ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

190030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
inandaboveΜέλος
29/10/2004, 20:05:05
Θα ήθελα να υποθέσω ότι όποιος ανοίγει αυτό το θέμα, το κάνει γιατί θεωρεί ότι το γεγονός είναι αληθές.
Αν υπάρχουν υποψίες ότι μέσα στα fora διαδίδονται τόσο κακόβουλα (και βέβηλα) σκευάσματα της φαντασίας κάποιου αρρωστημένου μυαλού, η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε οι υποψίες αυτές να κατατεθούν σε κάποιο άλλο topic. Γιατί αυτό το topic είναι αφιερωμένο στην ksenitia. Μακάρι πραγματικά να είναι ψέματα, αλλά πόσο άσχημα θα νιώσετε όλοι εσείς που γράφετε ότι πρόκειται για φάρσα, αν μάθουμε ότι δεν είναι? Στο κάτω κάτω, αν υποθέσουμε ότι είναι φάρσα, όπως είπαν ήδη και άλλοι φίλοι..μικρό το κακό μπροστά στην περίπτωση να είναι αλήθεια. Και εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να ψάξω αν κάποιος "με κορόιδεψε". Μακάρι κάποιος να με έχει κοροϊδέψει. Και μακάρι να μην είναι αλήθεια. Επειδή όμως αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ (παρά μόνο αν εμφανιστεί η ksenitia)ας σεβαστούμε τα γεγονότα και τις πληροφορίες ως έχουν αυτήν τη στιγμή.
Ανατριχιάζω και μόνο στην σκέψη πως κάποιος από μας εδώ μέσα θα μπορούσε να χαθεί, και θα ξεφύτρωναν πάλι σαν μανιτάρια συνομωσιολογίες και αμφισβητήσεις. Σας παρακαλώ, ας μην το αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό.

ksenitiaΜέλος
30/10/2004, 00:05:05
Ο Χριστος κι ο Κυριος!!!!!!! Καλεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! Μεχρι εδω εφτασε η φημη μου.... Ρε παιδια... ρε παιδια..... Γυριζω απο ενα υπεροχο τελειο ταξιδι του μελητος και διαβαζω τα επικηδεια μου!!!!!!! Εχω τρια τεταρτα που καθομαι και κλαιω η ερμη, κι ο αντρας μου εχει παθει την πλακα του. Αντε εξηγα του εσυ τωρα τι συναιβει...
Καταρχας (ουτε απο που να ξεκινησω δεν ξερω πια. Τα χερια μου ακομη τρεμουν) εδω και δυο εβδομαδες με εχουν τρελλανει στα τηλεφωνα φιλοι και γνωστοι, και στους γονεις μου αλλοι τοσποι, να τους λενε συληπητηρια... Εμενα με φανταζεστε???????? Πρωι πρωι ενα πρωι στο κρουαζιεροπλοιο με το χαμογελο της μπανανας, να αρχιζω να παθαινω ιστεριες και να ειμαι χλωμη.... Με παιρναε ολοι και κλαιγανε... "ζεις???" με ρωτουσαν, και κοντεψα (μαααα την Παναγιτσα σας λεω και κανω τωρα σταυρο) να παθω εγκεφαλικο....
Καποιος αρχιμ--ας μου εκανε παραβιαση στα ε-μαιλ μου και μαλιστα μου το κλειδωσε ο ανωμαλος και ουτε μπορω να μπω. Επιασε ο ανωμαλος και εστειλε καποιο ε-μαιλ (αν καταλαβα καλα λιγο πριν η λιγο μετα το γαμο μου) και ειμαι σχεδον 100 τοις εκατο σιγουρη οτι ξερω και ποιος ειναι. (να παρακαλεσω εαν καποιος γνωριζει πως μπορω να εντοπισω την παραβιαση, σας εκληπαρω να το πειτε).
Αυτο δεν ειναι φαρσα ρε παιδια.... αυτο ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ. Οι γονεις μου κοντευουν να πεθανουν. Ολη την ωρα λαμβανουν τηλεφωνηματα απο τους φιλους. Εγω εχω ταραχτει τοσο πολυ, ολες τις μερες και εκει που λιγο ηρεμησαν τα πραγματα, τσουπππππ γυρναω σπιτι μου σπιτακι μου στη Βαλενθια, ανοιγω το κομπιουτερακι μου και τι να δω η φουκαριαρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Απο τη μια ετσι, απο την αλλη καποιοι να καταντουν να μαλωνουν.... Ασε που παιζει και το σπασμενο τηλεφωνο.....
αγαπη μου γλυκια, τα ε-μαιλ που εστειλες δεν μπορω να τα διαβασω, γιατι πλεον το ε-μαιλ μου εχει αλλο κωδικο και δεν μπορω να μπω.
Πραγματικα, καποια στιγμη με επιασαν τα γελια, γιατι
Για παραδειγμα ειναι ποτε δυνατον να εκανα ποτε τετοια πλακα ρε παιδια!!!!!!!! Τι ειμαστε, 8 χρονων παιδακια να παιζουμε με τις ανωμαλιες??????????????? Χριστος και Παναγια!!!!! Επισης κουνιαδα γ...η δεν εχω!!!! Κουνιαδος ειναι, αντρας, και οχι μονο δεν μιλαει ελληνικα, ουτε καν αγγλικα ο μικρος!
Επισης οχι μονο δεν πεθανα, αλλα ουτε καν μετακινηθηκα απο την Κατερινη. Απλως, γιατι την επομενη μερα γυρισαμε Βαλενθια για να παρουμε το κρουαζιεροπλοιοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισης ισπανικα ξερω απταιστως, μπορω και συνεννοουμαι οχι μονο για ενα ποτηρι νερο, αλλα για πολλα περισσοτερα. Αυτο που ειχα πει καποτε, ηταν οτι εδω στην Βαλενθια μιλανε μια διαλεκτο-γλωσσα, τα Βαλενθιανα, που για να πιασεις δουλεια πρεπει οπωσδηποτε να γνωριζεις να μιλας. Κι επειδη εγω ακομη δεν μπορω να τα μιλησω, ετσι δεν μπορω να βρω μια καταλληλη δουλεια σχετικα με το πτυχιο μου.
Επισης πολλα αλλα, που αυτη τη στιγμη τρεμω ακομη και δεν ειμαι σε θεση να θυμηθω.
Τι να πω... θα ηθελα να παρακαλεσω, αν καποιος απο σας ξερει, να με βοηθησει πως μπορω να εντοπισω απο που σταλθηκαν τα ηλιθια ε-μαιλ και πως μπορω να του κανω μυνηση.
Τι να πω..... υπαρχουν μ..κες και μ..κες σ αυτον τον κοσμο, αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι φτανουν σ αυτο το σημειο..... Αει στο δ..ο επιτελους.... Δεν θελει κανεις την ευτυχια σου αει στο δ...ο λεω.
Κι οποιος κανει τετοιες ανωμαλιες, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα την βρει και μαλιστα 2 φορες. Μακαρι Παναγιτσα μου.

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

30/10/2004, 00:10:52
ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!! Τέλος καλό, όλα καλά...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ksenitiaΜέλος
30/10/2004, 00:26:19
Το "αγαπη μου γλυκια" που εγραψα πιο πανω πηγαινει στην FOXYFREAK. Χιλια συγνωμη παιδια, αλλα ειμαι ταραγμενη.
ΑΛΖΖΑΡΡΟ!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερεις ποσο χαρηκα που γυρισες και εισαι πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!! Να προσεχεις παντα, και εσυ και ολοι σας και ολοι μας, πανω απο ολα υγειεις και .... τι να πω.... ενα μεγαλο ευχαριστω μεσα απο την καρδουλα μου για τις καλες σας σκεψεις! Να ειμαστε παντα καλα!!!!
Αααα, θυμηθηκα και κατι αλλο που γραψατε πιο πανω. Ας το αναλυσω κι αυτο, μιας και με βαλατε στο στοχαστρο ως Αστυνομοι Σαινηδες χιχι.
Οταν μια φορα ειχα πει "παντρευτηκα Ισπανο", απλως για να μην δωσω πληρη αναφορα στοιχειων, προκειμενου να πω "ειμαι αραββωνιασμενη και τον Οκτωβριο παντρευομαι" ειπα το τελικο αποτελεσμα. Ναι, θελαμε να κανουμε πολιτικο πρωτα. Γιατι εδω στην Ισπανια δεν δεχονται τον ορθοδοξο ως νομιμο γαμο. Αλλα η διαδικασια της γραφειοκρατιας θα κραταγε 4 με 5 μηνες. Ετσι, πηραμε τηλεφωνο στην Ισπανικη πρεσβια στην Αθηνα, και μας ειπαν οτι αμα τους παμε τα χαρτια του γαμου της Ελλαδας, αυτοι θα κανουν τα σχετικα και 8α τα στειλουν στην Ισπανια, ουτως ωστε να ειναι νομιμος ο γαμος μας στην Ισπανια. Οκ???
Οσο για τον γαμο, εγινε, με παπα και 4 κουμπαρους παρακαλω, και μην ρωτησετε τωρα γιατι 4, και μπουμε παλι σε σχεδιο ανακριτικο.
Επισης, κατι αλλο. Εντελως πληροφοριακα. Ελληνες στην Βαλενθια ειναι ελαχιστοι. 20 οικογενειες απο στρατιωτικους του ΝΑΤΟ. Τους εχω γνωρισει. Αλλα οι γυναικες τους ειναι προσφατες μαμαδες, ξερεις τωρα.... με μωρα, που δεν εχουν να πουν τιποτα αλλο απο το πως αλλαζουν πανες. Και γι αυτο το λογο ειναι τελειως βαρετο να κανω παρεα μ αυτες.

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

MercuryΜέλος
30/10/2004, 00:43:24
Πάρτο στην πλάκα ksenitia. Δες το σαν κάτι θα θυμάστε με τον άνδρα σου στα βαθιά σας γεράματα και θα γελάτε.

Όσο για τον τύπο που έκανε την "πλάκα", και μόνο που υπάρχει του αρκεί σαν τιμωρία...Πόσο δύστυχος πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό...

Α να μην ξεχάσω...Σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη που δεν έκλαψα για το χαμό σου

30/10/2004, 06:50:37
Καλωσήλθες αγαπητή ksenitia και πάλι στην παρέα μας από αυτήν την φανταστική "ξενιτιά" του... υπερπέραν!!

Όπως καταλαβαίνω στον "μήνα του μέλιτος" τα πέρασες τουλάχιστον όμορφα, αν εξαιρέσουμε βέβαια κάποια... "παρατράγουδα".

Θα σε παρακαλέσω να μην κατηγορήσεις(αν και το ξέρω ότι αυτή η παράκληση είναι μάλλον περιττή) την Κοινότητα του ESOTERICA και τους ανθρώπους της γι'αυτή την, ας την πούμε, παρεξήγηση. Και όπως εσύ λες ο υπαίτιος, πιθανότατα... "θα το πληρώσει διπλά"!

Δεν σου κρύβω ότι συγκλονίστηκα στήν πρώτη "ανάγνωση" του συγκεκριμένου θέματος! ... "και ήταν τόσο καλό κορίτσι όπως φαίνονταν!! Κρίμα που δεν θα είναι μαζί μας πλέον και κρίμα για τους δικούς της ανθρώπους!"

Από πολύ νωρίς όμως, και μετά από μία ψυχραιμότερη 2η ματιά, και την έλευση ορισμένων άλλων "σημαδιών" φυσικά, δεν είχα σχεδόν καμία αμφιβολία για το ότι θα σε συναντούσα σε αυτόν τον χώρο πολύ σύντομα... και ζωντανή(όσο μου επιτρέπει ο υπολογιστής να καταλάβω βέβαια! ). θα άρχιζα να ανησυχώ μόνον αν μετά την πάροδο του προβλεπόμενου χρόνου της επανόδου σου δεν σε έβλεπα να γράφεις στα Forums.

Οι έρευνες της αγαπητής gretel και του ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟY(που προπαθεί να σηκώσει, ως συνήθως, τις αμαρτίες αυτού του "κόσμου"...), συμφώνησαν στην ευοίωνη πρόβλεψη με απτά στοιχεία.

Η αγαπητή foxyfreak σαφώς έδρασε με τις καλύτερες των προθέσεων κατά την γνώμη μου, και δεν θα θεωρούσα με κανέναν τρόπο ότι άφησε τον εαυτό της να παραπλανηθεί από κάποιους αφελώς, καθώς λειτούργησε στα πλαίσια κάποιων πολύ συγκεκριμένων δεδομένων, τόσο όσον αφορά τις πληροφορίες που έλαβε, όσο και αυτών που αφορούν την ίδια την προσωπικότητά της και τα αισθήματα φιλίας που τρέφει για σένα.

Όμως... αυτές οι άτιμες οι συγκυρίες!! "Ξεφυτρώνουν" εκεί που δεν τις περιμένεις! Ο Νόμος του Merphy, επαληθεύεται κι εδώ.

Την ίδια περίοδο έτυχε και το e-mail της να παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα όπως μας ενημέρωσε.

Τώρα πλέον νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα να πούμε κάποιες λεπτομέριες, εφόσον, φαντάζομαι, κανείς δεν πρόκειται να αισθανθεί άσχημα. Της είχα στείλει δύο μηνύματα, ζητώντας της να μου προωθήσει(με συγκεκριμένο τρόπο) το e-mail μήνυμα της "κουνιάδας" σου που έλαβε, μαζί με ένα παλαιότερο δικό σου εάν ήταν δυνατόν.

Της έχουν στείλει μηνύματα και άλλα μέλη της Ομάδας του ESOTERICA καθόσον γνωρίζω.

Σε παρακαλώ λοιπόν τώρα, και δημοσίως, αγαπητή foxyfreak, εάν θέλεις, να μου στείλεις το ενλόγω e-mail μήνυμα ως επισυναπτόμενο αρχείο σε μήνυμά σου(προς την διεύθυνση forums@esoterica.gr), εφόσον πρώτα το σώσεις στον σκληρό δίσκο σου ως .eml αρχείο. Ο σκοπός που το ζητάω είναι να δούμε μήπως μπορούμε να βγάλουμε "κάποια άκρη" μέσω των επικεφαλίδων του μηνύματος για την προέλευση και την ταυτότητα του αποστολέα.

Φίλη μου ksenitia, θα παρακαλέσω κι εσένα να προσπαθήσεις να μην οργίζεσαι, πολύ τουλάχιστον, από αυτό το ζήτημα! Δες το καλύτερα από την αστεία του πλευρά. Επίσης, μάλλον θα κερδίσεις αξιοσημείωτες συνειδητοποιήσεις, εάν μπορέσεις να στοχαστείς σοβαρά, με αφορμή το "συμβάν", πάνω στην Βλακεία ημών των ανθρώπων γενικά(αλλά περισσότερο ειδικά...)! Όπως είχε πει κάποιος, που δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή, "είναι το πράγμα που ταξιδεύει με την μεγαλύτερη ταχύτητα στο γνωστό σύμπαν"!

Αλλόκοτα πλάσματα εμείς οι άνθρωποι... Επιπόλαια... ίσως και πιο πολύ απ'όσο "επιπόλαιη" είναι η ύπαρξή μας, όπως την αντιλαμβανόμαστε συνήθως.

Για το, τουλάχιστον "περίεργο", ζήτημα του "κλειδωμένου" λογαριασμού του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομίου καλύτερα να μιλήσουμε μέσω e-mails(στείλε μου εσύ πρώτη μήνυμα, εάν θέλεις, από κάποιον άλλον λογαριασμό).

Δεν θα ήθελα να ξεχάσω να πω ένα ακόμη θερμό "καλωσήλθες ξανά" και στον φίλο μας allzzaro!!

"Ήλθε η Ksenitia!" λοιπόν.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

mysticΜέλος
30/10/2004, 10:43:52
Αγαπητή ksenitia δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που όλα αυτά ήταν φάρσα!!!

Μαύρισε η καρδιά μας με αυτά που διαβάζαμε τόσες μέρες!
Φαντάζομαι τι πρέπει να έπαθες που τα διάβασες η ίδια!

Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένας ΄΄άνθρωπος΄΄ έκανε κάτι τέτοιο,σίγουρα δεν πρέπει να στέκει καλά

Αν θέλεις να δεις την όλη υπόθεση από την καλή της τη μεριά,
1. δεν θα ξεχάσεις ποτέ το περιστατικό και θα το διηγήσαι για ψυχαγωγικούς σκοπούς
2. σε αυτό το δυαδικτυακό τόπο έχεις ανθρώπους που πραγματικά σε νοιάζονται και ας μην σε έχουν γνωρισει προσωπικά.

Τέλος μια ευχή:
΄΄Σου εύχομαι κάθε ευτυχία με υγεία και αγάπη και... καλούς απογόνους΄΄

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
30/10/2004, 11:08:31
ΖΗΤΩ......

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ... ΤΟΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .. ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ...

30/10/2004, 11:16:12
quote:
Δεν θα ήθελα να ξεχάσω να πω ένα ακόμη θερμό "καλωσήλθες ξανά" και στον φίλο μας allzzaro!!

Γειά σου και σε εσένα φίλε admin.. και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..

Ειμαι χαρούμενος... πολύ χαρούμενος.. κανονικά θα πρέπει να το γιορτάσουμε... η foxyfreeak το ξέρει??? εχετε ενημερώσει και τον cybermaster????

30/10/2004, 11:22:06
Aνοιξα χθές το βράδυ .. αλλά δεν υπήρχε κανένα νέο...
Βέβαια απο τα λεγόμενα του cybermaster είχαν καταλάβει οτι κάπου στις 26 θα γύριζε... οπότε αν ήταν θα είχαμε νέα...
Οσο πέρναγαν οι μέρες .. απογοητευόμουνα..
Χθές το βράδυ άνοιξα αργά το βράδυ ... δεν υπήρχε κανένα νέο...
και πάλι ειπα Σαββατάτικα αν είναι θα γυρίσει...απο Δευτέρα...οπότε ελπιζουμε... ακόμα...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ πρωί πρωί...
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΖΗΤΩ...

ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΕΕΕ....

Να είσαι καλά ``ksenitia`` καλώς ήρθες...