ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Μητσάκος35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Jiannis24Νέο Μέλος
07/11/2007, 23:33:57
Δευτέρα "μπαίνω"..!!" (τρίπολη-Αεροπορεία)..
So..θα σας πω απο πρώτο χέρι τι παίζει μέσα και εντυπώσεις σχετικά με βασική εκπαίδευση και λοιπά..

Ελλάδα και ήλιο..O Πρώτος να βλέπω

08/11/2007, 09:03:33
[quote]
Δευτέρα "μπαίνω"..!!" (τρίπολη-Αεροπορεία)..
So..θα σας πω απο πρώτο χέρι τι παίζει μέσα και εντυπώσεις σχετικά με βασική εκπαίδευση και λοιπά..
Ελλάδα και ήλιο..O Πρώτος να βλέπω[quote]

-Δήλωσε χρώστης!(μπογιατζής) αν δεν έχεις κάτι άλλο υπόψιν σου! 'Οταν φωνάξουν από τα μεγάφωνα για ειδικότητες!. το 95 που ήμουνα εγώ ήταν ότι καλύτερο! και εμένα μου το είχαν σφυρίξει. Και κάτι άλλο, πάντα υπάρχουν 2 μόνιμοι (πενταετείς) ρουφιάνοι! σε κάθε πόστο! Ο ένας είναι πάντα φανερός! επίτηδες για να ανοίγεσαι στον κρυφό. Αν πας Ηράκλειο ή Τατόι καλό θα είναι να το γράψεις, ίσως σόυ δώσω κάποιες χρήσιμες πληροφορίες!
-Καλή θητεία!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

Edited by - europaios2 on 08/11/2007 09:06:41

Edited by - europaios2 on 08/11/2007 10:25:28

08/11/2007, 10:46:37
Πολυ καλυτερα να δηλωνες ΥΕΑ... (Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος)...

θα κανεις 5 μηνες παραπανω, αλλα κανεις εκπαιδευση και οχι "αγγαρειες"... και περα απο αυτα και πληρωνεσαι (ενα + για την επιλογη)...

εγω σε 1 χρονο θα παω... και με εχουν καλεσει στα τεθωρακισμενα στον Αυλωνα!

08/11/2007, 15:47:32
quote:
-Δήλωσε χρώστης!(μπογιατζής) αν δεν έχεις κάτι άλλο υπόψιν σου! 'Οταν φωνάξουν από τα μεγάφωνα για ειδικότητες!. το 95 που ήμουνα εγώ ήταν ότι καλύτερο!

Συμφωνώ...
Άκου τους...παλιούς, και δεν θα χάσεις!

quote:

Έχω ακούσει ότι είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στην Αυλώνα φίλε PREDATOR.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

08/11/2007, 20:46:56
Ναι ξερω...αλλα ακουσα και κατι αλλο... αν πας με το "ζορι" κακοπερνας...

αν ομως πας "αδιαφορος" και χαλαρος... τοτε καλοπερνας! ειδικα οι Εφεδροι Αξιωματικοι...

MIXAHL32Μέλος
09/11/2007, 00:17:19
Εγω ημουν στις διαβιβασεις,αρχικα καλαματα και μετα εβρο.Αν και ειχε μερικες δυσκολιες,περασα μια χαρα.Πολυ ομορφη η Αλεξανδρουπολη.Ημουν τυχερος που πηγα εβρο καλοκαιρι και ετσι "παρανομα" πηγαιναμε στην εξοδο μας στις παραλιες της :)
Jiannis24Νέο Μέλος
09/11/2007, 02:18:59
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες...
Όντως έχω ακούσει οτι περνάνε καλά οι μπογιατζίδες..
Αλλα εμένα με ενδιαφέρει μετα απο εκεί να ερθω στην πόλη μου(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
quote:

θα κανεις 5 μηνες παραπανω, αλλα κανεις εκπαιδευση και οχι "αγγαρειες"... και περα απο αυτα και πληρωνεσαι (ενα + για την επιλογη)...

θα το ήθελα φίλε PREDATOR αλλά αυτο θα με καθυστερήσει κι αλλο απο τις σπουδές μου..και απο πράγματα που θέλω να κάνω...

09/11/2007, 10:35:38
quote:

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες...
Όντως έχω ακούσει οτι περνάνε καλά οι μπογιατζίδες..
Αλλα εμένα με ενδιαφέρει μετα απο εκεί να ερθω στην πόλη μου(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)
quote:

θα το ήθελα φίλε PREDATOR αλλά αυτο θα με καθυστερήσει κι αλλο απο τις σπουδές μου..και απο πράγματα που θέλω να κάνω...

-Πυροσβέσης είναι καλή ειδικότητα για μετά. Δεν ξέρω τι έχεις κατά νου. Πάντως θα πρέπει να ξέρεις ότι στη συγκεκριμένη ειδικότητα δουλεύουν σε πολλά μέρη με ΟF! Δηλαδή πχ. 15 μέρες μέσα 10 συνεχόμενες έξω! Δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται αλλά τότε έτσι γινόταν! Τότε το 95 καλά ήταν σε Ρόδο, Ηράκλειο, Καβούρι, Κάρπαθο. Άσχημα ήταν Σαντορίνη, Τυμπάκι, Πάρνηθα. Μέτρια Χανιά, Τατόι. Τότε όμως! Σήμερα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Τα πάντα εξαρτώνται από τον Διοικητή. Έτσι ένα μέρος που πέρσι ήταν πολύ καλά, φέτος αν άλλαξε Διοικητής και ήρθε κανάς Μ......ς μπορεί να είναι πού χάλια!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

09/11/2007, 10:49:39
Παντως εχω ενα φιλο που πηγε ΥΕΑ... και μπου ειπε οτι μεχρι να ορκιστει απο την σχολη, ειχε καθε μερα υπηρεσια... ενω μετα, 3 υπηρεσιες στον μηνα!

Περναει πολυ καλα, και ειναι σε βαθμο (δοκιμος ανθυπολοχαγος)...

09/11/2007, 11:38:37
Δεν είναι το καλύτερο να ψάχνουμε συνέχεια να περάσουμε ανόδυνα απο τον στρατό και το λέω γιατί αυτό έκανα και αυτό είχα κατά νου σε όλη την θητεία αλλά αυτή η σκέψη είναι καταστροφική.
Απο το 1998 πήγα όποιος θέλει με ακούει.
Το ωραίο είναι να μην φοβάσε τίποτα ότι σου έρθει απο την τύχη και να ξέρετε όσοι δεν έχετε πάει πως όταν καλοπερνάς φεύγει γρήγορα ο καιρός και τίποτα δεν σου μένει, για παράδειγμα όλοι μας στο στρατό κάναμε αμάν να πάρουμε άδεια να φύγουμε όσο γινόταν περισσότερο όμως η αλήθεια είναι πως δεν σου μένουν οι άδειες στο στρτό αλλά τα γεγονότα που έζησες.
Καλύτερα να φας ψωμί και αλάτι και κρύο και ότι σου έρθει να το δέχεσε καλοπροαίρετα γιατί μόνο με το ζόρι μαθαίνεις απο την ζωή.
Μην γίνετε φιγόπονοι αλλά φιλόπονοι και θα μάθετε πολλά, οι λουφατζίδες δεν είναι σε κανέναν αγαπητοί.
Ποτέ παράπονο για τίποτα λοιπόν και όλα θα πάνε καλά, υπάρχει και ανταποδοτική νομοτέλεια εξάλλου όσα ποιό πολλά περάσεις τόσα ποιό πολά θα έχεις ζήσει.
Ας υπάρχει λίγο μέσα και ο πόθος του καταδρομέα δεν πηράζει ας πονέσουμε και λίγο τα γλυκανάλατα μας την "δίνουν" μετά που τα σκεφτόμαστε.
16/12/2003, 13:24:44
ΣΤΡΟΦΗ(ΑΤΜΑΝ)..180 ΜΟΙΡΩΝ..
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΑΠΟ ΤΗ "ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ" ΣΤΗΝ...."ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ"..

...ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΑΒΑΤΟ" ΑΦΗΝΩ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ...
-ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..-

The First Immortal Generation

Extropians

The Road to Posthumanity

Transhumanist Resources

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ...((^(*_*)^))

20/12/2003, 01:09:23
Φαίη εδώ, δε μπορώ να αποκλείσω το..."τέλος του θανάτου" ή την απουσία-έλλειψη του θανάτου, όπως θέλεις.
Όπως είπα και αλλού, δεν εντυπωσιάζομαι γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που δε γνωρίζουμε (ακόμα κι ο σοφότερος άνθρωπος του κόσμου) που πλέον δε μου κάνει κατάπληξη τίποτε.
Επιπλέον, όσο περισσότερο ανοιχτή είμαι σε οτιδήποτε, τόσο ευκολότερα αυτό με προσεγγίζει.
Το τέλος του θανάτου λοιπόν, σα πρώτη σκέψη μου θύμησε Χάιλάντερ και τα βαθειά νοήματα που αυτό κρύβει.
Για να υπάρξει αθανασία θα πρέπει νομίζω να υπάρξει και γνώση της ζωής του θαν΄ατου, καθώς και τις αλληλουχικές διαδράσεις αυτών.
Και όλα αυτά θα πρέπει να είναι κτήμα-γνώση του αθάνατου.
Ωστοσο, έχει θετικά και αρνητικά κάτι τέτοιο.
Όπως και οτιδήποτε βέβαια, έχει δυο αντίθετες ενεργειακές ροπές ώστε να ισορροπήσει η γραμμική κίνηση αυτού που κινείται μέσα σε αυτές τις ενέργειες.
Ελπίζω να μη κούρασα, χαιρετώ προς το παρόν

OannesΜέλος
03/01/2004, 03:12:01
Μήπως να ρίχνατε μια ματιά στο:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2961

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
03/01/2004, 03:24:10
http://project.cyberpunk.ru/idb/extropians.html
http://nanotech-now.com/extropian.htm
KAI ENAΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ?
http://www.kheper.net/topics/transhumanism/Gaians_and_Extropians.html

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

03/01/2004, 03:53:25
ωραια λοιπον!η συζητηση μεταφερεται στο τοπικ του φιλου Οαννες!
θαρρω ειναι το ιδιο σκεπτικο/εδω μπορουμε να παραθετουμε τα σχετικα λινκς/εξαλλου για τουτο δημιουργηθηκε το παρον τοπικ
-απλα να αναφερω παλι οτι αφορμη μου ηταν ενα αρθρο του αβατον για τους εξτροπιανους-

-ryche καλε μου φιλε,ευχαριστω για τα λινκς(((-_*)))

-φαια πεμπτουσια ,ωραιοι συνειρμοι...

quote:
Για να υπάρξει αθανασία θα πρέπει νομίζω να υπάρξει και γνώση της ζωής του θαν΄ατου, καθώς και τις αλληλουχικές διαδράσεις αυτών.