ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- The Raeliens - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- The Raeliens - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

_31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
_Μέλος
01/01/2004, 20:45:10
Τι ξέρετε για αυτό το τάγμα? Αν έχω καταλάβει καλά τότε κατά την γνώμη μου, τώρα πάνε να χτυπήσουνε και τον Ελληνισμό ακόμα πλέκοντας και την μυθολογία μας με τον ίδιο τρόπο καθαρά για εμπορικούς σκοπούς, περιμένω σχόλια.

Edited by - _ on 02/01/2004 02:47:14

01/01/2004, 21:05:23
Καλησπέρα.Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα, αλλά γιατί δεν το αναπτύσσεις λίγο περισσότερο το θέμα, λέγοντάς μας τι γνωρίζεις εσύ κ πως έφτασες στα συμπεράσματα αυτά?

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

03/01/2004, 12:31:50
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ/Η _ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ.

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ)??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

_Μέλος
03/01/2004, 20:46:28
Και εγώ αυτήν την στιγμή συλλέγω πληροφορίες, δεν μπορώ να το αναπτύξω παραπάνω ακόμα.

Stavros_ΗΜέλος
03/01/2004, 23:35:36
Σας παραθέτω τα λιγοστά στοιχεία που γνωρίζω για το κίνημα -όπως αυτοαποκαλούνται- των Ραελιανών.

Πρόκειται για μια οργώνωση που αριθμεί 50.000 με 100.000 μέλη με αρχηγό & καθοδηγητή τον διδάσκαλο Ραέλ -εξου και το όνομα αυτής- και ιδεολογία της είναι οτι το ανθρώπινο γένος έχει προέλθει απο τους εξωγήινους και σκοπός της είναι να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για να δεχτεί την επιστροφή των εξωγήινων - δημιουργών στην γή.

Εμπορικός βραχύονας της οργώνωσης είναι η γνωστη απο τα ΜΜΕ εταιρία Clonaid η οποία ασχολείται με κλωνοποιήσεις ανθρώπων και όπως υποστηρίζει η ίδια έχει προχωρήσει στην κλωνοποίηση συνολικά 5 βρεφών το 2002 και 2003.

Επίσης στο παρελθόν είχα κάποια στιγμή ακούσει -κουβέντες επιπέδου κουτσομπολιού- οτι είχαν στενές σχέσεις με τον οργανισμό της ΜΕΝΣΑ ενδιαφερόμενοι για στρατολόγηση ατόμων υψηλού δείκτη ευφυΐας. Προσωπικά, απο το 2001 που είμαι μέλος της ΜΕΝΣΑ δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου τίποτε σχετικό.

Σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε στην αρχή, οτι δηλαδή πάνε να χτυπήσουν τον Ελληνισμό, θέλω να σας αναφέρω οτι είχα διαβάσει μια συνέντευξη πριν απο 1-2 μήνες στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία την οποία είχε παραθέσει ο ίδιος ο Ραέλ ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε οτι είναι λάτρης της Ελλάδας, της Ελληνικής Ιστορίας και Μυθολογίας και αν μπορούσε θα κλωνοποιούσε τον Σωκράτη και πολλούς άλλους φιλοσόφους για να κάνει καλό στην ανθρωπότητα. Είχε ακόμα πεί οτι προγραμματίζει επίσκεψη στην Ελλάδα.

Τέλος θα σας αναφέρω και ένα γεγονός που μου είχε κάνει εντύπωση και με είχε βοηθήσει να σχηματίσω κάποια προσωπική άποψη για την συγκεκριμένη οργάνωση. Πριν μερικούς μήνες πηγαίνοντας στο περίπτερο της γειτονίας μου, το οποίο είναι αρκετά ενημερωμένο με ξένα περιοδικά είχα δεί την πρόεδρο της εταιρίας Clonaid, Dr. Brigitte Boisselier, να διαφημίζεται στο περιοδικό Playboy για γυμνή φωτογράφιση. Το τεύχος ήταν του Οκτωβρίου του Αμερικάνικου Playboy για όσους θέλουν να διασταυρώσουν τα στοιχεία που παραθέτω.

Δείτε και το ενδιαφέρον site της Clonaid: www.clonaid.com

_Μέλος
04/01/2004, 17:53:29
Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για τις κλονοποιήσεις και για τα όσα ισχυρίζονται.

grecoRaelianΜέλος
17/01/2004, 07:36:26
1.The Raelians όχι Raeliens

2.Τι ξέρετε για αυτό το τάγμα?
Δεν είναι τάγμα είναι μία ...
www.subversions.com : Εδώ υπάρχουν όλα τα σχετικά σάιτ...

" Αν έχω καταλάβει καλά τότε κατά την γνώμη μου, τώρα πάνε να χτυπήσουνε και τον Ελληνισμό ακόμα πλέκοντας και την μυθολογία μας με τον ίδιο τρόπο καθαρά για εμπορικούς σκοπούς "

Μην μιλάς για κάτι που δεν κατέχεις...

Δεν θέλουμε να κτυπήσουμε τον ελληνισμό.

Με αγάπη

grecoRaelian

grecoRaelianΜέλος
17/01/2004, 07:41:39
Αν θέλετε πηγαίνετε στο θέμα "ΣΟΦΙΑ"
στο θέμα..."Ζούμε την εποχή της αποκάλυψης"

Εκεί έχω γράψει την αλήθεια
που δόθηκε στον
αδελφό του Χριστού ΡΑΕΛ,εξηγητή του παρελθόντος και
προφήτη του μέλλοντος...

grecoRaelian

grecoRaelianΜέλος
17/01/2004, 07:53:12
"Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για τις κλονοποιήσεις και για τα όσα ισχυρίζονται."

1.κλ ω νοποιήσεις

2.Υπάρχει αλλά αν φανερώσει τους υγιέστατους ανθρώπους
που δημιουργήθησαν από κλωνισμό,τότε θα πάνε φυλακή γιατί δεν είναι
νόμιμο και επίσης θα αποδείξει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή,
και θα επηρεαστούν τα συμφέροντα της καθολικής εκκλησίας
καθώς και τα πρωτόγονα πιστεύω που καλλιεργούν όλες οι
μονοθειστικές ψεύτικες θρησκείες...

grecoRaelian

17/01/2004, 09:31:32
quote:
Επίσης στο παρελθόν είχα κάποια στιγμή ακούσει -κουβέντες επιπέδου κουτσομπολιού- οτι είχαν στενές σχέσεις με τον οργανισμό της ΜΕΝΣΑ ενδιαφερόμενοι για στρατολόγηση ατόμων υψηλού δείκτη ευφυΐας. Προσωπικά, απο το 2001 που είμαι μέλος της ΜΕΝΣΑ δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου τίποτε σχετικό.

Ε αυτό πάει να πει ότι δεν σε βάζουνε στα άτομα με ψηλό δείκτη ευφυίας. Παράτα τους φίλε. Ακούς εκεί . . . . . .

Ελεύθερος

katiaΜέλος
17/01/2004, 09:59:20
quote:

"Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για τις κλονοποιήσεις και για τα όσα ισχυρίζονται."

1.κλ ω νοποιήσεις

2.Υπάρχει αλλά αν φανερώσει τους υγιέστατους ανθρώπους
που δημιουργήθησαν από κλωνισμό,τότε θα πάνε φυλακή γιατί δεν είναι
νόμιμο και επίσης θα αποδείξει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή,
και θα επηρεαστούν τα συμφέροντα της καθολικής εκκλησίας
καθώς και τα πρωτόγονα πιστεύω που καλλιεργούν όλες οι
μονοθειστικές ψεύτικες θρησκείες...

grecoRaelian

ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ Η' ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Π.Χ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ?ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ.

17/01/2004, 10:19:55
Αγαπητέ grecoRaelian,

Αν και σου είχα θέσει την ερώτηση για το "κλωνοποιημένο" μωρό σε ένα άλλο topic, βλέπω ότι εδώ επιχειρείς μία απάντηση...

Περιττό να σου πω βέβαια ότι θα περιμένω τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι φίλοι πιστεύω κάποιες πιο σαφείς απαντήσεις για το ΠΟΤΕ, το ΠΟΥ και κυρίως το ΠΩΣ έγινε αυτό που υποστηρίζεις. Εφόσον μας λες ότι επιτεύχθηκε από ανθρώπους της ομάδας σου κάτι τόσο "μεγάλο" και κατά τη γνώμη μου ΑΝΗΘΙΚΟ (και παράνομο, χαίρομαι που το αναγνωρίζεις τουλάχιστον) όπως η ανθρώπινη κλωνοποίηση, προσωπικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να σε φέρω σε "δύσκολη θέση" προκειμένου να αναζητήσω κάποιες απαντήσεις. Θα περιμένω λοιπόν τί έχεις να μας πεις...

Παρεπιπτόντως, έχω στο υπόγειο του σπιτιού μου έναν κλωνοποιημένο δεινόσαυρο, αλλά δεν το φανερώνω διότι θα ταρακουνηθούν τα θεμέλια της κοινωνίας...

YHVHΜέλος
17/01/2004, 22:16:36
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, το εν λόγω τάγμα:

quote:
Εκεί έχω γράψει την αλήθεια

Αν αυτή είναι η ιδεολογία του τάγματος, δεν θέλω να ακούσω παραπάνω.

Ο σοφός ψάχνει την αλήθεια.
Ο φανατικός και ο **** πιστεύουν ότι έχουν βρει την αλήθεια και ότι παίζουν μπιρίμπα μαζί της.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
grecoRaelianΜέλος
17/01/2004, 22:19:01
"ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ Η' ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Π.Χ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ?ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ."

Αγαπητή μου αδελφή,
Μπορείς να πας στο www.rael.org και να διαβάσεις την περίληψη.
ή στο ΣΟΦΙΑ -Ζούμε στην αποκάλυψη-

Όσο για εσένα που λες ότι ο κλωνισμός είναι ανήθικος :)
Και όταν ανακαλύφτηκε ο τροχός,το αυτοκίνητο,οι Η/Υ
υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν είναι ανήθικο...
(λόγω του φόβου του ανθρώπου στο άγνωστο και...)

Η επιστημονική ανάπτυξη του ανθρώπινου είδους δεν είναι
ανήθικη...Αλλά υπάρχουν ανήθικοι άνθρωποι που την χρησιμοποιούν λανθασμένα...

Επίσης σε μερικά χρόνια ή μήνες θα με θυμηθείς γιατί όλος ο κόσμος θα μιλά για τον ΡΑΕΛ...

grecoRaelian

grecoRaelianΜέλος
17/01/2004, 22:24:52
"Ο σοφός ψάχνει την αλήθεια.
Ο φανατικός και ο **** πιστεύουν ότι έχουν βρει την αλήθεια και ότι παίζουν μπιρίμπα μαζί της.

-ΥΗVH"

Γεια σου ΥΗVH ,
:)

Ο Χριστός ήταν φανατικός?
Η αν δεν πιστεύεις στο Χριστό...

Αν κάποιος πραγματικά ήξερε την αλήθεια και έλεγε ότι την ξέρει...
Τότε τι θα σήμαινε ότι λέει ψέματα?

grecoRaelian

17/01/2004, 23:56:43
Αγαπητέ grecoRaelian,

quote:
Η επιστημονική ανάπτυξη του ανθρώπινου είδους δεν είναι
ανήθικη...Αλλά υπάρχουν ανήθικοι άνθρωποι που την χρησιμοποιούν λανθασμένα...

Το είπες καλύτερα από εμένα...Σε ανήθικους ανθρώπους αναφερόμουν κι εγώ...

quote:
Επίσης σε μερικά χρόνια ή μήνες θα με θυμηθείς γιατί όλος ο κόσμος θα μιλά για τον ΡΑΕΛ...

Αυτό δε μου λέει τίποτα...Ο κόσμος μιλάει για πολλούς, γελάει δε με πολλούς περισσότερους...

Για τρίτη φορά θα σε ρωτήσω για το ΠΟΤΕ, το ΠΟΥ και το ΠΩΣ η ομάδα σου πέτυχε, όπως υποστηρίζει, να κλωνοποιήσει ανθρώπινα όντα κι ελπίζω την επόμενη φορά να έχω μια πιο σαφή απάντηση κι όχι υπεκφυγές. Μέχρι τότε κρατώ τα λόγια του αγαπητού YHVH :

quote:
Ο σοφός ψάχνει την αλήθεια.

grecoRaelianΜέλος
18/01/2004, 00:26:53

Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος στο κοντινό μας μέλλον,λέω αν,
(ελπίζω να κατανοείς ότι αυτό είναι πολύ πιθανό)
τότε εσύ θα πεθάνεις αναζητώντας την αλήθεια...

Εγώ σου πρόσφερα την αλήθεια αλλά δεν την καταλαμβαίνεις για πολλούς λόγους...

Όσο για τα στοιχεία που μου ζητάς ...

1.Νομίζεις ότι η διευθύντρια της εταιρίας είναι τόσο ηλίθια να
δώσει στοιχεία για να τη βάλουν φυλακή?
Θα δωθούν, αν οι μεγάλοι του κόσμου,αναγνωρίσουν το ατομικό δικαίωμα του καθενός να εχει παιδί τον γενετικό του κωδικό
και το κάνουν νόμιμο(η καθολική εκκλησία είναι *πανικοβλημένη*,
και εναντίον της επιστημονικής προόδου -όπως πάντα- για λόγους που δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρεις...)...

Κάνε τον κόπο να διαβάσεις στο ΣΟΦΙΑ -Ζούμε στην αποκάλυψη-
το μυστικό της αιωνιότητας...

Υγεία

grecoRaelian

grecoRaelianΜέλος
18/01/2004, 00:51:47
"διος ο Ραέλ ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε οτι είναι λάτρης της Ελλάδας, της Ελληνικής Ιστορίας και Μυθολογίας και αν μπορούσε θα κλωνοποιούσε τον Σωκράτη και πολλούς άλλους φιλοσόφους για να κάνει καλό στην ανθρωπότητα."

Ευχαριστώ πολύ για αυτή την πληροφορία.

grecoRaelian

18/01/2004, 01:07:10
Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος τότε λίγο θα μετράει, πίστεψέ με, ποιος έφτασε στην αλήθεια και ποιος όχι...Προτιμώ πάντως να πεθάνω αναζητώντας την και σε μαύρα μεσάνυχτα, παρά με την ψεύτικη σιγουριά της μασημένης τροφής...

quote:
Εγώ σου πρόσφερα την αλήθεια αλλά δεν την καταλαμβαίνεις για πολλούς λόγους...

Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά φαίνεται ότι είμαι πολύ μικρός και κουτός για να κατανοήσω τη διάνοια του κ. Ραέλ.

quote:
Νομίζεις ότι η διευθύντρια της εταιρίας είναι τόσο ηλίθια να
δώσει στοιχεία για να τη βάλουν φυλακή?

Επειδή βλέπω ότι πολλά λες περί επιστήμης, θα γνωρίζεις βεβαίως ότι στην επιστημονική κοινότητα, χωρίς ΤΕΚΜΗΡΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν μπορεί να σταθεί τίποτα...Δεν ξέρω αν για σένα θεωρείται τεκμήριο ο λόγος του κ. Ραέλ ή της κ. διευθύντριας, για μένα πάντως όχι.

quote:
το ατομικό δικαίωμα του καθενός να εχει παιδί τον γενετικό του κωδικό

Βέβαια από αυτή τη δήλωσή σου καταλαβαίνω πόση σχέση μπορεί να έχουν με την επιστήμη οι άνθρωποι τους οποίους υπερασπίζεσαι...Θα γνωρίζεις φαντάζομαι τις επιπτώσεις αν ο καθένας "ασκούσε" ένα τέτοιο "δικαίωμα".

grecoRaelianΜέλος
18/01/2004, 02:17:20
"Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά φαίνεται ότι είμαι πολύ μικρός και κουτός για να κατανοήσω τη διάνοια του κ. Ραέλ"

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αυτό είσαι ...

Τα στοιχεία θα τα έχεις ...

Ας περιμένουμε τον χρόνο να περάσει και θα δούμε
ότι έχω δίκιο.
(ελπίζω να ζεις για να με θυμηθείς)

Όταν ήμουν 14 ετών διάβασα τα βιβλία του Ραέλ και είπα
στους συμμαθητές μου ότι από ένα κύτταρο αναστήθηκε ο Χριστός...
Οι αντιδράσεις τους δεν ήταν τόσο πολιτισμένες όσο η δική σου...

Ο Ραέλ δεν είναι διάνοια είναι ο γιος του δημιουργού είδους μας

Είσαι κομουνιστής?

Ευχαριστώ

grecoRaelian