ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσείς παιδιά καπνίζετε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Εσείς παιδιά καπνίζετε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΔΩΡΙΔΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΔΩΡΙΔΑΜέλος
11/07/2003, 11:53:36
Εσείς παιδάκια...καπνίζετε;
Γιατί μωρέ να καπνίζουμε;
Αφού κάνει κακό.
Αφού μας κυνηγάνε όλοι.
Όλοι τους βάλθηκαν να ξεκάνουν τους καπνιστές.
Αλλά τι ξέρουν αυτοί από την απόλαυση
που σου δίνει το κάπνισμα!!

Λοιπόν παιδιά εσείς πότε αρχίσατε να καπνίζετε;
Εγώ θυμάμαι πως πάντα «κάπνιζα».

Πρώτα άναβα το τσιγάρο του μπαμπά κι όλοι γελούσαν κι όλοι
υπερηφανεύονταν το «πώς το άναβα».
Μετά...άναβα τα δικά μου, ε, πως να το κάνομε δηλαδή...
Και τώρα όλοι μου λένε να το κόψω.
Κάτι βίτσια...

Δεν με αφήνετε λέω εγώ ήσυχη...

Είμαι στενοχωρημένη...πάει ένα τσιγαράκι,
Είμαι χαρούμενη πάει...ένα τσιγαράκι,
Είμαι κουρασμένη...πάει ένα τσιγαράκι,
Θέλω να χαλαρώσω... πάει ένα τσιγαράκι.

Τελικά το τσιγάρο πάει με όλα. Συμφωνείτε;

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

11/07/2003, 14:34:15
Νομίζω ότι το θέμα(ενδιαφέρον οπωσδήποτε, αλλά όπως τέθηκε δεν έχει κάποια φανερή σχέση με την ευρύτερη θεματολογία μας) ταιριάζει καλύτερα στο Forum "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού".

Η Συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί, ή μάλλον να ξεκινήσει, εκεί.

Με συγχωρείς ΔΩΡΙΔΑ.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

11/07/2003, 15:13:13
Κάνω surfing στο Esoterica...Πάνε ΠΟΛΛΑ τσιγαράκια...

"Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο", όπως λέει ο λαϊκός καλλιτέχνης, που όμως ΚΑΙ το γουστάρω, ΚΑΙ το φουμάρω...

Τί να κάνουμε; Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας...

11/07/2003, 15:51:28
Ποτέ δε κάπνισα!

Ισως να φταίει η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό...
ίσως μια τραυματική εμπειρία όταν νήπιο επιχείρησαν να μου βάλουν τσιγάρο στο στόμα...
ίσως επειδή οι γονείς μου δε κάπνιζαν...

Πάντως πιστέψτε με ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ!

Αν θελήσω να κάνω μια κατάχρηση πέφτω με τα μούτρα στη Λευκή (ζάχαρη) που σκοτώνει εξίσου αργά αλλά γλυκά...

"Τάδε έφη Avallon"
wiccaΜέλος
11/07/2003, 16:33:45
ΚΑΠΝΙΣΜΑ?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΙΠΕ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
oneiric1Μέλος
11/07/2003, 17:03:06
Α.. πα πα πα!!

Μακριά από 'μένα! Άσε που μ'ενοχλεί πολύ!

* Irene *
~ Love is the only truth ~

ananasssΜέλος
11/07/2003, 18:59:01
Πάνε τρία χρόνια τώρα που καπνίζω μόνο ένα τσιγάρο κάθε 27 Απριλίου! Ως... επέτειο μνήμης στην ημέρα που το έκοψα μετά από δέκα χρόνια μανιώδους καπνίσματος. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό, κι έχει αλλάξει όλη η ζωή μου από τις 27 Απριλίου 2000 (Μεγάλη Τετάρτη ήταν θυμάμαι...).
Πλέον ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω και ΔΕΝ δέχομαι κανέναν καπνιστή που λέει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το κόψει. Είναι στο μόνο που είμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ, και μόνιμος λόγος αντιδικίας με κολλητούς και συγγενείς...
Όποιος ΘΕΛΕΙ μπορεί, όποιος πάλι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, γούστο του (αλλά μη λεει ότι δεν μπορεί)...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

MaraΜέλος
11/07/2003, 19:25:47
quote:
Τελικά το τσιγάρο πάει με όλα. Συμφωνείτε;

Καλη μου ΔΩΡΙΔΑ εδω θα διαφωνησω καθετος... ειμαι υπερ του σλογκαν η coca cola παει με ολα (την οποια και τιμω δεοντος!!!)

Οσο για το τσιγαρο, δεν ξερω καν τι γευση εχει... στις περιπτωσεις που εσυ το ζητας εγω μαλλον θα αναζητησω κανενα γλυκακη (σαν την Avallon

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
12/07/2003, 04:09:07
Καλά το υπέθεσα.
Ακόμη και ο κύριος αδμινηστρατήρας με κυνηγάει. Στο περιθώριο, λέει, το θέμα σου ΔΩΡΙΔΑ, στο περιθώριο.

Στο σπίτι έχομε το νινί.
Στο γραφείο τον μπαμπούλα (ιδέ ασφάλεια), και μας είχε μείνει μόνο στο πεζοδρόμιο. Ναι, αμέ! Γίναμε του «πεζοδρομίου». Και δεν τους έφτανε αυτό.
Τώρα θέλουν να μας διώξουν κι από εκεί, βάζοντάς μας πρόστιμο 200 δολάρια για την κάθε γόπα που θα πετάμε.
Όχι, εδώ δεν είναι Σιγκαπούρη. Εδώ είναι Αυστραλία.

Καπνιστές όλου του κόσμου ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
Εμπρός για την επανακατάκτηση των πεζοδρομίων!!!

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

12/07/2003, 07:07:39
Κι εγώ πάω με Avallon
Ωστόσο, αυτή τη περίοδο (και ξέρω θα αργήσει να έρθει) είμαι στα πρόθυρα ριζικών αλλαγών και μέσα σ' αυτές τις αλλαγές είναι και το κόψιμο του βήχα...εεεε...της ζάχαρης ήθελα να πω (μιας και ούτε ο έρως, ούτε ο βήχας, ούτε τα λεφτά κρύβονται)
(και γιατί όχι)....ούτε και τα πάχυντα το λοιπό...(αποτέλεσμα της γλυκειάς αμαρτίας Avallon)
Ξέρω οτι δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα αλλά η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 12/07/2003 07:10:22

LoucasΜέλος
13/07/2003, 00:25:04
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ????

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΠύρραΜέλος
13/07/2003, 12:21:58
Καπνίστρια μανιακή εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Camel! Έφτασα τα 2-2,5 πακέτα την ημέρα. Αλλά συγχρόνως και φοβερή αντικαπνίστρια. 12 Σεπτεμβρίου του 2002 το έκοψα, και δεν ήταν τόσο δύσκολο. Αλλά μη φανατστείται εντελώς. Καπνίζω κανά πουράκι όταν θα βγώ έξω, συνοδευτικά του ποτού. Επειδή βέβαια πίνω και αρκετούτσικα, τα πυράκια αυξάνονται. Παιδιά κοψτετο. Είναι πολύ εύκολο από όσο νομιζετε, από τη στιγμή που θα το πάρετε απόφαση. Και θα νοιώθετε πολύ διαφορετικά, τόσο εσωτερικά τόσο εμφανισιακά.

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

GhostΜέλος
14/07/2003, 01:54:49
ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ... ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑ... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ...

elpidaΜέλος
14/07/2003, 12:27:52
Καλημέρα σε όλους.
Ωραίο το θεματάκι και ο καθένας μπορεί εδώ να καταθέσει το αν καπνίζει το πόσο και λοιπά.

Εγώ μονάχα μια ερώτηση έχω : Μπορεί κάποιος να μου πει το νόημα αυτού του θέματος. Το τι μπορεί να πρσφέρει σε κάποιον που θα διαβάσει αυτό το θέμα, το ποιος καπνίζει πόσο κλπ.... κάποια στατιστικά ίσως...

satyrosΜέλος
14/07/2003, 17:37:40
Φοιτητης γαρ, το τσιγαρο παει με ολα.
Με την πρωινη φραπεδια
πριν το μαθημα
μεσα στο μαθημα
μετα το μαθημα
πριν το φαγητο
μαζι με το φαγητο
μετα το φαγητο
μετα απο το τσιγαρο που ηταν μετα το φαγητο
...
...
...
α*(β+ψ/2^ν)= 2 πακετα την ημερα στο νερο!

Εννοειται Davidoff Lights! Ιδεολογια!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Darkangel_78Μέλος
14/07/2003, 23:23:48
Πάντως καλό θα ήταν να μη διαφημίζουμε μάρκες....

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

wiccaΜέλος
14/07/2003, 23:48:40
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΥΜΗΜΙΣΟΥΜΕ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
notis_29Μέλος
15/07/2003, 00:01:33
Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος και να τον περπατήσω, έλα όμως που είναι κανα δυο πακέτα….
Όπως και να έχει, είτε στον δρόμο της χαράς είτε στον δρόμο της λύπης, το τσιγάρο είναι ο μόνος φίλος που θα καίγεται για σένα όσο μακρύς και να είναι ο δρόμος.

Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί:

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ

Rock BoyΜέλος
15/07/2003, 01:40:01
Εγώ είμαι μόλις 14. Μια φορά δοκίμασα τσιγάρο και έβηχα όλη μέρα. Όπου υπάρχει τσιγάρο φεύγω... Μόνο που το αναφέρω... Γκουχου..

Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...

ΕΝ.ΚΙΝέο Μέλος
15/07/2003, 11:47:00

Αγαπητοί φίλοι,

Το γεγονός ότι το τσιγάρο βλάπτει την υγεία είναι αδιαμφισβήτητο.

Εγώ -δυστυχώς, ευτυχώς- άρχισα να καπνίζω αρκετά μεγάλος (στα 23, τώρα είμαι 31).

Πολλές φορές το σταμάτησα για περιόδους 2-3 μηνών, ολοκληρωτικά δεν μπόρεσα να το κόψω, διότι μέσα μου δεν το ήθελα πραγματικά.
Βέβαια δεν καπνίζω πολλά, το πολύ ένα πακέτο την ημέρα.

Έχω καταλήξει ότι το τσιγάρο είναι από τις μικρές απολαύσεις που μπορείς να απολαύσεις στη ζωή.
Κάπνισμα με μέτρο, κρασάκι και αλκοόλ με μέτρο, καλό φαγητό με μέτρο είναι από τις ευχάριστες καταχρήσεις που "αντέχει" το σώμα μας.

Σαφώς και βλάπτει το τσιγάρο, αλλά δεν είναι ένοχο για ότι συμβαίνει στην υγεία μας.
Ξέρω ανθρώπους που δεν κάπνιζαν ούτε έπιναν ποτέ, αλλά έχουν αρρωστήσει και από καρκίνο και από άλλες αρρώστιες, και άλλοι που καπνίζουν και πίνουν πάρα πολύ και δεν έχουνε τίποτα.
Ακραία παραδείγματα βέβαια αλλά να μην κατηγορούμε το τσιγάρο για τα πάντα.
Και κυρίως να μην κατακρίνουμε τους καπνιστές, ούτε και να τους περιορίζουμε, όσο αυτό είναι δυνατόν βέβαια, διότι εγώ δεν έχω την απαίτηση να αναπνέει ντε και καλά ο άλλος τον καπνό μου.

.....καλή μέρα να έχετε......