ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ar_ia60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
06/02/2010, 22:57:30
industry είναι η βιομηχανία όχι το γήπεδο. Το nickname εκφράζει πρώτον ότι ακούω πολύ industrial music, ότι σπουδάζω μηχανικός και ότι είμαι διαλακτικός με τη θρησκεία.

Δεύτερον έχω πάει σε γήπεδο μόνο μια φορά στη ζωή μου σε φιλικό αγώνα.

Αν αυτοκτονήσει κάποιος, βάλτον φυλάκή, εκτελεσέ τον, φτύστον βασάνισε τον...Δε νομίζω να τον νοιάξει... Είναι νεκρός, δε νιώθει πλέον. Ο νόμος μεγαλοφυία μου απαγορεύει την απόπειρα όχι την αυτόκτονία...

Δε σου εύχομαι να έχεις στο σπίτι σου μάνα, πατέρα ή παιδί με ανίατη ασθένεια και να σου λέει μέσα στα βογγητά κάθε μέρα:"πότε θα με πάρει ο Θεός να ησυχάσω" και να σε βλαστημάει όταν του λες κουράγιο.Ναι να σε βρίζει, όπως το διαβάζεις, το έχω ζήσει. Δε σου εύχομαι να πρέπει να διαλέξεις εσυ για τον εαυτό σου μια ζωή μέσα σε πόνο ή έναν ήρεμο θάνατο. Επειδή έχω ζήσει και ζω τέτοιες νοσηρές καταστάσεις δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Σε ρώτησα στα σοβαρά να μου πεις τι θα τους κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους.Θα τους αφήνουμε να υποφέρουν για να ικανοποιούμε το σαδισμό μιας Θεότητας; Πες μου όταν κάνεις οποιαδήποτε καλή πράξη νίωθεις αγαλλίαση,χαρά ικανοποίηση; Το χαμόγελο του ευεργητημένου δεν είναι ανεκτίμητο; Και όμως όταν ο δικός σου άνθρωπος πονάει κάνεις μια "καλή πράξη" που λέγεται ζωή με πόνο και δε νιώθεις καλά για αυτό και ο ίδιος ο ευεργετημένος σε βλαστημάει γιατί είναι ζωντανός.

Κάποιες στιγμές η χειρότερη καταδίκη είναι η ζωή. Είναι ωραία όταν πονάει ο άλλος, δε σε νοιάζει. Λες ας αντέξει πρόβλημα του. Κάθεσαι αραχτός στο πισάκι σου, έχεις την οικογένεια σου υγιή πίνεις και 2 τζούρες σουμάδα που έχεις δίπλα σου και λες για ρατσισμούς,για new age. Το πρόβλημα το έχουν άλλοι. Αγάπη είναι θυσία ναι, αλλά του εαυτού μας, όχι του άλλου. Το θέμα είναι να μη δυσαρεστήσεις το σατράπη-Θεό ή να μη βασανίζεις τον άνθρωπο.

Και για όσο καιρό ΔΕΝ τα ζεις θα λες ότι λέω μπούρδες, αν όμως κάποια μέρα(που δε στο εύχομαι) η πραγματικότητα σου χτυπήσει την πόρτα, να δούμε τότε ποια εξυπνάδα θα σε γλυτώσει

Edited by - IndustrialAngel on 06/02/2010 22:58:39

Edited by - IndustrialAngel on 06/02/2010 23:00:58

06/02/2010, 23:06:09
Αμάν ρε Κωστάκη και σύ..για νόμο είπε ο Ευάγγελος , δεν συγκεκριμενοποίησε..οπότε όλοι οι νόμοι είναι πιθανοί..

Κοίταξε να δείς για να καταλαβαίνεις τι περίπου "παίζεται" με κάποιους..

Οι απαντήσεις είναι του τύπου"Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει..." , οπότε ότι και να συμβεί είναι μέσα σ'ολα..

Κάποιος εδώ μέσα -ονόματα δεν λέμε..- έχει αναγάγει την συγκεκριμέμη μέθοδο σε επιστήμη , της οποίας βεβαίως-βεβαίως ...ηγείται!!!

Είναι φίλος μου όμως και τον αγαπάω...

soul

06/02/2010, 23:58:59
trexagireve

quote:
Έχουν δικαίωμα και οι απανταχού αυτόχειρες, τότε, ξαναλέω,είναι έτσι;

Βεβαίως και έχουν. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τη ζωή του όπως ακριβώς επιθυμεί, εφ'όσον δεν θίγει άλλους ανθρώπους.

quote:
Συμφωνείτε, ότι με την πρώτη ερωτική απογοήτευση,ας πούμε,να"κόβει" φλέβα η Μαρούλα, γιατί ο Κωστάκης δεν την θέλει;

Αν με το "συμφωνείτε" εννοείς αν έχει το δικαίωμα, η απάντηση είναι "σαφώς και συμφωνώ. Δική του είναι η ζωή".

Αν με το "συμφωνείτε" εννοείς αν το θεωρώ σωστό, η απάντηση είναι όχι. Η δική μου όμως γνώμη για τη ζωή κάποιου άλλου δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Σε κάθε περίπτωση, αν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να το σκεφτεί έστω, ακόμη κι αν δεν το κάνει τότε θα το κάνει όταν θα του έρθει ο πρώτος λογαριασμός της ΔΕΗ. Σε κάθε περίπτωση είναι ελεύθερος να αυτοκτονήσει όπως και όποτε επιθυμεί. Δικαίωμά του είναι.

quote:
Γιατί,ξέρεις ένας νόμος, αν βγει, μετά με διάφορα παραθυράκια, περνάνε πολλα...

Η ευθανασία δεν είναι αυτοκτονία, γιατί λείπει το στοιχείο της αυτοχειρίας. Η αυτοκτονία δεν διώκεται ποινικά, η ευθανασία (τουλάχιστον στην Ελλάδα και σε όσες ευρωπαϊκές χώρες γνωρίζω) θεωρείται ένα είδος φόνου.

quote:
Παράδειγμα, με τον αντιτρομοκρατικό, τώρα σε "πιάνουν" οι μπάτσοι, χωρίς τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες και σε κρατάνε "μέσα", όσο θέλουνε, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν...

Λάθος. Οι "νόμιμες διαδικασίες" είναι αυτές που δίνουν το δικαίωμα στους αστυνομικούς να σε κρατάνε... Μη λες βλακείες.

quote:
Για να τελειώνουμεδε, με τις ...αυτοκτονίες,ο νόμος λέει, οτι κανένας άνθρωπος,δεν έχει δικαίωμα να πάρει απόφαση και να αυτοκτονήσει.

Ποιός νόμος το λέει αυτό βρε αγράμματε δικηγόρε; Κανείς νόμος δεν τιμωρεί τον αυτόχειρα (και πώς θα μπορούσε άλλωστε; Να τον φυλακίσει μετά την αυτοκτονία του;)

Το άρθρο 301 του Ποινικού Κώδικα τιμωρεί αυτόν που έπεισε κάποιον να αυτοκτονήσει (τον ηθικό αυτουργό δηλαδή). Ακόμη και στην ευθανασία (άρθρο 300) ο νόμος αντιμετωπίζει το θέμα με επιείκεια, μη χαρακτηρίζοντάς τον "φόνο εκ προθέσεως". Και οι δύο περιπτώσεις είναι πλημελήματα.

ΥΓ: Πώς έχεις καταφέρει να γράψεις 9.125 μηνύματα και να μην έχεις πει ούτε μία σοβαρή πρόταση; Πρέπει να είναι αυτό που λέμε "χάρισμα".

macedon

07/02/2010, 00:04:00
quote:

quote:
Παρόλο, λοιπόν, που μέσα από τα άρθρα και με αφορμή την εν λόγω ανακάλυψη, αρχίζει να γίνεται λόγος για αναθεώρηση των όσων μέχρι σήμερα δέχεται η επιστημονική κοινότητα στον εν λόγω τομέα

mimosa
Με την άδειά σου, το ότι υπάρχει εγκεφαλική δραστηριότητα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κώμα, ότι δεν είναι νεκροί δηλαδή (!), δεν το ανακάλυψαν τώρα.

Τώρα ανακάλυψαν οτι νιώθει και επικοινωνεί με τον τρόπο του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια τους σκότωναν!

Γιατί δεν το είχαν ανακαλύψει και παλαιότερα;

makforΜέλος
07/02/2010, 00:22:13
IndustrialAngel, καλη δυναμη και πολυ κουραγιο φιλε ... ξερω ακριβως για τι μιλας και οπως το ειπες , ουτε στον χειροτερο εχθρο ... σε μενα το μονο παρηγορο ηταν οτι ειχαν μεγαλη ηλικια (85-90) και δεν ηταν νεοι γιατι τοτε πιστευω θα ηταν ΑΣΗΚΩΤΟ, αλλα ο ΠΟΝΟΣ .... μας ελιωνε πραγματικα ΟΛΟΥΣ ... ΔΕΝ αντεχα ... και παρακαλουσα ειτε να φυγουν γρηγορα ειτε να τους δωσουν ενα φαρμακο και να τελειωσουν !!!!!! το χειροτερο ειναι οτι ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ειναι η τελευταια εικονα που εχω απο αυτους !!!!

ΓΙΑΤΙ δεν εχουμε δικαιωμα στην αυτοκτονια ? δεν εχουμε ελευθερη ΒΟΥΛΗΣΗ ? δεν μας ανηκει ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ? σημερα καποιος που το κανει κρινεται ψυχασθενης , και πραγματι σε πολλες περιπτωσεις ειναι , ετσι σε κλεινουν σε ψυχιατρειο ακολουθεις αγωγη και ισως εαν εισαι ο τυχερος την γλυτωνεις... ομως υπαρχει και η συνειδητη ενεργεια ΕΚΕΙ γιατι να μην ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να το κανεις ? ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , θα συμφωνησω μπορει να ειναι χαζο , μπορει ομως και να μην ειναι καθως κανεις δεν ξερει ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ο αλλος ... και απο την αλλη ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΩΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ? ποσο ευκολο ειναι να κανεις μια τετοια ενεργεια ???

οσο αφορα την ευθανασια , ειναι επισης δικαιωμα του ασθενη να το ζητησει , για τους συγγενεις ειναι ποιο δυσκολο να πει καποιος , γιατι μπορει καποιος να το σκεφτει κακοπροαιρετα και να καθαριζει ανθρωπους , εαν ομως οι συγγενεις αποφασιζουμε με αγαθη σκεψη , ναι θα επρεπε να ειναι εφικτο... εγω απο τους δικους μου το εχω ζητησει να μη με αφησουν να πονεσω ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ !!!!

συμφωνω δυσκολα πραγματα , δυσκολες αποφασεις ... αλλα και να λιωνεις απο τον πονο 2 και 3 χρονια .... πρεπει να εισαι ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ εαν μπορεις να κανεις κατι και δεν το κανεις !!!!

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

mimosaΜέλος
07/02/2010, 00:44:49
Ψηλέ, ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.
Τηλεπάθεια, δεν διέθεταν για να μπούν στο μυαλό του ανθρώπου που βρίσκεται σε κόμμα και να δούν αν σε ηχητικό ερέθισμα ο εγκέφαλός "ακούει" και ανταποκρίνεται. Δηλ. προσπάθεια επικοινωνίας που δεν γίνεται αντιληπτή με το γυμνό μάτι του γιατρού, συγγενή κλπ.
Αυτό το πράγμα το κατέγραψαν με τομογράφους. Αυτή τη συγκεκριμένη δραστηριότηtα.
mimosaΜέλος
07/02/2010, 00:52:57
quote:
Συμφωνείτε, ότι με την πρώτη ερωτική απογοήτευση,ας πούμε,να"κόβει" φλέβα η Μαρούλα, γιατί ο Κωστάκης δεν την θέλει;

Θα γινόσουν πολύ καλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος.
07/02/2010, 00:59:45
quote:

Ψηλέ, ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.
Τηλεπάθεια, δεν διέθεταν για να μπούν στο μυαλό του ανθρώπου που βρίσκεται σε κόμμα και να δούν αν σε ηχητικό ερέθισμα ο εγκέφαλός "ακούει" και ανταποκρίνεται. Δηλ. προσπάθεια επικοινωνίας που δεν γίνεται αντιληπτή με το γυμνό μάτι του γιατρού, συγγενή κλπ.
Αυτό το πράγμα το κατέγραψαν με τομογράφους. Αυτή τη συγκεκριμένη δραστηριότηtα.

Καλή μου mimosa σε ρώτησα κάτι πολύ απλό, γιατί δεν θες να μου απαντήσεις;;

Γιατί οι επιστήμονες δεν είχαν ανακαλύψει και πριν π.χ. 20 χρόνια πως ο ασθενής "νιώθει και επικοινωνεί με τον τρόπο του".

07/02/2010, 01:06:26
Ρωτάς τα αυτονόητα

Γιατί ΔΕΝ είχαν γίνει τα πειράματα για να το αποδείξουν. Όταν με το καλό αποδειχτεί κάτι τότε το μαθαίνουν οι επιστήμονες, τότε το μαθαίνουμε και εμείς. Δεν μπορούν να καμπυλώσουν το χωροχρόνο και να μάθουν κάτι πριν συμβεί

ar_iaΜέλος
07/02/2010, 01:08:58
quote:
trexa

Για να τελειώνουμεδε, με τις ...αυτοκτονίες,ο νόμος λέει, οτι κανένας άνθρωπος,δεν έχει δικαίωμα να πάρει απόφαση και να αυτοκτονήσει...

Σώπαααα Σοβαρααααά?
Τότε τι σκ@τ@ ελεύθερη βούληση είναι αυτή που έδωσε ο Θεός σας στον άνθρωπο?????
Ξέρεις τι θα πει ελεύθερη βούληση????

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

GRIGORIANOSΜέλος
20/04/2011, 00:47:25
.
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ..
ΡΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΚΑΚΙ
ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ....
.....
....
ΑΠΟ ΥΨΟΣ 11 ΧΛΜ

http://img228.imageshack.us/img228/3962/chinalines1.jpg

http://img607.imageshack.us/img607/9121/chinalines2.jpg

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GRIGORIANOSΜέλος
20/04/2011, 01:05:03

http://img94.imageshack.us/img94/1383/chinalines4.jpg

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

http://img62.imageshack.us/img62/7895/chinalines3.jpg

......
....
..
.

20/04/2011, 01:05:29
Προεπισκόπηση
Και για να μην λέτε ότι κάθομαι και δεν κάνω τίποτα όλο αυτό τον καιρό...ανακάλυψα και γω κάτι... εκεί στον "αεροδιάδρομο" με το περίεργο "δελτοειδές" σχήμα που καταλήγει σε μια "κυβική" έκταση...
Καιρό τώρα έσπαγα το κεφάλι μου να σκέφτομαι τι μπορεί να είναι...
Στην αρχή μου θύμησε τον "διάδρομο" που οδηγεί σε πολλές πυραμίδες... μόνο αυτός ο διάδρομος είχε περίεργο..."τελετουργικό" θα έλεγα σχήμα... παράλογο... Εκτός αυτού μου έλειπε η πυραμίδα...σκέφτηκα ότι όποιος είχε τον πολιτισμό και τις γνώσεις να κάνει μια τέτοια θα μπορούσε να την κάνει και ανάποδη...σαν την πυραμίδα του Λούβρου ένα πράγμα...Τότε ίσως αυτη η βάση που κοιτάγαμε να είναι το κάτω μέρος της...

Ναι ξέρω ... έχω πολύ φαντασία... Αλλά επειδή έχω ΚΑΙ μέτρο αλλά ΚΑΙ το γνώθι σεαυτόν άφησα αυτή την θεωρία και πήγα σε άλλη...

Αν αυτή η τετράγωνη έκταση είναι πεδίο βολής?... Δεν είναι λίγα αυτά που έβλεπα να έχουνε "πέσει" πάνω της... και μάλιστα τα περισσότερα στο πάνω δεξιά μέρος της όπου διακρίνεται σαν μια άλλη περιοχή...
Το περίεργο παιδιά μου όμως είναι ότι αυτά τα "μαύρα στίγματα" δεν είναι ακαθόριστου σχήματος... αλλά καθαρά γεωμετρικά...

συγνώμη αλλά δεν ξέρω γιατί μου βγήκε τόσο μικρή μετά από μια ώρα φόρτωμα!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΡΙΑ...!!! ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ...(γιατί άραγε?)
Κανείς δεν ξέρει...

Αργότερα όμως πρόσεξα ότι θα μπορούσανε να μην είναι κτίρια...δεδομένου ότι δεν έβλεπα υψομετρική διαφορά...θα μπορούσαν να είναι σκαμμένα και το σκούρο μαύρο να είναι από το νερό που είχαν βρει... Αλλωστε αν προσέξετε καλύτερα θα δείτε ότι κάποιες απ'αυτές τις μαύρες "κατασκευές" έχουνε και μπλε στις "αυλές" τους σα να είναι πισίνες ή απλά πιο ρηχά νερά σε αντίθεση με το σκούρο μπλε... Mήπως λοιπόν δεν είναι κτίρια αλλά τρύπες-λιμάνια στο πουθενά??

Νοιώθω σαν να έχω μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στα χέρια μου και δεν ξέρω πιο είναι το αρνητικό και πιο το θετικό...

Λίγο πιο πάνω διεξάγετε ένα άλλο project παράλληλα χρονικά με τους αεροδιαδρόμους... Μοιάζει σαν ένα ποτάμι που ξεκινάει από το πουθενά... στην έρημο... καταλήγει σε μια λίμνη... τεχνητή λίμνη με τις αποβάθρες της ...με τα λιμανάκια της ... με τα όλα της.
(δείτε και την εξέλιξή της χρονικά και θα βρείτε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον)

Και όλα αυτά το 2006 γιατί σήμερα όλες αυτές οι κατασκευές είναι ισοπεδωμένες... Αν εσείς θελατε να κάνετε ένα πείραμα ή να διεξάγετε κάποιες έρευνες μακριά από τα μάτια του κόσμου θα βρίσκατε καλύτερο μέρος από ένα εθνικό απαγορευμένο σε πρόσβαση πάρκο?

just a thought..

Υ.Γ Είναι η τελευταία φορά που ανεβάζω φωτο ... Με pentium 3, 1,7 είναι τουλάχιστον βασανιστήριο να περιμένω μια ώρα να φορτώσει εικόνα του google...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
20/04/2011, 01:06:20
Γρηγοριανέ (Ηράκλειο Κρήτης βλέπω, πατριωτάκι να φανταστώ;;;;) θα σου κάνω την ΙΔΙΑ ερώτηση που έκανα στο γείτονα μου τον allzzaro.

Μπορείς να μου δώσεις μια θεωρία, μια ιστορία τέλος πάντων, που να συνδέονται ΟΛΑ αυτά λογικά; Δηλαδή τελικά το συμπέρασμα ποιο είναι;

20/04/2011, 01:08:23
χαχαχα! Το προεπισκόπηση είναι που έκανα copypaste την προεπισκόπηση γιατί από λάθος έχασα όλο το ποστ που είχα έτοιμο!! (ευτυχώς για μένα υπήρχε ανοιχτή η προεπισκόπηση..)
Μια γλυκιά καληνύχτα να έχετε όλοι σας...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
GRIGORIANOSΜέλος
20/04/2011, 01:16:23
ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ
ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

http://img816.imageshack.us/img816/9801/chinalinespanoramic.jpg

ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 4 ΧΛΜ

http://img291.imageshack.us/img291/6145/chinalinesbase.jpg

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ 4 ΧΛΜ

http://img215.imageshack.us/img215/7479/chinalinesbuilding.jpg
........
.....
...
..
.

GRIGORIANOSΜέλος
20/04/2011, 01:19:20
ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΣΠΙΘΕΜΗ ΣΠΙΘΑΜΗ
ΑΠΟ ΥΨΟΣ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
............
.......
....
...
..
.

20/04/2011, 01:27:45
Δεν βλέπω κάτι το περίεργο με μιά πρώτη ματιά.
Ισως να ξεχωρίζω την είσοδο ενός πηγαδιού στην δεύτερη φωτό.
Μιά κατεστραμένη,ιχνη μάλλον,πυραμίδας στην πρώτη.
Αν δεν ολοκληρώσεις τη σκέψη σου Γρηγοριανέ μαύρο
σκοτάδι θα μας φάει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

GRIGORIANOSΜέλος
20/04/2011, 01:40:40
ΛΠΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
Ή ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
....
..
.
ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΓΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ
ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΛΕΓΜΑ Ή ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ.Τ.Λ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 3 ΧΛΜ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ"
ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ" ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ
.
37 53 34 00 Ν - 91 08 20 00 Ε
.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ" ΓΡΑΜΜΩΝ
ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 3,3 ΧΛΜ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ
TO BUFFERING ΔΗΛΑΔΗ ΣTO 100%
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΕΣ
ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 100 % ΣΙΓΟΥΡΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ???
ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΩ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ
4-5 ΩΡΕΣ ΓΡΑΨΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΑ ΨΑΞΙΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
...........
......
....
..
.

20/04/2011, 02:05:28
Ενδεικτικά παραθέτω τα fallacies που βλέπω στο ένα σετ βίντεο που έδωσε ο γείτονας( allzzaro)

αρχαία προϊστορία της γης. Τα λάθη εμφανίζονται με τα σειρά που τα κατηγοριοποιώ.

1. Η τρίαινα είναι κάτι που έσκαψαν οι άνθρωποι. Τίποτα το περίεργο εκεί. Γιατί; Μιλάμε για ανθρώπους βυθισμένους σε προλήψεις. Για τον ίδιο λόγο που έκαναν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ όπως λέει το ίδιο το βίντεο.

2. Η τρίαινα είναι ορατή ΚΑΙ από στεριά. Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ να μηδενίζεις ΟΛΕΣ τις άλλες χρήσεις (με ποια λογική και ποια στοιχεία;) και να θεωρείς ως σωστή τη χρήση του σημαδιού για ιπτάμενα οχήματα. Πώς αποκλείεται η χρήση για ΤΕΛΕΤΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ λόγους;

3. Εδώ δίνει ρεσιτάλ. Λέει ότι αυτοί που πετάγανε ήταν κάποιοι 4δάκτυλοι άνθρωποι με μεγάλο κεφάλι. Πολλαπλά λάθη εδώ

α) Βγάζει ανθρωπομετρικά συμπεράσματα με βάση ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ που είναι αυτονόητο ότι αλλοιώσεις ή εξιδανικεύσεις της πραγματικότητας.

β) Δεν έχει βρει ΟΥΤΕ ένα κοκαλάκι τέτοιου τετραδάκτυλου ανθρώπου φυσικά.

γ) Δεν έχει βρεθεί ΠΟΥΘΕΝΑ κάποιο μέλος του γένους των Homo ή των Australopithecus, ή ακόμα και ευρύτερα κανένα ανθρωποειδές, πρωτεύον κτλ που να έχει 4 δάκτυλα. Είναι δηλαδή 100% ασύμβατο με την παρούσα γνώση, τα ευρήματα.

4) Τα αγγεία δείχνουν ανθρώπινα όργανα. Προφανώς γνώριζαν ανατομία τότε. Μπράβο τους. Ευφυέστατοι. Το συμπέρασμα στο οποίο πηδάει ότι δήθεν έκαναν και μεταμοσχεύσεις είναι υπερβολικό και αστήρικτο.

5. Εδώ πέθανα στα γέλια. Όχι μόνο βάζει τους δεινοσαύρους να συνυπάρχουν με τους ανθρώπους αλλά του φαίνεται και αδύνατο να έχει συμβεί γιατί οι δεινόσαυροι έχουν εξαφανιστεί εδώ και 65 000 χρόνια. Όχι 65 000 000 αλλά 65 000 δηλαδή σα να λέμε πριν από 10 λεπτά στη γεωλογική ιστορία της γης. Δεν ξέρω αν είναι λάθος του μεταφραστή ή του αρχικού κειμένου πάντως είναι ΜΕΓΙΣΤΗ μπαρούφα.

Πληροφοριακά το timeframe είναι οι δεινόσαυροι εμφανίστηκαν πριν 230 εκ χρόνια και εξαφανίστηκαν πριν από 65 εκ χρόνια, ενώ οι πρώτοι πρόγονοι του ανθρώπου εμφανίστηκαν στην Αφρική πριν 7 εκ χρόνια. Οι στενότεροι συγγενείς μας δηλαδή το γένος Homo εμφανίζεται πριν 2 εκ. χρόνια και το είδος μας πριν από 200 000 χρόνια ίσως και περισσότερο. Ότι να'ναι.Αυτή είναι η αντίθεση με τη σύγχρονη επιστήμη; Που δεν ξέρουν τι λένε;

Δηλαδή συγγνώμη, και στις εικόνες με τον Αη Γιώργη έχουν ένα δράκο αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν δράκοι στο Βυζάντιο;

Και μάλιστα το κωμικό είναι ότι έτσι όπως τους παρουσιάζουν είναι σαν να τους εξημέρωσαν...Δηλαδή ΟΧΙ μόνο συζούσαν αλλά τους εξημέρωσαν κιόλας... ΕΛΕΟΣ τι jurassic park και αηδίες..

6)Λέει ο ισπανόφωνος απατεώνας. "Οι αρχαίοι Περουβιανοί είχαν πάθος με την πτήση". ΛΑΘΟΣ. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι ΟΛΩΝ των εποχών είχαν πάθος με αυτό. ΖΗΛΕΥΑΝ τα πουλιά που είχαν αυτήν την ικανότητα. Τα φτερά συμβόλιζαν την ταχύτητα, την ελευθερία κτλ. Σύμβολο των αγγελιοφόρων ανέκαθεν. Χαβαλετζίδικο σημείο: "Φτερά δεμένα με ιμάντες". Αυτό είναι φίλε μου υπερτεχνολογία. ΜΕ ΙΜΑΝΤΕΣ. Αν είχε και σελοτέηπ θα ήταν ακόμα πιο μπροστά. Φτερά πάντως. Από πουλιά.

7) Τον αστροναύτη που έδειξε εγώ δεν το διέκρινα.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nasca_Astronaut_2007_08.JPG

Λογικά εννοούν αυτό. Ανθρώπινη μορφή είναι. Για το αστροναύτης λίγο τραβηγμένο.

8) Εκεί που έλεγε ότι έβλεπε αεροπλάνο πάνω στο κολιμπρί εγώ έβλεπα ένα ανθρωπόμορφο πρόσωπο με τα φτερά να είναι το μέτωπο.

9)Το κυριότερο από όλα βέβαια είναι το εξής. Αν υπήρχε πολιτισμός με υπερτεχνολογία θα είχε ανάγκη ΣΗΜΑΔΙΑ στη γη για να πλοηγηθεί στον ουρανό;;;;; Και μάλιστα όχι κάτι μικρό σε στυλ ραδιοπομπού αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ σχέδια (μέτρων) στην έρημο...

Αυτά τα ολίγα. Αυτά είναι που μου έλεγες να ψάξω άλεξ; Ορίστε τα έψαξα...

Edited by - IndustrialAngel on 20/04/2011 02:07:16