ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η γενιά των 1000 ευρώ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η γενιά των 1000 ευρώ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
fantomas3004Μέλος
17/09/2008, 15:14:15
quote:
1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

1. Σωστό
2. Σωστό
3. Σωστό
4. Λάθος μπορεί να σου χρειαστεί σε καμιά εκδρομή
5. Σωστό
6. Λάθος θα σε δουλεύουν οι άλλοι με τις αναπάντητες
7. Λάθος
8. Υπάρχουν και τα Κινέζικα
9. Σωστό
10.Λογικό

RichterΜέλος
20/09/2008, 10:33:03
Aν και ο βασικός μισθός έχει ανέβει σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.. δεν πάει όμως ανάλογα με την ακρίβεια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο να χάνουμε!
20/09/2008, 14:15:44
quote:
Aν και ο βασικός μισθός έχει ανέβει σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.. δεν πάει όμως ανάλογα με την ακρίβεια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο να χάνουμε!

Δεν μπορείτε να καταλάβετε το εξής:
Α) Ότι η ακρίβεια - η αλλιώς άνοδος των τιμών λόγω της αύξησης του πετρελαίου και κατά συνέπεια αύξησης της τιμής της τροφής - ισχύει για όλο τον πλανήτη.
Β) Ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι αύξηση, αλλά διόρθωση τιμών. Βλέπετε τα τελευταία 30 χρόνια έπεσε ΤΟ πληθωριστικό - δανεικό χρήμα στην αγορά και επί πλέον με τον ένα ή άλλο τρόπο οι τιμές των τροφίμων είχαν πέσει κάτω από την βάση...
Γ) Ότι ΔΕΝ μπορούν να σας δώσουν άλλα χρήματα (εν είδη διόρθωσης) γιατί: α) έχουν υπερδαναιστεί και δεν μπορούν να δανειστούν άλλα, β) τα κλέβουν και τα κακοδιαχειρίζονται οι πολιτικοί και οι λακέδες τους γ) η οικονομία είναι ενοποιημένη και δεν μπορούν να δώσουν αυξήσεις σε αυτούς που πέρνουν 700 ευρώ όταν υπάρχουν κάπου αλλού άτομα που δουλεύουν με 200 και δ) είσαστε στην Ελλάδα και περαστικά σας...

20/09/2008, 18:57:53
OANNHSEA Οι βασικότεροι λόγοι που ανέφερες και συμφωνώ είναι οι έξης
quote:
τα κλέβουν και τα κακοδιαχειρίζονται οι πολιτικοί και οι λακέδες τους

quote:
είσαστε στην Ελλάδα και περαστικά σας...
28/09/2008, 01:01:57
Και πινω και καπνιζω , και αυτοκινητο εχω , και πηδαω που και που, και δουλευω και λεφτα μου μενουν!!!
Απλα δε μενω Αθηνα!!!

Φιλικα Κανενας

28/09/2008, 22:39:19
1. Καπνίζω το πρώτο τσιγάρο στις 8 το βράδυ και κοιμάμαι νωρίτερα.
2. Εκοψα το φαγητό τελείως. Πιστεύω τα λιγότερα χρήματα τα ξοδεύω στο φαγητό.
3. Δεν έχω μεταφορικό μέσο.
4. Πρέπει να κόψω το ταξί.
5. Δεν κάνω clubbing είμαι μεταλλού και μιά χαρά ακούω μουσική σπίτι.
6. Εχω καρτοκινητό και μιλάω τηλεγραφικά γιατί το τηλέφωνο δεν είναι για φλυαρία αλλά για στοιχειώδη συννενόηση. Αν βαριέται κάποιος στο μετρό ας πάρει μαζί του ένα βιβλίο.
7. Το μσν είναι μια λύση.
8. Εχω πάρει από παζάρι και κινέζικα απίστευτα ρούχα.
9. Δώρα θα κάνω πάντα.
10. Αποκλείεται να ζήσει μετά χε χε χε.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
11/10/2008, 19:46:33
Όλα τα ρεκόρ της κινητής τηλεφωνίας έχουν σπάσει οι Έλληνες, καθώς πάνω από 17 εκατομμύρια διαθέτουν συνδέσεις, δύο στα δέκα παιδιά ηλικίας 7-12 ετών έχουν κινητό τηλέφωνο, ενώ δύο στους δέκα Έλληνες το χρησιμοποιούν αποκλειστικά, σύμφωνα με έρευνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», τα ελληνόπουλα μαθαίνουν να χρησιμοποιούν κινητό από τα επτά τους χρόνια, με αποτέλεσμα το 21% των ανηλίκων 7-12 ετών να διαθέτει κινητό τηλέφωνο.

Την ίδια ώρα, η κινητή τηλεφωνία, «σκοτώνει» το παραδοσιακό σταθερό τηλέφωνο, καθώς δύο στους δέκα ενηλίκους επικοινωνούν μόνο με συσκευή κινητού τηλεφώνου, έχοντας καταργήσει τη σταθερή τηλεφωνία.

Πολλοί Έλληνες, επίσης, διαθέτουν δύο και τρεις αριθμούς τηλεφώνων, ενώ υπάρχουν και πολλές ανενεργές συνδέσεις, με αποτέλεσμα το πραγματικό ποσοστό διείσδυσης να κινείται μεταξύ 85% και 90%.

Οι εταιρείες πάντως ανακοινώνουν συνεχώς δεκάδες χιλιάδες νέες συνδέσεις κάθε τρίμηνο, καθώς και νέα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.

Σχετικά με το ποσό που ξοδεύουν οι Έλληνες για το κινητό τους τηλέφωνο κινείται μηνιαίως σε επίπεδα άνω των 20 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Cosmote, δαπανούν 24,2 ευρώ κατά μέσο όρο το μήνα, οι συνδρομητές της Vodafone 22 ευρώ το μήνα και οι συνδρομητές της Wind 20 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Focus Bari, το πραγματικό ποσοστό διείσδυσης σε σχέση με τον πληθυσμό έχει φτάσει στο 91%, ενώ το 18% των Ελλήνων έχει μόνο κινητό τηλέφωνο ως μέσο επικοινωνίας.

Η διείσδυση κινητών τηλεφώνων στις ηλικίες 18-70 ετών αγγίζει το 91%, στα παιδιά 7-12 το 21%, ενώ στην κατηγορία 10-12 φτάνει στο 32%.

Η διείσδυση είναι σαφώς μεγαλύτερη στις νεαρότερες ηλικίες 18-24 ετών που φτάνει το 99% και στις ηλικίες 25-34 ετών στο 98%.

Το 51%των Ελλήνων χρησιμοποιεί κάποιο πακέτο καρτοκινητής σύνδεσης, το 44% έχει πρόγραμμα συμβολαίου, ενώ υπάρχει και ένα 6% που έχει και τα δύο.

Newsroom ΔΟΛ

11/10/2008, 19:50:17
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πιτσιρίκα βοηθός μου....

Με μισθό που δεν ξεπερνάει τα 800 ευρώ, ο λογαριασμός του κινητού της αγγίζει τα 100 ευρώ.
Για να μην πω που αλλάζει συσκευές σαν τα πουκάμισα.
Υπολογίζω πως με την δόση του αυτοκινήτου της και τα τσιγάρα/καφέδες, πρέπει να φεύγει παραπάνω από το 50% του μισθού της.

Και είμαι σίγουρος, πως έτσι και της κάνω γενναία αύξηση, απλά θα αυξήσει τις ηλιθιες δαπάνες...

12/10/2008, 02:28:06
1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)

Ποτέ δεν κάπνιζα και αναλογιζόμενος τα χρήματα που έχω εξοικονομήσει σε σχέση με τον μέσο καπνιστή που κάνει ας πούμε 1 πακέτο την ημέρα(γύρω στα 100 ευρώ το μήνα), κομπορρημονώ δικαιολογημένα.

2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα)

Αυτό δεν το κόβω αφού το να ξοδεύεις χρήματα για να γεμίζεις το στομάχι σου και να ικανοποιείς την αίσθηση της γεύσης με λιχουδιές πάσης φύσεως το θεωρώ(εκτός από μεγάλη απόλαυση) σοβαρό λόγο για ξόδευμα χρημάτων. Ωστόσο για να μην καταστραφώ φροντίζω για την εκπλήρωση δύο βασικών προϋποθέσεων:

1)Περιορίζω το φαγητό απ'έξω σε 2-3 φορές τη βδομάδα
2)Εντοπίζω εστιατόρια με φτηνό και ταυτόχρονα γευστικό φαγητό. Ενώ υπάρχουν πάντα στα υπόψη και τα σουβλατζίδικα από τα οποία χορταίνεις με φτηνά τρόφιμα, π.χ. 2 πίτες σκέτες, 2 καλαμάκια και λίγο ψωμάκι βουτηγμένο σε λάδι.

3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)

Απλά όταν έψαχνα για δουλειά φρόντισα μεταξύ των παραγόντων που αξιολόγησα να βάλω ψηλά στη λίστα μου τον παράγοντα "πρόσβαση στο χώρο εργασίας", έτσι ώστε να με εξυπηρετεί η συγκοινωνία τουλάχιστον με δύο μέσα, όπως το μετρό και το λεωφορείο και να φτάνω σύντομα. Συνεπώς, χρησιμοποιώντας πλέον αυτά τα δύο μέσα, εξοικονόμησα σημαντικά ποσά χρημάτων που ταλανίζουν κάποιον συμπολίτη ο οποίος δεν επιθυμεί να ξεβολευτεί από το αμάξι και το cd-player. Χαίρομαι για την επιλογή μου αφού εκτός από οικονομική είναι και...οικολογική. Χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μόνο στις λιγοστές εξόδους και σε λοιπές αναγκαίες περιπτώσεις.

Βέβαια κάθε επιλογή έχει και τα αρνητικά της. Π.χ. με τη συγκοινωνία αναγκάζεσαι να υπομένεις τη βρώμα από τις μασχάλες ορισμένων που έχουν τσακωθεί με το αφρόλουτρο και το αποσμητικό. Προβληματίζεσαι επίσης για την καταραμένη φυλή των "πορτοφολάκιδων" που λιμαίνονται το μετρό, τα λεωφορεία, το τραμ κτλ κτλ...

4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)

Ε, εντάξει. Δεν είπαμε να φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Το αυτοκίνητο σου λύνει τα χέρια σε περιπτώσεις όπως τα μακρινά ταξίδια, οι περιοχές με άβολη ή κουραστική συγκοινωνία, μεταφορές πραγμάτων και προσώπων με δυσκολία στην κίνηση και την αντοχή(π.χ. ηλικιωμένοι) κτλ.

5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)

Λίγες και καλές! Τις έχω περιορίσει σε αριθμό και σε είδος. Κυρίως συνίστανται σε κινηματογράφο, μπόουλινγκ-μπιλιάρδο και φαγητό. Για μένα έξοδος είναι και η επίσκεψη στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή ακόμα και η επίσκεψη σε σπίτια φίλων για παρακολούθηση αγώνα ή ταινίας. Μία φορά τη βδομάδα επισκέπτομαι και το προποτζίδικο για να παίξω "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" (χάσαμε τη Σκωτία απόψε αλλά δεν πειράζει). Την έξοδο σε club την θεωρώ κουραστική, άβολη, ασύμφορη και παράλογη. Κι αυτό γιατί απαιτεί ξενύχτι σε συνθήκες καθόλου αρεστές σε μένα. Σιχαίνομαι το face control, μου τη σπάει η μουσική που παίζουν, απεχθάνομαι τα περισσότερα οινοπνευματώδη, και το κυριότερο...σιχαίνομαι το στρίμωγμα με όλες τις παραπάνω μαρτυρικές συνθήκες! Για μένα η διασκέδαση σε club είναι κάτι αδιανόητο.

Καφετέρεια θα επισκεφθώ μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (π.χ. κάποιο σημαντικό ραντεβού, συνάντηση με άτομα που δεν γίνεται εύκολα να τα συναντήσεις αλλού κτλ). Το να πάω σε καφετέρεια με φίλους, είναι για μένα και πάλι αδιανόητο. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου ενώ δεν προσφέρει καμία διασκέδαση. Θεωρώ γελοίο το τάβλι, μου τη σπάει ο ήχος από τα πούλια.

6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)

Δεν χρειάζεται απαραίτητα. Απλά ψάχνεις κάποια προσφορά με δωρεάν χρόνο ομιλίας και φροντίζεις να μην είσαι πολυλογάς.

7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)

Οι φίλοι είναι λίγοι και καλοί. Δεν χρειάζεται να κοπούν οι άμεσες επαφές, αλλά να μην απαιτούν υπερβολικά έξοδα. Μπορούν να γίνουν με τις παραπάνω οικονομικές διαδικασίες(π.χ. σε σπίτι, σε φτηνό φαγάδικο κτλ). Το chat εκτός απ'το ότι κουράζει τα μάτια, είναι και κάπως απρόσωπο. Δεν το προτιμώ. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου.

8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα

Είμαι φειδωλός στην αγορά ρούχων και κακός πελάτης γενικά για τους σχετικούς μαγαζάτορες. Μπορώ κρατώντας τη σιλουέτα μου στα ίδια επίπεδα να φοράω π.χ. 4-5 παντελόνια για 5 χρόνια, χωρίς προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μου. Αυτά που αγοράζω σε μεγάλη συχνότητα είναι τα εσώρουχα και οι κάλτσες που φθείρονται περισσότερο και όχι π.χ. μία φούτερ, ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο που αν είσαι προσεκτικός και όχι ατσούμπαλος, διατηρούνται περισσότερο. Επίσης οι αγορές μου χαρακτηρίζονται από αδιαφορία για τις μάρκες και ευστροφία στις επιλογές (δηλαδή βρίσκω το φτηνό, το βολικό και το πρακτικό). Μου είναι αδιανόητο το μανιώδες κυνήγι της μάρκας και του φαίνεσθαι.

Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πάντα και το κόλπο να ζητάς ρούχα για δώρα στη γιορτή και τα γεννέθλιά σου, αν βεβαίως ερωτηθείς.

9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)

Μόνο στους λίγους φίλους, σε συγγενείς και σε ειδικές περιπτώσεις(π.χ. σ'έναν γάμο κοντινού προσώπου). Κι εδώ ισχύει ο συνδυαστικός παράγοντας φτηνό-πρακτικό.

10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Αν η άλλη δεν σε γουστάρει έτσι όπως είσαι, τότε πρέπει να την χωρίσεις εσύ πρώτος. Εναλλακτικά ψάχνεις για σύντροφο που "εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος". Ο κόσμος βλέπεις...είναι μικρός.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 12/10/2008 02:34:14

12/10/2008, 09:14:14
Έκοψα να ανασαίνω… οπότε σε λίγα λεπτά από τώρα θα αρχίσει η αποταμίευση, πιστεύω ότι τώρα θα καταφέρω να μαζέψω κανένα φράγκο στην άκρη…

15/07/2004, 22:58:45
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ...
Θα ήθελα να μεταφέρω κάποιες παρατηρήσεις που έκανα τις τελευταιες βραδιές. Παρατηρώ λοιπόν ότι σε πολλούς ανθρώπους κάποιες νύχτες συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Για παράδειγμα προχτές το βράδυ κατά τις δέκα η ώρα με έπιασε ένας περίεργος λήθαργος και μένα και την σύζυγό μου. Θεωρήσαμε ότι μπορεί να ήταν απο το γεγονός ότι φάγαμε σχετικά αργά αν και αυτό έχει γίνει και άλλες φορές και δεν είχαμε το ίδιο σύμπτωμα. Την άλλη μέρα λοιπόν στον χώρο της εργασίας μου ανέφερε το ίδιο πράγμα και άλλο άτομο και μετά απο συζητήσεις που γίναν διαπίστωσα ότι παρόμοια εμπειρία είχαν και αρκετοί άλλοι. Δεν συνέβει σε όλους αλλά σε αρκετούς απο αυτούς που μίλησα.
Εχτές το βράδυ πάλι επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ λόγω του ότι είχα ένα πρόβλημα με την μέση μου, κάποια στιγμή βγήκα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου να κάνω ένα τσιγάρο. Κάποια στιγμή όπως καθόμουν συνειδητοποίησα ότι άκουγα ένα βόμβο σαν απο σειρήνα μακρόσυρτο αλλά υπόκωφο. ΄Ωσπου να καταλάβω τι γίνεται ο ήχος έσβησε. Τότε μπήκα μέσα και κοίταξα την ώρα. Ήταν γύρω στις 3.30 με 4 παρά... Παλαιότερα είχε γραφτεί ένα μήνυμα και σε άλλο φόρουμ και απο εμένα αλλά και απο άλλους φίλους για το γεγόνός ότι και εμείς αλλα΄και άλλοι άνθρωποι ξυπνούσαν αυτή την ώρα με ένα περίεργο αίσθημα ζέστης και μια ανεξήγητη ανησυχία... Μήπως όλα αυτά έχουν σχέση με κάποιες εκπομπές διαφόρων ακτινοβολιών που γίνονται με σκοπό να επιρεάζουν την συνείδησή μας όπως έχει γραφτεί σε βιβλία διαφόρων ερευνητών; Θα ήθελά αν και άλλοι φίλοι εδω έχουν παρόμοιες εμπειρίες, να μας πουν τι τους συνέβει και να δώσουν την δική τους ερμηνεία για το φαινόμενο...
Φιλικά Απέριττος...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

16/07/2004, 01:47:12

δεν μορω να ξερω φιλε μου τι ακουσες ή ενιωσες, αλλα αυτη η βαση στον πολο η saarp παιζει διεγειροντας με μικροκυματα το ανωτερο στρωμα της ατμοσφαιρας

λεγεται οτι μπορουν να επηρεασουν τον καιρο, τους σεισμους και την ψυχικη μας κατασταση

δεν ξερω...

αλλα υποψιαζομαι πως τα αγρογλυφικα μπορει να τα κανει καποιος ευφανταστος απο την βαση για πλακα

οσον αφορα τα αεροπλανα με τις περιεργες εξατμισεις καπνου που δεν διαλυονται κι ας φυσαει, ειδα μια μερα τουλάχιστον 15 ιχνη να διασταυρωνονται και παρα τον δυνατο αερα να μην διαλυονται οπως γινεται συνηθως

δεν ειμαι συνωμοσιολογος αλλα γνωριζω οτι οι Αμερικανοι την δεκατια 50-60 εκανα πειραματα με ιους και ακτινοβολιες στους δικους τους ανθρωπους - πολιτες και στρατιωτες

ψεκαζαν πολεις με ιους (οχι επικινδυνους λενε) για να διαπιστωσουν την διασπορα και την διαδοση τους

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

astral-projectΜέλος
16/07/2004, 09:58:11
υπαρχουν ηχοι που το αυτι μας τους εχει συνηθισει στην διαρκεια της μερας και δεν τους ακουμε. το βραδυ ομως, που πεφτει η φασαρια απο τα αυτοκινητα, ειναι πιο καθαροι.

μια και ζω στην βιομηχανικη ζωνη, αν κατσω οποιοδηποτε βραδυ και αφουγκραστω την φασαρια που κανουν τα εργοστασια, οι ηχοι ειναι ιδιαιτερα δυνατοι και μερικες φορες μονοτονοι.

οσο για την υπνηλια, θεωρω οτι προερχεται απο την βεβαρημενη ατμοσφαιρα. γιατι κατι τετοιο δεν μας συμβαινει στην εξοχή? ή δεν συμβαινει στους κατοικους της επαρχιας?

------------------------

Stavros_ΗΜέλος
16/07/2004, 14:20:02
quote:

δεν μορω να ξερω φιλε μου τι ακουσες ή ενιωσες, αλλα αυτη η βαση στον πολο η saarp παιζει διεγειροντας με μικροκυματα το ανωτερο στρωμα της ατμοσφαιρας

Μια μικρή διόρθωση: H.a.a.r.p
(HIGH-FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM)

Κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.

17/07/2004, 22:29:35
quote:

Μια μικρή διόρθωση: H.a.a.r.p
(HIGH-FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM)

μου ξεφυγε το λαθος φιλε μου

ευχαριστω για την διορθωση - αν δεν το επεσημανες δεν θα το παρατηρουσα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

TOSΝέο Μέλος
18/07/2004, 15:52:34
επεισης οι παραξενοι καπνοι των αεροπλανων λεγονται chemtrails, και ειναι ενα θεμα το οποιο εχει ερευνηθει ιδιαιτερα στο εξωτερικο...

πολλοι λενε οτι το κανουν για να ελεγχουν τον καιρο, αλλοι οτι για να ελεγχουν τον κοσμο, και αλλα τετοια...

Στην σελιδα www.rense.com υπαρχει μια μαρτυρια καποιου που υποστηριζει οτι ειδε κατα τυχη με πιο τροπο εβαζαν τις μηχανες chemtrails μεσα στα αεροπλανα, και τους μπελαδες που τραβηξε...

Edited by - TOS on 18/07/2004 15:54:30

22Μέλος
18/07/2004, 17:48:31
υπαρχει ενας τροπος να αποφυγεις τις συνεπειες απο ολα αυτα.
δεν ειναι αλλος απο την προσευχη,σε οποιο θεο και αν προσευχετε κανεις καταφερνει να αποτοξινωσει τον οργανισμο του απο αρνητικες ακτινοβολιες και ετσι ακομα και αν τον βομβαρδιζουν με τετοιες ακτινοβολιες δεν επιρεαζετε. καντε το συστηματικα για καποιο καιρο και θα δειτε οτι θα ξυπνατε με καλυτερη διαθεση,πιο ξεκουραστοι και κυριως με καθαροτερο μυαλο που σκεφτετε περισσοτερο και πιο εξυπνα.

XDΜέλος
18/07/2004, 23:18:52
Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει μια «νέο-μυθολογία» (ας πούμε) πως προς τα ξημερώματα γίνονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής ορισμένα πειράματα (αν θες) με την εκπομπή ηχητικών κυμάτων που επηρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία με σκοπό την υποταγή της ανθρώπινης συνείδησης (σε επίπεδο υποσυνείδητων αλλαγών), σύμφωνα με αυτή την άποψη ορισμένοι οργανισμοί που δεν δέχονται (ή ενοχλούνται από αυτή) την συγκεκριμένη έκθεση αντιδρούν σε αυτή ξυπνώντας κάπου στα χαράματα (κατά της 3 ή 4 το πρωί) δίχως προφανή αιτία (σύνδρομο διακοπτόμενου ύπνου –κατά κάποιο τρόπο).

Αρχικά θεώρησα την ιστορία αυτή απάτη ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μέχρι που με ένα φίλο ηλεκτρονικό αρχίσαμε να μελετάμε την υπόθεση διαπιστώνοντας ότι αν και δύσκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο εντούτοις υπό συγκεκριμένες (ιδανικές) συνθήκες εκπομπής είναι πιθανό να εφαρμοστεί στο λεκανοπέδιο έστω και αν τα αποτελέσματα τα του, λόγο του τρόπου που πρέπει να εφαρμόζεται ώστε να είναι αποτελεσματικό (στερεοφωνική εκπομπή), θα είναι από αμφίβολα ως εξαιρετικά περιορισμένα..

ανήσυχη7Μέλος
24/07/2004, 15:34:36
Έχετε δει ποτέ στο ΤΕΛΕΑΣΤΥ ή στο ΕΧΤΡΑ 3 τον. κ. Δημοσθ. Λιακόπουλο, ο οποίος έχει γράψει ένα βιβλίο που μιλάει για τη Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων και τους ψεκασμούς με χημικά που κάνουν σε όλο τον κόσμο; Μέσα λοιπόν στο βιβλίο αναφέρει ότι γενικώς μας ψεκάζουν με χημικά, τα οποία, κάθε άλλο παράγίνονται για το "φαινόμενο του θερμοκηπίου". Μήπως λοιπόν όντως λέει αλήθεια ο άνθρωπος και ότι όλα αυτά που συμβαίνουν (λήθαργοι, περίεργο αίσθημα ζέστης, αδυναμία κ.λπ.) έχουν την αφετηρία σε αυτά τα, όχι και τόσο αθώα χημικά;

ανήσυχη7

25/07/2004, 00:18:03
Θα ήθελα να απαντήσω στον φίλο XD σχετικά με αυτό που γράφει ότι προσπάθησε να κάνει με τον φίλο του ηλεκτρονικό. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα καλέ μου φίλε; Όλα αυτά είναι πολύ ωραία όταν έχεις να κάνεις με γνωστά πράγματα τα οποία ειναι μετρήσιμα απο κάποιους που διαθέτουν τα κατάλληλα όργανα. Το πρόβλημα είναι αν αυτοί οι κύριοι διαθέτουν τεχνολογίες που δεν είναι γνωστές στον πολύ κόσμο και μπορούν να διαφεύγουν απο το γνωστό πεδίο ερεύνης τότε τι γίνεται; Ποιο και τίνος μορφής όργανο θα μπορέσει να μετρήσει κάτι που είναι άγνωστο για τον πολύ κόσμο; Το ότι δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε κάτι με τις γνωστές μεθόδους δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιόλας. Γι αυτό ακριβώς εγω προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πχ μεταφυσική με την έννοια ότι όλα είναι φυσικά απλά δεν ξέρουμε ακόμα να τα εξηγήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν κιόλας...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...