- Θελω καποιες πληροφοριες (περίεργη οργάνωση) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θέλω την εμπειρία ατόμων που έχουν προχωρήσει πέρα από σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας, θέλοντας να μάθουν και να βιώσουν περισσότερα.
Έχετε υποστεί εκμετάλλευση από κομπογιαννίτες και υπνωτιστές που τάχα σε κοιμίζουν για να σε μεταφέρουν σε άλλες σου ζωές; Σας έχουν απειλήσει, εξαναγκάσει; Πόσο ασφαλές είναι να ασχοληθεί κάποιος με τέτοια πράγματα;
Να θυμήσω πως οι αδύναμοι και οι μικροί της κοινωνίας είναι λογικά ο εύκολος στόχος απατεώνων. Άλλωστε όργανα κλέβουνε από τα μικρά παιδιά.
quote:
Έχω μια πολύ σοβαρή ερώτηση. Όποιος νομίζει πως αστειεύομαι, παρακαλώ να μην απαντήσει.Θέλω την εμπειρία ατόμων που έχουν προχωρήσει πέρα από σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας, θέλοντας να μάθουν και να βιώσουν περισσότερα.
Έχετε υποστεί εκμετάλλευση από κομπογιαννίτες και υπνωτιστές που τάχα σε κοιμίζουν για να σε μεταφέρουν σε άλλες σου ζωές; Σας έχουν απειλήσει, εξαναγκάσει; Πόσο ασφαλές είναι να ασχοληθεί κάποιος με τέτοια πράγματα;
Να θυμήσω πως οι αδύναμοι και οι μικροί της κοινωνίας είναι λογικά ο εύκολος στόχος απατεώνων. Άλλωστε όργανα κλέβουνε από τα μικρά παιδιά.
Το καλυτερο που μπορεις να κανεις
ειναι να πας εσυ ο ιδιος σε τετοιο
Εσωτερικο σεμιναριο.
Προσεξε ομως οτι αυτο που ζητας ειναι
παρα πολυ ευκολο να το βρεις αμεσα
μεσα στους κολπους της
Ορθοδοξης Χρηστιανικης Εκλησιας .
Οχι τιποτα αλλο αλλα καταστσεις
με "εσωτερικα" σεμιναρια "απο φωτισμενους"
ανθρωπους που απλα αποκτουν "αγιοτητα"
με την χειροτωνιση και τους πιστους που τους
ακολουθουν ,με τον καταλληλο Ψυχικο καταναγκασμο
και διασπορα απειλων για την "δευτερα παρουσια".
Η πηγη για την ερευνα σου ειναι διπλα σου
οτι κανουν στις Εκλησιες των Χρηστιανων κανουν ΚΑΙ
οι "αλλοι".
Σε παρακαλω δωσε σημασια σε αυτο που σου γραφω
μιας που για να κανεις ερευνα θα πρεπει να εισαι
ουδετερος.
π.χ. Εαν ησουν(υποθετικα παντα) "ιερεας" σε καποιο
τετοιο μορφωμα δεν θα μπορουσες να εχεις ουδετερη θεση
γιατι λογο των προσωπικων πεπειθησεων θα απεριπτες
ακουσια (ισως εκουσια εαν υποθεσουμε οτι ειχες αποστολη)
τις παραλληλες λογικες και συμπεριοφρες .
Αλλά επειδή ζητάτε επίμονα να μάθετε για τον Μασωνισμό, θα σας πω την δικιά μου γνώμη.Ο Μασωνισμός είναι μια υπερκλίκα, μια υπερσέχτα στην οποία συγκεντρώνονται άνθρωποι από διάφορες θρησκείες, πολιτικά κόμματα, κοινωνικά στρώματα κτλ. ανά τον κόσμο και οι οποίοι υποτίθεται πως ανεβαίνουν σκαλοπάτια γνώσης σε μια πυραμίδα. Υποτίθεται πως γράφεσαι για να αποκτήσεις την υπέρτατη γνώση του σύμπαντος και να διαφοροποιηθείς από την μάζα των αμόρφωτων δούλων, οι οποίοι ζούνε για να δουλεύουν και να τρώνε. Υπόσχονται στα μέλη τους την γνώση δηλαδή και λογικά πρέπει να τηρούν μεγάλη αυστηρότητα και εχεμύθεια, όπως και στα αρχαία μυστήρια όπου γραφόταν κάποιος για να βιώσει μυστικά χωρίς να τα αποκαλύψει στον έξω κόσμο.
Δεν θα σχολιάσω τώρα αν συμφωνώ ή όχι με τον Μασωνισμό.
Όμως πιστεύω πως έχει γίνει παρεξήγηση και ο γιος σας παίζει παιχνίδια μαγείας. Πάντως δεν είναι και αυτά αθώα, καλό θα ήταν να ξεκόψει από αυτά τα παιχνίδια της φαντασίας και των μάγων, γιατί ωθούν τα ανίδεα παιδιά στον κόσμο της μαύρης μαγείας. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό, αλλά έτσι που μου το λέτε. Πάντως με προσοχή, όχι με την βία. Πρέπει να καταλάβει πραγματικά πως δεν είναι παιχνίδι και αστείο η μαγεία.
Ότι να'ναι!!!
Χρίστος Έλ πρέπει να είσαι το πιο παρα-πληροφορημένο άτομο που έχω γνωρίσει μέσα σε Forum. Είχα να μπώ στο Forum κανένα χρόνο, με αποτέλεσμα να μην θυμάμαι τους κωδικούς μου. Έφτιαξα νέο λογαριασμό μόνο και μόνο γιατί δεν άντεχα να βλέπω αυτά που γράφεις!!!
Έχεις γράψει 1000+ απαντήσεις σε 3-4 θέματα για να υποστηρίξεις θεωρίες και καταστάσεις που δεν μπορείς να τεκμηριώσεις. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά είναι στενάχωρο να βλέπεις εν έτη 2013 να προσπαθούν να επαναφέρουν τον Μεσαίωνα.
quote:quote:
Αλλά επειδή ζητάτε επίμονα να μάθετε για τον Μασωνισμό, θα σας πω την δικιά μου γνώμη.Ο Μασωνισμός είναι μια υπερκλίκα, μια υπερσέχτα στην οποία συγκεντρώνονται άνθρωποι από διάφορες θρησκείες, πολιτικά κόμματα, κοινωνικά στρώματα κτλ. ανά τον κόσμο και οι οποίοι υποτίθεται πως ανεβαίνουν σκαλοπάτια γνώσης σε μια πυραμίδα. Υποτίθεται πως γράφεσαι για να αποκτήσεις την υπέρτατη γνώση του σύμπαντος και να διαφοροποιηθείς από την μάζα των αμόρφωτων δούλων, οι οποίοι ζούνε για να δουλεύουν και να τρώνε. Υπόσχονται στα μέλη τους την γνώση δηλαδή και λογικά πρέπει να τηρούν μεγάλη αυστηρότητα και εχεμύθεια, όπως και στα αρχαία μυστήρια όπου γραφόταν κάποιος για να βιώσει μυστικά χωρίς να τα αποκαλύψει στον έξω κόσμο.
Δεν θα σχολιάσω τώρα αν συμφωνώ ή όχι με τον Μασωνισμό.
Όμως πιστεύω πως έχει γίνει παρεξήγηση και ο γιος σας παίζει παιχνίδια μαγείας. Πάντως δεν είναι και αυτά αθώα, καλό θα ήταν να ξεκόψει από αυτά τα παιχνίδια της φαντασίας και των μάγων, γιατί ωθούν τα ανίδεα παιδιά στον κόσμο της μαύρης μαγείας. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό, αλλά έτσι που μου το λέτε. Πάντως με προσοχή, όχι με την βία. Πρέπει να καταλάβει πραγματικά πως δεν είναι παιχνίδι και αστείο η μαγεία.
Ότι να'ναι!!!
Χρίστος Έλ πρέπει να είσαι το πιο παρα-πληροφορημένο άτομο που έχω γνωρίσει μέσα σε Forum. Είχα να μπώ στο Forum κανένα χρόνο, με αποτέλεσμα να μην θυμάμαι τους κωδικούς μου. Έφτιαξα νέο λογαριασμό μόνο και μόνο γιατί δεν άντεχα να βλέπω αυτά που γράφεις!!!
Έχεις γράψει 1000+ απαντήσεις σε 3-4 θέματα για να υποστηρίξεις θεωρίες και καταστάσεις που δεν μπορείς να τεκμηριώσεις. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά είναι στενάχωρο να βλέπεις εν έτη 2013 να προσπαθούν να επαναφέρουν τον Μεσαίωνα.
Και εσύ είσαι ο πιο παντο-παντο-παντογνώστης που έχω γνωρίσει ποτέ!
Βασικά δεν έχω σκοπό να συζητώ για να μαλώνω, αλλά για να διδάσκω και να μαθαίνω.
Βλέπω όμως πως πέρα από τις αστήριχτες κατηγορίες περί έλλειψης επιχειρημάτων(για τις οποίες σε παραπέμπω στα 1000+ μυνήματά μου που προφανώς δεν διάβασες ή δεν κατανόησες) δεν αντέχετε την διαφορετική γνώμη! Δεν αντέχετε την διαφορετική γνώμη!Δεν αντέχετε την διαφορετική γνώμη!
Το να συζητήσω για την Μαύρη Μαγεία και τον Μασωνισμό δεν έχω πρόβλημα(αν και δεν με καίνε πολύ αυτά τα θέματα τώρα), όμως αν οι κανόνες προϋποθέτουν πως πρέπει να συμφωνήσω με την αντίθετη άποψη τότε δεν συζητώ.
Θέλεις με το ζόρι να δεχτώ πως αυτά που αποκαλώ Μασωνισμό και Μαύρη Μαγεία είναι αγαθή επιστήμη την οποία σαν ανίδεος χριστιανός έχω δυσφημήσει;
Εσείς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο βλασφημίας όταν παρουσιάζεται τον Ιησού σαν σπέρμα και ανδρικό μόριο.
Αν θέλει κάποιος σοβαρός να συζητήσουμε τότε ναι, αλλά δεν συζητώ με ιερόσυλους ή πλακαντζήδες. Σας αρέσει η αρχαία Ελλάδα; Ε τότε ελάτε να συζητήσουμε πολιτισμένα. Αλλιώς γελοιοποιούμε τον εαυτό μας στους ξένους. Αν πάλι πιστεύετε πως κάποια θέματα είναι παιδικά, τότε δικαίωμά σας να απέχετε.
Όμως οι σπουδές μου, η πρακτική (CERN) και η εργασία μου (Cal Tech) πάνω στις θετικές επιστήμες, μου δημιούργησαν έναν τρόπο σκέψεις που δεν θα τον βρεις στα Ιουδαϊκά κείμενα και στις απόλυτες μη-τεκμηριωμένες κοσμοθεωρίες.
Δεν είμαι κατά του Χριστιανισμού (και καμιάς θρησκείας), αλλά είμαι κατά τον φανατισμένων θρησκευόμενων.
Είμαι κατά αυτών που παρουσιάζουν τον Θεό ως τον Terminator και του προσάπτουν ανθρώπινες αδυναμίες, είμαι κατά αυτόν που οριοθετούν το καλό απ΄το κακό, και τέλος είμαι κατά αυτόν που έχουν ως αποκλειστικότητα την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Δυστυχώς αυτοί έφεραν τα τους θρησκευτικούς πολέμους, χωρίς να έχει σημασία εάν ονομάζονται σταυροφορίες ή χατζαχ χαφί!!!
Διάβασα πάρα πολλά απ'τα post σου (όχι όλα) και κανένα μα κανένα δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις. Δυστυχώς...
Για να δεχτώ την διαφορετική γνώμη και να σε πάρω στα σοβαρά θέλω τεκμηρίωση... Μπορείς να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις;
Τι θεωρείς ρεαλισμό και ψευδο-ρεαλισμό;
Και από που συνέλλεξες τις πληροφορίες για τον τεκνονισμό;
Αν νομίζεις πως πέτυχες Dr Denis τον ύπουλο στόχο σου, τότε σε πληροφορώ πως τελικά απέτυχες παταγωδώς.
Τα μηνύματά μου ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ.Μπορεί εσύ και ένα σωρό κολλημένοι της παράταξής σου να τα βρήκαν ανούσια ή εξοργιστικά, όμως υπάρχουν και ένα σωρό επισκέπτες που τα διαβάζουν. Οπότε μην προσπαθείς μάταια να με κάνεις να νιώσω άσχημα πως ο κόπος μου πήγε χαμένος.
Ξέρω πως η αλήθεια πονάει. Καλή ανάγνωση![]()
quote:
Δεν βρίζω και ούτε ποτέ θα βρίσω. Είμαι 35 χρονών που ακόμα "ψάχνω" και θα συνεχίσω να "ψάχνομαι" πνευματικά.Όμως οι σπουδές μου, η πρακτική (CERN) και η εργασία μου (Cal Tech) πάνω στις θετικές επιστήμες, μου δημιούργησαν έναν τρόπο σκέψεις που δεν θα τον βρεις στα Ιουδαϊκά κείμενα και στις απόλυτες μη-τεκμηριωμένες κοσμοθεωρίες.
Δεν είμαι κατά του Χριστιανισμού (και καμιάς θρησκείας), αλλά είμαι κατά τον φανατισμένων θρησκευόμενων.
Είμαι κατά αυτών που παρουσιάζουν τον Θεό ως τον Terminator και του προσάπτουν ανθρώπινες αδυναμίες, είμαι κατά αυτόν που οριοθετούν το καλό απ΄το κακό, και τέλος είμαι κατά αυτόν που έχουν ως αποκλειστικότητα την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!Δυστυχώς αυτοί έφεραν τα τους θρησκευτικούς πολέμους, χωρίς να έχει σημασία εάν ονομάζονται σταυροφορίες ή χατζαχ χαφί!!!
Διάβασα πάρα πολλά απ'τα post σου (όχι όλα) και κανένα μα κανένα δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις. Δυστυχώς...
Για να δεχτώ την διαφορετική γνώμη και να σε πάρω στα σοβαρά θέλω τεκμηρίωση... Μπορείς να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις;
Τι θεωρείς ρεαλισμό και ψευδο-ρεαλισμό;
Και από που συνέλλεξες τις πληροφορίες για τον τεκνονισμό;
Αχά! Όσο έγραφα απάντησες.
"Διάβασα πάρα πολλά απ'τα post σου (όχι όλα) και κανένα μα κανένα δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις. Δυστυχώς..."
ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΗΝ.
Ποιός άραγε ήταν ο δικός μου ύπουλος στόχος ούτε εγώ κατάλαβα!!! Σε τι απέτυχα;;;
Ο ανταγωνισμός σας έχει πλάκα!!! Τα βάζετε με όλους και με όλα, τρώγεστε με τα ρούχα σας και διασπάζεστε μεταξύ σας (ορθόδοξοι, καθολικοί, προτεστάντες, κ.τ.λ).
Είστε σαν τους κομμουνιστές :)
Σας φτύνουν και λέτε ψιχαλίζει, ενώ σύγχρονος πανηγυρίζεται για την νίκη σας!!! Αλλά σε ποιόν αγώνα???
Σου έκανα 2 ερωτήσεις, μπορείς να μου τις τεκμηριώσεις?
Έγραψες " Εσείς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο βλασφημίας όταν παρουσιάζεται τον Ιησού σαν σπέρμα και ανδρικό μόριο"
Μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν βγήκε από ανδρικό μόριο;
Ποια στοιχεία έχεις που αποδεικνύουν το αντίθετο;
Αφού "διδάσκεις" κάνε με να πιστέψω!!! Δώσε μου αποδείξεις και στοιχεία!!!
Πρώτον δεν μου αρέσει καθόλου να μου λένε πως έχω γράψει 1000 μυνήματα για τα σκουπίδια. Όχι γιατί περιμένω την επιβεβαίωση και την επικρότηση για τα μυνήματά μου, αλλά γιατί αυτό αποτελεί παραπληροφόρηση και επίσης δυσφήμηση του χαρακτήρα μου. Ή τουλάχιστον δείχνει έλλειψη σεβασμού για τον κόπο μου.
Σχετικά με τον Ιησού μίλησα για μια απαίσια φωτογραφία που ανέβασε ένας χρήστης σε κάποιο άλλο θέμα, στην οποία παρουσιάζονται σπερματοζωάρια να μιλάνε...και ένα από αυτά παρομοιάζεται με τον Ιησού.
Αν θέλουμε συζήτηση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και όχι αυτές οι περηφάνειες και οι επιδείξεις γνώσεων, η δυσφήμιση της αντίθετης γνώμης, η γελοιοποίηση, η προσπάθεια μείωσης... ξέρεις τί εννοώ.
Τα θεωρώ κουραστικά όλα αυτά για έναν που θέλει να μάθει. Η επίδειξη μας μάρανε, δεν κοιτάμε την κατάντια μας. Και αν κάποιοι εξελιγμένοι δεν νιώθουν καταντημένοι τουλάχιστον ας σέβονται τους "κατώτερους".
Με ρώτησες τί ξέρω για τον ρεαλισμό και ψευτορεαλισμό. Έχω ξεχάσει τί σημαίνουν στην επίσημη ορολογία αυτές οι λέξεις, θα πρέπει να το κοιτάξω.
Με ρώτησες τί ξέρω για τον Τεκτονισμό. Αρκετά έτσι ώστε να με αποστρέφει.
Επειδή το θέμα σχετίζεται με τον Τεκτονισμό, μπορώ να συζητήσω με κάποιον για αυτό αν θέλει, και να πω τους λόγους για τους οποίους δεν μου αρέσει ή να μάθω και πράγματα που δεν ξέρω.
quote:
Με ρώτησες τί ξέρω για τον ρεαλισμό και ψευτορεαλισμό. Έχω ξεχάσει τί σημαίνουν στην επίσημη ορολογία αυτές οι λέξεις, θα πρέπει να το κοιτάξω.
Τότε μην χρησιμοποιείς όρους που δεν γνωρίζεις... παραπληροφορείς κατά την "διδασκαλεία" σου.
quote:
Με ρώτησες τί ξέρω για τον Τεκτονισμό. Αρκετά έτσι ώστε να με αποστρέφει.Επειδή το θέμα σχετίζεται με τον Τεκτονισμό, μπορώ να συζητήσω με κάποιον για αυτό αν θέλει, και να πω τους λόγους για τους οποίους δεν μου αρέσει ή να μάθω και πράγματα που δεν ξέρω.
Εφόσον μπορείς να συζητήσεις (τεκμηριωμένα) και εγώ μπορώ να ακούσω...
Περιμένω λοιπόν...
quote:quote:
Τότε μην χρησιμοποιείς όρους που δεν γνωρίζεις... παραπληροφορείς κατά την "διδασκαλεία" σου.quote:
Με ρώτησες τί ξέρω για τον Τεκτονισμό. Αρκετά έτσι ώστε να με αποστρέφει.Επειδή το θέμα σχετίζεται με τον Τεκτονισμό, μπορώ να συζητήσω με κάποιον για αυτό αν θέλει, και να πω τους λόγους για τους οποίους δεν μου αρέσει ή να μάθω και πράγματα που δεν ξέρω.
Εφόσον μπορείς να συζητήσεις (τεκμηριωμένα) και εγώ μπορώ να ακούσω...
Περιμένω λοιπόν...
Μιλάω για την εκκλησία του Τεκτονισμού και όχι για την φιλοσοφία του Τεκτονισμού, η οποία μπορεί να περιέχει και στοιχεία που με βρίσκουν σύμφωνο. Το αναφέρω γιατί παρόμοια οι νεοπαγανιστές έχουν ταυτίσει το Ορθόδοξο Ιερατείο με την διδασκαλία του Ιησού και την Αγία Γραφή.
Μην με ανακρίνεις. Μπορεί να χρησιμοποιήσω αποδείξεις που δεν σε πείθουν, άλλωστε τα περισσότερα πράγματα τα μαθαίνουμε από την πείρα της ζωής, είναι εμπειρικά.
Ένας από τους λόγους που αντιπαθώ την Παγκόσμια Μασωνία είναι επειδή τα περισσότερα μέλη τους είναι πολιτικοί και άλλες διασημότητες. Ελπίζω να μην χρειάζεται να καταθέσω απόδειξη γι' αυτό. Οι πολιτικοί λοιπόν αρνούνται να χαμηλώσουν τον υπέρογκο μισθό τους και έπειτα μου του παίζουν άνθρωποι του πνεύματος;
Είδα μια φωτογραφία των απαίσιων Σαμαρά και Ολάν την ώρα που περνούσαν από ένα ζητιάνο. Δεν έδωσαν κυριολεκτικά σημασία. Αν είναι πνευματικοί, γιατί κρίνουν μέ βάση τον υλικό και όχι τον πνευματικό πλούτο;
Αν είναι πνευματικοί γιατί ζουν μέσα στην χλιδή και στις υλικές απολαύσεις; Θα μπορούσαν να ακολουθήσουν άραγε την ζωή του Διογένους του Κυνικού;
quote:
Μιλάω για την εκκλησία του Τεκτονισμού και όχι για την φιλοσοφία του Τεκτονισμού.
Δεν γνωρίζω να υπάρχει εκκλησία του Τεκνονισμού. Που το έχεις διαβάσει αυτό? Τόσα χρόνια δεν το έχω ακούσει, ούτε το έχω δει!!! Δώσε μου κάποια επιπλέων πληροφορία για να σου πω εάν υπάρχει 'η όχι.
quote:
διδασκαλία του Ιησού και την Αγία Γραφή.
Η διδασκαλία του Ιησού είναι απόλυτα συνδεδεμένη μρ την Αγία Γραφή???
quote:
Μην με ανακρίνεις.
Δεν ανακρίνω κανένα!!! Αλλά πρέπει να γνωρίζω τις απόψεις σου ώστε να γίνει διάλογος. Τόσο απλά.
quote:
Μπορεί να χρησιμοποιήσω αποδείξεις που δεν σε πείθουν
Πάσης φύσεως τεκμηριωμένη απόδειξη είναι σεβαστή.
quote:
άλλωστε τα περισσότερα πράγματα τα μαθαίνουμε από την πείρα της ζωής, είναι εμπειρικά.
Έμαθες εμπειρικά για τον Τεκνονισμό? Σε κάλεσαν σε Στοά? Παρακολούθησες ανοικτή συγκέντρωση?
quote:
Ένας από τους λόγους που αντιπαθώ την Παγκόσμια Μασωνία είναι επειδή τα περισσότερα μέλη τους είναι πολιτικοί και άλλες διασημότητες. Ελπίζω να μην χρειάζεται να καταθέσω απόδειξη γι' αυτό. Οι πολιτικοί λοιπόν αρνούνται να χαμηλώσουν τον υπέρογκο μισθό τους και έπειτα μου του παίζουν άνθρωποι του πνεύματος;
Να σου θυμίσω ότι το 74" πρόεδρος όταν έπεσε η Κύπρος ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Μάκαριος Γ'.
[/quote]
Ονόμασε όπως θες την συγκέντρωση αυτών των ατόμων. Εγώ την είπα εκκλησία...
Δεν βγάζω ιεράρχες και μεγαλοεπιχειρηματίες έξω. Στην ίδια μοίρα με τους πολιτικούς τους βάζω. Βρωμεροί όλοι τους.
Για τον αρχιεπίσκοπο Μακάριο όμως, τί αποδεικνύει το γεγονός πως η Κύπρος έπεσε όταν αυτός ήταν πρόεδρος; Και η Κωνσταντινούπολη έπεσε όταν βασιλεύς ήταν ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Πρέπει να συμπεράνουμε πως ο Παλαιολόγος παρέδωσε την Πόλη; Αντιθέτως μάλιστα, αυτός αγωνίστηκε με νύχια και δόντια κατά των μογγολικών ορδών για να μας υπερασπίσει.
Πιστεύω πως οι σημερινοί κυβερνώντες πολιτικοί κτλ.. είναι εντελώς ανάξιοι σε σχέση με τους αρχαίους, χριστιανούς και μη.
Αν και δεν ήταν χριστιανός, θαυμάζω τον Ιουλιανό σαν κυβερνήτη. Μακάρι να είχαμε τέτοιους σήμερα.
Μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις λίγο ιστορία... Γιατί η δεν είναι μόνο οι πολιτικοί προδότες, άλλα και οι μεγαλοπαπάδες... Η προκλήσεις του Χριστιανισμού δεν σταμάτησαν σον μεσαίωνα, αλλά συνεχίστηκαν το 74' και συνεχίζονται μέχρι τώρα.
Όσο για το ασπράδι και τον κρόκο... Για να υπάρχει αποτέλεσμα (κοτοπουλάκι) χρειάζονται και τα 2...
quote:
Μάλλον έχεις άγνοια ή σύγχυση, αλλιώς δεν εξηγείτε η σύγκριση που παρέθεσες. Ο Παλαιολόγος πολέμησε και πέθανε, ο Μακάριος όταν έγινε το πραξικόπημα κρύφτηκε σε μια μονή στο βουνό. Για να μην μιλήσω για τις προτάσεις του το 1959 Ζυρίχης-Λονδίνου!!!Μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις λίγο ιστορία... Γιατί η δεν είναι μόνο οι πολιτικοί προδότες, άλλα και οι μεγαλοπαπάδες... Η προκλήσεις του Χριστιανισμού δεν σταμάτησαν σον μεσαίωνα, αλλά συνεχίστηκαν το 74' και συνεχίζονται μέχρι τώρα.
Όσο για το ασπράδι και τον κρόκο... Για να υπάρχει αποτέλεσμα (κοτοπουλάκι) χρειάζονται και τα 2...
Τί έχεις στο νου; Θέλεις να πεις πως οι Μασώνοι δεν κατέστρεψαν την χώρα όσο οι εχθροί τους;
Έχεις αποδείξεις ότι οι Μασόνοι κατέστρεψαν την χώρα?
Υπάρχουν ιστορικές τεκμηριώσεις?
Απλά αυτός ο μύθος δημιουργήθηκε όταν η εκκλησία είχα ακόμα μεγάλη ισχύει στην κοινωνία. Γιατί πάντα αυτό έκανε η εκκλησία όταν ένιωθε φόβο ότι θα χάσει την εξουσία, δημιουργούσε φανταστικούς εχθρούς...
Καταλαβαίνεις ότι άλλη μια φορά μιλάς χωρίς αποδείξεις και καταντάς συνωμοσιολόγος και αμαθείς. Απλά παπαγαλάκι...
Όμως για τον Χριστιανισμό υπάρχουν άπειρες ιστορικές αλήθειες για την καταστροφή που δημιούργησε!!!
Το κυνήγι του Πλήθων Γεμιστού, της Υπατίας και πολλών άλλων!!!
Για να μην μιλήσουμε για τις καταστροφές των Ναών και τις δημιουργίες Εκκλησιών από πάνω!!!
Κυνήγι μαγισσών (Malleus Maleficarum), σταυροφορίες, εκφοβισμούς.
Όλους τους αλήτικους τρόπους για να επιβληθούν!!! Αλλά πάνω από όλα διδάσκει την αγάπη (ειρωνεία)!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που εμπνέει τους Χριστιανισμούς ώστε να επιμένουν. Τυφλοί είναι? Δεν διαβάζουν ιστορία? Τόσο πολύ τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου?
Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν μιλάω για τον Χριστιανισμό σαν διδασκαλεία αλλά για την υλοποίηση του...
quote:
Ότι νά'ναι πάλι!!!
Έχεις αποδείξεις ότι οι Μασόνοι κατέστρεψαν την χώρα?
Υπάρχουν ιστορικές τεκμηριώσεις?
Απλά αυτός ο μύθος δημιουργήθηκε όταν η εκκλησία είχα ακόμα μεγάλη ισχύει στην κοινωνία. Γιατί πάντα αυτό έκανε η εκκλησία όταν ένιωθε φόβο ότι θα χάσει την εξουσία, δημιουργούσε φανταστικούς εχθρούς...Καταλαβαίνεις ότι άλλη μια φορά μιλάς χωρίς αποδείξεις και καταντάς συνωμοσιολόγος και αμαθείς. Απλά παπαγαλάκι...
Όμως για τον Χριστιανισμό υπάρχουν άπειρες ιστορικές αλήθειες για την καταστροφή που δημιούργησε!!!
Το κυνήγι του Πλήθων Γεμιστού, της Υπατίας και πολλών άλλων!!!
Για να μην μιλήσουμε για τις καταστροφές των Ναών και τις δημιουργίες Εκκλησιών από πάνω!!!
Κυνήγι μαγισσών (Malleus Maleficarum), σταυροφορίες, εκφοβισμούς.Όλους τους αλήτικους τρόπους για να επιβληθούν!!! Αλλά πάνω από όλα διδάσκει την αγάπη (ειρωνεία)!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που εμπνέει τους Χριστιανισμούς ώστε να επιμένουν. Τυφλοί είναι? Δεν διαβάζουν ιστορία? Τόσο πολύ τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου?
Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν μιλάω για τον Χριστιανισμό σαν διδασκαλεία αλλά για την υλοποίηση του...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ! ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ!
Τώρα, επειδή δεν δέχομαι ζαβολιές(μου το γύρισες από τους πολιτικούς στον Μακάριο) επιστρέφω στο θέμα.
Πράγματι, έχω αποδείξεις πως οι Μασώνοι κατέστρεψαν την χώρα. Εσύ γνωρίζεις αν το κάνανε; 2 απλές ερωτήσεις.
1)Οι πολιτικοί των πελατειακών σχέσεων καταστρέψανε σε όλους τους τομείς την χώρα μας, μας οδήγησαν στα μνημόνια της υποταγής;
2)Είναι μασώνοι;
Αν η απάντηση είναι "Ναι", πως περιμένεις να δω την Μασωνία με καλό μάτι; Αυτό έλειπε!