- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
[URL=http://img470.imageshack.us/my.php?image=13ml2.jpg]
[/URL][URL=http://img470.imageshack.us/my.php?image=18rl2.jpg]
[/URL]Edited by - atlantian on 18/02/2006 03:09:29
Καλημέρα σας!
Πολύ ενδιαφέρουσες οι εμπειρίες σας και η αλήθεια είναι οτι έχουμε τόσα να πούμε.
Οι δικές μου εμπειρίες έχουν να κάνουν με επικοινωνία με τον κόσμο των ξωτικών και των νεράιδων.Η αλήθεια είναι οτι αυτός ο Κόσμος με έχει αγγίξει με τον τρόπο του και έτσι είμαι και εγω κομμάτι του.Ερχομαι σε επικοινωνία με νεράιδες και ξωτικά πολύ συχνα,και αυτό υποβοηθείται απο το γεγονός οτι το πνευμα μου δεν εμπεριέχει την ανθρώπινη ουσία αλλα την ουσία των ξωτικών(και εδω αγαπητή Burbulithra να σου πω οτι αν και είμαι αγόρι η φωνή μου είναι αρκετα θηλυκή και επίσης υπνωτική οταν το επιθυμω).Βεβαια όλοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσα απο την βελτίωση του εαυτού τους,καθώς και αν χαραξουν το μονοπάτι της ζωής τους με ιδανικές αξίες.Οσο ζω δεν είχα ποτε καμία ασχημη εμπειρία,εκτός απο 1 η 2 φορές που παρατήρησα κάποια περίεργα πλάσματα.Ομως και σε αυτές τις περιπτώσεις απλα περπάτησα απο δίπλα τους χωρίς να συμβεί τίποτα.Αλλα αυτές οι εμπειρίες δεν σχετίζοταν με τον κόσμο των ξωτικών,τον οποίο συζητάμε εδώ.
Εγω θα σας αναφέρω μια εμπειρία οπου ήρθα σε επικοινωνία με ένα στοιχειακό του αέρα.Ήταν ένα πρωινό οπου αποφάσισα να βγώ απο το σπίτι και να πάω μια βόλτα στην φύση.Καθώς περπατούσα ένιωθα τις όμορφες ενέργειες της ζωής,παρατηρούσα τα πουλιά να πετάνε σε σχηματισμούς,τα ζώα να τρέχουν στα λειβάδια,ακουγα το τραγούδι του ανέμου και αφηνόμουν να αγγίζω τα φυτα καθως περπατούσα.Σε μία στιγμή παρατήρησα εναν ευκαλύπτο που τον φύσαγε πολύ έντονα ο αέρας.Αμέσως παρατήρησα οτι στις κινήσεις των φύλλων του ευκάλυπτου σχηματίστηκε ένα προσωπο το οποίο έλαβε χρώματα.Ήταν ένα θηλυκό πρόσωπο και εκείνη την στιγμή πήρα το μήνυμα μου.Πλησίασα τρέχωντας και χαμογελώντας και ξαφνικα μέσα απο τους στρόβιλους του αέρα εμφανίστηκε μια μορφή,τυλιγμένη σε λευκα,αέρινα πέπλα.Χόρευε και κάθε κίνηση του σώματος της πρόσφερε μαγεία και ένιωθα οτι με γέμιζε.Τα μαλλιά της κατα την διάρκεια της κίνησης τής θύμιζαν στις άκρες τους κομμάτι απο ομίχλη.Και καθώς έκανε στροφές κάποια στιγμή το πρόσωπο της αντίκρυσε το δικό μου.Τα ματια της ήταν μπλέ και μέσα τους κάτι βρισκόταν σε κίνηση.Μου χάρισε ένα χαμόγελο και στιγμιαία ξαναέγινε πνοή.
Αγαπητε/η Atlantian,δεν ξέρω τι να σου πω για την μορφή της γριας που αναφέρεις.Θέλω να το σκεφτω λιγάκι.
Οσον αφορα την άλλη μορφή που παρατήρησες.Θα σου πω οτι η φύση των ξωτικών είναι ευθραστη και πολλές φορές΄όταν φοβούνται το ανθρώπινο άγγιγμα μπορούν να τυλίξουν το σώμα τους με ενέργειες που τα κάνουν τόσο επιβλητικά οπου καμία ανθρώπινη μορφή δεν μπορεί να τα αντέξει.Επίσης πολλά ξωτικά-και ιδιαίτερα αυτα του ανέμου μεταβάλουν την μορφή τους με σκοπό να δοκιμάσουν τις θελήσεις των ανθρώπων και να ανακαλέσουν αξίες,όπως η αγνότητα ή η ανιδιοτέλεια κτλ.
Παντώς αυτή η μορφή δεν θα σε άγγιζε ποτέ.Αντιδρούν με αμοιβαίο τρόπο στον κόσμο των ανθρώπων.Αν εσύ ήθελες να το πληγώσεις τότε θα σε πλήγωνε αυτό κ.ο.κ.
Αγάπη και Φως
Α.
Πολύ κίνηση βλέπω ξαφνικά στο τόπικ.
Burbulithra54 δύο σελίδες πίσω σου είχα γράψει:
quote:
Αυτό το σύμπαν στο οποίο βρεθήκαμε, κατοικείται πέρα από μας και από πολλά άλλα όντα (ή οντότητες αν προτιμάς) και μπορεί να είναι βολικό να τα βάλουμε όλα σε ένα τσουβάλι, να τους δώσουμε ένα γενικό όνομα και κάθε φορά που ακούμε το όνομα αυτό να τρέχουμε έντρομοι να πίνουμε αγιασμούς, όμως δεν είναι ούτε σωστό ούτε δίκαιο. Υπάρχουν λοιπόν άλλα όντα, τα αντιδιαμετρικά αντίθετα των ξωτικών και των νεράιδων, που έχουν κι αυτά το ρόλο τους μέσα στο μεγαλύτερο Σχέδιο και πράττουν ό,τι πράττουν γιατί αυτό τους αναλογεί ή αυτό επέλεξαν να πράξουν. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει τέτοια σύγχιση μεταξύ αυτών και των εξαιρετικά ευγενικών όντων που είναι οι νεράιδες και τα ξωτικά και προσωπικά προσπαθώ όσο είναι στις δυνάμεις μου να καθαρίσω το τοπίο.
Θα ήθελα τώρα να σε ρωτήσω γιατί η πρώτη σου ερμηνεία κάθε φορά που έχεις τέτοιου είδους εμπειρίες είναι ότι πρόκειται για ξωτικά και νεράιδες. Τι είναι αυτό που σε κάνει να δίνεις τη συγκεκριμένη εξήγηση και όχι κάποια άλλη;
Με αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Καλώς ήρθες στο esoterica.
Να το προσέξεις αυτό με τις φωνές... Η τελευταία καταγεγραμμένη παρόμοια ιστορία είναι αυτή της Ζαν ντ' Αρκ. Και ξέρεις τι τέλος είχε η καημένη... ![]()
Θα ήθελα να μου πεις πώς φαντάζεσαι τα ξωτικά και τις νεράιδες. Τι πιστεύεις ότι τα διακατέχει, τι τα παρακινεί και ποια είναι η λειτουργία τους.
Το ίδιο ισχύει και για σένα Burbulithra54, εάν βεβαίως το θέλεις.
Με αγάπη,
Unseen
Σε σένα έχω να πω μόνο πως όλα γύρω μας μπορούν να γίνουν καθρέφτης της ψυχής μας.
Όταν αναζητάμε την ομορφιά, αυτή έρχεται να μας συναντήσει, όταν κοιτάμε να βρούμε την ασχήμια, μόνο η ασχήμια έρχεται να μας βρει, όταν έχουμε τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, προσκαλούμε τον τρόμο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα πάψουμε να βλέπουμε τα προβλήματά μας.
Τα τελευταία δύο, βέβαια, δεν σε αφορούν.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά σου λόγια.
Ναι,όλα μπορούν να γίνουν καθρέφτης της ίδιας μας της ψυχής.Και το άγγιγμα της επιφάνειας του καθρέφτη προκαλεί απερίγραπτο δέος.Δέος για την ίδια την δύναμη της ζωής.Αγάπη για τον όμορφο κόσμο των ανθρώπων και των ξωτικών.Απλετο φώς που διαχέεται σε κάθε γωνία της καρδιάς..
Ζωή,φως,πνοές...
Μια σκέψη έκανα…
Να την βεβαιώσω πρώτα και μετά το λέω.
Καμία σχέση με φωλιές…
Άλλο γράμμα υπάρχει?
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
όλα όμως έξω από τη σπηλιά.
http://www.iranon.gr/PENTELI/Images/addPhotos/add2/octagon.jpg
http://www.iranon.gr/PENTELI/IMAGES/Photos/fbetter.jpg
Για να μην επαναλαμβανόμαστε σε αυτήν την ενότητα με τα Πεντελικά, προτείνω να σου στείλω κάποια πράγματα με eMail, μια και δεν με λές, αν πίνεις καφέ, για να σουρθω με το Notebook !
Κακέ !
κάνε ένα κλίκ εδώ
http://www.iranon.gr/PENTELI/PENTELI2addendum.htm
Edited by - Vril on 30/03/2005 11:03:27
(Και κρασί μετά την δύση
)
Αν είναι λοιπόν να τον πιούμε θα πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς
Δεν ζω στην Αθήνα πλέον βριλ.
Εγώ θα πρέπει να έρθω.
Να τα φωτογραφήσω από κοντά και ποιοτικά.
Να νιώσω το χώρο.
Δεν έχουν ευκρίνεια οι φωτο του ιρανον.
Δεν με ενδιαφέρουν τα νέα σύμβολα , με ενδιαφέρουν τα βεβαιωμένα παλιά..
Τα αρχαία.
Το φ είναι αρχαίο?
Και τι άλλο είναι αρχαίο?
Καλή η αναφορά στο χρυσό αριθμό αλλά το έχω αφήσει πίσω μου τώρα,
το εξάντλησα το θέμα μια άλλη εποχή στο παρελθόν.
Μπορεί πάντως να σου βγει πραγματικά χρυσός αν τον ακολουθήσεις.
Που με μπλέκεις…κακέ!?
Δεν παραπονιέμαι.
Τα μπλεξίματα είναι σαν τα ποτά ,πειράζουν οποίους τα δέχονται.
(θυμοσοφίες χωριάτη)
Μάλλον θα συνεχίσω στο μαιλ σου.
Και σταματά να ρωτάς !
Εσύ ρωτάς ,εγώ τρέχω ….., Ιάσονα.![]()
----
quote:
Αν η Πεντέλη θεωρείται Όρος της Αθηνάς, γιατί πέρα από το μοναστήρι στη βάση της, όλες οι άλλες μονές, εκλησίες και παρεκλήσια είναι αφιερωμένες σε "αρσενικές" μορφές ???
Vril, πέρα από την τροπή (το άλμα) που προέκυψε στο θέμα, αναρωτήθηκα, αν αναρωτήθηκες, γιατί υπάρχουν περισότερα από ένα παρεκκλήσια πχ. του Αγίου Νικολάου. Τα παρεκκλήσια είναι αφιερώματα που σχετίζονται με το προσωπικό "ταξίδι" αυτού που τα έφτιαξε ή όχι; Τι είναι αυτό που "ωθεί" στη συγκεκριμένη/εκάστοτε επιλογή; (Ένας αποσυμβολισμός θα βοηθούσε στην κατανόηση του "δυναμικoύ" που συγκεντρώνεται στο συγκεκριμένο βουνό.) Αυτοί που τα έφτιαξαν γνώριζαν ότι η Πεντέλη θεωρείται Όρος της Αθηνάς; Επιπλέον, γνώριζαν τα σύμβολα/αρχέτυπα με τα οποία συνδέονται οι Θεοί και οι ¶γιοι; (Η Αθηνά πχ είναι η συνειδητά Αιώνια Παρθένος, στο πρόσωπό της εκφράζεται τo αρσενικό σφρίγος που ενυπάρχει σε κάθε θηλυκό και βάσει αυτής της επίγνωσης κινείται με αποφασιστικότητα και δύναμη στα "αρσενικά χωράφια" και με περισσότερη σοφία και πάθος κλπ. Αν η βασική Μονή στην Πεντέλη είναι αυτή της Θεοτόκου, τότε ποια πλευρά της συνδέεται με την Αθηνά;) Είδα ότι έβαλες εισαγωγικά στο "αρσενικές" (μορφές) και ορθώς έπραξες. ¶λλο το έξω κι άλλο το μέσα!
quote:
Γιατί να μην τα έχεις καλά με όλους?
Και τους παλιούς και τους νέους?
τυχερούλη, ο φόβος φυλάει τα έρημα! (H "απλούστερη σκέψη" είναι πιο κοντά στην ουσία των πραγμάτων.)
Όσο για την απουσία τοποθετήσεων από τους γνώστες, ίσως απλά να μην εντόπισαν ακόμα το θέμα. (Το ζητούμενο είναι τι ακριβώς θέλεις να μάθεις, Vril.) Όλα έχουν το χρόνο τους.
Να είστε καλά και καλή συνέχεια
Shukran
Moz
(τυχερούλη, περαστικά!)
quote:
Αν η βασική Μονή στην Πεντέλη είναι αυτή της Θεοτόκου, τότε ποια πλευρά της συνδέεται με την Αθηνά;
Α)Δυο μητερες.
Β)Ιερός γάμος ουρανού και γης.
quote:
περαστικά!
Ευχαριστω Μοζ.
----
Απλά έχω ένα ακολουθήσει ένα δρόμο που δεν πήρες εσύ.
Ειδικές γνώσεις και κουραφέξαλα.
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Υπάρχουν άνθρωποι πραγματικά σοφοί.
Εγώ τι πήρα?
Κάτι λίγα ψιχουλακια που έπεσαν από το τραπέζι τους.
Η θεά Ανάγκη που και οι θεοί υποκλίνονται μπροστά της δεν με άφησαν να πάω εκεί που πραγματικά ήθελα.
Όταν περάσεις την πόρτα των ναών της γνώσης και έχεις την διάθεση και γόνιμη περιέργεια θα ανακαλύψεις μέσα από τους αυστηρούς κανόνες έναν κόσμο που πιθανότατα δεν τον είχες ονειρευτεί.
Αν τύχει δε και γνωρίσεις και τους χαρισματικούς αρχιερείς τότε μπορεί να μπολιαστείς από το ξεχωριστό πνεύμα τους.
Ψάξιμο και σκάψιμο θέλουν όλα
Κάποτε εξέταζα ένα θέμα και η μοναδική πηγή που είχα εκείνη την χρονικη στιγμή διαθέσιμη βασιζόταν σε ένα δημοσιευμένο έργο 20-25 ετών από έναν ιστορικό αρχαιολόγο.
Αυτό σε εμένα δεν αρκούσε.
Ένας ίσον κανένας.
Θέλοντας λοιπόν να μάθω περισσότερα αρχίζω να τον ψάχνω με σκοπό να του μιλήσω για διευκρινήσεις σε ορισμένα σκοτεινά κατά την γνώμη μου σημεία του έργου του.
Μετά από προσπάθεια και αφού ενόχλησα καμιά δεκαριά ανθρώπους που έφεραν το ίδιο όνομα τον πετυχαίνω.
Εκεί να δεις έκπληξη!
Ο άνθρωπος όταν άρχισα να τον ρωτώ , αποκήρυξε το έργο του στα πέντε πρώτα λεπτά της συζήτησης μας!
Δικαιολογήθηκε μάλιστα ότι τότε ήταν νέος και το έγραψε κατά παραγγελία για βιοποριστικούς λόγους!
Δεν είναι κατακριτέο αυτό αλλά μπορεί να παραπλανήσει εύκολα μια έρευνα ή να δημιουργήσει λαθεμένες εντυπώσεις.
Άλλο τι φαίνεται , άλλο τι είναι.