ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SUNNY43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
06/05/2003, 14:46:38
Συμφωνώ κι εγώ με τον ARCHON...Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν επειδή απλώς μυθοποιούμε τις κατά καιρούς "δυνάμεις" του πλανήτη. Πριν ξεκινήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, η πολεμική μηχανή του Χίτλερ θεωρούνταν ανίκητη. Μάλιστα στην αρχή του πολέμου οι Γερμανικές δυνάμεις είχαν μεγάλες επιτυχίες και όλες οι τότε εκτιμήσεις έλεγαν ότι τελικά θα κέρδιζαν τον πόλεμο. Μόλις όμως οι Σύμμαχοι ενώθηκαν κι αντιμετώπισαν απο κοινού τον κίνδυνο, ο Άξονας κατέρρευσε. Θέλω να πω ότι ίσως οι δυνάμεις αυτές δεν είναι και τόσο "δυνατές", απλά το "φοβερό" και "τρομερό" τους look μας οδηγεί, από φόβο, να πιστεύουμε ότι "κάτι υπερφυσικό συμβαίνει".

SUNNYΜέλος
06/05/2003, 14:53:59
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ" Ή ΒΡΙΛ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?? (ΧΙΤΛΕΡ,ΑΜΕΡΙΚΗ...)
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΤV.

06/05/2003, 15:00:48
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΚΟΥΣΕΙ (ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ AΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ) ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

notis_29Μέλος
06/05/2003, 16:20:10
Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψε ο φίλος orionboy αναφερόμενος στον Χίτλερ:

«Ίσως όσο πιο ευφυής είναι κανείς τόσο πιο κοντά στη τρέλα βρίσκεται! (ισχύει και το ανάποδο!)»

Έχει προσέξει κανείς τα χαρακτηριστικά του Χίτλερ?
Ένας κοντός, μελαχρινός, με μαύρα μάτια, έπεισε ολόκληρη Γερμανία (υπερδύναμη τότε) ότι ο τέλειος άνθρωπος είναι ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάτια (άρεια φυλή).

Αυτό κι αν είναι τρέλα. H μήπως “ευφυΐα”?

Παραβλέψτε την απάντηση μου για να μη ξεφύγουμε από το θέμα.

Θεέ μου συχώρεσε με, τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

SUNNYΜέλος
06/05/2003, 16:25:47
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ (ΑΝ ΕΧΕΙ )Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΡΙΛΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ.

06/05/2003, 16:36:04
Νότη, μια μικρή παρατήρηση μόνο : Ο Χίτλερ δεν έπεισε μόνος του. Είχε στο πλευρό του τον Γκαίμπελς και όλο το επιτελείο του, τον άνθρωπο που έκανε την προπαγάνδα επιστήμη, που ανάμιξε αλήθεια και ψέμα σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

07/05/2003, 13:33:01
"ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ"
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΦΙΛΕ durden_alie

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

SUNNYΜέλος
07/05/2003, 15:32:30
quote:

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ (ΑΝ ΕΧΕΙ )Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΡΙΛΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ.

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ?

23/07/2003, 13:53:02
Το παρόν θέμα μετονομάζεται σε " "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; " από " ΤΙ ΕΙΝΑΙ? " για την καλύτερη λειτουργία της Αναζήτησης.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

23/07/2003, 16:03:16
Καλημέρα.

Πάντως, για να αποφύγουμε κι εδώ τις όποιες παρεξηγήσεις, καλό θα ήτανε όποιος έχει διαβάσει ή ακούσει κάτι για το θέμα και έχει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά, να την παραθέσει εδώ, ώστε να συνεχίσει η ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Προσωπικά, ελάχιστη ιδέαν έχω, αλλά από τα λίγα που άκουσα, διέκρινα δύο αντιφατικές υποθέσεις:
- Τα "βριλ", τα οποία κατά τον κύριο Φουράκη, είναι πλάσματα ύψους περίπου 60 εκατοστών, κάτι σαν καλικάντζαροι (μου έρχεται στο νου), και τα οποία είναι κάτοικοι της υπόγειας γης, ιδιαίτερα στην περιοχή των Βριλισίων. Προσωπικά η θεωρία αυτή, μου ακούγεται κάπως...
- Οι "βριλ-για", κάτοχοι της μυστηριώδους δύναμης "βριλ", που πιστεύεται ότι είναι απόγονοι κάποια υπερβόρειας φυλής, η οποία κάποια στιγμή για να σωθει από γεωλογικούς μετασχηματισμούς, αποίκησε το κέντρο της γης. Υποτίθεται ότι τα πλάσματα αυτά, είναι 2-3 μέτρα ψηλά, κινούνται πολύ γρήγορα, έχουν ανεπτυγμένες τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητες, κ.λ.π.

Αυτά τα ελάχιστα έχω ακούσει, περιμένω από κάποιον σχετικότερο να με συμπληρώσει ή και να με διορθώσει, εκτός εάν προλάβω και βρω κάποια άλλη πληροφορία στο διαδίκτυο, οπότε και θα συμπληρώσω εγώ τον εαυτό μου.

αυτή...που τα κατάφερε!

23/07/2003, 16:39:11
http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Vril_Society.htm
http://www.crystalinks.com/vril.html

http://www.sacred-texts.com/atl/vril/ (νουβέλα του Sir Edward Bulwer-Lytton, η οποία γράφτηκε το 1871, και περιγράφει την υποτιθέμενη συνάντηση του συγγραφέως με πλάσματα - βριλ, σε μία πόλη στο κέντρο της γης. Η συγκεκριμένη νουβέλα θεωρήθηκε τότε από πολύ κόσμο, σαν εικασία της πραγματικής ύπαρξης αυτής της φυλής).

Τα περισσότερα site, που σκετίζονται με τους βριλ, είναι γερμανικά...

Παρέθεσα τα παραπάνω - αποτέλεσμα μίας γρήγορης έρευνάς μου - τα οποία σχετίζουν τη δύναμη βριλ και τους βριλ - για με την οργάνωση του μαύρου Ηλιου και τους ναζί.

αυτή...που τα κατάφερε!

ARISTOTELIKOSΝέο Μέλος
21/09/2007, 23:03:35
OANNHSEA κανένα πρόβλημα!!
Λυπάμαι που σε παρξήγησα...δεν το ήθελα!!!!

Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε το γεγονός!!

Πάμε να πάρουμε το διαστημόπλοιο να πάμε ταξιδάκι!!!!!θα σε χρειαστώ να το φτιάξουμε!!!!Εσύ μηχανικός εγώ οικονομολόγος .....μόνο ο οδηγός μας λείπει!!!

]

quote:
Λοιπόν έχω βρει κάποια αποσπάσματα από τον πρόλογο αυτού του βιβλίου (για μένα πρόκειται για ένα μυθιστόρημα όπως τεκμηρίωσα παραπάνω)

Ενδιαφέρεστε να αρχίσω να τα ανεβάζω για σχολιασμό;

To ρωτάω γιατί είναι αρκετά και χρειάζονται κάποια επεξεργασία που δεν πρόκειται να καθήσω να την κάνω αν δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.

root εγώ ενδιαφέρομαι να το συζητήσουμε!!!αν συμφωνήσουν και άλλοι μια χαρά...Θα πρέπει να σε προετοιμάσω όμως ότι δεν έχω και τρελές γνώσεις πάνω στο θέμα!!!

Ελπίζω κάτι να μάθουμε από την αναζήτηση αυτή!!!!

r00tΜέλος
22/09/2007, 16:53:10
http://img218.imageshack.us/img218/2051/page1fo5.jpg

Θα υπάρξει και συνέχεια..
ARISTOTELIKOSΝέο Μέλος
22/09/2007, 18:02:42
Είσαι Βασιλιάς r00t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε!!!!!

r00tΜέλος
23/09/2007, 12:18:19
Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα από παλιά συνέντευξη του Γέωργιου Γκιόλβα!
Και πείτε μου. Αυτός ο συμπαθέστατος παπούλης δεν θα γινόταν πλούσιος αν ασχολούνταν με τη συγγραφή έργων επιστημονικής ή μυθιστορικής φαντασίας?? Επρόκειτο πραγματικά για απίθανη "πένα"!
(σημ. Το μ και το α λαγού απέχουν πάνω από 1000 έτη φωτός μεταξύ τους!)

Συνέντευξη Γιώργου Γκιόλβα στον Γεώργιο Καράμπελα στο περιοδικό «Τρίτο Μάτι»

-«Μάλιστα, οί «αληθινοί Εβραίοι» είναιμόνο 610 χιλιάδες λεπροί, και φυσικά οί αληθινοί "Έλληνες είναι εξωγήινοι. Μιλήστε μας ανοιχτά επιτέλους για την εξωγήινη καταγωγή των Ελλήνων και για την αποκωδικοποίηση των κειμένων του Αριστοτέλη, για την οποία όλοι συζητούν πώς είστεο κύριος γνώστης, φήμες που έφτασαν μέχρι τη Ν ΑΣΑ...

- Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μουστη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενημερώθηκα ότι έχει ανακαλυφθεί «περικεφαλαία αστροναύτη, από ένα κράμα μετάλλουπού κανείς δεν μπορεί να αναγνώριση, ή οποία γράφει με αρχαία ελληνικά γράμματα: « Έρχομαι από τη Μεγάλη Ελλάδα στη ΜικρήΕλλάδα». Έχει χρονολογηθεί με τονάνθρακα-14, ότι είναι ηλικίας 127.000ετών. 'Ελληνικά γράμματα πριν από127.000 χρόνια! Τ ο είδα με τα μάτια μου.

Από που ήρθε αυτός; Που είναι ή «ΜεγάληΕλλάδα»;

- Οι "Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγήαπό το Μ-Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρα­τορίας. Σ'εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε­ «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ-Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του, Α-Λαγού, στον όποιο κατοικούνσατανάδες και όχι άνθρωποι. "Έχουν ύψος1.10,είναι τελείως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναιοι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και-της Διαστημικής "Ελληνικής Σποράς. Εδώήρθαν οι επισκέπτες από το Μ-Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν οί Μ-Λαγού, οπού έφτιαξαν κι' αυτοί εδώ κάποιεςφυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης. Όλα αυτά τα αναφέρει ό Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε ή ΝΑΣΑ δεν μπορεί...

″Ό Ελληνισμός προέρχεται από άλλουςπλανήτες. Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γητην δημιούργησαν οί ΕΛ-ληνες από τα άστρα. Ή Ίδια ή Αθηνά ήταν διακεκριμένοςβιολόγος, οι «θεοί» των Ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα. Και υπήρ­χε ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τα άστρα, για πάρα πολλά χρόνια. Μ' αυτές τιςεπισκέψεις σχετίζεται και το «μυστήριοτου Αριστοτέλη». Τον Αριστοτέλη τον έφε­ρε στη Γη ό πατέρας του όταν ήταν πέντεχρονών. Προσγειώθηκαν εδώ από το Μ-Λαγού όταν συνεχιζόταν ακόμη ό πόλεμος μετον Α-Λαγού. Οί σατανάδες αυτοί τους ακολούθησαν για να κυνηγήσουν το Νικόμαχο,τον πατέρα του Αριστοτέλη. Ό Νικόμαχοςπροσγειώθηκε στα Στάγειρα. Όπως ξέρεις, έχω αποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα»κείμενα του Αριστοτέλη -που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «διαλείψεις»- στα όποια υπάρχουν με όλες τις λεπτομέρειες αυτές οί διηγήσεις.

″Ό Νικόμαχος έγινε με τις «θαυματουργές γνώσεις του γνώσεις του γιατρός τον βασιλιά Φίλίππου. 'Ο Αριστοτέλης στάλθηκε σε εδικούς ανθρώπουςστην Αθήνα και άλλου γιανα διδαχθεί και αφού έγραψε μερικά βιβλίαμέ τις γνώσεις πού απέκτησε, όταν γεννήθηκε ό Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στη Μακεδονία για να αναλάβειτημόρφωση του. ΌΑριστοτέλης μύησε τον Αλέξανδρο, τον έκανε διανοούμενο, τον έκανε στρατηγό, τουείπε: «ό,τι θέλεις, μπορείς να το κάνεις, έχεις τη δύναμη, αρκεί νά θέλεις. Όπου υπάρχει Θέλω, υπάρχει και Δρόμος...». Του έδωσεκαι έναν γιο του, τον έκανε υπασπιστή του'Αλέξανδρου και του είχε δώσει την οδηγία:·'«κάθε πρωί πού θα ξυπνάει ό βασιλιάς θατου υπενθυμίζεις γιατί βρίσκεστε εδώ, ποια "είναι ή αποστολή σας. Να του λες: μην ξε­χνάς βασιλιά μου γιατί ήρθαμε εδώ...». Μέχρι πού μία μέρα ό Αλέξανδρος βαρέθηκε νατον ακούει και τον σκότωσε. Σκότωσε το γιοτου Αριστοτέλη. Αυτό για το όποιο τον έστειλε να του υπενθυμίζει: «γιατί κάναμε αύτή την εκστρατεία βασιλιά μου; γιατί σεμύησε ό πατέρας μου;...», ήταν το εξής:οιεχθροί που κυνήγησαν τον Αριστοτέλη και τους δικούς του από τα άστρα μέχρις εδώ αυτή Γη, δέκα εχθρικά διαστημόπλοια, τονψάχνανε παντού, προσγειώθηκαν στην Ινδία. Αυτά είναι τα Βιμάνας πού διηγούνταιστα έπη τους οί Ινδοί. Ό Αλέξανδρος είχεμεταξύ άλλων την εντολή από τον Αριστοτέλη, να συλλαβή έστω και έναν από αυτούςκαι να τον οδήγηση στο δάσκαλο του. Ό Αλέξανδρος ύστερα από τόση δόξα, το ξέχασε,δενθυμόταν πια τον δάσκαλο του, ίσως και: μη βρήκε τελικά ίχνη αυτών, γιατί και αυτοί ήξεραν ότι ό Αλέξανδρος είναι μαθητής του Αριστοτέλη

Τό«Ε» είναι για μας ένα πατριωτικόέμβλημα. Και τόσο ή ομάδα «Ε» όσο και άλλες εθνικές μυστικές ομάδες, πού υπάρχουνκαι δρουν σε όλον τον κόσμο, στα καταστα­λτικά τους αναφέρονται στην αναβίωση τουαρχαιοελληνικού Πανθέου. Γιατί η κακοδαιμονία, της Ελλάδας και ή καταστροφήτου ελληνισμού οφείλονται στους Εβραίους, πού ίδρυσαν τη χριστιανική θρησκεία.Δεν είναι τυχαίο οτι μόνο στο εβραϊκό σύστημα βρίσκει κανείς να συνυπάρχουν ηθρησκεία με την Ιερά Εξέταση, πού τόσουςκαί τόσους ανθρώπους οδήγησε στα πιο φρι­κτά βασανιστήρια και στην πυρά.

-Είναι γνωστό ότι στη ζωή σας έχετε ρίξει μεγάλο βάρος στην αποκωδικοποίησηαρχαίων ελληνικών κειμένων, ιδιαίτερα τον Αριστοτέλη. Θα μπω, λοιπόν, στον πειρασμό να σας ρωτήσω για τις δραστηριότητες της ομάδας Κατράκη, στην οποία συμμετείχατε και της τόσο συζητημένης περίπτωσης τον δικηγόρου--ερευνητή Γ.. Λευκοφρύδη. Γιατί ό κ. Λευκοφρύδης κυκλοφόρησε το παράξενο βιβλίο του «Κοσμοσκάφος ΣΤΑ-ΓΥΡΟ Έψιλον-Το Οργάνων Όργανον τον Αριστοτέλη», το οποίο αμέσωςμετάτηνέκδοση του αποσύρθηκε από τον ίδιο;

Στο συνέδριο πού έγινε τελευταία στη Θεσσαλονίκη για τα 2300 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη με εκκάλεσαν να μιλήσω καθώς όλοι στον επιστημονικό κύκλο γνώριζαν ότι έχω αποκωδικοποιήσει Αριστοτέλη. Μα άμα μιλήσω τους είπα θα κάνω μεγάλο κακό στον τόπο μας και τα συμφέροντά του και εγώ τόσα χρόνια παλεύω και αγωνίζομαι για το καλό του λαού μας. Στα βιβλία του Αριστοτέλη κρύβονται τόσα μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα αλλάξει άρδην η κατάσταση στη γη με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ή ομάδα του καθηγητή Στ. Κατράκη ήταν μία μυστική υποομάδα, μπορούμε να πούμε, της « Έψιλον». Ό Στ. Κατράκης ήτανμέλος του συμβουλίου, ενώ υπήρχαν καί εργάζονταν σε αυτήν και κάμποσοι άλλοι επιφανείς επιστήμονες. Μέλημα της ομάδαςαυτής ήταν κυρίως ή αποκρυπτογράφησηαρχαίων ελληνικών κειμένων και η αξιοποί­ηση τους στο χώρο της επιστήμης.

ΌΛευκοφρύδης ήταν δικηγόρος μου, νέος τότε. τον είχαμε προσλάβει και εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος στο Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών. Ήταν αδαής στα επιστημονικά θέματα, άλλα πολύ περίεργος."Ήθελε όμως να μάθη., Ερχόταν λοιπόν, σταεργαστήρια πολλές φορές ελεύθερα, έβλεπε,άκουγε, ώσπου κάποια στιγμή νόμισε ότι έμαθε όλα τα μυστικά καί προχώρησε στηνέκδοση αυτού του «βιβλίου». Φυσικά εμείς αμέσως τον διώξαμε, γιατί στο μεταξύ τρε­λάθηκε. Ζημιά δεν έκανε, αλλά έδωσε το έ­ναυσμα και τώρα στη ΝΑΣΑ προσπαθούν α­πεγνωσμένα να κάνουν αυτό πού κατάφεραμετά από πολύχρονη εργασία πάνω στα κείμενα του Αριστοτέλη. Δεν θα πετύχουν, ό­μως, οί Αμερικανοί. Είναι τρομακτικά δύσκολο κάτι τέτοιο.

Εδώ πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι στοσυνέδριοτης Θεσσαλονίκης πολλοί σύνεδροι, και ιδιαίτερα δύο νομπελίστες, παραδέχτηκαν ότι ό Αριστοτέλης πάθαινε ορισμένεςδιαλείψεις. Γιατί σε κάποια βιβλία του ό"Αριστοτέλης, ενώ έγραψε ένα κείμενο σωστόκαι λογικό, υστέρα έδινε λέξεις με τριάνταπ.χ. γράμματα η ένα κεφάλαιο ολόκληρομε συνεχόμενες κώδικες λέξεις. Εκεί μέσασε αυτά τα σημεία των υποτιθέμενων «διαλείψεων» βρίσκεται το μεγάλο μυστικό.Μετά από χιλιάδες ξενύχτια και σκληρήδουλειά, βρήκα το κλειδί της αποκρυπτογράφησης. Στηρίχτηκα σε μία έκδοση τηςΟξφόρδης του 1309, πού υπάρχει μόνο εκείκαι πουθενά άλλου. Θα είμαι ό ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου, αν κάποια μέρατο επιτρέψουν οι συνθήκες και όλα τα έργα του Αριστοτέλη εκδοθούν στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν αποκάλυψα μία σειρά σημαντικών πληροφοριών, οι όποιες αφορούν μυστικά της εξωγήινης ζωής, κάποιες πυ­ρηνικές συγκρούσεις μεταξύ εχθρικώνφυλών στο μακρινό διάστημα και τον τρό­πο ανατροπής της εξουσίας στον πλανήτη πού ζούσε δ Αριστοτέλης, πριν έρθει στη Γη με τον πατέρα του Νικόμαχο και το πολύπροχωρημένης τεχνολογίας κοσμοσκάφος του. Ακόμη κατάφερα να αποκωδικοποιήσωκείμενα που ό ίδιος περιγράφει την ικανότητα του να ταξιδεύει στο διάστημα, καθώςκαι πολλές λεπτομέρειες για το ανεπανάληπτο κοσμοσκάφος του: "Από τί είναι κατασκευασμένο, τί καίει, πώς κινείται καιτο φοβερότερο από όλα, πώς μπορούν να καλυφθούν 500 έτη φωτός μέσα σε δώδεκα γηίνες ώρες...

Ό Αριστοτέλης σήμερα ζει ακόμη και θέλει κάπου δεκαοχτώ χρόνια για να φτάσει στον πλανήτη του τον Α' Λαγού. Στα ΣτάγειραΧαλκιδικής, όπου ο Αριστοτέλης προσγειώθηκεγια πρώτη φορά, υπάρχει ακόμη και σήμερα ασυνήθιστη εκπομπή ραδιενέργειας. «Μαύρη πετρά» λένε οι ντόπιοι"την περιοχή. Και αυτό δεν είναι καθόλουτυχαίο…

Απόσπασμα από το βιβλίο Αριστοτέλους « Το οργάνων όργανον» Κοσμοσκάφος –Στα-Γυρον-Έψιλον ερμηνεία-ανάλυση Γεώργιου Λευκοφρύδη

Edited by - r00t on 23/09/2007 12:27:30

MIXAHL32Μέλος
23/09/2007, 13:07:40
quote:
πώς μπορούν να καλυφθούν 500 έτη φωτός μέσα σε δώδεκα γηίνες ώρες...

Ό Αριστοτέλης σήμερα ζει ακόμη και θέλει κάπου δεκαοχτώ χρόνια για να φτάσει στον πλανήτη του τον Α' Λαγού

Ειναι γρηγορα πιστολια....
Ζει ακομα?Δηλαδη ειναι αθανατος?

r00tΜέλος
23/09/2007, 13:52:03
Ναι ζει και μας χαιρετά από το μ' του Λαγού. Μιλάμε για σχετικότητα του χρόνου, μπορεί για εμάς να πέρασαν 2000 χρόνια αλλά γι'αυτόν δεν του φάνηκαν περισσότερα από λίγες ώρες..
Με το κοσμοσκάφος των Αριστοτέληδων μπορεί κανείς να φτάσει στο γαλαξία της ανδρομέδας μέσα σε μόλις 5.5 γήινα χρονάκια.
Όπως αντιλαμβάνεστε η ΝΑΣΑ και οποιαδήποτε άλλη διαστημική υπηρεσία (Ρώσων, Κινέζων, ESA) θα σκότωνε για να αποκτήσει ένα τέτοιο όχημα!

Φυσικά αστιεύομαι, αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι ακόμα και τα παραμύθια εμπεριέχουν μέσα τους κάποιες φυσικές αλήθειες!

Edited by - r00t on 23/09/2007 14:14:23

23/09/2007, 20:15:59
Λυπάμαι αλλά δεν κρατιέμαι...
quote:
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μουστη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενημερώθηκα ότι έχει ανακαλυφθεί «περικεφαλαία αστροναύτη, από ένα κράμα μετάλλουπού κανείς δεν μπορεί να αναγνώριση, ή οποία γράφει με αρχαία ελληνικά γράμματα: « Έρχομαι από τη Μεγάλη Ελλάδα στη ΜικρήΕλλάδα». Έχει χρονολογηθεί με τονάνθρακα-14, ότι είναι ηλικίας 127.000ετών. 'Ελληνικά γράμματα πριν από127.000 χρόνια! Τ ο είδα με τα μάτια μου.

Α) Η μέθοδος ραδιοχρονολόγησης με άνθρακα 14 προυποθέτει ΑΝΘΡΑΚΑ!!! Η περικεφαλαία όμως ήταν μεταλλική και φυσικά ΠΟΤΕ σε μία έρευνα δεν πέρνουμε στοιχεία άνθρακα από το περιβάλλοντα χώρο για να τα μετρήσουμε...
Β)ΌΛΑ τα μέταλλα μπορούν να αναγνωριστούν με ένα φασματογράφο ΑΚΟΜΑ και όταν είναι κράμματα... Η μοναδική περίπτωση μετάλλου που ΔΕΝ έχουμε (δεν έχουμε δημιουργήσει), είναι τα υπερβαριά με ατομικό αριθμό πάνω από 110. Σε αυτή την περίπτωση όμως η περικεφαλαία θα ζύγιζε 2,5 φορές (τουλάχιστον) του βάρους του χρυσού ή του μολύβδου...
Γ) Κοίτα να δεις που οι κάτοικοι της γης (Ελλάδας) κατάφεραν μετά από 127.000 χρόνια να μιλάνε μία γλώσσα που δεν την έγραφαν. Εδώ σε δύο αιώνες δεν μπορείς να καταλάβεις τα αγγλικά που μιλάνε οι άγγλοι, οι αμερικάνοι, οι νοτιοαφρικάνοι και οι αυστραλοί....
Δ) Πολύ θα ήθελα να μάθω τι έκανε εν μέσω παγετώνων ο εξωγήινος - προφανώς χειμερινά σπορ...
Ε) Το ότι η εμφάνιση του σύγχρονου ανθρώπου ήρθε πολύ μετά (κάπου 67 χιλιάδες χρόνια), δεν απασχολεί κανέναν προφανώς...
Ζ) "Ενημερώθηκα" και λίγο πιο κάτω "την είδα με τα μάτια μου"...
Η) Δεν θα γράψω πάλι για βιοσυμβατότητες και τα ρέστα, καθώτι έχω βαρεθεί να γράφω ότι είναι ΑΔΤΝΑΤΟ ένα εξωγήινο είδος να ζήσει στην γη...

Ώρε ψέμα που πέφτει για τους αφελείς...
Και όλα αυτά σε μία μικρούλα παράγραφο.
Α ηρέμησα, δεν θα γράψω για τις υπόλοιπες γελοιότητες...

r00tΜέλος
23/09/2007, 21:14:37
Εκτός από αυτά που έγραψες η μέθοδος χρονολόγησης με άνθρακα-14 είναι άχρηστη για ευρήματα που είναι παραπάνω από 60000 χρόνια παλιά. Και εδώ ο Γκιόλβας μας λέει ότι τάχα βρέθηκε με C14 ότι είναι 127000 χρόνια παλιό το εύρημα, δηλαδή 67000 χρόνια πιο παλιό από το όριο που μπορεί να αναγνωρίσει η μέθοδος χρονολόγησης που υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκε! (παραπάνω από το διπλάσιο!) Δηλαδή είναι να απορεί κανείς που τα είχε βρει όλα αυτά τα ανακριβή και τα έλεγε.
Σήμερα ευτυχώς η πληροφορία διαδίδεται πολύ γρήγορα και μπορεί εύκολα κανείς να βρει αν κάτι είναι αληθές ή μύθευμα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_dating

is a radiometric dating method that uses the naturally occurring isotope carbon-14 (14C) to determine the age of carbonaceous materials up to about 60,000 years.

Edited by - r00t on 23/09/2007 21:18:30

XDΜέλος
24/09/2007, 08:38:52
Όταν λέω τον συχωρεμένο Γκιόλβα παραμυθά .. κάποιοι τσαντίζονται: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=849&whichpage=33&ARCHIVE=

Τέλος πάντων.. τώρα σχετικά με τις «12 γήινες ώρες», όσοι έχουν διαβάσει Νταϊνικεν σίγουρα θα θυμούνται πως σε διάφορα βιβλία του εξέφραζε παραπλήσιες υποθέσεις για τις πτητικές μηχανές των «Θεών» και τον χρόνο που χρειαζόντουσαν για τα διαστημικά ταξίδια τους (εκείνος τα περιόριζε σε μερικές εκατονταετίες βέβαια), σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις ερμηνείες του σχετικά με τις Βιβλικές ηλικίες και άλλα παρόμοια ζητήματα.

Ο Λευκοφρύδης σαφώς επηρεάσθηκε από αυτά καθώς είπαμε πως ήταν οπαδός του Έριχ (sic), ο οποίος Έριχ σε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ (του National Geographic) παραδέχθηκε πως τα πρώτα του βιβλία (και ειδικά το «Αναμνήσεις από το Μέλλον» όπως έγινε γνωστό στην Ελλάδα) είχαν πολλά.. πολλά.. σφάλματα –«δούλευα ως Ξενοδόχος τότε» θα δικαιολογηθεί

Υ.Γ.
Έχω δώσει το βιβλίο σε ένα φίλο μου επιστήμονα στον τομέα της Φυσικής (και ασχολούμενο χρόνια με την αρχαία τεχνολογία), για να δω τι θα πει..

Edited by - XD on 24/09/2007 08:45:05