- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Επίσης έχω και άντρες φίλους και δε διακρίνω ειλικρινά κάποια ουσιαστική διαφορά της φιλίας. Πολλές φορές εμείς καθοδηγούμε την πορεία μιας σχέσης ή τουλάχιστον δεν κάνουμε τίποτα για να την αλλάξουμε. Πάντως έχω ολοζώντανες εικόνες πραγματικής φιλίας που δεν τη χάλασε ούτε η απόσταση Ελλάδας-Γερμανίας που προέκυψε ούτε καν ο περιβόητος γυναικείος ανταγωνισμός.
Σ'ευχαριστώ που μου απάντησες άμεσα.
Καλό βράδυ σε όλους.
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
αλλά ίσως και οι καταστάσεις της ζωής τα έφεραν έτσι!
πάντως ακόμη και τώρα εγώ είμαι αυτή που θα πάρει έστω ένα τηλέφωνο να δει τι γίνετε
και δε νομίζω ότι είμαι τόσο κακία φίλη ώστε να μη με θυμάται καμία τους
το αντίθετο θα έλεγα !
όσο για απόσταση που λες ναι και εγώ έχω κρατήσει μια φίλια χρόνια και ας μη βλεπόμαστε συχνά αλλά μιλάμε για μια στις πολλές
καλο βραδυ

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
quote:
Δεν υπάρχει γυναικεία φιλία????????????????????????????????????????
Λυπάμαι πολύ αν αυτό πιστεύεις, αλλά δεν έχεις δίκιο καλέ μου.
Το ξεκάθαρο είνα πολύ σχετικό. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή αναλύουμαι πολύ τα πάντα, κάτι που το 99,9% των ανδρών δεν κάνει ποτέ.
ΩΠΑ ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ.........
Η ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.........
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ......... ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ......... ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..........
quote:
Δεν εισηγούμε ότι τα φαινόμενα τύπου Χίτλερ θα εξαφανιστούν, αλλά δεν αρνούμε ότι το ίσως αυτό μου φαίνεται ισχυρό.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν συμμετέχουν γυναίκες στο θέμα.
Από τη μία θα μπορούσε να είναι απόδειξη της αποχής των γυναικών από παιχνίδια εξουσίας, από την άλλη ίσως τελικά είμαστε άξιες της μοίρας μας.
Καλό βράδυ σε όλους
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?????
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ?????
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΩΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ....????
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
αλλά ίσως και οι καταστάσεις της ζωής τα έφεραν έτσι!
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ , ΣΕ ΚΑΜΜΊΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.
quote:
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?????
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ?????
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΩΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ....????------------------------
ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΓΗΙΝΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ)
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΧΕΣΗ
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΞΩΤΙΚΟΥΛΑ
quote:
ΩΠΑ ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ.........
Η ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.........
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ......... ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ......... ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..........
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΔΕ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΔΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΞΩΤΙΚΟΥΛΑ
ρε για τα καπακια εχετε να πειτε τιποτα??
αντε να σας δω φιλεναδες![]()

αυτό που με θλίβει είναι πως όπου και αν κοιτάξεις .. ακόμα και στους πιο προοδευτικούς ανθρώπους.. θα βρεις.. κάποιον που να πιστεύει πως οι γυναίκες είναι υποδιαίστερες.. πως είναι χαζές και μάλιστα πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των..
Ποιές γυναίκες κυβερνούν εκατομύρια χρόνια? Οι γυναίκες και οι ερωμένες των αυτοκρατόρων? Και οι υπόλοιπες τί κάνανε? Διοικούσανε και αυτές? Γιατί πολλά έχω ακούσει.. φτάνει πια.... μην τα ξεφτυλίζουμε όλα....
Όσο για το αν άλλα λέμε και άλλα σκεφτόμαστε.. τουλάχιστον εμείς σκεφτόμαστε.. εσείς που μας κατηγορείτε για αυτό έχετε σκεφτεί πως αυτός είναι ένας τρόπος επιβίωσης αιώνων τώρα? Ποιός θα ήθελε μία γλωσσοκοπάνα? έτσι δεν λεγόντουσαν/λέγονται οι γυναίκες που είχαν/έχουν άποψη?Αυτό είναι αποτέλεσμα της πατριαρχικής κοινωνίας.. είτε αρέσει είτε όχι.. και θα το υποστείτε και εσείς όσο και εμείς..
Και θα υποστούμε πολλά ακόμα μέχρι να καταλάβει ο κόσμος πως ο ένας χρειάζεται τον άλλον.. και όταν λέω θα υποστούμε δεν εννοώ μόνο εμάς τις γυναίκες αλλά και τους άντρες..Όσο θα υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός.. ανώτερου κατώτερου.. πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να πετύχουμε την ουσιαστική επαφή και επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων.. Για αυτό μιλάμε για εξαιρέσεις και όχι για τον κανόνα.. ακόμα.. Μέχρι τότε πολλά ζευγάρια θα ζήσουν την συντριβή της κοινωνίας (μέσα από αυτήν).. Και αν αυτό δεν είναι η μάστιγα αιώνων τώρα.. τότε τί μπορεί να είναι?
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Ναί αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν τα μεγάλα αυτά μυαλά είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους.. οπότε τα νήματα τα κινεί.. μία γυναίκα..
Φοβερή συνεπαγωγή...
Μα που κολάει το πρώτο μέρος της πρότασής σου με το πόρισμα που βγάζεις στο δεύτερο?
Όσο για τις φιλίες μεταξύ γυναικών.. θα σου πω ώς γυναίκα πως υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών.. και μάλιστα φιλίες που κρατάνε χρόνια πολλά.. Αυτό που δεν υπάρχει στις γυναίκες δυστυχώς είναι η αλληλεγγύη..(όχι σε ότι αφορά όμως τις φιλίες)... σε αυτό δεν σας βγαίνουμε.. απόδειξη πως εδώ έσω έχουν μιλήσει αρκετοί άντρες υπερ αυτών και ελάχιστες γυναίκες.. όμως φιλία υπάρχει..
Έχετε βρει έναν τρόπο να μας κοπανάτε την πονηριά μας.. όμως γι αυτήν ενδιαφέρεστε πραγματικά.. εάν σας βρεθεί κανένα κοριτσάκι τόμπρο.. δεν θα ασχοληθείτε και πολύ μαζί του.. Λοιπόν ας παραδεχτείτε και εσείς τι πραγματικά θέλετε να δείξουμε και εμείς ποιές πραγματικά είμαστε..
Όμως σαν πολύ δεν μας στήσατε στον τοίχο πάλι.. δηλαδή εμείς πρέπει να δικαιολογούμαστε για όλα? και εσείς? Πόσες γυναίκες κακοποιούνται κάθε μέρα από το υπέροχο ένστικτο του άντρα.. αυτό της βίας.. του κυνηγού και τα λοιπά και τα λοιπά.. Ποιά είναι η απάντησή σας σε αυτό....?
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.....
quote:
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....
quote:
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΦΕΛΕΙΣ.
ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ....
quote:
ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ.....
quote:
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΧΕΣΗ
ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ.....
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.....
quote:
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΔΕ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΔΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ.
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ..........
ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ.......
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΝ ΑΜΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ..... ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ.....
ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΡΕΣ Η ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ........
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ........
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ........
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ........
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.......
ΚΡΙΜΑ..........
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΕΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ...
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΕΣ.
Η ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ
ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ
ΚΑΙ ΑΛΑΑ ΠΟΛΛΑ,
ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ.
ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 72 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ.
ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Ο ΕΝΑΣ ΕΞ΄ΑΥΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ESOTERICA.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
σαν γυναίκες και σαν μανές !
μήπως δεν ανατρέφουμε οπως πρέπει τα παιδιά μας??
σαν ίσια!!
μαθαίνουμε στα κορίτσια μας ότι δεν μπορούν να σταθούν αν δε φέρνονται σα σκύλες και σαν χαζογκομενες και ποτε ποτε σαν άντρες???
και στα αγόρια ότι είναι άντρες και έχουν κάτι διαφορετικό !
δε λεω για τις σημερινές μανάδες αλλά τόσα χρόνια έτσι μεγαλώνανε τα παιδία τους
( βλέπω τον πατέρα μου πως αντιδρά στη προχωρημένη όπως τη βλέπει αυτός διαπαιδαγώγηση των παϊδιών μου μακριά από τα δικά του πρότυπα )
πάντως ότι και να είναι η γυναίκα είναι κάτι ξεχωριστό και κυρίως όταν είναι γυναίκα γιατί σήμερα έχουμε αρχίσει να χάνουμε και εμείς το φύλο μας
άσε που οι άντρες θέλουν κάθε ώρα και διαφορετική γυναίκα (όχι άλλη )
μια να είναι χαζούλα μια μαμά μια ερωμένη μια μαγείρισσα μια έξυπνη ( όχι απέναντι τους απέναντι στους άλλους )
ζητάνε πολλά και τα θέλουν όλα
και πολλές γυναίκες μπαίνουν σε αυτό το παιχνιδάκι και τελικά χάνουμε όλες!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ον το οποίο δεν θα διαβρωθεί αν αποκτήσει εξουσία,θυμίζω την φάρμα των ζώων του Όργουελ.
Αλλά οι γυναίκες στην ουσία είναι τα γρανάζια αυτής της κοινωνίας, αυτό μάλλον εννοούν και όσοι λένε ότι οι γυναίκες κυβερνούν εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το γρανάζι μακράν απέχει από την εξουσία.Αλλά και τίποτα δεν λειτουργεί αν αυτό σταματήσει να γυρνά.
Επίσης ας σκεφτούμε όλοι πόσο καλά διοικείται το μελίσσι και πόσο ρόλο παίζουν οι κηφήνες στη διακυβέρνηση.
Όσο για τις λυκοφιλίες σε μια δουλειά δεν είναι προνόμιο των γυναικών είναι μάλλον το σύνδρομο του αυλικού που κυριαρχεί εδώ και αιώνες.
Η εξύψωση των δύο φύλων βασίζεται ολοκληρωτικά στην αποδοχή της διαφορετικότητάς τους και στην ανάληψη των ανάλογων ευθυνών από τον καθένα.
Η μόνη χώρα παγκοσμίως που κυβερνούν οι γυναίκες είναι η Νέα Γουινέα, όπου το 80% του κοινοβουλείου απαρτίζουν γυναίκες.
Φιλικά
Ξωτικούλα
quote:
τελικά μήπως φταιμε και εμείς??????σαν γυναίκες και σαν μανές !
μήπως δεν ανατρέφουμε οπως πρέπει τα παιδιά μας??
σαν ίσια!!
μαθαίνουμε στα κορίτσια μας ότι δεν μπορούν να σταθούν αν δε φέρνονται σα σκύλες και σαν χαζογκομενες και ποτε ποτε σαν άντρες???
και στα αγόρια ότι είναι άντρες και έχουν κάτι διαφορετικό !
δε λεω για τις σημερινές μανάδες αλλά τόσα χρόνια έτσι μεγαλώνανε τα παιδία τους
( βλέπω τον πατέρα μου πως αντιδρά στη προχωρημένη όπως τη βλέπει αυτός διαπαιδαγώγηση των παϊδιών μου μακριά από τα δικά του πρότυπα )πάντως ότι και να είναι η γυναίκα είναι κάτι ξεχωριστό και κυρίως όταν είναι γυναίκα γιατί σήμερα έχουμε αρχίσει να χάνουμε και εμείς το φύλο μας
άσε που οι άντρες θέλουν κάθε ώρα και διαφορετική γυναίκα (όχι άλλη )
μια να είναι χαζούλα μια μαμά μια ερωμένη μια μαγείρισσα μια έξυπνη ( όχι απέναντι τους απέναντι στους άλλους )
ζητάνε πολλά και τα θέλουν όλα
και πολλές γυναίκες μπαίνουν σε αυτό το παιχνιδάκι και τελικά χάνουμε όλες!!!
Γεια στο στόμα σου καλή μου!!!
Κάποτε πριν από δύο χρόνια δούλευα μαζί με το σύντροφό μου περί τις 14 ώρες την ημέρα (εστιατόριο γαρ). Εκείνος ξυπνούσε πάντα μετά από μένα και φυσικά δεν έστρωνε ποτέ το κρεβάτι ούτε έκανε και καμμιά άλλη δουλειά. Κάποια στιγμή, ήρθαν οι γονείς του να μας επισκεφτούν και μέσα σε μια συζήτηση είπα το παράπονό μου στη μάνα του. Με κοίταξε εμβρόντητη και μου λέει: εννοείται ότι εσύ ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις αυτό, Ο Β....άκης είναι άντρας.... Το Ιδιο εμβρόντητη έμεινα κι εγώ με την απάντηση της.
Οπότε ναι φταίνε οι γυναίκες στην ενθρόνιση του άντρα πασα στην κοινωνία, οικογένεια κλπ.
Άς ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλες ότι δεν θα του πέσουν του γιόκα μας τα χέρια αν κάνει καμμιά δουλίτσα.
Είναι και αυτό ένα μέρος του γραναζιού που τα στερεότυπα κρατούν καλολαδωμένο.
Καλό μεσημέρι σε όλους.
quote:
δεν θελω να φανω φαλοκρατης αλλα οι γυναικες αν κυβερνουσαν δεν θα υπηρχαν αντρες.τωρα με αυτη την "ισοτητα" που εχουμε ειδα σε ερευνα οτι το 30100 των Ελληνων ειναι GEY!!!! ελεος πια λογω των γυναικων δεν υπαρχουν αντρες και μετα μας το παραπονιουνται κιολας.δεν νομιζω να ειναι κανεις απο εδω μεσα gey.....
Οι ομοφυλόφιλοι αγαπητέ μου (gay)ήταν πάντα το 5 με 10% του πληθυσμού και ποτέ δεν ξεπέρασαν αυτό το νούμερο. Αν εσένα δεν έρθουν στο κρεβάτι σου τι σε ενοχλούν οι άνθρωποι? Αυτό ενόχλησε τώρα την κοινωνία μας. Καμμιά γυναίκα δεν ευθύνεται αν κάποος προτιμά τους άντρες όπως αντιστοίχως κανένας άνδρας δεν ευθύνεται αν κάποιες προτιμούν τις γυναίκες. Το ότι οι ομοφυλλόφιλοι σήμερα φαίνονται περισσότερο απ'ότι παλιά είναι επίσης θέμα της χρόνιας καταπίεσης τους.
Ο καλός σου γείτονας μπορεί να έχει στο κρεβάτι του τα πιο απίστευτα βίτσια, αλλά δεν θα σε ενοχλήσει ποτε, ή μπορεί να ξυλοφορτώνει άσχημα τη γυναίκα του, ούτε αυτό σε αφορά, αλλά αν κάποιος είναι ομοφιλόφυλλος ταράζεται αμέσως ο ψυχισμός σας. Επίσης όσο καλός άνθρωπος, πετυχημένος, ικανός, ταλαντούχος κι αν είναι κάποιος παραμένει κατά κύριο λόγο πάντα ο πούστης.
Μην τα κάνουμε όλα μπαχαλο.
Ο Περικλής του χρυσού αιώνα θεωρούνταν από τους συγχρόνους του παράξενος γιατί αν και τόσο σοφός άντρας αγαπούσε την Ασπασία και δεν πήγαινε ποτέ με άντρες. Το θεωρούσαν αδιανόητο για ένα τοσο μεγάλο μυαλό κάτι τέτοιο. Τώρα αν κατόπιν του χριστιανισμού έγιναν όλα "ανώμαλα" είναι άλλο κεφάλαιο.
Πάντως ο φίλτατος αποδεικνύει περίτρανα αυτό που λέω από την αρχή: γυναίκα=κακό.
Εξάλλου και στον εκκλησιαστή διαβάζουμε το κορυφαίο: ανάμεσα σε 1000 άντρες μπορείς να βρεις έναν καλό ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες καμμία.
Ουδέν σχόλιον
Φιλικά Ξωτικούλα
"Με απασχολεί εδώ και καιρό το θέμα, και ήθελα να ρωτήσω κι εσας όλους, πως πιστεύεται ότι θα ήταν ο κόσμος αν τον κυβερνούσαν γυναίκες???"
Όπως είναι ακριβώς τώρα, πολύ απλά οι γυναίκες (δυστυχώς ή ευτυχώς) κυβερνάνε αυτόν τον κόσμο, οι άντρες μόνο "φαίνονται" ότι κυβερνάνε.
quote:
Όπως είναι ακριβώς τώρα, πολύ απλά οι γυναίκες (δυστυχώς ή ευτυχώς) κυβερνάνε αυτόν τον κόσμο, οι άντρες μόνο "φαίνονται" ότι κυβερνάνε.
Φίλε μου απάντησα ήδη ποια είναι η άποψη μου επ'αυτού. διάβασε πιο πάνω και θα καταλάβεις.
Αυτή την άποψή σας πείτε την και σε μια γυναίκα που είναι θύμα εκμετάλλευσης, βιαότητας, αδιαφορίας. Σε μια γυναίκα που δεν θα αποκτήσει ποτέ το δικαίωμα να κοιτάξει έναν άντρα στα μάτια, που πάντα θα έχει σκυμμένο το κεφάλι και θα υπακούει τον άντρα αφέντη.
Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο.
Όχι δεν αναζητούμε εξουσία, αγάπη σεβασμό κι εκτίμηση.Ούτε σκευη ηδονής, ούτε δούλες , ούτε στρίγγλες. ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Να στε όλοι καλά
quote:
Όχι δεν αναζητούμε εξουσία, αγάπη σεβασμό κι εκτίμηση
Αγάπη σεβασμό και εκτίμηση ζητάμε είναι η σωσωτή έκφραση. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων γιατί θα μου πείτε ότι δεν ξέρω τι θέλω και θα χετε και δίκιο.