ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νεα ατομα νεα γνωση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Νεα ατομα νεα γνωση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ha des31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/04/2016, 19:13:31
Αγαπητέ Πύρινος ο εσωτερισμός δεν ήταν ποτέ για "λαϊκή" κατανάλωση, οπότε λογικό και εν μέσω δύσκολων χρόνων να έχει "πέσει".

Εδώ θα είμαστε και όλο και κάτι "εσωτερικό" θα βρίσκουμε !!

Και μένα είναι χαρά μου να είμαι κοντά με ανθρώπους που αναζητούν, έστω και το μηδαμινό

Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα.

25/04/2016, 02:33:50
quote:

...
Εδώ πάντως οι χριστιανομαχίες, καλά κρατούν, αν και οι μεγάλες φιγούρες π.χ. Macedon, Schwabe φαίνεται να έχουν αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση
προσωπικά μου λείπουν
τουλάχιστον ο πρώτος
ημουν περίεργος πώς θα έβλεπε τώρα πράγματα

..Και γενικώς πάντα χάιρομαι να βλέπω.. παλιά πρόσωπα!

Σιγά μην αποσύρθηκε... Διαβάζει τακτικά τα σχόλια αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο για να ασχολείται όπως ασχολούνταν... Πιστεύει να το διορθώσει σύντομα...

Τις καλημέρες μου

macedon

25/04/2016, 08:13:25
macedon

Είσαι ακόμη στο μακρυνό L.A?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/04/2016, 10:54:52
Μπα... Στο Evosmo Town of Thessaloniki...

macedon

25/04/2016, 11:08:25
quote:
Σε ενημερώνω φίλε Ramoglou οτι ο εσωτερισμός έχει πέσει κάπως στο εσωτέρικα....

περίπου όπως και η πτώση της Σελήνης, όλο πέφτει πέφτει, αλλά ποτέ δεν πέφτει....
έτσι και το επίπεδο του Εσωτέρικα την τελευταία δεκαετία και βάλε...

quote:
αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία στη ζωή
οπότε ασχολούμαστε κυρίως με την πολιτική
μεταναστευτικό και δε συμμαζεύεται

Το "πραγματική αξία", χρειάζεται και κάποιο σύστημα αναφοράς.
Αξία για ποιον, αξία σε τί, ως προς τί, κλπ.
Αστο αυτό προς το παρόν.

Η πολιτική και το μεταναστευτικό μπορεί να φαίνονται ως πιο 'πεζά',
όμως πρώτον, μας έχουν γ@μήσει και τον εξωτερικό και τον εσωτερικό κόσμο, και δεύτερον, αν με το γενικότερο όρο "εσωτερικά" εννοούμε κάθε διανοητική, φιλοσοφική, κριτική διεργασία τότε προφανώς αν 'εσωτεριζόμασταν' όλοι κάπως περισσότερο, και κυρίως οι λαμβάνοντες και εκτελούντες αποφάσεις που αφορούν όλους, στο όποιο επίπεδο, τότε τα πράγματα γενικώς θα ήτο καλυτερα,
αλλά ....ΔΕΝ....

quote:
Αγαπητέ Πύρινος ο εσωτερισμός δεν ήταν ποτέ για "λαϊκή" κατανάλωση, οπότε λογικό και εν μέσω δύσκολων χρόνων να έχει "πέσει".

Το μόνο που έχει πέσει είναι η διάθεση και ο χρόνος των ανθρώπων,
γιατί μάλλον σε τέτοιους καιρούς, το "εσωτερίζειν" φαντάζει ίσως (κακώς) ως μια περιττή πολυτέλεια.

Από την άλλη, ας μην ξεχνάμε όμως ότι η κρίση και η ένδεια, γίνονται καμιά φορά οι μαμές του "φιλοσοφείν"....

quote:
Σιγά μην αποσύρθηκε... Διαβάζει τακτικά τα σχόλια αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο για να ασχολείται όπως ασχολούνταν... Πιστεύει να το διορθώσει σύντομα...

Τις καλημέρες μου

Καλώστονε τον πατριώτη

Βασικά, κανείς δεν αποσύρεται από το Εσωτέρικα.

Γράφοντας ή μη, όλοι οι διατελέσαντες δημολογούντες διά του παρόντος και επί του παρόντος,
ένα βλέφαρο το ρίχνουν και σ'αυτόν το μαχαλά πού και πού....

quote:
Μπα... Στο Evosmo Town of Thessaloniki...

Εντός ή εκτός του "HotSpot" ???

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

25/04/2016, 16:02:59
Welcome back macedon

26/04/2016, 00:13:12
quote:
macedon

Τις καλημέρες μου

Δέξου και τα δικά μου καλωσορίσματα macedon. Χαίρομαι που είσαι καλά και μας διαβάζεις.
Μόνο σπεύσε την επάνοδό σου, γιατί έχω μείνει σχεδόν μόνος μου να αντιμετωπίζω τους Ρωμαίους. Ευτυχώς που τώρα έχουμε τους βήτα διαλογής.

*

26/04/2016, 11:57:27
quote:
Μόνο σπεύσε την επάνοδό σου, γιατί έχω μείνει σχεδόν μόνος μου να αντιμετωπίζω τους Ρωμαίους. Ευτυχώς που τώρα έχουμε τους βήτα διαλογής.

Σε έχουμε αφήσει σχεδόν μόνο να αντιμετωπίζεις τους Ρωμαίους sesostri, ακριβώς γιατί αυτοί είναι βήτα και γάμα διαλογής και θεωρούμε ότι είσαι υπεραρκετός. Εάν τώρα, έρθουν κατά λάθος και Ρωμαίοι τύπου "πρώτης διαλογής" ενδεχομένως να κατεβάσουμε και τον Νικόμαχο για να σε ξεκουράζει!

26/04/2016, 12:11:20
Υπάρχουν οι χριστιανοαπολογητές Ρωμαίοι και οι υπόλοιποι. Για τους πρώτους Sesostris είσαι υπέρ αρκετός. Για τους υπόλοιπους αν πεις ότι αναλαμβάνουμε πλήρη καθήκοντα, χρειάζονται βάρδιες και εκπαίδευση ψυχοθεραπευτή, την οποία και δεν νομίζω ότι έχουμε. Συχνά μερικές φάπες είναι αρκετές για επαναφορά της κατάστασης σε ομαλή λειτουργία, σπανίως όμως ωφελούν τον ίδιο τον Ρωμαίο. Γι' αυτό συνιστώ πολλές φορές να αφήσουν τον "εσωτερισμό" κατά μέρος, έστω και προσωρινά, να πάνε να κοιταχτούν, μόλις δε πάρουν το πιστοποιητικό υγείας, τότε συνεχίζουν το έργο του "μύστη".

28/04/2016, 11:13:42
quote:
Συχνά μερικές φάπες είναι αρκετές για επαναφορά της κατάστασης σε ομαλή λειτουργία, σπανίως όμως ωφελούν τον ίδιο τον Ρωμαίο.

Heretic, αυτό θα ήτο ασφαλώς ένας ευσεβής πόθος, και ευγενές ζητούμενο,
αλλά ας αρκεστούμε στο πρώτο σκέλος περί της επαναφοράς της ομαλής κατάστασης.

Δεν μπορούμε να διορθώσουμε ούτε τα άτομα, ούτε τον κόσμο,
αυτό είναι πραγματικά ΔονΚιχωτικό,
αλλά το να περιορίσουμε την επήρειά τους, τη μετάδοση και τον επιπολασμό της σαχλαμάρας, της ανευθυνότητας, της βλακείας και της ηλιθιότητας ιδίως δε αυτών που έχουν και επικίνδυνες προεκτάσεις πέραν της γραφικής των συνιστώσας,
νομίζω είναι το μόνο που ίσως μπορούμε να πετύχουμε ως ρεαλιστικό στόχο.

Κανείς δεν διορθώνεται αν δεν το θέλει ο ίδιος,
και κανείς δεν "σώζεται" αν δεν θέλει να σωθεί.

Αυτό είναι βασικός universal-Law
και σε όλες τις περιπτώσεις διόρθωσης και σωσίματος από την Ιατρική μέχρι τη Φιλοσοφία (πρέπει να) υπάρχει συγκατάβαση του υποκειμένου, αλλιώς δουλειά δεν γίνεται.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

03/05/2016, 16:35:57
Καλώς τον macedon!
Εύχομαι να βρεις σύντομα τον χρόνο να είσαι κοντά μας και πάλι!

In anticipation of my resurrection...