ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλλο ένα ενδιαφέρον crop cicle - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αλλο ένα ενδιαφέρον crop cicle - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ostria31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CentariusΜέλος
17/08/2005, 16:12:57
quote:

Το μήνυμα με ραδιοκύματα ήταν ιδέα του αστρονόμου Frank Drake, και από όσο γνωρίζω το project ΔΕΝ ήταν ποτέ μα ποτέ top secret.

Το μήνυμα μπορείς να το βρείς εδω:

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap000123.html

Όσο για το αν τα crop circles περιέχουν πληροφορίες, αναμένω με εδνιαφέρον να μας πεις περισότερα.

Φίλε cosmos σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και για το link που μου παράθεσες όντως στο συγκεκριμένο εγχείρημα αναφερόμουν....τώρα το βιβλίο αναφερόταν ότι κρατήθηκε μυστικό τα πρώτα χρόνια και μετα δόθηκε στην δημοσιότητα(παραπληροφόρηση η όχι έτσι γράφει)
Τώρα οσο για το αν τα crop circles περιέχουν πληροφορίες, ναί περιείχαν απαντήσεις αν θυμάμαι καλά ανάφεραν ότι κατοικούσαν σε τρείς πλανήτες του ηλιακού τους συστήματος ο πλυθησμός τους ήταν πάνω απο 18.000.000.000 το κύριο συστατικό ζωής τους ήταν ο άνθρακας(άν θυμάμαι καλά) μέσο ύψος 1,40 το DNA τους μοιάζει με το δικό μας.....
Όσο για τα crop circles ξέρω ότι αυτά που καταλογίζονται σε ανθρώπους ο κορμός των σιτηρών η καλαμιών είναι σπασμένος ενώ στα ανεξήγητα ο κορμός είναι λυγισμένος αψηφώντας ορισμένους φυσικούς νόμους που γνωρίζουμε.....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

BizarreΜέλος
17/08/2005, 16:19:20
Αυτό για το DNA… δεν θέλω να ξέρω πώς το διαπιστώσανε….!
17/08/2005, 16:24:42
quote:
Αυτό για το DNA… δεν θέλω να ξέρω πώς το διαπιστώσανε….!

Μάλλον φαντάζεσαι όμως, καλή μου!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

BizarreΜέλος
17/08/2005, 16:30:37
quote:

Μάλλον φαντάζεσαι όμως, καλή μου!

Cosmos2001Μέλος
17/08/2005, 17:08:56
Centarius,

Πρόκειται για 1000% παραπληροφόρηση. Ίσα ίσα που αυτού του είδους τα μηνύματα (του Drake με τα ραδιοκύματα και τα δύο μηνύματα που επέβλεψε ο Carl Sagan και τοποθετήθηκαν στα δύο Pioneer -αρχές 1970- και στα δύο Voyager --1975) είχαν λάβει μεγάλη δημοσιότητα, για λόγους marketing: Η NASA, εν μέσω κοινωνικών και πολιτικών αναταραχών προσπαθούσε να δείξει στο κοινό μία διαφορετική εικόνα από αυτήν ενός ημιστρατιωτικού οργανισμού.

Η απάντησή σου για τις πληροφορίες των crop circles, δε με κάλυψε. Γράφεις τι υποστηρίζεται από κάποιους ότι λένε τα crop circles. Αυτό πως τεκμηριώνεται; Θα μπορούσα να σου πώ ότι μετά από δικές μου μελέτες, τα crop circles περιέχουν συνταγές για μουσακά. Αναμένω λοιπόν.

Επίσης, ας μη βιαζόμαστε να μιλάμε για παραβίαση των νόμων που γνωρίζουμε, επειδή έτσι έγραψε κάποιος. Πρόσφατα παρακολούθησα ένα σχετικό ντοκιμανταιρ του National Geographic στο NOVA (Is it Real? Crop Circles), όπου αρκετοί -ειδικοί- επιστήμονες δεν έβρισκαν τίποτα το περίεργο στο λύγισμα των κορμών. Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει ότι υπάρχει πάντα έγκυρος και τεκμηριωμένος αντίλογος.

Φιλικά
ΒΚ

CentariusΜέλος
17/08/2005, 17:38:04
quote:

Η απάντησή σου για τις πληροφορίες των crop circles, δε με κάλυψε. Γράφεις τι υποστηρίζεται από κάποιους ότι λένε τα crop circles. Αυτό πως τεκμηριώνεται; Θα μπορούσα να σου πώ ότι μετά από δικές μου μελέτες, τα crop circles περιέχουν συνταγές για μουσακά. Αναμένω λοιπόν.

Ορίστε φίλε cosmos 2 Links με διαφορετικές απόψεις επι του θέματος.....και να μου επιτρέψεις η άποψή μου να συμφωνήσει με το πρώτο....
http://darkworld.gr/content/view/687/26/
http://news.pathfinder.gr/periscopio/3386.html

Όσο για τον μουσακά είμαι σίγουρος ότι δεν θα πρόκειται για ελληνική αυθεντική συνταγή.....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

Cosmos2001Μέλος
17/08/2005, 20:33:02
Centarius,

Κανένα από τα άρθρα που μου πρότεινες δεν έχει αρκετά στοιχεία ώστε να μπορεί κάποιος να το αξιολογήσει. Φυσικά και σου επιτρέπω να συμφωνεις με όποιο θέλεις, αλλά από περιέργεια, με ποιά κριτήρια επιλέγεις;

Επίσης περιμένω κάτι σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχουν τα αγρογλυφικά.

Ο Μουσακάς από όσο ξέρω δεν είναι ελληνική συνταγή έτσι και αλλιώς :)

CentariusΜέλος
18/08/2005, 16:35:26
Τι να σου κάνω φίλε Cosmos2001 αν δεν σε καλύπτουν οι επιστημονικές εξηγήσεις αυτών των φαινομένων όπως και οι τεκμηριωμένες απαντήσεις ερευνητών επι του θέματος τότε ή δεν μπήκες στον κόπο να τα διαβάσεις καν η απλά έχεις κάποια δική σου θεωρία...όπως και να έχει θα σε απογοητεύσω γιατί πιστεύω ότι τα άρθρα που σου πρότεινα έχουν αρκετά στοιχεία ώστε να μπορεί κάποιος να τα αξιολογήσει και δεν έχω κάτι παραπάνω να σου προσφέρω....αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω εσύ με αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις.....σε παρακαλώ πολύ να με διαφωτίσεις.....
Όσο για τα κριτήρια μου είναι πολύ απλά, είτε επιστημονικές εξηγήσεις είτε τεκμηριωμένες απαντήσεις ερευνητών που πάντα να καλύπτουν τα ερωτήματα και τις απορίες μου με στοιχεία.....
Τώρα αν εσύ έχεις διαφορετικά κριτήρια λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να σε καλύψω.....
Δεν ξέρω αν διαβάζεις τα προηγούμενα μυνήματα αλλά σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχουν τα αγρογλυφικά έγραψα ότι θυμόμουν σε παραπάνω μύνημά μου.....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

Cosmos2001Μέλος
18/08/2005, 16:49:31
Centarius,

Ακριβώς η έλειψη επιστημονικών και τεκμηριωμένων στοιχείων είναι που δε με κάλυψε στα δύο άρθρα.

Επίσης πέρα από το τι πληροφορίες υποτίθεται περιέχουν τα αγρογλυφικά, σε ρώτησα πως ακριβώς τις αποκωδικοποιήσαμε αυτές τις πληροφορίες.

CentariusΜέλος
18/08/2005, 17:17:37
quote:

Centarius,
Ακριβώς η έλειψη επιστημονικών και τεκμηριωμένων στοιχείων είναι που δε με κάλυψε στα δύο άρθρα.
Επίσης πέρα από το τι πληροφορίες υποτίθεται περιέχουν τα αγρογλυφικά, σε ρώτησα πως ακριβώς τις αποκωδικοποιήσαμε αυτές τις πληροφορίες.

Όπως σου έγραψα στο προηγούμενο μύνημα....

quote:

πιστεύω ότι τα άρθρα που σου πρότεινα έχουν αρκετά στοιχεία ώστε να μπορεί κάποιος να τα αξιολογήσει και δεν έχω κάτι παραπάνω να σου προσφέρω....αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω εσύ με αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις.....σε παρακαλώ πολύ να με διαφωτίσεις.....

δεν μπορώ να καταλάβω τί παραπάνω ψάχνεις?????και αν ξέρεις κάτι παραπάνω γιατί δεν το γράφεις.....

quote:

Πρώτον η ακριβής ερώτηση σου ήταν:

quote:

Επίσης περιμένω κάτι σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχουν τα αγρογλυφικά.

Δεύτερον τι πιο λογικό να λάβουμε απάντηση στην μορφή που το στείλαμε ....και εννοώ το δυαδικό συστημα...
Άλλη φορά θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο αναλυτικός και εκτενείς στις ερωτήσεις και απορίες σου και μην περιμένεις απο τον άλλο να μαντεύει τι ακριβώς ρωτάς και ψάχνεις ώστε να μην γινόμαστε κουραστικοί για τους άλλους επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

DisdaimonaΝέο Μέλος
18/08/2005, 17:26:36
Αλήθεια πως γίνεται η αποκωδικοποίηση ? Θέλω να πω με τι να συγκρίνεις κάτι εντελώς άγνωστο και να καταλήξεις και σε συμπεράσματα?
Όταν για να αποκρυπτογραφήσουν μια αρχαία επιγραφή η οποία συνοδεύεται από εικόνες κάνουν χρόνια ολόκληρα πως πήραν πληροφορίες από κάτι που δεν ξέρουν καν από πού να αρχίσουν….
Κι αν αυτό δεν έχει κανένα νόημα? Αν είναι απλά διακοσμημένα υπέροχα οι βάσεις από τα διαστημόπλοια τους που πατάνε τόσο ελαφρά στη γη όταν προσγειώνονται ( που δεν τσακίζουν καν τα σιτηρά ) για να ξεμουδιάσουν ή να κλέψουν συνταγές για μουσακά ή κάτι τέτοιο ?????