ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

evgenios31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
evgeniosΜέλος
05/09/2004, 00:45:37
Δεν σας γράφω με οργή. Δεν είμαι καν θυμωμένος ή πειραγμένος. Είμαι πικραμένος.
Χάσαμε από την Αλβανία ρε παιδιά. Δεν με πειράζει για τα γκολ. Δεν με πειράζει για το «ρεζιλίκι» μας, όπως θα πουν οι ξένοι και ειδικά κάτι «καλά» παιδιά από την Ισπανία. Δεν με πνίγει το δίκιο του Πρωταθλητή Ευρώπης.
Αλλά ρε παιδιά με τρώει το γαμώτο του Έλληνα. Του Έλληνα απέναντι στον Αλβανό. Όχι στον Βορειοηπειρώτη. Όχι στον Αλβανό της Ελλάδας. Οι άνθρωποι αυτοί χαίρονται που νικήσανε, είναι φίλαθλοι. Όχι στον Στρακόσια που ο άνθρωπος ξέρει να δείχνει την μεγάλη κλάση του όχι μόνο ως αθλητής αλλά και ως φίλαθλος.
Μιλάω για τους Αλβανούς που μας γιουχάρανε, που μας φτύνανε, που σηκώσαν πανό, που μας βρίζαν (στα ελληνικά κιόλας για να τους καταλαβαίνουμε) κι εμάς και τον Πύρρο και όλο μας το σόι.
Ρε παιδιά, μας μισούνε. Γιατί;;; Τι τους κάναμε; Και μιλάω για το σήμερα. Που τους δεχόμαστε στην Ελλάδα, τους δίνουμε δουλειά, τους δεχόμαστε στα σχολεία μας, τους δίνουμε την σημαία μας (με εξαίρεση τον Οδυσσέα που τότε απλά έτυχε να είμαστε ακόμα στενόμυαλοι), τους φερόμαστε μετά από λίγο καιρό σαν να είναι κανονικοί Έλληνες. Και τι ζητάμε απ’ αυτούς; Να έρχονται νόμιμα στην Ελλάδα. Είναι πολύ; Μήπως κι όταν είναι παράνομοι πάλι δεν τους δεχόμαστε; Εμείς, οι απλοί Έλληνες πολίτες, αφήστε τους αστυνομικούς απ’έξω.
Δεν λέω πως είμαστε και άγιοι και πως δεν υπάρχει ρατσισμός απέναντί τους ή ότι δεν τους εκμεταλλευόμαστε αλλά τουλάχιστον τα φαινόμενα αυτά φθίνουν σιγά σιγά. Δεν τους μισούμε (πέρα από κάποιους στενόμυαλους εθνικιστές).
Ρε παιδιά, δεν είμαι κατά των Αλβανών που ξέρουν να είναι άνθρωποι. Γιατί απλά δεν είμαι κατά των ανθρώπων. Αλλά το μίσος δεν μπορώ να το ανεχτώ. Ούτε και τις βρισιές κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την χώρα. Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάω για την Ομόνοια
Και δυστυχώς σήμερα είδαμε και τα δύο...

05/09/2004, 02:14:42
Φίλε evgenie,
το θέμα της σχέσης Αλβανίας και Ελλάδας, συζητείται σε κάποια ενεργά θέματα στα forums:

Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης;
Αλβανός αριστούχος μαθητής και Δικαιοσύνη.

Οπότε όσον αφορά αυτήν την πτυχή του θέματος που άνοιξες, μπορεί η συγκεκριμένη συζήτηση να συνεχίσει σε κάποιο από αυτά.

Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην θεματική κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" από την κατηγορία .-= Η ΓΝΩΣΗ =-. όπου είχε ανοίξει.
Εκεί, μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση που σχετίζεται με τον χθεσινό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, και θα κλειδωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, όταν το γεγονός πάψει να είναι στην επικαιρότητα.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

HermesΜέλος
05/09/2004, 10:57:50
ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!!ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ....ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΦΑΡΑ,***** ΑΛΒΑΝΟΙ...ΤΕΣΠΑ..ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ...!

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ FORUMS

JimmerlusΜέλος
06/09/2004, 00:58:21
Αφού είναι ηλίθιοι και αχάριστοι. Τους αξίζει ένα καλό ψήσιμο!!!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

06/09/2004, 01:39:13
Το παρόν θέμα παρέμεινε ενεργό, με σκοπό να φιλοξενήσει απόψεις σχετικές με το αθλητικό γεγονός του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.
Σε καμία περίπτωση δεν συναινούμε στην χρησιμοποίηση αυτού του θέματος για εξύβριση ενός ολόκληρου λαού!

Το θέμα αυτό μετονομάζεται σε:
Ποδοσφαιρική επικαιρότητα (από "Ελλάδα-Αλβανία") για όσο διάστημα παραμείνει ενεργό.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

steelspringΜέλος
06/09/2004, 04:16:27
amalia
Δεν μας κατουράς λέω γώ...
Ότι λαό γουστάρουμε θα εξυβρίσουμε.
Εσύ τι ρόλο βαράς να πετάγεσαι σαν "ηθική" πορδή όταν δεν σε σπέρνουν;
Άντε παραπέρα κοριτσάκι.

CYBERMASTERΜέλος
06/09/2004, 04:33:59
STEELSPRING ΗΡΕΜΙΣΕ ΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ???
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΝΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ???
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΑΑΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΡΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ!!!
ΟΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΘΙΞΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΡΟ!!!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

06/09/2004, 04:52:54
quote:

amalia
Άντε παραπέρα κοριτσάκι.

steelspring σε ευχαριστώ πολύ που με αποκαλείς κοριτσάκι.
Με κάνεις και κοκκινίζω...

κάνε κλικ!

beyondΜέλος
06/09/2004, 12:28:00
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ...ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ...ΟΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ" ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΛΑ..ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

06/09/2004, 14:23:10
quote:
amalia
Άντε παραπέρα κοριτσάκι.

Steelspring,αν ηξερες τι σημαινει σπορα θα ηξερες και τι σημαινει θερισμος...

Απαραδεκτο το μηνυμα σου, που για μια στιγμη μπορει να 'προκαλεσει' καποια συναισθηματα.Αλλα μονον για μια στιγμη...

Δεν χρηζει καποιας ιδιαιτερης ψαυσης μιας και η αμεση λογικη προφανεια της εγγραμματης αθετησης ενος συνειδητου Αποδεχομαι γεννα αποτροπιασμο διαλογικης συνετισης σε εναν ορθο νου...

Υπαρχει παντα η πιθανοτητα να συμπεριλαμβανεται στο ανερμηνευτο χαρισμα της λογικοτητας του ανθρωπου και το ενδεχομενο αδυσωπητης λογοδοσιας (οπως πολυ σωστα ειπε καποιος).

junk95Μέλος
06/09/2004, 14:30:07
quote:

Steelspring,αν ηξερες τι σημαινει σπορα θα ηξερες και τι σημαινει θερισμος...

Πολύ σωστά. Και ισχύει και για τις ποδοσφαιρικές απόψεις
του Steelspring εν γένει.

steelspringΜέλος
07/09/2004, 01:49:28
Περιμένω κάποιον να μου πεί τι είναι η σπορά και ο θερισμός.
Έσπειρα μιά φάπα στην Amalia και θερίζω πολύχρωμες βλακείες.
Αυτό εννοείτε;
Αν εννοείτε κάτι άλλο , καταρχήν πρέπει να παραδεχτείτε ότι όλοι σπέρνουν και θερίζουν το ανάλογο.
Όλοι είναι σπορείς και θεριστάδες σ`αυτή τη ζωή.
Το ζήτημα είναι να θερίζεις αυτά που εσύ έσπειρες.
morent11 πές μου επιτέλους τι είναι "σπορά" .
Κάνε μου τη χάρη βρε παλληκάρι μου /κοπέλα μου γιατί θα σκάσω αν δεν το μάθω.....

steelspringΜέλος
07/09/2004, 01:53:21
Αγαπητέ μου junk
Σε έμαθα πολύ καλά .Καλύτερα κι`απο τους φίλους μου.
Η απάντησή σου είναι αύρα στα αυτιά μου σε σύγκριση με τη λάσπη των εντολέων σου.
Σε κατανοώ και συμπάσχω μαζί σου.

07/09/2004, 04:37:41
steelspring:
"Το ζήτημα είναι να θερίζεις αυτά που εσύ έσπειρες."

Οπότε σίγουρα δεν θα "σκάσεις" από κάτι που προφανώς είναι αναμενόμενο για σένα.

Εννοώ, από το ότι θα πρέπει να μεταβείς κάπου "παραπέρα", σε κάποια διαδικτυακή - ή άλλη - αρένα που θα μπορεί να στεγάσει το μεγαλείο της συμπεριφοράς σου... όπου θα μπορείς να "εξυβρίζεις" όποιους και όποτε "γουστάρεις" και ακόμη να "σπέρνεις φάπες" καταπώς σε εξυπηρετεί.

Κάπου που δεν θα θεωρείται πρέπον να είναι σεβαστοί οι κανόνες του δημιουργικού διαλόγου, ούτε οι συμμετέχοντες στη συζήτηση και σαφώς ούτε οι άνθρωποι που αφιερώνουν τον χρόνο και την ενέργειά τους για να μπορούν κάποιοι άλλοι(αλλά και οι ίδιοι) να έχουν αυτή την επιλογή.

Ο τόπος του ESOTERICA σίγουρα δεν είναι συμβατός και δεν δύναται να αντέξει αυτού του τύπου τη συμπεριφορά.

Μας συγχωρείς steelspring, αλλά οπωσδήποτε δεν "κατουράμε" ανθρώπους σε αυτόν τον χώρο...

"Ηθικές πορδές"... μάλλον ρίχνουμε. Ελπίζω να κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Ο λογαριασμός σου έχει απενεργοποιηθεί.

Καλή συνέχεια σε οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή σου απόπειρα!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

GirtosΜέλος
07/09/2004, 09:51:16
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ,ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΦΟΝΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ 1500 ΕΥΡΩ.ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

gK

GirtosΜέλος
07/09/2004, 10:01:13
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΩΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΠΑΣΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΑΝ;ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

gK

Edited by - Girtos on 07/09/2004 10:02:50

07/09/2004, 14:12:40
Μάλλον, Girtos, δεν αντιλήφθηκες ή δεν έδωσες κάποια σημασία σε προηγούμενα μηνύματα και στις προγενέστερες επεμβάσεις σε αυτά...

Θα σε παρακαλέσω(όπως και όλους) για την μέγιστη προσοχή σου πάνω στο ζήτημα. Ο χώρος του ESOTERICA δεν αποδέχεται με κανέναν τρόπο έναν τέτοιου είδους προπαγανδισμό ιδεών!

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για πρόβλημα "ύφους" όπως αναφέρεις παραπάνω. Στάσου λίγο και διάβασε αυτά που σκέφτηκες και κατόπιν μετέφερες και σε άλλους ανθρώπους που τα διάβασαν. Είναι ζήτημα νοητικών και συναισθηματικών σχημάτων...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

junk95Μέλος
07/09/2004, 14:51:22
quote:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΩΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΠΑΣΟΥΝ.

Εγώ νομίζω ότι σε εξόργισε που χάσαμε. Για τον πολύ απλό λόγο
πως όταν κερδίζαμε πριν δυο μήνες η συμπεριφορά σου δεν ήταν
καθόλου καλύτερη από των Αλβανών:

"Πάρε μου μια π#πα πριν να φύγω Λουίς Φίγκο"
και
"Πορτογάλοι Πορτογάλοι έρχεται η π#τσα η μεγάλη"
και
"Η Ελλάδα καθιερώνεται στο συλλογικό υποσυνείδητο σαν μια
υπερδύναμη ικανή για τα πάντα" (η σπορά του steelspring που
λέγαμε, από ΤΟΤΕ ήθελα να τον ρωτήσω αν θα είναι στοιχειωδώς
αυτοσυνεπής ώστε να εκστομίσει ανάλογη κοτσάνα και για την Αλβανία).
και
"Πάρε τ' @@ μου Ζιντάν"
και
"Η μικρή Ελλάδα βασίλισσα της Ευρώπης"

και γενικά ένα σωρό κόσμος την είχε δει απίστευτα με το
Euro. Αν είχαμε πάρει πίσω την Πόλη πολύ αμφιβάλλω αν θα
υπήρχαν περισσότερο αμετροεπείς δηλώσεις.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ:

Μπήκατε σε ένα ηλίθιο τρυπάκι. Πείσατε τον εαυτό σας ότι η νίκη
της εθνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο συνεπάγεται εθνική ανωτερότητα.
Τόση πολύ βλακεία μαζεμένη ξαναείδα μόνο ένα μήνα μετά με τον
Κεντέρη.

ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ:
Με την ίδια σας τη λογική, οι Αλβανοί μπορούν να σας τρίβουν
στη μούρη ένα 2-1 και να "σας τη σπάνε" (αυτό που νομίζατε ότι
κάνατε στους Γάλλους και τους Πορτογάλους) και "ξεχνάνε οι μ@λάκες
ότι εμείς τους ταϊζουμε;" (αλήθεια, ποιος ταϊζει την Ελλάδα από
το 1981;;;;) και "προκλήσεις" (λες και το να φωνάζεις "Πορτογάλοι
Πορτογάλοι έρχεται η π@τσα η μεγάλη" μέσα στη Λισαβώνα δεν είναι
πρόκληση, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ
ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ). Και βέβαια είναι τόσο πολύ ενοχλητικό που
αυτά τα κατώτερα πλάσματα ξεφτίλισαν το ελληνικό DNA που η μόνη
ποινή που τους αξίζει είναι "κυνηγετική περίοδος 15 ημερών για
Αλβανικά κεφάλια". Τόσο πολύ το φυσάτε και δεν κρυώνει!

ΑΥΤΟ φίλοι μου είναι που αποκαλώ: "Ο Θεός έχει ΜΑΥΡΟ χιούμορ".

Προς Ευγένιο: μη χαλιέσαι. Και μην πιστεύεις τα ΜΜΕ.

CYBERMASTERΜέλος
07/09/2004, 17:41:33
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΕΔΗ ΗΡΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΡΑ ΚΑΚΟΙ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ!!!!
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ????
ΟΧΙ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!??? ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ???
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ!!!! ΗΡΕΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

GirtosΜέλος
07/09/2004, 18:27:21
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ADMIN ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ.ΜΕ ΞΟΡΓΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.ΜΑ ΣΝΙΚΗΣΑΤΕ;ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.
ΦΙΛΕ junk95.,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΝΑ ΘΙΞΑΜΕ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΩΛΟΓΙΕΣ.ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ.ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 'ΠΡΟΣΟΝΤΑ' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

gK