- Μια ιστορία, μια ερμηνεία, μια ανάμνηση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Και το γατάκι του λέει:"Έχω μάθει οτι το καλύτερο πράγμα για τις γάτες είναι η ευτυχία και αυτή η ευτυχία είναι η ουρά μου.Γι αυτό και την κηνυγώ.Κι όταν την πιάσω, θα έχω την ευτυχία"
Είπε τότε ο μεγάλος γάτος:"Κι εγώ το ίδιο, γιε μου,έχω δώσει προσοχή στα προβλήματα του σύμπαντος.Κι εγώ το ίδιο έκρινα ότι η ευτυχία βρίσκεται στην ουρά μου.Αλλά παρατήρησα ότι όσο πιο πολύ την κυνηγούσα τόσο περισσότερο έφευγε μακρυά μου, ενώ όταν κοιτάω την δουλεία μου, αυτή έρχεται ξοπίσω μου, όπου κι αν πάω!"
ΓΟΥΑΙΗΝ ΝΤΥΕΡ-ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΧΤΙΖΩ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ - 'Η απελευθέρωση απ΄το γνωστό'
You can find all you need in your mind...if you take the time
απογοητευμένος από πολλά και διάφορα...
κάποτε μετά από σαράντα μέρες βρήκε κατάλυμμα σε μια σπηλιά...
άκουσε τότε φωνή Θεού:
- Τι κάνεις εκεί Ηλία?
αυτός άρχισε να του εξηγεί τα προβλήματα του.....
και ακούστηκε ξανά η φωνή και είπε:
- Βγες και στάσου στο όρος μπροστά στον Θεό.
Και να, ο Θεός διάβαινε, και άνεμος μεγάλος και δυνατός έσκιζε τα βουνά και συνέτριβε τα βράχια μπροστά στον Θεό.
Αλλά ο Θεός δεν ήταν στον άνεμο,
και μετά τον άνεμο σεισμός, και ο Θεός δεν ήταν στο σεισμό,
και μετά τον σεισμό φωτιά, και ο Θεός δεν ήταν στην φωτιά,
και μετά την φωτιά, ήχος λεπτού ανέμου ακούστηκε...
και ο Ηλίας σκέπασε το πρόσωπο του και βγήκε στο άνοιγμα της σπηλιάς...
γιατί εκεί ήταν ο Θεός.
....καμμιά φορά ψάχνουμε τον Θεό μέσα σε τρανές αποδείξεις και συνταρακτικά γεγονότα.... όμως αυτός βρίσκεται κοντά μας μέσα σε μικρά και ίσως ασήμαντα πράγματα, που δροσίζουν την ψυχή μας...
σαν ήχος λεπτού αέρα...
Galadriel![]()

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Ζήσε τη στιγμή!

"Ο πόνος εμφανίζεται
όταν πολεμάμε
αυτό που συμβαίνει
και η γαλήνη έρχεται
όταν δεχόμαστε
αυτό που υπάρχει."
"Μια βαθειά ανάσα ζωής" - Alan Cohen
Ζήσε τη στιγμή!

ο εαυτός σου
και γνώριζε πως
εκείνος που
βρίσκει τον εαυτό του
χάνει τη δυστυχία του"
Ζήσε τη στιγμή!

να βελτιώνεσαι
και άρχισε
να ζεις."
Ζήσε τη στιγμή!

αυτά που ήδη κατέχεις,
τότε ο δρόμος
γι' αυτά που αναζητάς
γίνεται εύκολος."
"Ρούφηξε τη ζωή" - Alan Cohen
Ζήσε τη στιγμή!

άλλον
να τοποθετήσει εσένα
σε βάθρο,
τότε να είσαι προετοιμασμένος
για την εξέγερση που θα
ακολουθήσει."
"Χρειάζεται μια πτώση
15 εκατοστών
για να γίνει το φωτοστέφανο
θηλιά."
"Ρούφηξε τη ζωή" - Alan Cohen
Ζήσε τη στιγμή!

που πιστεύεις
ότι ενσαρκώνει
περισσότερη θεϊκή φύση
απ' ότι εσύ,
απαλλάξου αμέσως
από αυτήν την ιδέα.
Γιατί να γίνεις βουδιστής
όταν μπορείς να γίνεις
βούδας;"
Ρούφηξε τη ζωή" - Alan Cohen
Ζήσε τη στιγμή!

Ιησούς: Κήρυκας μίσους, διχασμού και μισελληνισμού. Αποτύπωση της ψυχογραφίας του από τους ίδιους τους ευαγγελιστές
ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ, ΙΩΝ
Για τα πλείστα εδάφια της Παλαιάς Διαθήκης ρατσιστικού, ανήθικου, απάνθρωπου, ανθελληνικού κ.λπ. περιεχομένου[όπως π.χ. «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων» («Ζαχαρίας», θ΄ 13-15), «Και εξολοθρεύσω Κρήτας» ( «Ιεζεκιήλ» κε΄ 16-17) κ.λπ.] έχει γίνει αρκετός λόγος σε προηγούμενα τεύχη μας (154,164-165,169,171,193,κ.ά.). Βρισκόμενοι σε κατάσταση άμυνας οι οπαδοί του ελληνοχριστιανικού ιδεολογήματος άρχισαν να κάνουν λόγο για αποβολή της «Παλαιάς Διαθήκης» από τον κανόνα της Εκκλησίας, επειδή αναφέρεται σε κηρύγματα μίσους και διχόνοιας της εβραϊκής ιστορίας. Θέτουν όμως παράλληλα την «Καινή Διαθήκη» στο απυρόβλητο, διότι –σύμφωνα με τα λεγόμενά τους-μέσα στα κείμενά της διδάσκεται η αγάπη, έχει επηρεαστεί κι είναι σε πλήρη αρμονία με το αρχαιοελληνικό πνεύμα. Ο χωρισμός της «Παλαιάς»από την «Καινή Διαθήκη» δεν μπορεί βέβαια να γίνει, διότι ο ίδιος ο Ιησούς λέει; «Δεν ήλθα για να καταλύσω το νόμο ή τους προφήτες, αλλά για να τον συμπληρώσω» («Κατά Ματθαίον»,ε΄ 17)
, («αν
πιστεύετε στον Μωϋσή, πιστεύετε και σ’ εμένα, γιατί για μένα εκείνος έγραψε κι αν δεν πιστεύετε στα γραπτά εκείνου, πώς θα πιστέψετε στα λόγια μου:» (Κατά Ιωάννην», ε΄ 46-47) και «ερευνάτε τας γραφάς (εννοεί την «Παλαιά Διαθήκη», η «Καινή» δεν είχε ακόμα γραφτή), γιατί εκείνες περιέχουν μαρτυρίες για μένα» («Κατά Ιωάννην», ε΄39). Στο παρόν άρθρο θα δείξουμε ότι από τα ίδια τα κείμενα της «Καινής Διαθήκης»δεν προκύπτει καμμία διαφορά από την «Παλαιά», γιατί και τα δύο βιβλία παραμένουν αδιάσπαστα τόσο στις «ιδέες»όσο και στις «διαθέσεις», ο δε Ιησούς Χριστός δεν είναι κήρυκας αγάπης, όπως προβάλλεται, αλλά αντιθέτως προβαίνει σε κηρύγματα μίσους, διχόνοιας, διχασμού κι έντονου μισελληνισμού.
EGV
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΌ: Ιησούς:Κήρυκας μίσους διχασμού & μισελληνισμού
ΣΕ:
"Ιησούς:Κήρυκας μίσους διχασμού & μισελληνισμού??"
Από μόνη της η παράθεση κειμένων copy-paste που προέρχονται από τον χώρο του διαδικτύου ή και από αλλού, δεν αποτελεί συζήτηση, η οποία είναι το αντικείμενο ενός forum...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Κήρυκας μίσους, διχασμού και μισελληνισμού
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ.
ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΝΑ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ "ΤΙΤΛΟΙ" + ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ "ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΤΜΑΚΙ"..//"ΠΑΝΤΑ ΝΟΙΑΖΟΜΟΥΝ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΔΟ.." ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΑΙΣΧΗ--
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ "Μ' ΕΚΑΝΕ ΤΑΥΡΟ ΣΕ ΥΑΛΟΠΟΛΩΛΕΙΟ"--ΟΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!/ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ~ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ..:Ι //ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ ΜΟΥ...;
ΜΗ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ..ΕΧΕΙ ΑΒΑΛΛΟΝΣ +ΜΠΟΧΑ +ΦΟΒΑΜΑΙ Η ΨΥΧΗ Η ΔΟΛΙΑ...:(ΝΑ'ΛΕΓΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝ ...)-----
ΝΤΡΟΠΗ!
-----ΟΥ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ...ΟΥ.......:(--ΑΧ! ΕΛΕΝΗ ...ΘΥΜΑΣΑΙ....ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ:Ρ-----
..ΑΜΑΛΙΑ ...('Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ..)
ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ :
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ;
ΕΠΕΙΔΗ "ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ"(ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ:)
ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΤΑΠΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ....
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ +
....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ;
--ΟΧΙ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ..-
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....:)
"ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ....ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ "ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ,ZOIROS, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΙΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΙΟ;
--ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;//ΟΥΠΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;--
Ο "ΙΗΣΟΥΣ" ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ....:(
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΙΗΣΟΥΣ" ΤΕΛΙΚΑ ;
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ...."
ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ "ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΤΟΣ"...
(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ +ΤΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙΣ
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟ....!
---ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ... //ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....:(
--"ΑΝΤΕ ΒΡΕ"!"ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ" ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ...--
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΗΣΟΥΣ;
ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΨΥΧΗ"....
ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ....ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.../
ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ--ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ- "ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"....ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ:(
:(
ΑΤΜΑ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ + ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ...ΚΑΝΕΛΑ...:(

aum mani padme hum
Ο Ιησούς είναι σίγουρα Ιερό πρόσωπο.Ας μην παρερμηνεύουμε όμως κάποιες καταστάσεις.
Ο Zoiros έχει κάποιο δίκιο παρόλο που μου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει διαβάσει τις δύο Διαθήκες.
Αλήθεια έχετε διαβάσει το Ευαγγέλιο του Λουκά?Για ρίχτε του μια ματιά και θα αντικρύσετε έναν Χριστό που βγάζει φωτιές από τα μάτια,έναν ηγέτη ωμό,άκαμπτο,εκδικητικό,έναν πραγματικό φορέα μίσους και διχασμού.
Εάν ξεφύγουμε από τη μεταφυσική προσέγγιση του Ιησού-την οποία δεν υποτιμώ καθόλου-βλέπουμε ότι πάνω απ'όλα αυτός ο άνθρωπος ήταν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ο μεγαλύτερος κοινωνικός επαναστάτης όλων των εποχών.Και οι επαναστάτες είναι λογικό να γεννούν μίσος και διχασμό.
ΦΙΛΕ "ZOIRΕ" ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ,ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ??????
ΦΙΛΕ ΜΟΥ kost ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Ο Zoiros έχει κάποιο δίκιο παρόλο που μου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει διαβάσει τις δύο Διαθήκες.
ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΩΣ "Δεν ήλθα για να καταλύσω το νόμο ή τους προφήτες, αλλά για να τον συμπληρώσω» («Κατά Ματθαίον»,ε΄ 17)"
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ????
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ "ΖΟΙΡΕ" ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Ο Ιησούς είπε "Αγαπάται αλλήλους" και "Ερευνάται τας γραφάς" και πριν κάνεις οποιοδήποτε άνοιγμα θέματος και σχόλιο ZOIRE καλό θα ήταν να έχεις ερευνήσει το θέμα για το οποίο μιλάς!!!!
Ο κακός λύκος
«Ο Ιησούς είπε "Αγαπάται αλλήλους" και "Ερευνάται τας γραφάς" και πριν κάνεις οποιοδήποτε άνοιγμα θέματος και σχόλιο ZOIRE καλό θα ήταν να έχεις ερευνήσει το θέμα για το οποίο μιλάς!!!!»
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, ως προς το ότι θα πρέπει να γνωρίζουμε αυτό για το οποίο μιλάμε, αλλά ας αφήσουμε και λίγο χώρο για κάποιον που ενδεχομένως διερευνά, αλλά ίσως με εσφαλμένη τακτική.
Με την σειρά μου θα ήθελα να σε ρωτήσω σε ποιο εδάφιο αναφέρεσαι ως προς το «Αγαπάτε αλλήλους»? Ποιο είναι αυτό το σημείο της Κ.Δ. που μας Ομιλεί περί ενός πανανθρώπινου και οικουμενικού μηνύματος?
Με εκτίμηση.
Ελπίζω ο διακριτικός τόνος ειρωνείας που διέκρινα στο γράψιμο σου να είναι μόνο στη φαντασία μου, γιατί για να πω την αληθειά εκτιμώ τις απόψεις σου και τον τρόπο που τις τεκμηριώνεις άσχετα αν δε συμφωνώ όλες τις φορές μαζί σου.
Η συγκεκριμένη έκφραση "Αγαπάτε αλλήλους" είναι επανηλλειμένα γραμμένη στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο. Δε θυμάμαι τα ακριβή εδάφια και επειδή είμαι στο γραφείο ακόμα δεν μπορώ να το ψάξω τώρα, υπόσχομαι όμως ότι θα επανέλθω στο θέμα με ακριβέστερες λεπτομέρειες όταν γυρίσω στο σπίτι.
Φιλικά
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΩΝΤΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΥΠΕΡ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙΤΙΝΕΣ ΣΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΣΙ
ΛΟΥΚ. 6/27
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΛΕΓΩ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΘΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΣΙΝ
ΙΩ. 14/34
ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙΝΗΝ ΣΑΣ ΔΙΔΩ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΗΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ
ΙΩ. 15/12
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΣΑΣ ΗΓΑΠΗΣΑ
ΙΩ. 15/17
ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΩ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ