- ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ΣΤΑ HIGHLANDS ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΝΑ ΠΕΝΘΙΜΟ ΤΟΥ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟΥ ΔΕΙΛΙ![]()
![]()
![]()
""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"
"με ευχές δεν βάφονται αυγά".
Τουτέστιν, από ευχές έχουμε πήξει, έχουμε ακούσει και πει τις μύριες όσες αλλά συνήθως δεν κάνουμε κάτι ώστε να βοηθήσουμε να γίνουν πράξη (μαζί σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ στην τελευταία σου "ευχή").
Μιλώντας για τον εαυτό μου και διαπιστώνοντας τη δική μου αδυναμία(;), υποκρισία(;), αμέλεια(;), το προσωπικό συμφέρον ενίοτε, που με εμποδίζουν να κάνω αυτό που είπα παραπάνω, έχω πάψει από καιρό να κάνω ευχές, αφού χωρίς την προσπάθεια για πραγματοποίηση δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα.
Οταν με το καλό βρω τη δύναμη να προσπαθήσω, ίσως ξεκινήσω πάλι, με "μικρές" και πραγματοποιήσιμες στην αρχή ευχές.
Με άλλα λόγια, ας κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά μπορούμε να ευχηθούμε ο,τι δήποτε για τον εαυτό μας και για τους άλλους.
Αυτά και, με το συμπάθειο, που δεν εύχομαι "καλες γιορτές", "καλά Χριστούγεννα" κλπ κλπ.
Edited by - NOMIMON on 24/12/2003 14:54:04
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Καλές Γιορτές σε εσάς και τις οικογένειες σας καλή μου φίλοι
Μιας και σήμερα είναι Χριστούγεννα, εύχομαι στον εαυτό μου να φτάσει κάποια στιγμή στον προορισμό του... Την ίδια ευχή κάνω και για όλους εσάς που διαβάζετε το μύνημά μου...
Φιλικά...
...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...
IAIRA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ...........

quote:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ....
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ...........
H ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

όλα τα άλλα έρχονται...
φιλικά...