- Προς Διαχειριστική Ομάδα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Έλα τώρα, μην μου υποτιμάς έτσι τον Macedon... Ήταν η κακιά η ώρα απλά
Εγώ υποτίμησα τον macedon????
Συγγνώμη Doc αλλά θα πρέπει να το δεις από την άλλη πλευρά.
Eξήρα το θάρρος και κυρίως ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ του macedon!
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
amaliaΓεια σας
Στην 1η και στη 2η σελίδα του παρόντος θέματος έχουν γίνει αρκετές επεμβάσεις σε μηνύματα, κατά κύριο λόγο του PanosT.
Η απαράδεκτη συμπεριφορά που εκφράζεται μέσα από τα μηνύματα αυτά δεν είναι με κανέναν τρόπο συμβατή με τη νοοτροπία των συζητήσεων που φιλοξενεί το ESOTERICA και είναι σοκαριστικό το γεγονός τόσο της ίδιας αυτής συμπεριφοράς όσο και της επανάληψής της σε περισσότερα μηνύματα!! (βλ. π.χ.: Απεστάλη: 15/11/2012, 21:57:49 και Απεστάλη: 19/11/2012, 15:07:08)Στα παραπάνω μηνύματα PanosT,
έχεις ξεφύγει εντελώς!!!
Δεν υπάρχει δίκιο ή άδικο, σωστή ή λανθασμένη άποψη όταν υιοθετούνται τέτοιες ακραίες, προσβλητικές και χυδαίες τακτικές "διαλόγου"!
Έχεις δίκιο amalia, στο εξής θα χρησιμοποιώ τακτικές "διαλόγου" εγκεκριμένες από τη Δ.Ο (καθώς δεν είδα την παραμικρή παρέμβαση εκ μέρους σας) που συμβαδίζουν με τα ήθη των υπόλοιπων μελών για να μην ξανα-σοκάρω ούτε εσένα ούτε τα υπόλοιπα ανυποψίαστα μέλη όπως
quote:
Industrial_Angel
Βαριόμουν να το κάνω γιατί αυτή την περίοδο συγγράφω διπλωματική αλλά για σένα ρε μπαγάσα θα κάνω μια εξαίρεση. Πρώτα θα σε κάνω ρεζίλι και μετά θα παρουσιάσω.
Το λινκ εδώ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=15&TOPIC_ID=11379
quote:
macedon
... εκτός κι αν η καθημερινή γελοιοποίησή σου είναι μέρος της ζωής σου, πράγμα που μάλλον αποτελεί βεβαιότητα...
quote:
macedon
Επειδή όμως είσαι πολύ μικρός και πολύ ανόητος για να κατανοήσεις τον Δραγούμη,
quote:
macedon
Γιατί δεν φέρνεις κανα Παϊσιο να συζητήσουμε που είναι και πιο κοντά στο νοητικό σου επίπεδο;
quote:
macedon
ΥΓ: Γιατί το φόρουμ ανέχεται την εμετική συμπεριφορά σου, κομπλεξικέ της καρπαζιάς;
Πρώτη έκκληση για βοήθεια του macedon από τη Δ.Ο καθώς ήταν απόλυτα στριμωγμένος
quote:
macedon
(ΥΓ): Γιατί το φόρουμ συνεχίζει να ανέχεται την εμετική συμπεριφορά σου, συμπλεγματικέ καρπαζοεισπράκτορα;
Άμεσα και δεύτερη έκκληση για βοήθεια του macedon από τη Δ.Ο καθώς ήταν απόλυτα στριμωγμένος
Τελικά η ιστορία έγραψε ότι έφαγα το δεύτερο ban σε άλλο thread από αυτό που κλαψούριζε ο macedon
Πάμε παρακάτω.
quote:
macedon
Σε θεωρώ αρκούντως γελοίο για να δίνω ιδιαίτερη σημασία στις απόψεις σου ή στο άτομό σου.
quote:
macedon
Μπορείς τώρα να παραθέσεις το επόμενο κατεβατό με τις γνωστές μαλακίες σου.
quote:
macedon
Τότε η αντιληπτική σου ικανότητα είναι στο ίδιο επίπεδο με την αντιληπτική ικανότητα μιας κατεψυγμένης κότας.
quote:
macedon
Σιγά μην κάτσω να ζητήσω πιστοποιητικό εθνικισμού από σένα, έναν γραικύλο που έμαθε τον εθνικισμό από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης.
Όοοοοολες αυτές οι συμβατές με το ήθος της Δ.Ο τακτικές "διαλόγου" μόνο από δύο συνεχόμενες σελίδες λίγες μέρες πριν το ban μου.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=31&TOPIC_ID=8429
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=32&TOPIC_ID=8429
Και για το τέλος η τακτική "διαλόγου" δια χειρός Eumenis ή filotas ή mikodi ή peykestas...
Ποστάρισμα του Doc απευθυνόμενος στον Eumenis ή filotas ή mikodi ή peykestas...
quote:
Ψιτ! Μεγάλε έλληνα;Αυτά δικά σου είναι;
To λινκ εδώ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11412&whichpage=9&ARCHIVE=
quote:
amalia
Θα περιμέναμε βέβαια να ζητήσεις συγνώμη - τουλάχιστον από τους αναγνώστες - γι' αυτήν την προσπάθεια υποβιβασμού του επιπέδου της συζήτησης και για τις εντελώς αθέμιτες επιθέσεις επί προσωπικού...
Ζητώ συγγνώμη απ'όλους και σας δηλώνω υπεύθυνα ότι θα χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ τακτικές "διαλόγου" όπως οι παραπάνω οι οποίες είναι εγκεκριμένες από τη Δ.Ο
quote:
Τα ξαναλέμε λοιπόν στις 16 Δεκεμβρίου και έχε υπόψη ότι την επόμενη φορά η απενεργοποίησή σου θα είναι διά παντός, εάν συνεχίσεις έτσι και εάν ξαναπροσπαθήσεις να θίξεις κάποιον συνομιλητή σου χρησιμοποιώντας προσωπικά του στοιχεία (εν προκειμένω, στοιχεία που αφορούν στην επαγγελματική του ιδιότητα).
Εεεεεπ, εδώ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου amalia.
Ο macedon σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισε να γίνει "δημόσιο πρόσωπο" εκδίδοντας ένα ρυπαρογράφημα (και μάλιστα δωρεάν όπως ο ίδιος μας πληροφόρησε για να επιβεβαιώσει πλήρως τις κατηγορίες του Φουράκη για κοινούς απατεώνες και πληρωμένα πρακτοράκια τύπου Δαυλός, Ρασιάς, Καλόπουλος, Αναστασάκης κτλ).
Στο σύντομο βιογραφικό του σημείωμα αναφέρει και για τις σπουδές του και για την εργασία του στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και για τις θέσεις που του προσέφεραν οι παλαιοκομματικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ ή/και της Ν.Δ (τους οποίους καθυβρίζει βεβαίως ως στέλεχος της Χρυσής Αυγής).
Ως δημόσιο πρόσωπο έχει απεμπολήσει εις γνώσιν του το δικαίωμα κάποια από τα προσωπικά του στοιχεία να είναι κρυφά και απόρρητα.
Από την άλλη ουδέποτε έθιξα το συγκεκριμένο ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα καθώς κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή και ούτε ενστερνίζομαι λαικές ρήσεις του τύπου «Ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι».
Αν κατέληξες σ'αυτό το συμπέρασμα από φράσεις του τύπου "ταλαίπωρε δάσκαλε του Δημοτικού" να σου ξεκαθαρίσω ότι το "ταλαίπωρος" απευθύνεται στο άτομο του macedon και όχι στην ιδιότητά του ως δάσκαλος καθώς έχω χρησιμοποιήσει την εν λόγω λέξη και αυτόνομα χωρίς τη λέξη δάσκαλος.
Αν εννοείς κάτι άλλο ευχαρίστως να σε ακούσω.
Σε κάθε περίπτωση έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιώ κάτι που είναι αληθές, πραγματικό και γραμμένο από τον ίδιο στο βιογραφικό του που βρίσκεται σε κοινή θέα...
Επιπλέον και ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι γνωρίζετε και το δικό μου επάγγελμα όπου θα μπορούσα να το είχα αποκρύψει οπότε δεν μπορώ να διακρίνω το λόγο της αναταραχής σου...
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Παραπονιάρη Πάνο...!!!
Ίσα-ίσα καλέ μου ΝΙΚΟΜΑΧΕ που συμμορφώνομαι με τις αντικειμενικές, και τις αμερόληπτες υποδείξεις που μου γίνονται από τη Δ.Ο...![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:quote:
Παραπονιάρη Πάνο...!!!Ίσα-ίσα καλέ μου ΝΙΚΟΜΑΧΕ που συμμορφώνομαι με τις αντικειμενικές, και τις αμερόληπτες υποδείξεις που μου γίνονται από τη Δ.Ο...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Εγώ θα σου πρότεινα να επισκευθείς έναν ΕΙΔΙΚΟ:

quote:
Εγώ θα σου πρότεινα να επισκευθείς έναν ΕΙΔΙΚΟ:
Όταν γράφεις "Εγώ θα σου πρότεινα (...)" ως "Εγώ" θεωρείς το Eumenis ή το filotas ή το mikodi ή το kriteros ή το peykestas...
Αν λάβω υπόψιν την αποτελεσματικότητα που είχε για την περίπτωσή σου η εν λόγω ιατρός, άστο καλύτερα...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Όταν γράφεις "Εγώ θα σου πρότεινα (...)" ως "Εγώ" θεωρείς το Eumenis ή το filotas ή το mikodi ή το kriteros ή το peykestas...
Αν λάβω υπόψιν την αποτελεσματικότητα που είχε για την περίπτωσή σου η εν λόγω ιατρός, άστο καλύτερα...
[/quote]
Τρελόπαιδο!
ζουρλομανδύας < ζουρλός + μανδύας που σου χρειάζεται!

ή μηπως προτιμάς το ακριβώς ανάλογό του:

Μήπως σου περισσεύει τίποτα πιο σικ σε χλαμύδα και περικεφαλαία για να δοκιμάσω???![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 11/01/2013 17:14:56
quote:
@Eumenis ή filotas ή mikodi ή kriteros ή peykestasΜήπως σου περισσεύει τίποτα πιο σικ σε χλαμύδα και περικεφαλαία για να δοκιμάσω???
θΑ προτιμούσες και εσύ ένα

ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΑΣ.
το τελευτεο ηταν ολα τα λευτα ;)
Άλφαα Λούσιφερρ..με λενε<3 ;)
! λαθακι
*λεφτα !
quote:
ουπς
! λαθακι
*λεφτα !Άλφαα Λούσιφερρ..με λενε<3 ;)
Λούσιφεράκο σε γουστάρω!
Ένα δωράκι από εμένα.
Να πάθουν εγκεφαλικό οι Χριστό δουλοι!

Μήπως είναι καιρός να σταματήσει όλο αυτό το τρολάρισμα….![]()

quote:Όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά απο όλα αυτά και τα άλλα μέλη θα ζητάνε απ' τη διαχείριση να είναι ευμενής απέναντί τους..
elo
Μήπως είναι καιρός να σταματήσει όλο αυτό το τρολάρισμα…
Κατ'ευθείαν στην καρδιά βρε αθεόφοβε με τη φωτό που πόσταρες???![]()
quote:
Docquote:Όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά απο όλα αυτά και τα άλλα μέλη θα ζητάνε απ' τη διαχείριση να είναι ευμενής απέναντί τους..
elo
Μήπως είναι καιρός να σταματήσει όλο αυτό το τρολάρισμα…
![]()
![]()
![]()
Για να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 14/01/2013 16:19:07
quote:
θΑ προτιμούσες και εσύ ένα
Κράτα το Eumenis, ή filotas, ή kriteros ή mikodi ή peykestas.
Θα σου χρειαστεί ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον...
Υ.Γ Το ίδιο φοράς με όλα τα nicknames που εμφανίζεσαι ή έχεις και από ένα για κάθε περίπτωση?
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 14/01/2013 16:18:12
Μετά λέτε για τους διαχειρηστές, εγώ σας λέω οτι η amalia και ο κάθε moderator πολλές φορές του έρχεται να διαγράψει ΟΛΑ τα μέλη.
Πρώτα τους βάζετε στη μπρίζα και μετά, όταν πέσει η καμπάνα.....αρχίζει η κλαψούρα.
Δεν πάει έτσι η δουλειά μάγκες!
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!