ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλλο ένα ενδιαφέρον crop cicle - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αλλο ένα ενδιαφέρον crop cicle - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ostria31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
16/08/2005, 16:19:50
Woolstone Hill - nr Uffington, Oxfordshire
13th Aug

http://www.lucypringle.co.uk/photos/2005/uk2005co.html#pic4

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

CentariusΜέλος
16/08/2005, 16:46:15
Απίστευτο δημιούργημα....είτε γήινο είτε εξωγήινο έιναι πανέμορφο....
Είχα διαβάσει σε σχετικό βιβλίο ότι το 1975-78 αμερικάνος επιστήμονας έστειλε απο το ισχυρότερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου σήμα στο διάστημα με κατεύθυνση επιλεγμένους πλανήτες.
Το σήμα το οποίο στείλαμε περιείχε πληροφορίες για το ανθρώπινο είδος όπως
1)πλυθησμός
2)το κύριο συστατικό της δημιουργίας ζωής στον πλανήτη δηλ το οξυγόνο
3)Απο πόσους πλανήτες αποτελείτε το ηλιακό μας σύστημα
4)Μέσος όρος αναλογίας ύψους βάρους και γενικώτερων χαρακτηριστικών του ανθρώπου,
και άλλα τα οποία δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα, το μύνημα ήταν κωδικοποιημένο σε απλή μορφή δυαδικού συστήματος και το όλο project ήταν top secret(όπως πολλά άλλα...)
Ώσπου λάβαμε απάντηση και μάλιστα πολύ νωρίτερα απο ότι περιμέναμε.....η απάντηση ήρθε μέσω των λεγόμενων crop circles που εμπεριέχωνταν οι ανάλογες απαντήσεις.....Το βιβλίο είχε μέσα και εικόνες...θα έχω τα μέσα να τις περάσω στον υπολογιστή σε καμιά δεκαπενταριά μέρες......Ελπίζω να έχει κάποιος γνώση σε αυτό το project που αναφέρομαι....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

RepudiateΝέο Μέλος
16/08/2005, 18:01:32
παντως αυτα μπορουν να φτιαχτουν και σε pc.και μην πειτε οτι μπορειτε να επιβεβαιωσετε οτι ειναι αληθινα( για το συγκεκριμενο μιλαω)
16/08/2005, 18:19:36
Εμένα μου φαίνεται σαν ένα ανθρώπινο έργο τέχνης στην ύπαιθρο!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

16/08/2005, 18:21:48
Φίλε Repudiate, έχεις δίκιο σε αυτό που λές, μόνο με ένα πρόγραμμα 3d γραφικών όπως το 3d Studio Max που μπορεί να βρει ο καθένας στον "πειρατή" της γειτονιάς του μπορεί να σχεδιάσει πράγματα και θαύματα με αρκετή εξάσκηση, πόσο μάλλον επαγγελματίες που το κάνουν για να ζήσουν. Χωρίς να σημαίνει βέβαια αυτό πως και η συγκεκριμένη εικόνα είναι φτιαχτή από PC. Πάντως αξιοσημείωτο είναι πως αχνά πάνω στον κύκλο που περιβάλλει το σχήμα φαίνεται τα σπαρτά να ακολουθούν το ίδιο σχήμα με αυτά που είναι εκτός κύκλου, καθώς και το γεγονός ότι τα σχήματα έχουν τέλεια ευθυγράμμιση.

Τις τελευταίες μέρες κάπου στην Αγγλία λένε πως γίνεται χαμός από ιπτάμενα αντικείμενα!

16/08/2005, 18:22:43
Απο τοτε που ειδα σε ενα απο αυτα, το "δεντρο της ζωης" των καβαλιστων, επαψα να τα παιρνω στα σοβαρα.
DisdaimonaΝέο Μέλος
16/08/2005, 18:46:40
Μου θυμίζει αυτή την ταινία με τον Μελ Γκίπσον ( φριχτή ήταν ).....
Πάντως συμφωνώ αληθινό ή όχι είναι πολύ όμορφο....
Cosmos2001Μέλος
16/08/2005, 20:18:34
Centarius,

Το μήνυμα με ραδιοκύματα ήταν ιδέα του αστρονόμου Frank Drake, και από όσο γνωρίζω το project ΔΕΝ ήταν ποτέ μα ποτέ top secret.

Το μήνυμα μπορείς να το βρείς εδω:

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap000123.html

Όσο για το αν τα crop circles περιέχουν πληροφορίες, αναμένω με εδνιαφέρον να μας πεις περισότερα.

BK

skepticΜέλος
16/08/2005, 21:19:59
Η εικόνα μου φαίνεται να είναι "φτιαχτή" από Η/Υ.
Η λήψη και η προοπτική της είναι υπερβολικά τέλεια για να είναι παρμένη από ελικόπτερο..
Επίσης τα χρώματα και η υφή των χωρισμάτων μου φαντάζουν τεχνικά κατασκευμένες (με 3Δ αλγόριθμο)
Όπως και να έχει πάντως είναι όμορφη εικόνα.

ΥΓ: Στο κέντρο διακρίνεται η σιωνιστική 6Α... Άλλη δουλειά δεν είχαν οι σιωνιστές και ασχολούνται με cropcircles... (Βλέπε και cropcircle με καβαλιστικό δέντρο παλιότερα)

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

MercuryΜέλος
16/08/2005, 23:36:57
http://www.lucypringle.co.uk/photos/prices.html

Φαντάζομαι ότι κάποιο ποσοστό απο τα κέρδη θα πηγαινει για την κάλυψη των πνευματικών δικαιωμάτων των...εξωγήινων !

Καλά τόσα ωραία χωράφια έχει η Ελλάδα, ούτε ένα έργο τέχνης για μας απο τους φίλους μας τους διαστημάνθρωπους? Αδικία...

16/08/2005, 23:37:02
Έ, φτιαχτή είναι, βρέ παιδιά.
Σιγά οι εξωγήινοι μην κάθονταν να μας κάνουν τέτοια αριστουργήματα.
Έχουν κάνει άλλα....

RepudiateΝέο Μέλος
17/08/2005, 00:40:09
Επειδη ακριβως εχω δει αντικειμενα φτιαγμενα σε υπολογιστη ,οπως το παρακατω( η ktm εχει φτιαχτει στο cinema 4d)στα οποια δεν μπορεις να διακρινεις αν ειναι 3d model η αληθνινο.

huopoiosΝέο Μέλος
17/08/2005, 00:56:01
http://earth.google.com/
εδω θα μπορουσαμε να μαθουμε αν ειναι αληθινο(ανθρωπινο η εξωγηινο)και οχι με η/υ.εγω δεν μπορω να το κατεβασω.
θα πρεπει βεβαια να αναφερεται που εμφανιστηκε το τελειο γεωμετρικα σχημα.

ειμαι μονη μου,κρυωνω...

17/08/2005, 01:01:34
Εψαξα να βρω αν υπάρχει άλλού φωτογραφία (διαφορετική) του ίδιου σχεδίου αλλά δεν βρήκα κάτι προς το παρόν. Ξέρει κανείς ένα site με τα πρόσφατα αγρογλυφικά;

Πάντως το ότι πουλάνε φωτογραφίες μην σου κάνει εντύπωση. Εγώ αγόρασα μερικές παρόμοιες όταν ήμουνα στην Αγγλία. Το κάνουν για ενίχυση των ερευνών των διαφόρων ομάδων (bufora κλπ).

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

17/08/2005, 02:05:06
Βρήκα περισσότερες φωτογραφίες

http://www.cropcircleconnector.com/2005/uffington/uffington2005a.html

Τώρα αυτό το σχεδιάγραμμα έχει copyright 2004... Τι σημαίνει αυτό;

-Arthur C. Clarke-

ALOSΜέλος
17/08/2005, 04:21:37
Άμα το βρεί ο Λιακόπουλος μπορεί να φωνάζει οτι επειδή έχει
μαίανδρους τριγύρω το έκανε το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των ΕΛ...

Τί βλέπουμε εδώ;;;;;;;;
Τί μαίανδροι είναι αυτοιί;;;
Πού έχουμε ξαναδεί μαίανδρους;
Δείξε μου μαίανδρους!!!

Λέτε να το κάνει και ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ????????

17/08/2005, 11:14:09
quote:
Τί βλέπουμε εδώ;;;;;;;;
Δείξε μου μαίανδρους!!!

αψογο!!!
ας του πει καποιος του μ****κα οτι το ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ηταν απο τα συντριμια του δευτερου απο τους τρεις [να τρεις] δισκους που κατεπεσαν στο ροσγουελ, και να σταματησει να λεει βλακειες για τους ελ για να πουλαει βιβλια!!!

παντος, αν και ο κυκλος φαινεται ψευτικος, εχω δει πολλους και δεν μπορω να πω οτι μου κανει και εντυπωση... το θεμα ομως ειναι οτι κυριως στους αρχικους και αποδεδηγμενα γνησιους κυκλους, [οχι αυτους που ειχαν κανει αυτοι οι δυο αγροτες - δε θυμαμε και πως τους λενε], αυτους που το καλαμποκι ηταν λυγισμενο και οχι σπαμενο, τα σχηματα ηταν απλα και σχετιχονταν μεταξυ τους με κλασματα, τα οποια ολως περιεργως αντιστοιχουσαν σε μια νοτα... πχ, ενας κυκλος μεσα σε ενα τετραγων μεσα σε ενα αλλο κυκλο --> το εμβαδο του μικρου κυκλου ηταν νομιζω τα 2/3 του μεγαλου...

αυτο ειναι υπεβολικα συνθετο για να παρεχει καποια πληροφορια...

μαλλον ειναι ενα απο τα φτιαχτα για τον προαναφερθεντα "οιωνο",, καλη ταινια αν εξαιρεσεις τους ηλιθιους εξωγηινους και την ιστορια για το νερο...

17/08/2005, 11:15:36
διαβαστε αν θελετε και το alien dawn [εξωγηινοι] του κολιν γουιλσον. κυκλοφορει απο τις εκδοσεις αρχετυπο και εχει φοβερες πληροφοριες για τη φυση των κυκλων...

17/08/2005, 13:24:10
quote:

Άμα το βρεί ο Λιακόπουλος μπορεί να φωνάζει οτι επειδή έχει
μαίανδρους τριγύρω το έκανε το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των ΕΛ...

Τί βλέπουμε εδώ;;;;;;;;
Δείξε μου μαίανδρους!!!

Λέτε να το κάνει και ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ????????

Τέλειος ο Λιακόπουλος! Απορώ πώς του έχει ξεφύγει! χεχε

-Arthur C. Clarke-

17/08/2005, 14:07:31
Ποτέ μη λές ποτέ, Οστριάκι, γιατί από ώρα σε ώρα μπορεί να το αωακαλύψει!