρει να σύνδρομο σε κανένα αγώνα, άλλο αν οι παρούσες δηλώσεις μου συμβαίνει να ταιριάζουνε με λεγόμενα δικά του.
Ναι σου μεταφέρουν μισός για άτομα που φύγαν κύριος, άλλα και για προσωπικότητες διάσημες επειδή δεν συμφωνούν με αυτούς, όμως δεν το
τοποθετούν σε κάποιο μάθημα, περισσότερο προφορικά γίνετε.
Για της υπόλοιπες ομάδες μιλούν υποτιμητικά θεωρούν ότι ............εντάξει υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, άλλα ο δικός τους είναι ο ποιο πρακτικός,ορθός κ.τ.λ.π
Βασίζονται στο ότι πληθαίνουν παρόλο το κόσκινο που περνούν και αυτό λένε δεν συμβαίνει με τις άλλες ομάδες.
Λένε επίσης ότι είναι η κιβωτός επιβίωσης για την σκοτεινή εποχή που έρχεται.
Ακόμα ότι αν δεν είσαι έστω σε κάποια ομάδα, αν όχι σε αυτούς για να υπηρετείς, τότε είσαι καμένο χαρτί,είσαι μικροαστός, άνθρωπος χωρίς σκοπό στη Ζωή
Edited by - pantelis1 on 05/12/2011 18:19:42
Edited by - pantelis1 on 05/12/2011 18:33:16
Edited by - pantelis1 on 05/12/2011 18:37:51
Καταλαβαίνω από τα λόγια σου πως η ΝΑ εκμεταλλεύεται τα μέλη της οικονομικά, αλά κυρίως πνευματικά.
Στην διάρκεια της θητείας σου ως «δόκιμο μέλος», με ποιο συγγεκριμένο τρόπο σε αξιολόγησαν και ενέκριναν την καταλληλότητα σου?
Από ποιο «αξιωματικό» της οργάνωσης (ποιας βαθμίδας) γίνεται η αξιολόγηση?
Από τον αρχηγό, υπαρχηγό, ή κάποιο ιδικό καθοδηγητή / επιλογέα και εντεταλμένο από την κεντρική διεύθυνση?
Ο τοπικός αρχηγός, είχε συμμετοχή στην επιλογή, την οργάνωση των δραστηριοτήτων, και στην γενική ψυχολογική, ιδεολογική, και οικονομική δράση της τοπικής ομάδας?
Στην στρατολόγηση νέων μελών, την καθοδήγηση τους, και σε αυτήν την πλύση εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκες και εσύ, δεν συμμετέχει ο τοπικός αρχηγός ?
Γνωρίζεις αν ο τοπικός αρχηγός, έχει κάποιο ποσοστό επι τις %, ανάλογο της απόδοσης της ομάδας του?
Αν έχει κάποιο μισθό?
Τελικά τελικά, πως θα χαρακτήριζες ένα ανώτερο στέλεχος της ΝΑ?
Κύριο?.
quote:
γαρατζώτης γιάννης
Εγώ αυτό που θέλω είναι, να βγουν επιτέλους και να μας μιλήσουν ,για τα αληθινά πιστεύω τους.
Για καλό δικό τους και για καλό της κοινωνίας.
Μα τι λές τώρα άνθρωπέ μου?
Γιατί δεν το κάνεις εσύ?
Οκτώχρόνια αρχηγός τους ήσουν?
Γιατι να περιμένουμε αυτούς,που δεν θα μιλήσουν ποτέ και δεν τα λές εσύ?
Απορία μεγίστη,αυτή!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Μα διότι θα του βάλουν φωτιά!
Γιατι να περιμένουμε αυτούς,που δεν θα μιλήσουν ποτέ και δεν τα λές εσύ?
Ξέρει τι διοικούσε τόσα χρόνια...
Ευχαριστώ Παντελή!

quote:Ακριβώς αυτό που κάνει ο Παντελής.
Τι εννοούν όμως με τη λέξη διάλογο ? Το να με ρωτάει κάποιος κάτι και εγώ να του απαντάω. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε δηλαδή.
Δέχεται ερωτήσεις και απαντάει ακριβώς στις ερωτήσεις που του γίνονται - και όχι ότι του κατέβει - χωρίς τις δικές σου σάλτσες, δηλαδή σύντομα, περιεκτικά και κατανοητά.
Τόσο δύσκολο είναι βρε Τέως;

quote:
Nικ,ελα ντε ,αποριας αξιο.
Μπορεί να παίζει και αυτο που λέει ο Αίολος!
οσο δεν αποκαλύπτει τα βαθειά μυστικά της οργάνωσης,τον αφήνουν να χαίρεται τον ήλιο!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:<< ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες>> Λιβράγκα Σπόροι φωτός 1989
Νικ ,δεν το νομιζω,δεν μπαιζει κατι τετοιο σεναριο