- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Tτουλάχιστον αυτός ήταν «ειλικρινής»....
Ως προς τί, τραυλέ δόκτωρ Μυνχάουζεν;

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Επειδή είσαι νέα στο χώρο, θα σεβαστώ την άγνοιά σου και το γεγονός ότι, απ' ότι φαίνεται, δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το παρόν θέμα.Πέραν τούτου, καλό είναι να μάθεις, ότι υπάρχει μία δυνατότητα, η οποία ονομάζεται "Αναζήτηση" και η οποία ενεργοποιείται εάν κάνεις τον κόπο να οδηγήσεις το "ποντίκι" σου στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας.
Από κει, μπορείς να βρίσκεις θέματα, τα οποία έχουν ήδη συζητηθεί και ήδη υπάρχουσες απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
Ευχαριστώ για την υπόδειξή σας , αλλά μου είπατε πράγματα τα οποία είδη γνώριζα, και δε μου δώσατε καμία συγκεκριμένη απάντηση.
Εγώ παραδέχτηκα και την άγνοιά μου και το τι είμαι νέα και αδιάβαστη.
Ζήτησα (όχι από εσάς προσωπικά αλλά από οποιονδήποτε θα ήθελε να μπει στον κόπο), μια απλή και σύντομη απάντηση για τη σχέση που πιστεύει ότι υπάρχει ανάμεσα σε Εβραίους , Μασόνους και Σιωνιστές όχι παραπομπές επί παραπομπών και προσβλητικές υποδείξεις χρήσεως Η/Υ.
Δε νομίζω πως πυροδότησα μια τόσο σαρκαστική και ειρωνική αντιμετώπιση από μέρους σας και ζητώ συγνώμη αν τα λεγόμενά μου παρεξηγήθηκαν και τα πήρατε τόσο προσωπικά.
quote:
Υ -Γ. Μη βάζεις στοιχήματα τόσο επιπόλαια, γιατί θα τα χάσεις.
Όσο γι΄αυτό είχατε απόλυτο δίκιο, ο φίλος spiral έχοντας κατανοήσει το πνεύμα μου και τη διάθεσή μου για διάλογο, με τον πολύ ωραίο τρόπο που τον χαρακτηρίζει πάντα μου έδωσε επακριβώς τη σύντομή αλλά κατατοπιστικότατη απάντηση που ζήτησα και τον ευχαριστώ γι αυτό.
quote:
Επειδή θα βρεις πολλά να διαβάσεις, όταν τελειώσεις και αν πάλι δεν έχεις ικανοποιηθεί, εδώ είμαστε, να τα ξαναπούμε και να δούμε πόσο ξεκάθαρα μπορείς εσύ να συζητήσεις...
Αν με την τελευταία φράση σας υποδηλώνετε κάτι αρνητικό σχετικά με την ικανότητά μου να συζητώ, λυπάμαι αλλά το συμπέρασμά σας εκτός από αυθαίρετο και ειρωνικό, με προσβάλει πολύ και σας παρακαλώ να ανακαλέσετε.
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
ΜΑΣΟΝΟΙ = ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ή Απλά όργανα τους, όπως και το μασονικό πυραμιδοειδές δίκτυο πληροφοριών(και παραπληροφόρησης) που έχουν δημιουργήσει…
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ;;; THN ΦΥΛΑΝ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΝΤΟΣ ΗΠΑ.
...
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Τα συναισθήματα τα οποία περιγράφεις, προφανώς είναι δικό σου καθρέφτισμα και λυπάμαι που το αποδίδεις σ' εμένα.
Όσο για την απάντηση στο ερώτημά σου:
Δεν υπάρχει σχέση. Τελεία και παύλα._
Διάβασε πάντως, αν θέλεις κι ενδιαφέρεσαι ουσιαστικά...
Το διάβασμα πάντα ωφελεί έναντι άσκοπων προσωπικών αντιπαραθέσεων.
quote:
Ως προς αυτό που πιστεύεις πραγματικα και εσύ αποκρυφίστρια μαντάμ ΖΑΝΤΟΚ
Τί πιστεύω εγώ πραγματικά που να το γνωρίζεις εσύ, δόκτωρ Μυνχάουζεν;

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 23/12/2004 15:31:50
Edited by - Zadok on 23/12/2004 15:43:50
quote:
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ, ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗ …
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΘΝΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ!!!
Στην παραπάνω κατηγορία ανθρώπων ανήκω μόνο εγώ ή και ο Admin με τους Συντονιστές ;
Γιατί Εκείνος και Εκείνη/οι έχουν την δυνατότητα διαγραφής και όχι εγώ !
quote:
Ψυχάκιας έ; Δεν κοιτάς τα χάλια σου λεω εγώ βρε παλιάνθρωπε που μου υπερασπίζεσαι κτήνη σαν τον Σαρόν….. είσαι για κλάματα…
Όχιιιι ! Δε βρίζει ο συμπαθής ψυχωτικός μας φίλος απλά θυμίζει γκόμενα στα όρια νευρικής κρίσης !!!!!
quote:
Ναι, βλέπω, ο χριστιανικός σταυρός, έχει αντικατασταθεί από τα εμβλήματα σας, και μέσα υπάρχουν μασονικά κείμενα που προσπαθούν να συνδέσουν τις τελετουργίες και τους μύθους σας με τη βίβλο…
Καλά μέχρι και κλειστό βιβλίο διαβάζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε μπάς και είσαι και μέντιουμ ?????????????????
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

Μια Βίβλος, χωρίς σταυρό !

Άλλη μία και αυτή χωρίς σταυρό !

Μια Βασιλική έκδοση και αυτή χωρίς Σταυρό.
Όλοι αυτοί είναι Άθεοι και Σατανιστές που διαβάζουν βίβλο χωρίς να έχει το Σταυρό επάνω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
Μου άρεσε η φίλη μας που γράφει στον πληθυντικό. Νομίζω λοιπόν ότι μπορείτε να γράφετε "Είστε παλιάνθρωπος", "Είστε φασίστας" και άλλα τέτοια, να υπάρχει και μια ευγένεια βρε αδελφέ.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους. ![]()