- Νεα ατομα νεα γνωση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θηλυκά μαζεύει?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Τι'ν τούτος βρε?Θηλυκά μαζεύει?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Θα σας παρακαλουσα να σεβαστείτε το ποστ που εκανα σαν καλος ελληνας και δεν μαζεύω θηλυκά για συνουσίες και οτι μπορει να περασει απο το μυαλο σας ...ευχαριστω για την παρεμβαση σας αλλα δεν ηταν αναγκη καλη ΣΑΣ συνεχεια
Edited by - Ha des on 27/02/2016 02:21:31
Αυτό:
quote:
Αναζητούμε την αληθινή φύση μας,την πραγματικοτητα και καλλιεργούμε το πνευμα ενας στοχος για αρκετους σκοπους όποια εχει την αναγκη ξερει τι να κανει ευχαριστω για την προσοχή σας
δεν είναι θεματοθεσία.
Εξήγησέ μας, τί εννοείς. Ποιοί είσαστε εσείς που αναζητάτε, ποιά είναι η αληθινή φύση σας, πού αναφέρονται ο ένας στόχος και οι αρκετοί σκοποί, ποιές είναι οι "όποιες που έχουν την ανάγκη", ποιά είναι η ανάγκη αυτή, τί είναι αυτό που ξέρουν πως πρέπει να κάνουν.
Βασικά, κόψε τη μαστούρα.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Ha desΑυτό:
quote:
Αναζητούμε την αληθινή φύση μας,την πραγματικοτητα και καλλιεργούμε το πνευμα ενας στοχος για αρκετους σκοπους όποια εχει την αναγκη ξερει τι να κανει ευχαριστω για την προσοχή σας
δεν είναι θεματοθεσία.Εξήγησέ μας, τί εννοείς. Ποιοί είσαστε εσείς που αναζητάτε, ποιά είναι η αληθινή φύση σας, πού αναφέρονται ο ένας στόχος και οι αρκετοί σκοποί, ποιές είναι οι "όποιες που έχουν την ανάγκη", ποιά είναι η ανάγκη αυτή, τί είναι αυτό που ξέρουν πως πρέπει να κάνουν.
Βασικά, κόψε τη μαστούρα.
Η μαγεία της γενικευμένης εκφράσεις είναι μέρος της καθημερινοτητας μου μαρεσουν η αφηρημένες έννοιες επισης μαρεσει ο καθε αναγνώστης η αναγνωστρια να βγαζει το δικο του/της αποψη ...Εμεις ειμαστε το νεο ρευμα, η αληθινη φυση μας ειναι το πνευμα μας και ο στοχος μας ειναι να γινουμε καλυτερη ανθρωποι
Μαζί σου είμαι κι εγώ. Μη στραβώνεις. Να κόψεις τη μαστούρα όμως, έ?
quote:Αν ο καθείς καταλαβαίνει άλλα αντ' άλλων, πως θα συνεννοείστε βρε;
μου μαρεσουν η αφηρημένες έννοιες επισης μαρεσει ο καθε αναγνώστης η αναγνωστρια να βγαζει το δικο του/της αποψη
Με νεύματα;;;

Σου εύχομαι να έχεις καλή συνέχεια!
Διαβάζοντας το εισαγωγικό σου μήνυμα δεν μπόρεσα να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς θα ήθελες να συζητήσουμε.
Μπορείς να γίνεις πιο λεπτομερής και να κάνεις μια περισσότερο εκτενή εισαγωγή στο θέμα σου ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο διάλογος κι η ανταλλαγή απόψεων με τους όποιους ενδιαφερόμενους;

In anticipation of my resurrection...
quote:
Διαβάζοντας το εισαγωγικό σου μήνυμα δεν μπόρεσα να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς θα ήθελες να συζητήσουμε.Μπορείς να γίνεις πιο λεπτομερής και να κάνεις μια περισσότερο εκτενή εισαγωγή στο θέμα σου ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο διάλογος κι η ανταλλαγή απόψεων με τους όποιους ενδιαφερόμενους;
Να μάθει ο κάβουρας καινούρια πορπατηξιά?
Μάλλον δύσκολο το κόβω D.I...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:quote:
Διαβάζοντας το εισαγωγικό σου μήνυμα δεν μπόρεσα να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς θα ήθελες να συζητήσουμε.Μπορείς να γίνεις πιο λεπτομερής και να κάνεις μια περισσότερο εκτενή εισαγωγή στο θέμα σου ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο διάλογος κι η ανταλλαγή απόψεων με τους όποιους ενδιαφερόμενους;
Να μάθει ο κάβουρας καινούρια πορπατηξιά?Μάλλον δύσκολο το κόβω D.I...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Μωρέ δεν έχεις άδικο.
Αλλά τι θέλει να πει ο ποιητής; ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Τι απόγνωση έχει πέσει. Έφτασε ο κόσμος να θέλει να μιλήσει και δεν ξέρει τι θέλει να πει. Κενό, πολύ κενό. Κενό και πάλι κενό
Κενο ειναι οταν μπαίνεις στον κόπο να χαρακτηρισεις κατι το οποίο δεν καταλαβαίνεις εσυ και ολο οσοι δεν μπορουν να βαλουν το μυαλουδακι τους να λειτουργήσει...στα μαθηματικα για παραδειγμα πρεπει μονο σου να βρεις την λυση ετσι και εδω ...κριμα κριμα και πάλη κριμα που μπήκες στο κοπο να με σχολιασεις με τετοιον τροπο
quote:
μου μαρεσουν η αφηρημένες έννοιες επισης μαρεσει ο καθε αναγνώστης η αναγνωστρια να βγαζει το δικο του/της αποψη
ΗΧΩ: "Τι απόγνωση έχει πέσει. Έφτασε ο κόσμος να θέλει να μιλήσει και δεν ξέρει τι θέλει να πει. Κενό, πολύ κενό. Κενό και πάλι κενό"
quote:Αποφάσισε...
Κενο ειναι οταν μπαίνεις στον κόπο να χαρακτηρισεις κατι το οποίο δεν καταλαβαίνεις εσυ και ολο οσοι δεν μπορουν να βαλουν το μυαλουδακι τους να λειτουργήσει..

Edited by - Αίολος on 16/03/2016 11:22:18

quote:Δεν εχω λογο να το κανω πίστευε οτι θες ...
"Κενο ειναι οταν μπαίνεις στον κόπο" να μιλάς χωρίς να ξέρεις τι θέλεις να πεις!..όχι, δεν μας δουλεύει!
Έχει μια γλύκα αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, διασκεδάζει, ξεκουράζει από τις καθημερινές εντάσεις. Προσωπικά τέτοιου είδους συζητήσεις τις θεωρώ αναγκαίες ως μέσον αποσυμπίεσης !
Ας εναρμονιστούμε λοιπόν με το αρχικό μήνυμα και ας ρωτήσουμε τον φίλτατο Ha des να μας μεταφέρει τα πρώτα ψήγματα σκέψης περί της αληθινής μας φύσης, ας τον αφήσουμε να μας αναλύσει την πραγματικότητα ως αυτός την αντιλαμβάνεται, και ας τον ρωτήσουμε για το βέλτιστο τρόπο καλλιέργειας του πνεύματος μας !
Μεγάλε Παλαιέ
quote:
Καλώς όρισες,
Μεγάλε Παλαιέ
Καλώς σας βρήκα ! ![]()
(πρέπει να ξαναθυμηθώ html)
αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία στη ζωή
οπότε ασχολούμαστε κυρίως με την πολιτική
μεταναστευτικό και δε συμμαζεύεται
Εδώ πάντως οι χριστιανομαχίες, καλά κρατούν, αν και οι μεγάλες φιγούρες π.χ. Macedon, Schwabe φαίνεται να έχουν αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση
προσωπικά μου λείπουν
τουλάχιστον ο πρώτος
ημουν περίεργος πώς θα έβλεπε τώρα πράγματα
..Και γενικώς πάντα χάιρομαι να βλέπω.. παλιά πρόσωπα!