- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Είμαι ενας ανθρωπος που λεει αυτα που θα γινουν,πριν αυτα γινουν!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
15 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;
Εγώ Γιώργο είμαι πανέτοιμος. Έχω βάλει από τώρα την σανίδα να μουλιάζη στο μούσκιο.
Υ.Γ.
Πρόταση!
Να ορίσης ως νέα ημερομηνία την 6/6/2066, ούτως ώστε να μην υπάρχει κανένας από εμάς για να σε πλακώση στις φάπες.![]()
*
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πιέστε σε περίπτωση ανάγκης...
Abyssus Abyssum Invocat
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Βασικά, στα νησιά Σαμόα έχουν ήδη μεσημέρι Δευτέρας.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Στην Αμερικάνικη Σαμόα, SST = UTC-11, 14 ώρες πίσω. Το Νησί της προηγούμενης ημέρας, του χαμένου μεγάλου δασκάλου.
Abyssus Abyssum Invocat
Αλλά μασάμε ρε εμείς? Δε μασάμε. Παρά τα σκοτάδια που παλεύουν σαν κολασμένοι να απλώσουν οι τράγοι, εμείς θα έχουμε έναν όμορφο και φωτεινό μήνα! Καλή βδομάδα σε όλους!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Όχι,δεν είναι σήμερα,ειναι σε 11 μέρες,17 με 26 Ιουνη....
Σήμερα 6/6/16 (πανάθεμά με με τα 6άρια) αν δεν κάνω λάθος, αρχίζει και το συνοδικό αναμπούρμπουλο των τραγιών ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ... και όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα (μην πω ιδιαίτερα σήμερα) έχουμε τη σατανοπληξία πρώτο τραπέζι πίστα...
Αλλά μασάμε ρε εμείς? Δε μασάμε. Παρά τα σκοτάδια που παλεύουν σαν κολασμένοι να απλώσουν οι τράγοι, εμείς θα έχουμε έναν όμορφο και φωτεινό μήνα! Καλή βδομάδα σε όλους!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
άιντε να γίνει έχω Πάρι ένα βαρέλι κόλα και ένα τσουβάλι ποπκόρν μι πάνε τσάμπα και βερεσέ περιμένω να αρχίσει η τενια έτσι και μας κρεμάσεις ντολμά θα ζητήσουμε το καπάρο πίσω
Δεν κρεμαω ποτε κανεναν,οποιος εχει βασιστει ΠΑΝΩ μου,εχει δικαιωθει!Αυτο θα γινει και με τον πολεμο,αυτο θα γινει και με τον Αντίχριστο!
Abyssus Abyssum Invocat