ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

190030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/10/2004, 10:39:00
quote:
...ενώ η ταμπέλα της συνομωσιολογίας είναι καλύτερη?

Όχι
quote:
...και γράφοντας για συνομωσιολογία δεν συμμετέχεις σ'αυτήν?
Όχι
quote:
... ποιος ορίζει το τραγικό, το κωμικοτραγικό και το γελοίο?
Στην προκειμενη περίπτωση εγώ!
quote:
έτσι λοιπόν είναι δύο που γελάνε τώρα με όσα γράφονται....
... ευχαριστούμε που σας διασκεδάσαμε, να περνάτε να σας φτιάχνουμε το κέφι...
Θα σας προτιμάμε!

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
25/10/2004, 10:45:57
Από τις πρώτες ώρες που εμφανίστηκε αυτό το θέμα εδώ, προσπαθεί η Ostria με έναν τρόπο πολύ ... "εξ απαλών ονύχων" να σας μεταδόσει την ιδέα, οτι δεν είναι σωστό και πρέπον να ξεστομίζετε επικήδειους, εφ όσον δεν γνωρίζετε αν πράγματι υπάρχει εκλειπών ή εκλειπούσα.

Η στάση μερικών να επιμένουν σε νεκρολογίες και απ την άλλη η στάση άλλων να επιμένουν σε συνομοσία έχει φέρει αυτό το τόπικ στο αθλιο σημείο που βρίσκεται.

Ξεχνάτε οτι βρίσκεστε σε έναν εικονικό κόσμο, όπου τα άτομα που συναντάτε δεν έιναι κατ ανάγκη φυσικά και πραγματικα πρόσωπα.

Το οτιδήποτε διαβάζετε εδώ μέσα που αφορά την πραγματική και προσωπική ζωή κάποιου ή κάποιας, έχει πάντα την χροιά οτι "μπορεί να είναι και έτσι όπως το λέει". Οποισδήποτε τυπάς 150 κιλά μπορεί να λέει οτι είναι μπαλαρίνα.

Εφόσον κανένας σας δεν έχει συναντήσει ποτέ την Λύδια/KSENITIA, δεν έχει κάποια προσωπική επαφή μαζί της ή δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με κάποιο υπαρκτό πρόσωπο από το πραγματικό της περιβάλλον, είναι πάρα πολύ επιπόλαιο να συμπεριφέρεστε έτσι.

Ξαναεπισημαίνω, απο τις πρώτες στιγμές αυτού του παραλληρήματος υπήρξε μια Ostria που σας το είπε καθαρά, οτι ένα email κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι απόδειξη για να παραγγέλνετε κόλυβα, μιά που και η ίδια η Λύδια/KSENITIA είχε προαναγγείλει την απουσία της όπως και τον λόγο.
Όπως τον λάβατε υπ όψη εσείς, άλλο τόσο τον χρησιμοποίησε κάποιος για να σας κάνει άνω κάτω.
Και τα δύο εμφανίστηκαν στο περιβόητο email.

-Για ψάξτε λίγο σε κάποιες "συζητήσεις", ποιός αναφέρεται σε email που του έστειλε κάποιος και κάνει ολόκληρο το forum να ασχολείται μαζί του ?

-Για δέστε και λίγο το ίδιο το email.
Να στείλει κανείς email και να ισχυριστεί οτι είναι ο ... τάδε, δεν είναι και καμία μαγική επιστήμη !
Ποιός σας είπε οτι χρειάζεται τους κωδικούς της KSENITIA για να στείλει ένα eMAil με αποστολέα το email της ???
"Εξετάσατε" λίγο την επικεφαλίδα απο ΠΟΥ ήρθε αυτό το περιβόητο eMail ή δεν σας παραξένεψε καθόλου οτι είναι σε νεοελληνική καθομιλουμένη από ισπανίδα κουνιάδα ???

Και κάποια άλλα αντιφατικά, ούτε αυτά τα είδατε.

Μήπως σας έκανε "γκλίν" τώρα ?

Με ενοχλεί όταν κάποιος λέει "δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν πρόκειται για φάρσα".

Όχι, κυρίες και κύριοι.
Αυτά τα πράγματα δεν είναι υλικό για ... φάρσα.
Γελειοποιείτε κάθε ανθώπινη αξία με τέτοιου είδους "αστεία".
Τέτοιου είδους κακόγουστα "αστεία" δείχνουν και το επίπεδο που βρίσκεστε.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση και να καταλάβουν κάποιοι οτι το esoterica δεν είναι χαβαλέ μαντρί.

Αφορά εσωτερικές αναζητήσεις και δεν μπορεί να γίνει πατίνι για σούζες και αυτοπροβολές του κάθε ανόητου.

Δεν θέλω να προτρέψω κανέναν να επιβάλει λογοκρισία.

Αναλογιστείτε όμως αγαπητοί διαχειριστές, η συχνότητα εμφάνισης κάποιων προτροπών, διαπιστώσεων ή παραπόνων σχετικά με την απόκλιση των περιεχομένων του esoterica από τα θέματα που θα ανέμενε να βρεί κανείς εδώ, μήπως όλα αυτά θα έπρεπε να σας κάνουν να επιλέγετε πιο προσεκτικά ποιοί θα έπρεπε να συμμετέχουν εδώ, προτού να γίνει το πάρα πολύ καλό σας forum λαϊκό πανηγύρι.

Άνθρωποι που αναζητούν τόσο πολύπλοκα και απόκρυφα θέματα, θα έπρεπε να έχουν κάποια σχετική οξυδέρκεια.

Σταματάω εδώ.

Χαίρετε.

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

25/10/2004, 11:56:19
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
...και γράφοντας για συνομωσιολογία δεν συμμετέχεις σ'αυτήν?
--------------------------------------------------------------------------------

Όχι

Γιατί όχι?

quote:
quote:
... ποιος ορίζει το τραγικό, το κωμικοτραγικό και το γελοίο?

Στην προκειμενη περίπτωση εγώ!

σύμφωνοι...τόσο ελληνικά ξέρω να διαβάζω, αλλά μήπως αυτό είναι και μια κρίση για όλους τους υπόλοιπους? εκεί αυτό το "εγώ" είναι θεμιτό?

quote:
quote:
έτσι λοιπόν είναι δύο που γελάνε τώρα με όσα γράφονται....
... ευχαριστούμε που σας διασκεδάσαμε, να περνάτε να σας φτιάχνουμε το κέφι...

Θα σας προτιμάμε!

να περνάτε συχνότερα.... θα σας κάνουμε καλύτερες τιμές...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

25/10/2004, 12:31:10
quote:
Γιατί όχι?
Γιατι ναι;!
quote:
αλλά μήπως αυτό είναι και μια κρίση για όλους τους υπόλοιπους?
Όχι για όλους. Ή μηπως πρεπει να μείνουμε στο "μην κρίνετε για να μην κριθείτε";
quote:
εκεί αυτό το "εγώ" είναι θεμιτό?
Τι είναι πιο θεμιτό; Αυτό ή το να μιλάνε για κάποιο άτομο εν απουσία του;

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
25/10/2004, 13:18:24
quote:
Γιατι ναι;!

...γιατί όταν δίνεις ένα ερέθισμα που άπτεται των πράξεων και ενίοτε των ανασφαλειών των άλλων πρέπει να περιμένεις ότι θα πάρεις και απαντήσεις ανάλογες... μ'αυτό τον τρόπο δεν συντηρείται η συνομωσιολογία?

quote:
Όχι για όλους. Ή μηπως πρεπει να μείνουμε στο "μην κρίνετε για να μην κριθείτε";

αν δεν είναι για όλους τότε ίσως χρειάζεται να διευκρίνεζεται το για ποιούς.... δεν είναι ανάγκη να καίμε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά... εγώ το λέω (πολύ συχνά ομολογώ) ότι όταν δείχνεις με το δάχτυλο, τα υπόλοιπα δείχνουν εσένα...

quote:

δεν μιλάει κανείς για το άτομο αλλά για το γεγονός... όποιο κι αν είναι αυτό...

αυτά...κι ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο νέο μας παιχνίδι των 20 ερωτήσεων...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

25/10/2004, 13:43:51
quote:
...γιατί όταν δίνεις ένα ερέθισμα που άπτεται των πράξεων και ενίοτε των ανασφαλειών των άλλων πρέπει να περιμένεις ότι θα πάρεις και απαντήσεις ανάλογες... μ'αυτό τον τρόπο δεν συντηρείται η συνομωσιολογία?
Ουδεμια σχέση!Γιατι δε λαμβάνω μέρος στην συνωμοσιολογία
quote:
αν δεν είναι για όλους τότε ίσως χρειάζεται να διευκρίνεζεται το για ποιούς.... δεν είναι ανάγκη να καίμε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά... εγώ το λέω (πολύ συχνά ομολογώ) ότι όταν δείχνεις με το δάχτυλο, τα υπόλοιπα δείχνουν εσένα...
Νομίζω οτι ήταν ξεκάθαρο για το ποιους μιλούσα, αν για κάποιους δεν ήταν ζητώ συγγνώμη.
Το θέμα είναι αν κοιτάς τα δάχτυλα...
quote:
δεν μιλάει κανείς για το άτομο αλλά για το γεγονός... όποιο κι αν είναι αυτό...
Χμμμ! Για να σκεφτώ...Ποιός δημιουργεί τα γεγονότα;...χμμμ...α, ναι! Τα άτομα!
Με ποιον έχει άμεση σχέση το γεγονός; Με το άτομο!
quote:
αυτά...κι ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο νέο μας παιχνίδι των 20 ερωτήσεων...
20 είναι;

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
25/10/2004, 13:49:26
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

Ο ΦΙΛΟΣ Vril ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..

quote:
Από τις πρώτες ώρες που εμφανίστηκε αυτό το θέμα εδώ, προσπαθεί η Ostria με έναν τρόπο πολύ ... "εξ απαλών ονύχων" να σας μεταδόσει την ιδέα, οτι δεν είναι σωστό και πρέπον να ξεστομίζετε επικήδειους, εφ όσον δεν γνωρίζετε αν πράγματι υπάρχει εκλειπών ή εκλειπούσα.

Η στάση μερικών να επιμένουν σε νεκρολογίες και απ την άλλη η στάση άλλων να επιμένουν σε συνομοσία έχει φέρει αυτό το τόπικ στο αθλιο σημείο που βρίσκεται.

Ξεχνάτε οτι βρίσκεστε σε έναν εικονικό κόσμο, όπου τα άτομα που συναντάτε δεν έιναι κατ ανάγκη φυσικά και πραγματικα πρόσωπα.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ gretel ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

25/10/2004, 14:07:16
quote:
20 είναι;

βεβαίως υπάρχει πάντα η δυνατότητα να συνεχίσει κανείς και στο δεύτερο γύρο για το μεγάλο έπαθλο!

quote:
Ουδεμια σχέση!Γιατι δε λαμβάνω μέρος στην συνωμοσιολογία

... μπορεί αλλά αυτό που λες της δίνει ερέθισμα για να συνεχίσει να υφίσταται....

quote:
Το θέμα είναι αν κοιτάς τα δάχτυλα...

... όλοι κάπου κοιτάνε, ακόμα και στην περίπτωση που ο σοφός δείχνει το φεγγάρι ο ηλίθιος κοιτάει το δάχτυλο (προκαταβολικά εξηγώ ότι δεν εννοώ εσένα εδώ).... και έπειτα μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και ένα σωρό άλλα μέρη του σώματος που μπορούν να δείξουν κάτι, κάποιον ή προς τα κάπου...

quote:
Ποιός δημιουργεί τα γεγονότα;...χμμμ...α, ναι! Τα άτομα!
Με ποιον έχει άμεση σχέση το γεγονός; Με το άτομο!

...εδώ τώρα κάτι χάνουμε...δεν νομίζω πως κανείς συζητάει την ξενιτιά αυτή καθ'αυτή, αλλά το γεγονός μιας ανακοίνωσης με τουλάχιστον δυσάρεστο περιεχόμενο....

... ετοιμαστείτε, σε λιγο αρχίζει και ο διαγωνισμός χορού...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

25/10/2004, 14:18:21
quote:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ...
Φίλε ΑVATAR ακολουθώ τα βήματα σου...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
25/10/2004, 18:24:24
quote:

Tώρα γίνεσαι πιό σαφής 1900.

Βέβαια σε οτι αφορά την ``εν απουσία της`` δεν είναι το ίδιο οπως με την avallon πχ δεν γνωρίζουμε αν η αγαπητή μας φίλη .. βρίσκεται εν ζωή.. ή βρίσκεται στην αιώνια ζωή...

quote:
Η στάση μερικών να επιμένουν σε νεκρολογίες και απ την άλλη η στάση άλλων να επιμένουν σε συνομοσία έχει φέρει αυτό το τόπικ στο αθλιο σημείο που βρίσκεται

Σας παρακαλώ .. να σεβαστούμε την μέχρι τώρα ευγενική παρουσία της ``ksenitias`` και το κυριώτερο αν η λατρευτή μας φίλη βρίσκεται ``στα αστεράκια`` τότε αμαρτάνουμε στην κυριολεξία με το να συνωμοτούμε ``λεκτικώς``.

25/10/2004, 23:52:42
ΑΓΑΠΗΤΕ/Η allzzaro ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ. ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΟΔΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΟΥΔΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΩ? ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΠΛΕΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ?

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

foxyfreakΜέλος
26/10/2004, 14:53:35
Δύο μέρες έχω να μπώ στο εσωτερικά και μόλις αντικρισα τις απαντήσεις μερικών ΕΦΡΙΞΑ!!!!!!

Καλά ρε παιδιά δεν ντρέπεστε λίγο για αυτά που λέτε??? Μα καθόλου??
Είναι δυνατόν να κοροϊδεύω κάτι τέτοιο? Τι να πώ έμεινα έκπληκτη. Αν είναι δυνατόν!!! Μιλάμε για μια κοπέλα που έχασε την ζωή της αλλα μερικοί εδώ μέσα φτιάχνουν ολόκληρα σενάρια. Κρίμα πραγματικά. Δεν θα ξανα ασχολιθώ πλέον για το τι λέει ο καθένας εδώ για το αν είναι φάρσα ή όχι. Εγώ αυτό που θεώρισα σωστό να κάνω το έκανα. Το ξεφτιλίσατε εντελός μιλάμε.

26/10/2004, 16:38:01
Kαι εγώ το ερεύνησα φίλε ``αματοβόρε`` και σε περισσότερο βάθος γιατί έχω τα μέσα. Μάλιστα θα μπορούσα να ψάξω αν έγινε και ο γάμος.
Οχι απο περιέργεια, ούτε για να αποδείξω κάτι. Κάθε αλλο.
Δεν θα αλλάξει τίποτα ομως. Οτι έχει γίνει δεν θα μπορεί να αλλάξει με το αν ψάξω ή με το αν μάθω.
Το γεγονός αυτό με έχει συγκλονίσει και δεν εξετάζω το ενδεχόμενο της φάρσας σαν κάτι κακοπροαίρετο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ειναι να ξαναγυρίσει η ``ksenitia``. Μετά απο εκεί βλέπουμε.

27/10/2004, 11:03:15
Ασχετα με την τελική έκβαση του συγκεκριμένου θέματος που μένει να την δούμε τις επόμενες μέρες, εγώ θα ήθελα να υπογραμμίσω την παρατήρηση-πρόταση του αγαπητού Vril, που την θεωρώ πολύ σημαντική για την πορεία του καθενός μας μέσα στον χώρο της "μεταφυσικής και του παράξενου" (αλλά και στην ζωή μας γενικότερα). Η οξυδέρκεια είναι η δικλίδα ασφαλείας μας.

quote:
Άνθρωποι που αναζητούν τόσο πολύπλοκα και απόκρυφα θέματα, πρέπει να έχουν κάποια σχετική οξυδέρκεια.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

endoramaΜέλος
27/10/2004, 22:42:36
quote:
Η οξυδέρκεια είναι η δικλίδα ασφαλείας μας.
αν νοιωθεις απειλη στην αμφιβολια αν το θεμα ειναι απατη ή αληθεια τοτε τι σκεφτεσαι για τα αλλα θεματα?
και το θεμα αυτο δεν ειναι καν εσωτεριστικο.
εκανε καποιος ενα θεμα και νοιωθετε απειλη στην σκεψη οτι μπορει να σας δουλευουν?
τοτε το forum αυτο ειναι μια απειλη απο μονο του

quote:
Άνθρωποι που αναζητούν τόσο πολύπλοκα και απόκρυφα θέματα, πρέπει να έχουν κάποια σχετική οξυδέρκεια.
ειναι πολυπλοκο ενα θεμα στο οποιο ολοι αναρωτιεστε αν ειναι αληθεια ή οχι ο θανατος ενος ανθρωπου?

αν πιστευετε οτι ειναι απατη το προσπερνατε
αν οχι οτι νομιζετε

που την βρισκεται την οξυδερκεια στην ξεφτιλα?
το γιατι ειναι ξεφτιλα εχει αναλυθει πιο πανω απο εμενα και μερικα μελη ακομα

στην περιπτωση που εχουμε να κανουμε με φαρσα η οξυδερκεια ειναι οι κανονες τους και εσεις το παιχνιδι τους.

το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται
προσεξτε της καμηλες και τα κουνουπια

ολες αυτες οι ερευνες
ολη αυτη η κατασταση οπου εχουν βαλει λυτους και δεμενους να μαθουν τι εγινε
που αποσκοπουν?
ολη αυτη η ενεργεια δωθηκε ποτε για εσωτεριστικο θεμα?

αντε και μαθαινουμε οτι το ολο σκηνικο ειναι φαρσα
τι θα κερδισετε?

το βραβειο του οξυδερκη εσωτεριστη?
ή
το βραβειου του εσωτεριστη που παιζει τα παιχνιδια των αλλων?
ή
την αυτοπροβολη και την αξια του ερευνητικου - εσωτεριστικου πνευματος σας?

αφου γινεστε πρωταγωνιστες του θεατρου αυτου ολο και καποιο βραβειο θα παρετε

και στην περιπτωση που εχουμε να κανουμε με αληθινο γεγονος
θα παρετε το βραβειο των ανθρωπων που δεν σεβονται τιποτα στο ονομα του εσωτερισμου και τς οξυδερκειας.

αν ειναι φαρσα ντροπη δικη τους
αν οχι ντροπη δικη σας

we'll all take turns
i'll get mine, too

28/10/2004, 18:56:55
ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝΤΟΡΑΜΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΛ. ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΜΕ? ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΟΧΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ "ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ".

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΣΑ -ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΗΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
28/10/2004, 22:21:30
Φίλε endorama, μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι αυτή η επισήμανση του Vril αφορούσε γενικότερα τον χώρο (και δεν εννοώ το site για να μην μπερδευτούμε πάλι) με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα. Και πάνω στο ίδιο μοτίβο το συνέχισα και εγώ. Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα από μόνο του.

Πάντως να σου διευκρινίσω ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν παντού κινδύνους και απειλές, αλλά δεν είμαι και αφελής, να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν ή ότι και να υπάρχουν εμένα δεν με αγγίζει τίποτα. Και τελικά, και εμένα να μην μπορούν να αγγίξουν, δεν γουστάρω να βλέπω να αγγίζουν άλλους ανθρώπους, ελπίζω να μην σε ενοχλεί και αυτό.

Για τα υπόλοιπα με κάλυψε η gretel.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

endoramaΜέλος
28/10/2004, 22:23:04
αφου δεν καταλαβες
κανενα
καλη συνεχεια

we'll all take turns
i'll get mine, too

29/10/2004, 17:24:56
Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις μπώ στο esoterica είναι να ανοίξω αυτό το τόπικ, με την ελπίδα οτι ... θα δώ την ``ksenitia`` να ξαναγράφει..
Οσο περνάει ο καιρός, τόσο εξανεμίζονται οι ελπίδες...

katiaΜέλος
29/10/2004, 19:48:00
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ