- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ίσως να ήθελε να σε φοβίσει, να ήθελε να σε τρομάξει κλπ.
Όσον αφορά τον φόβο σου, θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από αυτόν όσο πιο σύντομα μπορείς.
Καμία μαγεία δεν έχει επίδραση επάνω μας εάν εμείς δεν της το επιτρέψουμε.
Όταν είμαστε φοβισμένοι και τρομαγμένοι ότι μας έχουν κάνει μάγια, ότι θα πάθουμε κακό κλπ, τότε ίσως να υποβάλλουμε μόνοι μας τον εαυτό μας στο να μας συμβεί κάτι.
Είναι εκπληκτική η δύναμη του ανθρώπινου νου.
Όταν λοιπόν δεν φοβάσαι κι όταν εσύ νιώθεις ασφαλής έχοντας "χτίσει" τις άμυνες σου κι έχοντας φροντίσει να μην αφήσεις καμία πόρτα ανοιχτή, καμία μαγική επίκληση, κανένα μαγικό ξόρκι και καμία κατάρα δεν πρόκειται να σε βλάψει.
Σκέψου λίγο κι αυτή την οπτική. ![]()

In anticipation of my resurrection...
νιαου
Θα σου πω μόνο 3 αληθινές ιστορίες. Η μητέρα μου δε γνώρισε μητέρα.
Τη μεγάλωσε η θεία της μαζί με άλλες 4 αδερφές και τα 2 πρώτα τους ξαδέλφια.
Στο χωριό δεν υπήρχε Γυμνάσιο (εξατάξιο) και το ποιο κοντινό ήταν 1,5 ώρα περίπου με τα πόδια. Ένας άλλος πρώτος ξάδερφος σπούδαζε πηγαινοερχόμενος με τα πόδια σε καθημερινή βάση.
Όταν έφτασε στην τελευταία τάξη και προκειμένου να μη χάνει χρόνο, λόγο απόστασης, νοικιάσανε ένα σπίτι. Ήταν κοντά σε μία σιδηροδρομική γραμμή.
Κάποια μέρα ειδοποίησαν τους γονείς να τρέξουν γιατί υπήρχε ένα πρόβλημα με το παιδί.
Όντως πήγαν και τον βρήκαν σε αλλόφρων κατάσταση. Επισκεφτήκανε πληθώρα γιατρών για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι τους είπαν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Η θεία της μητέρας μου επενέβη τότε και ζήτησε από τον αδελφό της να προσπαθήσει αυτή να τον κάνει καλά πηγαίνοντάς τον σε ένα μοναστήρι.
Δεν είχαν και άλλη λύση και τον δώσανε στη θεία του.
Το μοναστήρι αυτό είναι ο Όσιος Πατάπιος στο Λουτράκι. Εκεί δεν τους είδε (διάβασε), κανένας απολύτως ιερομόναχος-η.
Για περίπου μια εβδομάδα απλά κοιμόντουσαν δίπλα στο σκήνωμα του Αγίου και η θεία του (αδελφή του παππού μου), απλά προσευχότανε.
Το αποτέλεσμα ήταν ο θείος μου να γίνει καλά. Του έμεινε βέβαια ένα κουσούρι.......... αλλά μικρό. Έκανε και οικογένεια.
'Οταν λοιπόν συνήλθε είπε τα εξής.
Ήταν λέει γύρω στις 01:00 γιατί είχε τελειώσει το διάβασμα γύρω στις 12:00 και υπολόγισε την ώρα με βάση με ένα τρένο που είχε περάσει νωρίτερα πριν το συμβάν.
Είχε πέσει για ύπνο όταν του χτύπησαν δυνατά την πόρτα. Άνοιξε χωρίς να υποψιαστεί γιατί πίστεψε ότι κάτι θα έτρεχε με τη σπιτονοικοκυρά του που έμενε από κάτω.
Όταν άνοιξε την πόρτα είδε μια μαυροφορεμένη γυναίκα η οποία πολύ γρήγορα τον χαστούκισε και χάθηκε από μπροστά του.
Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται........μέχρι που τον παρέλαβαν οι γονείς του. Δεν απαντούσε σε ότι τον ρώταγαν και όταν δεν καθόταν ήσυχα ή έκλαιγε ή ούρλιαζε.
Όταν έγινε καλά, δε ξαναπήγε σχολείο, δεν μπορούσε να ξαναδιαβάσει και να συνεχίσει και του έμεινε ένα τικ (μερικές φορές όταν μιλάει του πάνε προς τα πίσω τα μάτια και φαίνεται σα να είναι άσπρα.)
Ο πατέρας μου σε ηλικία 20 ετών και ενώ είχε άδεια από το στρατό διάβαινε μεσημέρι ένα σταυροδρόμι. Ξαφνικά σηκώθηκε ένας ανεμοστρόβιλος μικρός και τον διαπέρασε. Όταν έφτασε σπίτι ήταν το μισό του πρόσωπο κατακόκκινο.
Από το ίδιο απόγευμα μειώθηκε η όραση του από το μάτι αυτό στο 20%,κανένας γιατρός δε βρήκε το παραμικρό και δεν μπόρεσε να εξηγήσει το συμβάν.
Τώρα με τη τσιγκάνα που λες...........
Η αδερφή της μητέρας μου σε ηλικία 18 ετών είχε σχολάσει από το εργοστάσιο. Περίμενε το λεωφορείο σε μία στάση για το σπίτι της. Ήταν με μία φίλη της. Τις πλησίασε μία τσιγκάνα. (όχι γύφτισα, τσιγκάνα.) Ζήτησε ένα τσιγάρο και της έδωσε η θεία μου. Τότε για ευχαρίστηση της είπε ότι θέλει να της πει τη μοίρα της. Της είπε ότι θα κάνει ένα αγόρι πρώτα και ένα κορίτσι μετά και τον άντρα της θα τον λένε Γιάννη. Έτσι και έγινε.
Της είπε ότι τους έχουν κακομελετήσει (κοινός μάγια) και υπάρχουν τρία καρφιά ένα για τον καθένα στο σπίτι της το πατρικό, σε τρεις πόρτες. Και το καθένα είναι για θάνατο για τρία μέλη της οικογενείας της.
Δεν έβαλε βάση παρά μόνο όταν παντρεύτηκε το Θείο μου το Γιάννη και έκανε το πρώτο της παιδί που ήταν αγόρι.
Ψάξανε τότε όλες οι αδερφάδες (5) και σκάβοντας βρήκαν τα δύο από τα 3 καρφιά θαμμένα στο κατώφλι 2 πορτών. Το ένα ήταν λιωμένο (και εικάζουν ότι ήταν η γιαγιά μου που ήταν ήδη σκοτωμένη από τους Γερμανοτσολιάδες.
Το άλλο καρφί είχε αρχίσει να λιώνει αλλά ήταν στην αρχή. ( Όταν λέω καρφιά εννοώ τις περόνες που έδεναν τότε τα μουλάρια, όχι τις πρόκες.)
Αυτά τα πήρε η θεία της μητέρας μου και πήγε σε έναν παπά ο οποίος την καθοδήγησε.
Μετά από αυτό συνέχισαν να σκάβουν μπροστά από κάθε πόρτα αλλά δε βρήκαν κάτι.
Τον άλλο χρόνο γκρέμισαν έναν φούρνο που είχαν έξω στην αυλή για να τον ξαναφτιάξουν επειδή είχε μισοχαλάσει.
Όταν έσκαβαν για να τον ξαναφτιάξουν βρήκαν την άλλη περόνη εντελώς τυχαία. Βρισκόταν τοποθετημένη στην πόρτα του φούρνου κάτω από αυτόν. Κάτι σαν αποθηκούλα για τα ταψιά και άλλα σκεύη.
Και τα τρία καρφιά (περόνες) ήσαν τυλιγμένα σε πανί δεμένο με κορδέλα.
Το καρφί αυτό ήταν σχεδόν άθικτο. Τα δύο πρώτα τα βρήκε η μητέρα μου, και το άλλο άλλη της αδελφή . Και τα τρία τα ανέλαβε η θεία της.
Τώρα ο παππούς μου παρόλο που πολέμησε σε 1ο, 2ο Βαλκανικό πόλεμο, Ά και Β΄ παγκόσμιο στο τέλος σκοτώθηκε από αυτοκίνητο. Και η μεγάλη (πρώτη), αδελφή σκοτώθηκε και αυτή από αυτοκίνητο φέτος πριν από 6 μήνες.
Ίσως να ήταν τα καρφιά που δεν μπόρεσαν να λιώσουν όπως προοριζόντουσαν.
Είναι πολύ περίεργες ιστορίες και οι 3 αλλά είναι και οι 3 αληθινές.
Ίσως η ποιο τακτική επικοινωνία με τα θεία (μέσω εκκλησιασμού) να ενίσχυε την άμυνά σου.
"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
Μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας και καταθέτω απλά την άποψη μου επάνω σ' αυτήν μήπως και σε βοηθήσει σε κάτι.
quote:
το θεμα ειναι πως δεν την πιστεψα στην αρχη ωσπου συνεβει οτι και αν μου ειπε πραγματικοτιτα..και δεν ειναι ο φοβος που ενιωσα γιαυτα που ειπε για τα λογια της,αλλα πως οτι ειπε συνεβει και το τονιζω αυτο..ΣΥΝΕΒΕΙ..
Μήπως όμως ο φόβος σου είχε αρχίσει να λειτουργεί υποσυνείδητα από την στιγμή που αυτή η γυναίκα σου μίλησε;
Κι αν ακόμη δεν είχες νιώσει υποσυνείδητα κάποιο φόβο, μήπως το πρώτο περιστατικό που σου συνέβη είναι μια σύμπτωση κι αυτό σε έκανε να σκεφθείς ότι έπιασε η κατάρα της;
quote:
Μην εμπιστεύεσαι τους αθίγγανους, δεν κάνουν τίποτα χωρίς αντίτιμο.
Αγαπητέ Italos, η συγκεκριμένη πρόταση είναι μια πολύ άδικη κι υποτιμητική γενίκευση - τσουβαλοποίηση μιας μερίδας συνανθρώπων μας.
Υπάρχουν γενικά καλοί άνθρωποι και υπάρχουν και κακοί.
Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάτι έχοντας στο νου τους κάποιο αντίτιμο κι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάτι χωρίς να έχουν να έχουν κάποιο αντίτιμο κατά νου.
Είναι θέμα ανθρώπου όμως, όχι μερίδας ανθρώπων αναλόγως της καταγωγής τους...

Αν επιτρεπετε ποσων ετων εισαι?
Ρωταω γιατι το βλεπω λιγο τρελο καποιος να σου εστειλε δαιμονιο.(Συγνωμη κιολας)...Αν πραγματι ισχιει κατι τετοιο πανε σε εναν παπα που ειναι ειδικος σε εξορκισμο και ζητα τοθ κα8αγιασμο του χορου του σπιτιου σου και του ευατου σου...Να πω την αλη8εια πολυ σπανια παπας κανει κα8αγιασμο αλλα που ξερεις μπορει να εισαι τυχερη...
Αν δεν σου κανει κα8αγιασμο τοτε βρες καποιον που ξερει να κανει... Δεν ειναι κατι το χριστιανικο ο καθαγιασμος.Υπαρχει παντου.
Μεσα απ το σκοταδι γενιεται το πιο κα8αρο φως
1) Υπαρχει κανεις που να εχει υποψει του ολα τα ειδη μαγειας? (δεν πιστευω σε μαυρη και ασπρη αναλογα με το πωσ το χρησημοποιοεις ειναι)
2)Κατι πολυ δυσκολο...Θελω να μου δωσει καποιος τον τροπο για τιν δημιουργια ενεργιακης καρδιας...Εχω μια δωρο απο καποιον μα ειναι πολυ καλες για προστασια και ανανεωση ενεργιας και 8ελω να δημιουργισω και αλλες...
3)Τελοσ θελω τον καλιτερο μαγικο τροπο για να θεραπευσω καποιον... Βλεπεις τα φαρμακα δεν ειναι αρκετα...Η ομιοπα8ιτικη δεν ειναι αρκετη...Και τα μαγικα που χρησημοποιο ειναι για μικρα χρονικα διαστηματα να των κανουν καλα...π.χ 3-4 μερες...
Ειδικα για το τελευταιο παιδια θελς βοη8εια...
Μεσα απ το σκοταδι γενιεται το πιο κα8αρο φως
thanks
νιαου
Αγαπητέ Liodred, όπως έχει ξαναγραφτεί ο σκοπός του παρόντος θέματος καθώς κι άλλων παρόμοιας υφής δεν είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και μεθόδων για την πρακτική άσκηση της μαγείας αλλά για να επιχειρηθεί μια προσέγγιση αυτού που ονομάζουμε "μαγεία" με φιλοσοφική κυρίως διάθεση κι ερευνητικό πνεύμα.

Μεσα απ'το σκοταδι γενιεται το πιο κα8αρο φως
Ζησε σ'αυτο και γνωρισε αυτη που σου φερνει
ΣΟΡΡΥ....
ΚΛΑΨΣ..
ΚΛΑΨΣ..
ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΒΛΑΠΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
Δεν είχα βγάλει και κανένα βούρδουλα! ![]()
![]()

ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ
Είναι μία από τις "Ιερές Επιστήμες", οι οποίες έχουν ώς σκοπό τους τήν ανύψωση τής ανθρώπινης συνειδητότητας, στά επίπεδα τών πνευματικά ανυψωμένων όντων.
Μπορεί να ασκηθεί μόνον από έναν ΜΥΗΜΕΝΟ και έμπειρο Μάγο, διότι η Μαγεία είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΦΙΑ, είναι η σύνθεση ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
Προέρχεται η ονομασία αυτή, από τήν λέξη mag, που στήν αρχαία Ιρανική γλώσσα, σημαίνει ΙΕΡΕΑΣ, ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΟΣ, ΣΟΦΟΣ.
Μόνον ο Μάγος διαθέτει τήν επιστήμη τού Θεού, είναι δε ο ζωντανός καταπιστευματοδόχος της και τήν χρησιμοποιεί. Χάρη σε μία σειρά μυητικών τελετουργιών το τυπικό σπέρνει σπέρματα αφυπνήσεως στο εσωτερικό τής ψυχής, τα οποία ριζώνουν και διεγείρονται μέχρι να γίνουν μιά ζωντανή και ζωηρή φλόγα που φωτίζει τήν ψυχή και χρησιμεύει ώς οδηγός γιά τήν ολοκλήρωση τής ενσάρκωσης.
ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ(ΛΕΥΚΗ)
By wizardofthewhite
Για πες μας 2-3 πράγματα ως γνώστης του αντικείμενου (έστω και λευκής)
αν και η διαφορά είναι μόνο στο "χρώμα" (για όσους ξέρουν)
Διόρθωση :
εκ τον υστέρων είδα οτι ο παραπάνω χαρυ ποτερ έκανε διαφήμιση της πραμάτειας του σε κλειδωμένο ,πλέον, θέμα
Επομένως Άκυρο το ερώτημα μου (είπα να τον ακούσω πριν τον κράξω , αλλά δε μου έδωσε αυτή τη χαρά)
![]()
Edited by - AitheroVamon on 23/08/2010 16:21:26