- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
"διάβασε πιο πάνω και θα καταλάβεις."
Με το συμπάθιο, διάβασα στα γρήγορα και δεν κατάλαβα, στην συνοπτική ματιά που έκανα στην συζήτηση είδα θέματα:
1) Γυναικείες Φιλίες (και συγκριτικό τέστ με τις Αντρικές Φιλίες)
2) GAY
3) και κλάμα
Προσωπικά δεν ξέρω τις εμπειρίες και τα βιώματα σου που σε ωθούν να βγαίνεις σε αυτά τα συμπεράσματα αλλά ίσως η αλήθεια να είναι διαφορετική και ιδιαίτερα στα χαρακτηριστικά που έθεσες (στην εξουσία, αγάπη, σεβασμό κι εκτίμηση).
όπως και να έχει μια διαφορά απόψεων είναι πάντα μια διαφορά.
Πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε και να συγκρουστούμε με την καλή την έννοια πάντα.
Περιμένω την άποψη σου αλλά με επιχειρήματα. Επίσις νομίζω πως αδικείς λίγο όσους έγραψαν με το να περιορίζεις τις απόψεις τους σε 1, 2, 3. Τέλος παρεπιπτόντως το 1 και 2 είναι θέματα που οι άντρες κατέδειξαν ως επιχειρήματα και όχι εγώ. Τρίτον κλάμμα???
Περιμένω την απάντησή σου.
Με εκτίμηση Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
Είναι τα στερεότυπα που λέγαμε, είναι όπως όταν είναι καμμένη η λάμπα του μπάνιου, αλλά κάθε φορά που μπαίνεις ή βγαίνεις πατάς το διακόπτη. Ή αλλιώς σα το γάιδαρο που ακολουθεί μόνο το μονοπάτι που ξέρει.
Επίσης πολλές μπορεί να βολεύονται απόλυτα με την μετατόπιση όλων των ευθυνών σε άντρες.
Γι αυτό το λόγο καμμιά αλλαγή δεν είναι εύκολη γιατί όλοι βολεύονται με την άσχημη μεν γνώριμη δε προϋπάρχουσα κατάσταση...
Που είστε ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ναί αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν τα μεγάλα αυτά μυαλά είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους.. οπότε τα νήματα τα κινεί.. μία γυναίκα..
--------------------------------------------------------------------------------
Φοβερή συνεπαγωγή...Μα που κολάει το πρώτο μέρος της πρότασής σου με το πόρισμα που βγάζεις στο δεύτερο?
Μα simoril που την είδες την συνεπαγωγή.. Μα γιαυτό βάζω ... τελίτσες.. για να μην εννοηθεί κάτι τέτοιο..
Αχ.. αχ .. εσείς οι γυναίκες.. αν είχατε λίγο περισσότερο αντίληψη..
quote:
Που είστε ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...
Τι έγινε ξωτικούλα... ζητάς συμπαράσταση ...??![]()
quote:
Αυτή την άποψή σας πείτε την και σε μια γυναίκα που είναι θύμα εκμετάλλευσης, βιαότητας, αδιαφορίας. Σε μια γυναίκα που δεν θα αποκτήσει ποτέ το δικαίωμα να κοιτάξει έναν άντρα στα μάτια, που πάντα θα έχει σκυμμένο το κεφάλι και θα υπακούει τον άντρα αφέντη.
Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο.
Πάς.. πάς.. εκεί το πάς..
Ενα πράγμα θα σου πώ.. και να το βάλεις καλά μυαλό σου.
``Κανένας δεν ανεβαίνει στην πλάτη σου αν δεν σκύψεις``.
Οι γυναίκες που πέφτουν θύματα , θέλουν και πέφτουν θύματα. Το αυτό ισχύει και για τους ανδρες. Θύματα και θύτες υπάρχουν παντού.
Η γυναίκα που δεν πέφτει θύμα σκάει τέτοια σφαλιάρα στον ανδρα που δεν την έχεις δεί στο όνειρο σου. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε και για τα δικαίωματα του ανδρα..![]()
Edited by - allzzaro on 04/05/2005 18:28:55
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Δε με χαλάνε καθόλου οι αντίθετες απόψεις το αντίθετο με προβληματίζουν και τις απολαμβάνω.
Απλά μου κάνει εντύπωση η σιωπή των γυναικών σε ένα τέτοιο θέμα.
Πίστευα στην αρχή ότι θα έχω να κάνω με πολύ περισσότερες συνομιλήτριες παρά συνομιλητές.
Τα έχω ξαναβάλει με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα (λεκτικά πάντα) και βγήκα νικήτρια, όχι πως είχε σημασία ποιος θα νικούσε, αλλά κατάφερα να ακουστώ και να με καταλάβουν.
Τέλος φίλε Allzzaro η διαφορετική αντίληψη δεν αποτελεί μη αντίληψη. (συγνώμη που απαντώ σε σχόλιο που απευθυνόταν σε άλλο μέλος, λέω απλά την άποψη μου)
Φιλικά Ξωτικούλα
quote:
Απλά μου κάνει εντύπωση η σιωπή των γυναικών σε ένα τέτοιο θέμα.
Eχουν αλλάξει οι εποχές ξωτικούλα... ή έξαρση αυτού του φεμινιστικού είδους ανήκε στην δεκαετία του 70 που υπήρχε αλλος μισθός για τις γυναίκες και αλλα δικαιώματα. Σήμερα η γυναίκα χαίρει των δικαιωμάτων της ως γυναίκα, ώς μητέρα, ως εργαζόμενη.. ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ και ώς ηλικιωμένη.
Δεν νομίζω να θέλει να ζητήσει κάτι επιπλέον... ακόμα και την εξουσία .. και αυτή την έχει .. σχεδόν παντού.
Τώρα να καταπιάνεται απο τα στερεότυπα .. δεν πιστεύω να θελήσει να ζητήσει να σταματήσει να είναι θηλυκού γένους... μήν τρελαθούμε..ΕΛΕΟΣ
quote:
Τα έχω ξαναβάλει με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα (λεκτικά πάντα) και βγήκα νικήτρια, όχι πως είχε σημασία ποιος θα νικούσε, αλλά κατάφερα να ακουστώ και να με καταλάβουν.
Και πάντα θα βγαίνεις νικήτρια και πάντα θα ακούγεσαι και πάντα θα σε καταλαβαίνουν (οι ανδρες)και αυτό γιατί θέλουμε πάντα να βγαίνετε νικήτριες και πάντα να ακούγεστε.
Πρόσεξε ομως μην το παρακάνεις.
Edited by - allzzaro on 04/05/2005 18:47:10
quote:
[Πάς.. πάς.. εκεί το πάς..Ενα πράγμα θα σου πώ.. και να το βάλεις καλά μυαλό σου.
``Κανένας δεν ανεβαίνει στην πλάτη σου αν δεν σκύψεις``.
Οι γυναίκες που πέφτουν θύματα , θέλουν και πέφτουν θύματα. Το αυτό ισχύει και για τους ανδρες. Θύματα και θύτες υπάρχουν παντού.
Η γυναίκα που δεν πέφτει θύμα σκάει τέτοια σφαλιάρα στον ανδρα που δεν την έχεις δεί στο όνειρο σου. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε και για τα δικαίωματα του ανδρα..Edited by - allzzaro on 04/05/2005 18:28:55
Όπως και κανείς δεν πρόκειται να σου βάλει αλυσσίδα στο πόδι αν δεν τον αφήσεις να σου πάρει τα μέτρα, όπως και πολλά άλλα.
Ξέρεις όμως πως μια κλωτσιά στο στομάχι κάνει τους πάντες να σκύψουν από τον πόνο?
Αν θες να μου πεις ότι όλες αυτές οι γυναίκες που σε όλο τον κόσμο υποφέρουν και βασανίζονται, είναι γιατί το θέλουν, θα σου απαντήσω με το εξής:
Κάποτε είδε κάποιος έναν άνθρωπο που τον είχαν δείρει και ήταν πεσμένος κάτω.
Πόνεσε η καρδιά του και θέλησε να τον βοηθήσει.
Μετά όμως σκέφτηκε ότι μπορεί να μπλέξει.
Και ποιος τον διαβεβαίωνε ότι δεν είχε κάνει κάτι πολύ κακό αυτός ο άνθρωπος.
Ίσως να ήταν κλέφτης.
Ίσως δολοφόνος.
Ίσως αν γινόταν καλά του έκανε κακο.
Κι έτσι άρχισε να τον χτυπάει κι αυτός...
(είναι ποίημα αλλά δεν θυμάμαι ποιανού και τους ακριβείς στίχους.Μια συγνώμη στο δημιουργό του για την παράφραση).
Καλό απόγευμα.
Ακόμα μια θλιβερή ημέρα για την ανθρωπότητα.
Η καρδιά μου είναι πολύ βαριά.![]()
Δεν ξέρω αν έχει ξανά ανοιχτεί αντίστοιχο topic. Συχωρέστε με για αυτό. Αλλά σκεφτικά το εξής.
Να δημιουργηθεί ένας κοινός χώρος Άσκησης της Αγάπης.
Ανεξάρτητα σε πιο πνευματικό δρόμο και αν είναι ο καθένας μας.
Μετά το αισχρό κτύπημα που έγινε στην ανθρωπότητα το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι την Αγάπη μας.
Για αυτό προτείνω να ορίσουμε κάποιες κοινές ώρες (ώστε να έχει δύναμη η προσπάθεια μας) όπου ο καθένας μας προσωπικά θα κάνει την προσευχή του η τον διαλογισμό του Υπέρ Υγείας σε όσους έχουν τραυματισθεί, και Υπέρ Ανασπάσεως (η όπως το αισθάνεται ο καθένα μας την έξοδο από την ζωή) για τις Ψυχές των συνανθρώπων μας.
Προτείνω βραδινές ώρες. Μετά από προσωρινή ερευνά μια καλή ώρα είναι 10:00 μ.μ.
Για το θέμα της ώρα είναι κάτι που μπορούμε να το ρυθμίσουμε.
Υστερόγραφο.
Όποιος σήμερα πάει στο Γ’ Χαιρετισμούς ας προσευχηθεί για τους συνανθρώπους μας.
Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
![]()
Edited by - Just_A_Man on 12/03/2004 20:12:37
Σε πόσους συνάνθρωπους μας ναυάγησε το πλοίο τους, στο ταξίδι της ζωής.
Πόσοι άνθρωποι είναι τραυματισμένοι βαριά χωρίς μάτια, χέρια..
Οι σκηνές που διαδραματίζονται στα τηλεοπτικά κανάλι δείχνουν το μέγεθος της αλήθεια σε όσα έχουν συνέβη στην Ισπανία.
Για μια στιγμή σκεφτόμουν. Και αν είμαστε εμείς σε αυτό το πρωινό τραίνο
Ο αδελφός /η μας, καλύτερος /η φίλος /η , μας…
Και σε όλων τις καρδιές υπάρχει ένα ΓΙΑΤΙ ??? ??? ???
Καταλαβαίνω πώς είναι πολύ προχωρημένη η πρόταση που έκανα.
Όποιος αισθάνεται την καρδιά του βαριά, και δεν θέλει φανερά να πάρει μέρος, ας προσευχηθεί η ας διαλογιστή μυστικά οποιοδήποτε στιγμή.
Υστερόγραφο:
11 Σεπτεμβρίου 2001
11 Μαρτίου 2004
Είναι τυχαίο?
Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man ![]()
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
![]()
Edited by - Just_A_Man on 12/03/2004 20:13:17
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Just_A_Man Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ...
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΙ ΒΙΑΙΟ.
ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ...
ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ......
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΙΝΕ.....
ΑΛΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ΤΑ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ?????
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ??
ΧΑΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ ....
ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ?????
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?????
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΔΥΝΗΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ....
ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ??????
ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ....
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....
ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Να βρεθεί άμεσα όσο αίμα χρειάζεται, για αυτούς που το έχουν ανάγκη.
Να μην λείψουν τα απαραίτητα φάρμακα.
Για την ομαλή επούλωση των εξωτερικών σωματικών τραυμάτων.
Για την επούλωση των εσωτερικών σωματικών τραυμάτων.
Την επούλωσης των ψυχικών τραυμάτων.
Να μαλακώσει ο πόνος για όσους έχασαν κάποιο δικό τους άνθρώπο.
Να μαλακώσει ο πόνος για όσους έχουν κάποιο τραυματισμένο δικό τους άνθρώπο.
Και να μας συγχωρέσουν που δεν προσευχόμαστε η δεν διαλογιζόμαστε όσο θα έπρεπε, υπέρ Ειρήνης του Σύμπαντος Κόσμου.![]()
Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man ![]()
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”![]()
Edited by - Just_A_Man on 12/03/2004 21:12:46
quote:
ΑΛΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ΤΑ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ?????
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ??
ΧΑΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ ....ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ?????
Καλέ μας φίλε Avatargr,
Ποτέ δεν τα ξέχασα!!!
Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουμε μια αρχή?
Μια αλλαγή!! Ότι μπορούμε ο καθένα μας?
![]()
Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man
Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ....
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΙΡΑΚ,ΣΕΡΒΙΑ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ .....
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ .....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΟΥΝ.....
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
Σε ευχαριστούμε Καλέ μας φίλε Avatargr.
Σε ευχαριστούμε για την συμπαράσταση.
Σε ευχαριστούμε.
Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man ![]()
Edited by - Just_A_Man on 12/03/2004 22:43:00