- Δόξα τον μεγαλοδύναμο... έρχονται επιτέλους.... (Περιοδικό Λυκάονες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
…Μετά από όλα αυτά η μόνη λύση που μου απόμενε ήταν να βγάλω το παλιό περίστροφο του πατέρα και να δώσω τέλος στην ζωή μου αφού καμία ελπίδα δεν υπήρχε πια…
…Πάνω στο τραπέζι ανοίγω το τελευταίο τεύχος του ΜΕΤΡΟ για να ακουμπήσω το πιστόλι να το λαδώσω μην λερώσω και το τραπεζομάντιλο…
…Και τότε… μα τότε… από εκεί που δεν υπήρχε καμία διέξοδος, φως Θεϊκό άστραψε, καμπάνες άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, στρατιές αγγέλων άρχισαν να ψέλνουν το ΩΣΑΝΝΑ, μέσα από το σκότος ο λευκός καβαλάρης ξεχύθηκε με υψωμένη την πύρινη ρομφαία για να κατατροπώσει τους βέβηλους, τους βάρβαρους, τα μιάσματα…. ΑΥΤΟΣ που με τον πύρινο λόγο του και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και αλήθειες του για άλλη μια φορά θα δείξει τον δρόμο… ΝΑΙ Κύριε.. είναι αλήθεια… επιτέλους έρχονται… έρχονται…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ!!!! Ανοίξτε ουρανοί…
…..
Τι να πει κανείς φίλοι μου… κάποια πράγματα πια είναι μόνο για να τα βλέπεις και να γελάς… και ελπίζω να μην προκληθώ…
Φιλικά…
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 23/04/2005 20:11:54
Ποιοί είναι οι Λυκάονες???? Κάτι αντίστοιχο ίσως με την ομάδα Ε??
Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Φιλικά
Tomcat
να είσαι καλά... δεν θα γράψω τίποτε περισσότερο προς το παρόν παρά μόνο αν προκληθώ. Αλλά έτσι είναι... τώρα όποιου του την δώσει εκδίδει και ένα περιοδικό.. Δόξα τον Θεό απο κορόιδα να φάνε και οι κοτες....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
ελπιζω να μην θεωρησεις την ερωτηση μου διαφορετικη και αρχιζεις να με κυνηγας με το βιβλιο στο χερι για να μου σπασεις το κεφαλι χααχχααχαχχα αστειευομαι
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 24/04/2005 00:03:23
α. Λυκάονες
β. Ελ-ληνες από τον Σείριο
γ. Ομάδα Ε
δ. Όλοι οι παραπάνω
Τι γίνεται με τον μαρμαρωμένο βασιλιά; Η κόκκινη μηλιά πού κολλάει;
ΥΓ: Επειδή έχω χάσει επαφές με την σκουπιδοσυνομωσιολογία, σε ποιον καινούριο "διαφωτιστή" αναφέρεσαι Απέριττε; Μη μας εξάπτεις τη φαντασία έτσι!
No Method, No Guru, No Teacher
Νικόλας ο ΑΣΙΜΟΣ
Παντού κολλάει ε;
Απέριττε,εγώ πάντως δεν θα σε προκαλέσω
έλεος πια δεν θέλω άλλες λάμψεις -αλήθειας-
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
ερχονται οι βρυκολακες.
αραχτε.
![]()

Edited by - astral-project on 24/04/2005 12:49:54
ενα μεταλαγμενο δογμα ψαριων!!!!!!!!δεν πας να λαβεις και εσυ συμετοχη???????ιδες που ειχα δικιο για την καταγογη σου ????????
εει παιδια μην παρεκσηγιθειτε για το θεμα σας απλα κανω humor
keep walking.....
τι ειναι οι λυκαονες???
εχουν σχεση με τους λυκανθρωπους?
α οχι. θα τα χαλασουμε. τριχες δοντια κτλ δεν βγαζω.
δεν ειναι σικ.
για ενα ιματζ ζουμε σημερα....
εντιτ
λαος λεει που ζουσε στην ανατολια.
εχει κανεις περισσοτερες πληροφοριες???

Edited by - astral-project on 24/04/2005 13:21:55
Edited by - astral-project on 24/04/2005 13:23:48
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απέριττε ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...![]()
ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ Ε Η ΟΜΑΔΑ Α Η ΕΟΕΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ....![]()
![]()
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ θείτσα ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΙΜΟΥ...
ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ θείτσα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Το να ανοίγεις το θέμα και να μην δίνεις πληροφορίες για το τί αναφέρεσε, τουλάχιστον σκοτώνει το ίδιο το θέμα από την αρχή, καθώς και τη δυνατότητα να το σχολιάσουμε...
Αν αξίζει της συζήτησής μας ή της χλεύης μας, αυτό θα το δείξει η πορεία, πάντως αν έχεις σκοπό το θέμα που έθειξες να συζητηθεί, δώσε περισσότερες πληροφορίες... Αν όχι η πορεία του είναι προδιαγεγραμένη...
Φιλικά
Tomcat
Αυτά...
ρωταω γιατι το 2012 θα <<ερθουν>> οι ε
δεν νομιζω να πεσουν οι μεν στους δε λιγο πριν μπουν στην ατμοσφαιρα
με αποτελεσμα να φτασουν εδω φλεγομενοι;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ Η ΣΩΜΑΤΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΔΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ,ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ Κ.Λ.Π.
ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕΜΕ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..
ALL HANDS ON DECK!!!!
Οσα καταφερα να βρω στο GOOGLE....
Μη μου ζητησετε να ψαξω παραπέρα... ![]()
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
σκοπος τους να προστατευουν ιερους χωρους.
λυκαιον ανδρον και ποσο εχει σχεση με τους λυκαονες?,εχω την εντυπωση πως εχει ανοιχτει τοπικ για το συγκεκριμενο,θα το ψαξω περισσοτερο.
WHISPERS OF THE DREAMS
Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων
-Είμαστε αναρίθμητοι. Για κάθε απώλεια, μυριάδες αντικαταστάτες.
-Δεν θα πράξουμε, αν δεν προκληθούμε.
-Όπλα μας η ισχυρή μνήμη και η αλάθητη κρίση.
-Είμαστε οι εκλεκτοί.
Μέσα από τη μάχη και τον όλεθρο, τους καταστροφολάγνους και τους μεμψίμοιρους, εγεννήθησαν οι....ΛΙΓΚΑΟΝΕΣ."
Μάλλον οι Λιγκαόνες είναι αυτοί.

C*-)
----
Lycaon, in Greek mythology, son of Pelasgus and Meliboea, father of Oenotrus and the mythical first king of Arcadia. He was the father of Callisto and, according to some, he raised her son Arcas. He, or his fifty impious sons, entertained Zeus and set before him a dish of human flesh; the god pushed away the dish in disgust and either killed the king and his sons by lightning or turned them into wolves (Apollodorus iii. 8 ; Ovid, Metamorphoses i. 198). Some say that Lycaon slew and dished up his own son Nyctimus (Clem. Alex. Protrept. ii. 36 ; Nonnus, Dionys. xviii. 20 ; Arnobius
iv. 24).
http://www.eurofreehost.com/ly/Lycaon_2.html
Pausanias (viii. 2) says that Lycaon sacrificed a child to Zeus on the altar on mount Lycaeus, and immediately after the sacrifice was turned into a wolf. This gave rise to the story that a man was turned into a wolf at each annual sacrifice to Zeus Lycaeus, but recovered his human form if he abstained from human flesh for ten years. The oldest city, the oldest cult (that of Zeus Lycaeus), and the first civilization of Arcadia are attributed to Lycaon. His story has been variously interpreted. According to Weizsäcker, he was an old Pelasgian or pre-Hellenic god, to whom human sacrifice was offered, bearing a non-Hellenic name similar to Avkos, whence the story originated of his metamorphosis into a wolf.
His cult was driven out by that of the Hellenic Zeus, and Lycaon himself was afterwards represented as an evil spirit, who had insulted the new deity by setting human flesh before him. Robertson Smith considers the sacrifices offered to the wolf-Zeus in Arcadia to have been originally cannibal feasts of a wolf-tribe, who recognized the wolf as their totem
. Usener and others identify Lycaon with Zeus Lycaeus, the god of light, who slays his son Nyctimus (the dark) or is succeeded by him, in allusion to the perpetual succession of night and day. According to Ed. Meyer, the belief that Zeus Lycaeus accepted human sacrifice in the form of a wolf was the origin of the myth that Lycaon, the founder of his cult, became a wolf, i.e. participated in the nature of the god by the act of sacrifice, as did all who afterwards duly performed it.
Ovid I, 163.
WHISPERS OF THE DREAMS
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ Απέριττος ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ....
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΛΥΚΑΟΝΕΣ!!!!" Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
ΝΟΜΙΖΩ (ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΑΠΕΡΙΤΤΕ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ) ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ....
.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Αγαπητέ μου να ρωτήσεις τον Γιαννόπουλο να σου δώσει λεπτομέρειες. Έτσι κι αλλοιώς δικό του κατασκεύασμα είναι...
Αυτά...
Α, μάλιστα. Πρόκειται γι αυτόν τον λαμπρό φορέα της γνώσης και της δύναμης και όχι για κάποιον νέο προφήτη της ατέρμονος ελληνικής ρώμης!
Προσωπικά, περιμένω εναγωνίως να κατέλθει από τον Σείριο ο λήσταρχος Νταβέλης για να κατασφάξει τις ορδές των greys που -αόρατοι- μαστίζουν την ανθρωπότητα προάγοντας την παγκοσμιοποίηση και τον κανιβαλισμό.
No Method, No Guru, No Teacher