- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
[quote]
[quote]gewkwn,
όπως καταλαβαίνεις,αν είμαστε σωστοί και το τέλος έρχεται σε 5 χρόνια,τα λεφτά δεν θα έχουν καμία μα καμία σημασία,όχι μόνο για τον εκδότη,αλλά και για κανέναν άλλο.Ωστόσο,έτσι όπως έχουν τα πράγματα,το βιβλίο και το ανάλογο τίμημα που θα πρέπει να καταβληθεί για αυτό,είναι προαπαιτούμενα για να μπορέσει να διαδοθεί το μήνυμα στις ευρύτερες μάζες του λαού,καθώς δεν υπάρχει άλλος (ακόμα)''διεσδυτικότερος'' τρόπος να επικοινωνηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα απο αυτόν.Βιβλίο,λοιπόν,και πάλι βιβλίο!Απο ίδια πληροφόρηση,ωστόσο,μπορώ να εγγυηθώ,οτι οι πωλήσεις του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου τα 3 περασμένα χρόνια,έχουν πέσει κατακόρυφα,δεν επιφέρουν τα προσδοκώμενα έσοδα,και πολλά αντίτυπα παραμένουν αδιάθετα!Οπότε,δεν έχει λόγους να προσμένει για αύξηση των κερδών με ένα νέο βιβλίο,αλλά ενδιαφέρεται πρωτίστως για την σωστή ενημέρωση και προετοιμασία του ''ποιμνίου'' στα δύσκολα χρόνια που έρχονται...
Τώρα,για το άν κάνουμε λάθος,θα σου απαντήσω σύντομα:Αν κάνουμε εμείς λάθος,τότε λάθος θα έπρεπε να κάνει και η Αγία Γραφή,αν κάνουμε εμείς λάθος,θα έπρεπε να κάνουν λάθος και όλοι οι Άγιοι Πατέρες μας,που μίλησαν με σαφήνεια για ημέρα,μήνα,χρόνο και έτος της Δευτέρας Παρουσίας!Αν κάνουν λάθος αυτοί,τότε κάνουμε λάθος και εμείς,διότι σε αυτούς βασιζόμαστε!
Το ερώτημα είναι όμως:Μπορούν να κάνουν αυτοί οι Άγιοι και η Αγία Γραφή ΛΑΘΟΣ;;;Μπορούν όλοι αυτοί να είναι πλανεμένοι και εμείς να μην έχουμε ερμηνεύσει σωστά την Αγία Γραφή;;;Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;;;Απάντηση:ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!
Ρε μάγκα γιατί δεν γράφεις ως Πάνος Τ.;
Τόσο θράσος γίνεται;
στο ερωτημα που σου εθεσα.
ειναι μια αληθεια που ποναει μαλλον ε?
quote:
gewkwn,
ξέρεις οτι το διαδίκτυο είναι ένας αχανές χώρος που εύκολα χάνεται το μήνυμα που θέλεις να περάσεις.Μέ ένα βιβλίο,δεν γίνεται αυτό!Αν μάλιστα διαφημιστεί αρκετά,το μήνυμα περνάει πιο άμεσα και ανταποδοτικά,και προσεγγίζει περισσότερο κόσμο απ'το διαδίκτυο...Εξάλλου,ο εκδοτικός οίκος που θα βγάλει αυτό το βιβλίο,έχει σειρά άλλων ''εσχατολογικών'' πονημάτων με το ίδιο (πάνω-κάτω) περιεχόμενο,που μόνο το ένα έχει γίνει και ηλεκτρονικό....Αυτο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω,είναι οτι δεν υπάρχει κερδοσκοπικό κίνητρο ούτε απο μένα (που δεν πρόκειται να πάρω δραχμή) αλλά ούτε απο τον συγγραφέα!Θα ήταν οξύμωρο να ισχυριζόμαστε οτι ο Αντίχριστος εμφανίστηκε,είναι αυτός,και σε 1,5 χρόνο θα πρέπει να πάρουμε τα όρη και τα βουνά για να αποφύγουμε το ''΄χαραγμα'' που θα επιβάλλει,και να σκεφτόμαστε τα χρήματα!Δεν υπάρχει συνεπώς απο κανέναν τέτοιου είδους σκέψη......Τώρα,θέτεις ένα μεγάλο ζήτημα,σχετικά με τις ''έγκυρες'' και τις ''ψεύτικες'' προφητείες της Ορθοδοξίας μας....Πώς ξεχωρίζουμε ποιες είναι οι ''μεν'' και ποιες είναι οι ''δε'';Η απάντηση είναι σύνθετη:Ξεχωρίζουμε αυτές που μπορούν να διασταυρωθούν μεταξύ τους και αυτές που δεν μπορούν.Αυτές που ενισχύονται απο άλλες προφητείες και αυτές που είναι αποκομμένες και εντελώς ασύνδετες....Αν βρούμε δύο η περισσότερες προφητείες που ειπώθηκαν σε εντελώς διαφορετικό χρόνο και συνθήκες,αλλά εφάπτονται καταληκτικά μεταξύ τους,τότε οι πιθανότητες αυτές να είναι σωστές,αυξάνονται δραματικά σε αντίθεση με άλλες που ούτε το ίδιο περιεχόμενο έχουν (δεν λένε δηλαδή τα ίδια πράγματα),ούτε το ίδιο χρονικό διάστημα αφορούν (ασυμφωνία).
Οι δικές μας, λοιπόν ,προφητείες,ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.Όπως έχω πει και στο παρελθόν,μέσα στο φόρουμ αυτό,δεν έχω αναρτήσει το σύνολο των συνδεώμενων μεταξύ τους προφητειών,ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα γιατί πιστεύουμε τόσο πολύ στην αλήθεια αυτών.Υπάρχουν όμως όλα γραμμένα σε βιβλία,που δεν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε και να καταλήξετε και εσείς σε ένα συμπέρασμα,ίδιο ή άλλο....Συνεπώς,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο στο να σας αλλάξω την γνώμη....Εξάλλου,τα χρονικά περιθώρεια που δίνουμε είναι πολύ στενά,και θα μας κρίνει ο ίδιος ο χρόνος για την επαλήθευση ή όχι αυτωνών.....Αυτό που σας δίνω είναι το απόσταγμα όλων αυτών των προφητειών,το τελικό αποτέλεσμα...Κάπως όμως οδηγήθηκα και εγώ σε αυτό,δεν το έβγαλα απο το μυαλό μου....
Υ.Γ. Η μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει,είναι ανάμεσα σε αυτή την θεωρεία περι τέλους του κόσμου του 2018,και των προφητειών της αναλαμπής.Αν έχουμε δίκιο,και ο κόσμος τελειώνει το 2018,όπως καταλαβαίνετε,δεν υπάρχει χρόνος για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά που ευαγγελίζεται η άλλη πλευρά.Ωστόσο,για να λέμε και του στραβού το δίκιο,καμία απο τις δύο θεωρείες δεν έχει ακόμα επαληθευτεί οτι είναι έτσι ακριβώς,οπότε μάλλον ακόμα το παιχνίδι είναι ισόπαλο......
Θα σου εξηγησω καποια πραγματα
γιατι τελικα εισαι πολυ θρασυς!!!
quote:
ξέρεις οτι το διαδίκτυο είναι ένας αχανές χώρος που εύκολα χάνεται το μήνυμα που θέλεις να περάσεις.Μέ ένα βιβλίο,δεν γίνεται αυτό!Αν μάλιστα διαφημιστεί αρκετά,το μήνυμα περνάει πιο άμεσα και ανταποδοτικά,και προσεγγίζει περισσότερο κόσμο απ'το διαδίκτυο...
Το διαδυκτιτιο ειναι πραγματικα ενας αχανης χωρος
μονο που εχεις ξεχασει καποια πραγματα
1)Το χρησιμοποιεις για να κανεις διαφημιση το βιβλιο!!!
2)Το Ιδιο κανει-χρεισιμποιει και η Εκλησια.
3)Στο βιβλιο οι παραπομπες που δινει για να ελεχθουν
θελει μια περιουσια για να εχεις τα αλλα βιβλια ή απλα πας στο
"αχανη" διαδυκτιο που ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
Εκτος εαν εχεις την πεποιθηση οτι θα πρεπει καποιος να δεχτει
χωρις να ψαξει αυτα που λεει το βιβλιο...
Για να δουμε παρακατω τι μου γραφεις...
quote:
Εξάλλου,ο εκδοτικός οίκος που θα βγάλει αυτό το βιβλίο,έχει σειρά άλλων ''εσχατολογικών'' πονημάτων με το ίδιο (πάνω-κάτω) περιεχόμενο,που μόνο το ένα έχει γίνει και ηλεκτρονικό....Αυτο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω,είναι οτι δεν υπάρχει κερδοσκοπικό κίνητρο ούτε απο μένα (που δεν πρόκειται να πάρω δραχμή) αλλά ούτε απο τον συγγραφέα!Θα ήταν οξύμωρο να ισχυριζόμαστε οτι ο Αντίχριστος εμφανίστηκε,είναι αυτός,και σε 1,5 χρόνο θα πρέπει να πάρουμε τα όρη και τα βουνά για να αποφύγουμε το ''΄χαραγμα'' που θα επιβάλλει,και να σκεφτόμαστε τα χρήματα!Δεν υπάρχει συνεπώς απο κανέναν τέτοιου είδους σκέψη......
Οποτε ο "οικος" βγαζει χρηματα με τα διαφορα τετοια ''εσχατολογικα'' πονηματα , Μαλιστα ...
Το ηλεκτρονικο πιο ακριβως ειναι ;
Αυτο που μου γραφεις για την μη πληρωμη του συγραφεα( μαλλων και εσυ, παραδεχεσαι σε προηγουμενησου δημοσιευση την ενεργο συμετοχη σου) ειναι πολυ λογικο μιας που ο-η συνγραφεας θα πληρωθει σε EYRO.
Και μην μου γραψεις οτι δεν θα εχει οποιαδηποτε οικονομικο
Οφελος γιατι αυτο απλα δεν γινεται!!!
Θα σου απαντησω και παρακατω σχετικα με αυτο που εχεις γραψει εδω μιας που ερχεται σε αντιθεση με τα παρακατω...
περιμενε φιλε μου...
quote:
ώρα,θέτεις ένα μεγάλο ζήτημα,σχετικά με τις ''έγκυρες'' και τις ''ψεύτικες'' προφητείες της Ορθοδοξίας μας....Πώς ξεχωρίζουμε ποιες είναι οι ''μεν'' και ποιες είναι οι ''δε'';Η απάντηση είναι σύνθετη:Ξεχωρίζουμε αυτές που μπορούν να διασταυρωθούν μεταξύ τους και αυτές που δεν μπορούν.Αυτές που ενισχύονται απο άλλες προφητείες και αυτές που είναι αποκομμένες και εντελώς ασύνδετες....Αν βρούμε δύο η περισσότερες προφητείες που ειπώθηκαν σε εντελώς διαφορετικό χρόνο και συνθήκες,αλλά εφάπτονται καταληκτικά μεταξύ τους,τότε οι πιθανότητες αυτές να είναι σωστές,αυξάνονται δραματικά σε αντίθεση με άλλες που ούτε το ίδιο περιεχόμενο έχουν (δεν λένε δηλαδή τα ίδια πράγματα),ούτε το ίδιο χρονικό διάστημα αφορούν (ασυμφωνία).
χαχαχα
Καταλαβαινεις φυσικα
οτι αυτο που μου εγραφες σε προηγουμενη σου
δημοσιευση σχετικα με "την μη δυνατοτητα να κανετε λαθος"
μιας που μου εγραφες ερχεται σε αντιθεση σε το παραπανω .
κοιτα τι μου εγραφες και συγκρινε τα ...
quote:
Τώρα,για το άν κάνουμε λάθος,θα σου απαντήσω σύντομα:Αν κάνουμε εμείς λάθος,τότε λάθος θα έπρεπε να κάνει και η Αγία Γραφή,αν κάνουμε εμείς λάθος,θα έπρεπε να κάνουν λάθος και όλοι οι Άγιοι Πατέρες μας,που μίλησαν με σαφήνεια για ημέρα,μήνα,χρόνο και έτος της Δευτέρας Παρουσίας!Αν κάνουν λάθος αυτοί,τότε κάνουμε λάθος και εμείς,διότι σε αυτούς βασιζόμαστε!
Εαν λοιπων αποριπτεις προφητειες ,(καποιες που δεν σε βολευουν)
τοτε αυτοματα κανει λαθος και η Αγια γραφη , αρα κανεις λαθος
και εσυ , που συπεπαγεται οτι το βιβλιο
KAΝΕΙ ΛΑΘΟΣ , αρα δεν το αγοραζουμε , παροτι εκανες
πολυ καλη διαφημιση , πρεπει να ξανακανεις τα μαθηματα , εκεινα που αφορουν στο κομματι , διαφημισε τα καλα "χαρακτιριστικα " και μην αποκαλυπτεις τα "κακα" ...
quote:
Οι δικές μας, λοιπόν ,προφητείες,ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.Όπως έχω πει και στο παρελθόν,μέσα στο φόρουμ αυτό,δεν έχω αναρτήσει το σύνολο των συνδεώμενων μεταξύ τους προφητειών,ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα γιατί πιστεύουμε τόσο πολύ στην αλήθεια αυτών.Υπάρχουν όμως όλα γραμμένα σε βιβλία,που δεν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε και να καταλήξετε και εσείς σε ένα συμπέρασμα,ίδιο ή άλλο....Συνεπώς,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο στο να σας αλλάξω την γνώμη....Εξάλλου,τα χρονικά περιθώρεια που δίνουμε είναι πολύ στενά,και θα μας κρίνει ο ίδιος ο χρόνος για την επαλήθευση ή όχι αυτωνών.....Αυτό που σας δίνω είναι το απόσταγμα όλων αυτών των προφητειών,το τελικό αποτέλεσμα...Κάπως όμως οδηγήθηκα και εγώ σε αυτό,δεν το έβγαλα απο το μυαλό μου....
Εσεις, εσεις ...
εδω φιλε μου ερχεται αυτο που σου αφησα παραπανω μισο...
Εσεις που λες, φιλε μου,δεν εχετε στην κατοχη σας
μια υποκειμενικη αληθεια ,αλλα την "ιστορικη αληθεια"
(συνφωνα με την αποψη σας) και αυτην την πουλατε την στιγμη
μαλιστα που οπως οπως υποστιριζεις σε 1.5 χρονο για θα εχει νοημα
οποτε ρε "μαγκα" μου καντε μια "δωρεα" στις ιδεες σας και αναλαβετε το κοστος της εκδωσεως του βιβλιου !!!!
Δεδομενου απο αυτα που γραφεις οτι ο συνγραφεας δεν εχει καμια
οικονομικη αξιωση βαλτε τα εξωφρενικο ποσο των 12 ευρω
τον μηνα επι 18 , δηλαδη 216 ευρω συνολικα για να εχετε μια σελιδα
με το περιφιμο βιβλιο ...
Δεν ειναι δα και τοσο πολλα ...
Ποσο μαλλων ειναι ο σκοπος σας ειναι τοσο αναδιοτελης ...
(τουλαχιστων απο αυτα που μας γραφεις ...)
Ενα πενηνταρικο εσυ ενα ο συνγραφεας ενα κανενας αλλος που μοιραζεστε τις ιδιες πεποιθησεις, οποτε μας λοιπουν 66 ευρω( ουπς "66" ευτυχως που δεν ειναι "666") .Ενταξι δεν θα βρειτε καποιων να βαλει το υπολοιπο ποσο;
Μονο και μονο απο περιεργεια για το βιβλιο( εαν ειναι παντα
δωρεαν οι εσχατολογικες ιδεες που περιεχει) θα μπουμε στην διαδικασια να του ριξουμε μια ματια.
quote:
Υ.Γ. Η μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει,είναι ανάμεσα σε αυτή την θεωρεία περι τέλους του κόσμου του 2018,και των προφητειών της αναλαμπής.Αν έχουμε δίκιο,και ο κόσμος τελειώνει το 2018,όπως καταλαβαίνετε,δεν υπάρχει χρόνος για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά που ευαγγελίζεται η άλλη πλευρά.Ωστόσο,για να λέμε και του στραβού το δίκιο,καμία απο τις δύο θεωρείες δεν έχει ακόμα επαληθευτεί οτι είναι έτσι ακριβώς,οπότε μάλλον ακόμα το παιχνίδι είναι ισόπαλο......
Χαιρομαι που επιτελους αρχισες να καταλαβαινεις οτι υπαρχει η πιθανοτητα να εχετε λαθος !!!!
Αυτο το Αν εχουμε δικαιο παραγει το αποτελεσμα για την πιθανοτητα που αρχικα ουτε να διαβασεις αποδεχωσουν δεδομενου οτι
δηλωνες κατηγορηματικα :
Λυπαμαι που θα σου γραψω τα παρακατω ,αλλα τα προκαλεσες...
Στην προηγουμενη μου δημοσιευση σου εγραψα αναλυτικα τι
μπορει να "τρεχει με εσενα " αναλυτικα ,ωστε να καλυψω
ολες τις περιπτωσεις , και βεβαια να μην σε κατηγορησω χωρις λογο.
Αφησα καποια περιθωρια να εισαι "αφελης" σε σχεση με την συγκεκριμενη θεωρια και παροτι σου το επισυνμανε ενα μελος για την
διαφημιση που κανεις ,συνεχισες!!!
Οποτε δεν εχεις καμια δικαιολογια !!!!!!
Ασε ρε φιλε , δεν θα παρω το "πολυποθητο βιβλιο " που
μας διαφημιζεις , απο την αρχη σχεδιασμενο το ειχες να
καταληξεις στο συγκεκριμενο αποτελεσμα δηλαδη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Επειδη ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σου γραφω σε παρακαλω μην
το κανεις αυτο ειναι ξεκαθαρο το τι κανεις...
ΥΣ. Δεν ξερω τι τυχη θα ειχες εαν εκανες διαφημιση κατι αλλο, εδω παντως να ξερεις ειναι ξεκαθαρο οτι απετυχες , δεν θα παρω το βιβλιο και απο τις αντιδρασεις που διαβαζω , εκτιμω οτι δεν θα κερδισεις κατι σε πωλησεις , οποτε αντε κανε διαφημιση σε ενα αλλο φορουμ.
Παντα φιλικα ο υποψηφιος πελατης σου...
Λογοι για εξεργασια τα διαφορα ορθρογραφικα
λαθη που κανω και βλεπω μετα
Edited by - gewkwn on 05/01/2013 20:30:23
Edited by - gewkwn on 05/01/2013 20:59:42
Edited by - gewkwn on 05/01/2013 21:01:34
Μικρά, για να πεινάσει!
quote:
Χ.Ο αποφευγεις βλεπω να απαντησεις
ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΔΗΛΏΝΕΙ Χ.Ο.
Τώτε εγώ δηλώνω Χ.Α.
(Χριστιανός Ανορθόδοξος.)

quote:
Χ.Ο αποφευγεις βλεπω να απαντησεις
dominic976,
τι να σου απαντήσω,η απάντηση είναι αυτονόητη:Η ημερομηνία της Β'Παρουσίας,βρέθηκε,και αυτή είναι η Κυριακή 25η Μαρτίου του 2018!Τότε τελείωνει ο κόσμος,τότε πεθαίνουμε όλοι οι κάτοικοι της γης,τότε έρχεται ο Χριστός απο τον ουρανό πάνω σε νεφέλες,τότε ξεκινάει η ''Κρίση''.....Δεν αποτελεί πια μυστικό,αλλά φανερό πλέον!
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 06/01/2013 14:27:44
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 06/01/2013 14:31:41
quote:
Και για να μην ρωτάτε ΠΩΣ βρέθηκε,αρκούμαι να σας πώ,ότι ένας Άγιος είπε οτι η Δ.Π θα γίνει Κυριακή,άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει 25η Μαρτίου,και άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει το 2018 μ.Χ!Βάζουμε αυτούς τους 3 Αγίους μαζί,και έχουμε:Κυριακή 25 Μαρτίου του 2018.Τόσο απλά,τόσο εύκολα!Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 06/01/2013 14:31:41
δε μου λες κ τα νουμερα του τζοκερ?
τοσο απλα,τοσο ευκολα?
quote:
Και για να μην ρωτάτε ΠΩΣ βρέθηκε,αρκούμαι να σας πώ,ότι ένας Άγιος είπε οτι η Δ.Π θα γίνει Κυριακή,άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει 25η Μαρτίου,και άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει το 2018 μ.Χ!Βάζουμε αυτούς τους 3 Αγίους μαζί,και έχουμε:Κυριακή 25 Μαρτίου του 2018.Τόσο απλά,τόσο εύκολα!Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 06/01/2013 14:31:41
Επιμένω! Αμεση ανάγκη εγκεφαλέλκυσης!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ανθρωπων του πλανητη,ξερεις τι αποτελεσμα θα βγει?
πες του ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ.
quote:
Και για να μην ρωτάτε ΠΩΣ βρέθηκε,αρκούμαι να σας πώ, ότι ένας Άγιος είπε οτι η Δ.Π θα γίνει Κυριακή, άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει 25η Μαρτίου, και άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει το 2018 μ.Χ! Βάζουμε αυτούς τους 3 Αγίους μαζί,και έχουμε: Κυριακή 25 Μαρτίου του 2018. Τόσο απλά,τόσο εύκολα!
Τόσο απλά,τόσο εύκολα!
O Άγιος που είπε οτι η Δ.Π θα γίνει Κυριακή

O Άγιος που είπε οτι θα γίνει 25η Μαρτίου,

O Άγιος που είπε οτι θα γίνει το 2018 μ.Χ

Άγιος 1 + Άγιος 2 + Άγιος 3 =

quote:quote:
Και για να μην ρωτάτε ΠΩΣ βρέθηκε,αρκούμαι να σας πώ, ότι ένας Άγιος είπε οτι η Δ.Π θα γίνει Κυριακή, άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει 25η Μαρτίου, και άλλος Άγιος είπε οτι θα γίνει το 2018 μ.Χ! Βάζουμε αυτούς τους 3 Αγίους μαζί,και έχουμε: Κυριακή 25 Μαρτίου του 2018. Τόσο απλά,τόσο εύκολα!Τόσο απλά,τόσο εύκολα!
O Άγιος που είπε οτι η Δ.Π θα γίνει Κυριακή
O Άγιος που είπε οτι θα γίνει 25η Μαρτίου,
O Άγιος που είπε οτι θα γίνει το 2018 μ.Χ
Άγιος 1 + Άγιος 2 + Άγιος 3 =
Τί συμβαίνει εδώ;;;ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;;;Τόσο...απιστία πιά;;;
κ δεν ειναι "μας",μην μπερδευεσαι.
quote:
προτιμω να γνωριζω,παρα να πιστευω Χ.Ο.
Σωστά...Δεν είναι ''μας'',γιατί μόνοι σας επιλέξατε να απομακρυνθείτε απο την αλήθεια του Θεού και των Αγίων Του....Εμείς,όμως,οι ολίγοι ''γραφικοί'' που έχουν απομείνει σε αυτή την χώρα,συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον λόγο του Θεού και τις προφητείες των Αγίων Του....Απλά,είμαστε too ''καθυστερημένοι'' για εσάς,''ψυχασθενείς'' και ''σχιζοφρενείς''......Ας είναι!
quote:quote:
προτιμω να γνωριζω,παρα να πιστευω Χ.Ο.
Σωστά...Δεν είναι ''μας'',γιατί μόνοι σας επιλέξατε να απομακρυνθείτε απο την αλήθεια του Θεού και των Αγίων Του....Εμείς,όμως,οι ολίγοι ''γραφικοί'' που έχουν απομείνει σε αυτή την χώρα,συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον λόγο του Θεού και τις προφητείες των Αγίων Του....Απλά,είμαστε too ''καθυστερημένοι'' για εσάς,''ψυχασθενείς'' και ''σχιζοφρενείς''......Ας είναι!
ετσι....καλα τα λες.εισαι σε καλο δρομο.
οτι δινει παιρνει ο καθενας.
οπως στρωσεις κοιμασαι.
quote:Στις βλακείες του Μάξιμου δε πιστεύουν
Τί συμβαίνει εδώ;;;ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;;;Τόσο...απιστία πιά;;;
quote:quote:Στις βλακείες του Μάξιμου δε πιστεύουν
Μα που νομίζεις οτι βασίζεται και ο πατέρας Μάξιμος;;;Στους Αγίους της Ορθοδοξίας βασίζεται και λέει ότι λέει!Το έχει τονίσει εκατοντάδες φορές αυτό,οτι οτιδήποτε λέει δεν το λέει αφ'εαυτού του,απο το κεφάλι του,αλλά απο τους Αγίους της Εκκλησίας!Αρα,αν κάποιος δεν πιστεύει σε αυτόν,δεν πιστεύει και στους Αγίους!
quote:Οκ, ανέφερες τρεις αγίους και πήρες ένα στοιχείο απ' τον καθένα. Φέρε λοιπόν τρία κείμενα που κατα επίσημη παραδοχή έχουν αφήσει αυτοί οι άγιοι, στα οποία αναφέρονται καθαρά το καθένα απο τα στοιχεία που αναφέρεις. Οκ;
Μα που νομίζεις οτι βασίζεται και ο πατέρας Μάξιμος;;;Στους Αγίους της Ορθοδοξίας βασίζεται και λέει ότι λέει!Το έχει τονίσει εκατοντάδες φορές αυτό,οτι οτιδήποτε λέει δεν το λέει αφ'εαυτού του,απο το κεφάλι του,αλλά απο τους Αγίους της Εκκλησίας!Αρα,αν κάποιος δεν πιστεύει σε αυτόν,δεν πιστεύει και στους Αγίους!
Καθαρά όμως ε;
Όχι ερμηνείες πάνω στα λόγια τους............
quote:quote:Οκ, ανέφερες τρεις αγίους και πήρες ένα στοιχείο απ' τον καθένα. Φέρε λοιπόν τρία κείμενα που κατα επίσημη παραδοχή έχουν αφήσει αυτοί οι άγιοι, στα οποία αναφέρονται καθαρά το καθένα απο τα στοιχεία που αναφέρεις. Οκ;
Μα που νομίζεις οτι βασίζεται και ο πατέρας Μάξιμος;;;Στους Αγίους της Ορθοδοξίας βασίζεται και λέει ότι λέει!Το έχει τονίσει εκατοντάδες φορές αυτό,οτι οτιδήποτε λέει δεν το λέει αφ'εαυτού του,απο το κεφάλι του,αλλά απο τους Αγίους της Εκκλησίας!Αρα,αν κάποιος δεν πιστεύει σε αυτόν,δεν πιστεύει και στους Αγίους!Καθαρά όμως ε;
Όχι ερμηνείες πάνω στα λόγια τους............
Δεν κάνει ερμηνεία κανένας πάνω στα λόγια τους,είναι αυτούσια,αλλα εξαιτίας του μεγάλου όγκου τους δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω σήμερα...Υπόσχομαι οτι θα γίνει τις επόμενες μέρες!
quote:
"A new scientific study indicated that in approximately 69.678.992.614 farts there will be enough methane in the atmosphere for the whole earth to explode with the striking of a simple match. So far, scientists have counted 67.756.914.529 farts some of which have been escaping the earths atmosphere and accumulating in the atmosphere of Zeus thus increasing its gassy content and bringing it closer to what is now known in the scientific world as the superfart explosion. Scientists suggest that if the total population of the earth doesn't decrease by at least 90% in next few years, by the end of the year 2019 the whole planet will have a 98.7% percent chance of exploding into a fiery methane hell thus confirming the passage of the mormon scriptures "For, behold, the day cometh, that shall burn as an oven".Διαδώστε το!!
που τα βρισκειςαυτα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()