- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η Φ.Ε. από ότι είδατε ήταν χτισμένη πάνω στο χριστιανισμό και στην πίστη των πατέρων του σκλαβωμένου ελληνικού λαού. Η οργάνωση είχε βαθμούς όπως οι Ποιμένες και Αρχιποιμένες που τόσο ειρωνεύεσαι “ramogloy”....και ορκίζονταν στο ευαγγέλιο(στο γνήσιο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟ) όρκους με μόνο σκοπό την ελευθερία της πατρίδος.
Επίσης καμία σχέση οι βαθμοί της με τους πομπώδεις και σχιζοφρενείς βαθμούς της μασονίας, και φυσικά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το τελετουργικό της μασονίας (φέρετρα, νεκροκεφαλές, αποκρυφισμός, ξίφη, σκληροί όρκοι αίματος, γελοίες εξευτελιστικές για ανθρώπους στάσεις και μυήσεις κλπ κλπ)
Και δεν είπα ότι κανείς φιλικός δεν υπήρξε και τέκτονας. Ούτε κατηγόρησα όλους τους τέκτονες-ανθρώπους του πλανήτη. ΑΛΛΑ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Επίσης για το άλλο που είπες για τον Αριέλ Σαρόν λυπάμε που υπερασπίζεσαι χιτλερικούς, εγκληματίες και φασίστες σαν τον σιωνιστή Αριέλ Σαρόν. Αποδεικνύεις τι άνθρωπος είσαι...
Επίσης κάνεις ΛΑΘΟΣ με το ΟΛΟΙ οι εβραίοι;;; Πήγες εκεί και τους ρώτησες ΟΛΟΥΣ;;; Υπάρχουν αρκετοί εβραίοι πολίτες που αντιδρούν στην πολιτική Σαρόν.
Η πλειοψηφία μπορεί να είναι από πίσω από τον Σαρόν (όπως ήταν και πίσω από τον Φύρερ) αλλά αυτό γίνεται λόγω ότι χρησιμοποιεί την προσφιλή τακτική Hegelian της δημιουργίας ΤΡΟΜΟΥ και ΦΟΒΟΥ. Βλέπε επίσης παράδειγμα Χίτλερ – Φύρερ. Επίσης G.W.Bush Jr.
Η mossad του είναι πίσω από τις περισσότερες επιθέσεις «τρομοκρατίας», και γενοκτονίας του παλαιστινιακού πληθυσμού... Υπάρχει ειδικό τμήμα της που στρατολογεί «τρομοκράτες» αυτοκτονίας αφού πρώτα δολοφονήσει όλα τα μέλη της οικογένειας τους!!!!!.....
BUSH – SHARON – BLAIR : To τρέχον επίσημο (φανερό) πολιτικό τρίδυμο του διεθνούς σιωνισμού.
Με τον ΤΡΟΜΟ και τον ΦΟΒΟ κυβερνάς πάντα καλύτερα τα «γκόιμ» και τους «βέβηλους» gentile ....
Αλλά σύντομα θα έρθει το τέλος τους.....
Ναί XOXOXOXOXO Hugs & Kisses
δείξε, δείξε τον παχουλό στα κόκκινα Sa(n)ta Sata(n) της Coca-Cola Enjoy the New World Order! ![]()
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Θα ήθελα να ξέρεις ότι όλοι με το ίδιο παραμύθι μεγαλώσαμε, για τους κακούς Τέκτονες και τους λοιπούς κακούς. Λίγο ως πολύ τα ίδια επιχειρήματα αναμασούσαμε και μάλιστα στα χρόνια μου δεν είχαμε ούτε διαδίκτυο να ψάχνουμε ούτε πολλές πηγές.
Μεγαλώνοντας και ψάχνοντας, καταλαβαίνει κανείς άλλα πράγματα. Εσύ προς το παρόν δίνεις όλο σου το βάρος στη συνωμοσιολογία και δεν σε βλέπω να στέκεσαι και πολύ στη φιλοσοφία του Τεκτονισμού (και του κάθε -ισμού) που είναι η ουσία.
Μπορεί να πεις ότι η φιλοσοφία είναι μια πρόφαση για να συγκαλύπτει τις ραδιουργίες που γίνονται εκεί μέσα. Γνωστή άποψη και αυτή. Μη μου πεις όμως ότι όσοι γίνονται Τέκτονες (και δεν είναι λίγοι) πάνε για να συνωμοτήσουν.
Θα σου περάσω ένα προβληματισμό και απλά σκέψου τον, δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Έχεις σκεφτεί λοιπόν ότι μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας μπορεί να γίνεις κι εσύ Τέκτονας; Και μη σου φαίνεται περίεργο.
Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα θα σου πω ότι δεν είμαι Τέκτονας, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις.
νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστούμε λίγο περισσότερο επί της δηλώσεως του skeptic:
quote:
Χριστιανισμός, Χριστιανισμός και πάλι Χριστιανισμός ήταν εξολοκλήρου πίσω από το όποιο “τυπικό” και οργάνωση που είχε η φιλική εταιρία.
Ποιόν Χριστιανισμό επικαλείται;
Μήπως είναι αιρετικός και γι' αυτό κόπτεται τόσο;
Πριν μερικές σελίδες είχε στρέψει τα βέλη του (άστοχα βέβαια) κατά του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου και του Μακαριστού Πατριάρχη.
Εν τω μεταξύ, σε λίγο θα μας πει ότι η Φιλική Εταιρεία ήταν παραθρησκευτική οργάνωση, αφού είχε αξιώματα όπως: ιερέας, ποιμένας κλπ.
Προώθηση κάποιου δόγματος μου μυρίζεται... Χμμμ
Άλλα κόλπα, φίλοι μου... ![]()

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!
Δείτε τα ....κατορθώματα των ανθρώπων (ανθρώπων;;;; ασπαζόμενων την ιδεολογία και σύστημα διακυβέρνησης του Διεθνούς Σιωνισμού )
που υπερασπίζετε *** εδώ μέσα...
...
ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
...
...
...
Θα ήθελα να ξέρεις ότι όλοι με το ίδιο παραμύθι μεγαλώσαμε, για τους κακούς Τέκτονες και τους λοιπούς κακούς. Λίγο ως πολύ τα ίδια επιχειρήματα αναμασούσαμε και μάλιστα στα χρόνια μου δεν είχαμε ούτε διαδίκτυο να ψάχνουμε ούτε πολλές πηγές.
Τι έννοεις παραμύθι. Ποια από τα στοιχεία εδώ μέχρι στιγμής είναι παραμύθι. Αποδειξέ το. Οι φασίστες και εγκληματίες και πράκτορες και σατανιστές μασόνοι που κατέγραψα εδώ με στοιχεία είναι παραμύθι;
Αν ναι, αποδειξέ το, αλλιώς άφησέ το.
quote:
Μπορεί να πεις ότι η φιλοσοφία είναι μια πρόφαση για να συγκαλύπτει τις ραδιουργίες που γίνονται εκεί μέσα. Γνωστή άποψη και αυτή. Μη μου πεις όμως ότι όσοι γίνονται Τέκτονες (και δεν είναι λίγοι) πάνε για να συνωμοτήσουν.
Σώστος στην πρώτη πρόταση, άλλα όχι για όλες τις περιπτώσεις.
Για την δεύτερη, δεν είπα αυτό, ξαναδιάβασε τι έχω πεί.
quote:
Θα σου περάσω ένα προβληματισμό και απλά σκέψου τον, δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Έχεις σκεφτεί λοιπόν ότι μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας μπορεί να γίνεις κι εσύ Τέκτονας; Και μη σου φαίνεται περίεργο.
Είμαι αρκετά μεγάλος και ώριμος για να καταλάβω πόσο ηλίθιο και ανώριμο είναι να είναι κανείς μασόνος.
quote:
Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα θα σου πω ότι δεν είμαι Τέκτονας, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις.
Τα βλέπεις όμως...
quote:
Δείτε τα ....κατορθώματα των ανθρώπων (ανθρώπων;;;; ασπαζόμενων την ιδεολογία και σύστημα διακυβέρνησης του Διεθνούς Σιωνισμού )
που υπερασπίζετε ο Ramoglou και άλλοι εδώ μέσα...
Επειδή η ταραχή σου έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα θα σε παρακαλέσω πρώτα να ηρεμίσεις και δεύτερον να άρεις τον όρο «υπεράσπιση».
Αν δε το κάνεις θα αποδείξεις και το πόσο μικρόνους είσαι και το ότι οι χαρακτηρισμοί συκοφάντης, υβριστής, λασπολόγος, λαϊκιστής, σχιζοφρενής σου ταιριάζουν απόλυτα.
Βέβαια για το τελευταίο πολλά μπορούν να παίξουν το ρόλο τους, όπως για παράδειγμα μια ταραγμένη παιδική ηλικία, μια κακή συμπεριφορά προς το πρόσωπο σου με συνεπακόλουθο την αίσθηση ότι κατατρέχεσαι από αόρατους εχθρούς και συνωμοσίες.
Ίσως βέβαια και ένα ανελεύθερο περιβάλλον το οποίο έθεσε το δόγμα του ως σταθερή και αναλλοίωτη αξία να είναι ικανό για τη δημιουργία τέτοιων συμπεριφορών.
Πάρε λοιπόν πίσω το χαρακτηρισμό και ζήτα και μια συγνώμη, θα σε απαλλάξω με τα αιτιολογικά της Βλακείας και της Σχιζοφρένιας λόγο διαταραγμένης παιδικής ηλικίας με ενδεχόμενη κακοποίηση.
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
quote:
Χριστιανισμός, είναι μόνο οι παπάδες για σένα Ramogloy;;;
quote:
Η Φ.Ε. από ότι είδατε ήταν χτισμένη πάνω στο χριστιανισμό και στην πίστη των πατέρων του σκλαβωμένου ελληνικού λαού. Η οργάνωση είχε βαθμούς όπως οι Ποιμένες και Αρχιποιμένες
quote:
ορκίζονταν στο ευαγγέλιο(στο γνήσιο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟ)
Ο Χριστιανισμός δεν είναι μόνο οι Παπάδες ( κεφαλή της Εκκλησίας ) στη μία περίπτωση, μετέπειτα όμως γίνονται οι Πατέρες που με την πίστη τους έφτιαξαν το οικοδόμημα της Φ.Ε. και αυτό φαίνεται διότι υπάρχουν οι βαθμοί του Ποιμένος και του Αρχιποιμένος που αντιστοιχούν σε Ιερατικά αξιώματα.
Από την άλλη ο όρκος δίνετε στο Ευαγγέλιο ( αλήθεια σε ποιο απ’ όλα ) και όχι στην Βίβλο η οποία είναι Μασονικό κείμενο.
Βέβαια δε πρέπει να ξεχνάμε πως κατά δήλωση του εν λόγο μέλους ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πατριάρχης είναι Μασόνοι και άρα είναι και αυτοί όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού.
Τελευταία ανακάλυψη του εν λόγο μέλους είναι πως ο Άγιος Βασίλειος είναι δημιούργημα της Coca Cola και είναι η ενσάρκωση του Σατάν !!!!!!!!!!!!!!!
Η πληροφορία ότι το εν λόγο μέλος εθεάθη να τριγυρνά με λευκό υποκάμισο το οποίο ήτο τοποθετημένο ανάποδα και τα μανίκια έδεναν στην πλάτη κρίνετε ως ανακριβής.
Διαφεύγει ακόμα και αυτό είναι σαφές !!!!!!!!
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
quote:
quote:
Τα βλέπεις όμως...
Η κατάσταση έχει φτάσει σε επικίνδυνα σημεία.
Λέει ο Spiral ότι βλέπει τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις και ο ψυχάκιας του το επιβεβαιώνει !
Πρίν λίγες γραμμές είχε πει βέβαια πως «Οι φασίστες και εγκληματίες και πράκτορες και σατανιστές μασόνοι που κατέγραψα εδώ με στοιχεία είναι παραμύθι;»
Από τη μία ο Spiral λέει πως τα βλέπει χωρίς προκαταλήψεις και συμφωνεί ο ψυχάκιας και από την άλλη του το έχει αναιρέσει.
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
Edited by - Ramoglou on 23/12/2004 10:25:43
Αγαπητέ Admin ουδέποτε έχω ζητήσει την επέμβαση σας αλλά για πρώτη φορά θα το κάνω ζητώντας την απομάκρυνση ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
Εάν αυτό δεν είναι αποδεκτό θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω όποιον τρόπο θέλω για να απαντήσω σε αυτές τις χυδαιότητες.
Χωρίς να επέμβετε τότε.
Ευχαριστώ.
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
Αν απαρτίζεται από μουσουλμάνους είναι το κοράνι και αν υπάρχουν και οι δύο (χριστιανοί και μουσουλμάνοι) σε μία στοά,(κάτι που συμβαίνει συχνά),τότε υπάρχουν και τα δύο βιβλία.
Παιδιά πολύ βαρετό κατάντησε....όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε...

quote:
Αν εννοείς αυτούς που βάζουν βόμβες στα κτήρια, αυτοί δεν είναι παρά υποκινούμενοι και υποστηριζόμενοι από τα ανώτερα συμφέροντα(βλ.διεθνής σιωνισμός και τσιράκια του) που έχουν να κερδίσουν τα πάντα απο τη συγκεκριμένη υπόθεση(αν δεν το κάνουν κατευθείαν οι ίδιοι μέσω των μυστικών υπηρεσιών τους)
Αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι διαβάζοντάς σε είναι σα να διαβάζω τον ίδιο το ΜακΒέι (αν και αυτός ως καράβλαχος του Μιντγουεστ μάλλον δε θα τα έγραφε τόσο ψαγμένα, για να πούμε και του στραβού το δίκιο). Λες όλα αυτά -τα ο-λ-ό-ι-δ-ι-α με τα δικά σου, εκτός του ότι όπου Ορθοδοξία αυτός έβαζε π.χ. τη Δεύτερη Τροποίηση- να τα πίστευε επειδή του είχαν κάνει mind control; Συμφωνώ.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
quote:
Δηλαδή τι ?Δεν υπάρχουν Μασόνοι?
Η μήπως είναι όλοι τους 'Άγιοι άνθρωποι που δε θέλουν να βλάψουν κανένα και ουδεμία σχέση έχουν με τους Σιωνιστές ή τους Εβραίους?
Είμαι αδιάβαστή και νέα στο esoterica και δεν έχω εντρυφήσει πολύ στο θέμα. Αλλά ασχολούμαι και ακούω, από ράδιο αρβύλα μεν αλλά ακούγονται πολλά.
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ρε παιδιά. Ας μας πούνε οι παλιοί και οι ψαγμένοι, τι πιστεύουν για το θέμα . Όχι με υπονοούμενα. Απλά και καθαρά, τι νομίζουν πως είναι οι Σιωνιστές τι οι Μασόνοι και τι σχέση έχουν με τους Εβραίους.
Βάζω στοίχημα ότι κανείς δε θα κάνει τον κόπο να απαντήσει .
Παρόλα αυτά ευχαριστώ εκ τον προτέρων όποιόν το κάνει .
Φυσικά και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Το ζήτημα είναι ποια ακριβώς είναι η φωτιά. Η φωτιά είναι μία μυστική εταιρεία που εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο;
Ή μήπως η φωτιά είναι διάφοροι επαγγελματίες ψεύτες που βγάζουν λεφτά και εξουσία πουλώντας συνωμοσιολογία βασιζόμενοι στον ανορθολογισμό των μαζών;
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΘΝΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ!!!
Edited by - skeptic on 23/12/2004 14:22:07

Ναι, βλέπω, ο χριστιανικός σταυρός, έχει αντικατασταθεί από τα εμβλήματα σας, και μέσα υπάρχουν μασονικά κείμενα που προσπαθούν να συνδέσουν τις τελετουργίες και τους μύθους σας με τη βίβλο…
Gothic, εφόσον είσαι χριστιανός όπως λες, δεν σε γέμιζε πνευματικά ο ορθόδοξος χριστιανισμός και επιθύμησες τη μασονική μύηση για να μάθεις και να κάνεις τι; Εξευτελίστηκες τελετουργίες μύησης και να μάθεις το όνομα ΤΖΑΒΟΥΛΟΝ; και τον Χιράμ Αμπίφ;
Edited by - skeptic on 23/12/2004 14:44:31
quote:
Η κατάσταση έχει φτάσει σε επικίνδυνα σημεία.
Λέει ο Spiral ότι βλέπει τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις και ο ψυχάκιας του το επιβεβαιώνει !
Ψυχάκιας έ; Δεν κοιτάς τα χάλια σου λεω εγώ βρε παλιάνθρωπε που μου υπερασπίζεσαι κτήνη σαν τον Σαρόν….. είσαι για κλάματα…
quote:
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ, ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗ …
Κοίτα, με τη "λογική" σου μπορώ κι εγώ να πω ακριβώς τα ίδια για τους Ολυμπιακούς που μου τη σπάνε. Να κοτσάρω 5-10 φωτογραφίες με τα εγκλήματα των Ολυμπιακών και να αποκαλέσω μισάνθρωπα κτήνη όσους δεν πιστεύουν ότι οι Ολυμπιακοί είναι τόσο αισχροί τύποι. Αλλά ευτυχώς, για να αποδείξεις τη σύνδεση μεταξύ σιωνισμού/μασωνίας/Ολυμπιακού/οτιδήποτε και ενός εγκλήματος δεν αρκεί να πεις "συνδέονται".
quote:
Ναι, βλέπω, ο χριστιανικός σταυρός, έχει αντικατασταθεί από τα εμβλήματα σας, και μέσα υπάρχουν μασονικά κείμενα που προσπαθούν να συνδέσουν τις τελετουργίες και τους μύθους σας με τη βίβλο…
Οι εικόνες είναι από την προσωπική σου βιβλιοθήκη, δόκτωρ Μυνχάουζεν;
Έχεις διαβάσει μία τέτοια βίβλο κι έχεις εντοπίσει τις διαφορές ή...
...πάλι κατασκευάζεις "επιχειρήματα" σαν το βιβλίο του Πάικ που ούτε στ' όνειρό σου δεν το 'χεις διαβάσει;

O ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...
"Yes, Lucifer is God and unfortunately Adonay is also God"
A.Pike

Alister Crowley. (+/- OTO, OAA, OGD)
Tουλάχιστον αυτός ήταν «ειλικρινής»....
Edited by - skeptic on 23/12/2004 15:18:49
quote:
O ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...
"Yes, Lucifer is God and unfortunately Adonay is also God"
A.Pike
Ξέχασες τον Καραγκιόζη, τον οποίο παριστάνεις με τραγική επιτυχία!