- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Και δώσε βάση, μαλάκα. Ο νόημας δεν είναι να είσαι με τον ισχυρό. Ο νόημας είναι, εσύ να είσαι ο ισχυρός. Εν τοις πράγμασι, και όχι ενδυματολογικώς. Έ, μαλάκα.

Edited by - Αίολος on 05/02/2015 10:21:29
Αν δεν είσαι Ο Ισχυρός,
όλα τα επίλοιπα είναι...τσαλιμάκια επιβίωσης
(παρά-του- , επί-του-, και διά-του- Ισχυρού. Του όποιου Ισχυρού, σε όποιο πεδίο, κάθε φορά.)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
καλό μπορεί να ήταν οι Έλληνες να γνώριζαν διαχρονικές αλήθειες περί διαπραγματεύσεων τύπου Θουκυδίδη (και γενικώς καλό θα ήταν οι έλληνες να κατείχαμε ουσιαστική αρχαιογνωσία, διότι έτσι θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα απ'ότι είμαστε τώρα)...οι δε Γερμανοί αυτό που πρέπει να διαβάσουν είναι η σύγχρονη ιστορία τους. Για τρίτη φορά έχουν κυριαρχήσει στην Ευρώπη, απλώς επειδή το πήραν χοντρά το μάθημά τους τις άλλες δύο, τώρα είπαν να το κάνουν με πιο "κόσμιους" τρόπους...από τη στιγμή όμως που έχεις αποδειχτεί δύο φορές εχθρός της ανθρωπότητας αυτό το στίγμα δεν το πετάς από πάνω σου με τίποτα....δεν καταλαβαίνουν λοιπόν ότι με τις ολοκληρωτικές τους τακτικές σκάβουν και το δικό τους λάκκο...και είναι εντελώς αχάριστοι διότι ξεχνούν τι τεράστια εύνοια δέχτηκαν για τα ασυγχώρητα εγκλήματα τους σε βάρος της ανθρωπότητας...η Ελλάδα ισχυρή ποτέ δεν ήταν και ούτε πρόκειται να γίνει. Προτιμώ όμως εκατό φορές να με γράψει η ιστορία σαν το 'τεμπέλη τζίτζηκα', το λαμόγιο της φύσης που λιάζεται, και γι'αυτό την πλήρωσε, παρά σαν το δουλοπρεπές μυρμήγκι που τρέμει μπροστά στην ανώτερη εξουσία και τυραννεί τον κατώτερο, διότι η γερμανική ιδιοσυγκρασία αυτή είναι, μιας και μιλάμε για ηλίθια στερεότυπα, που δυστυχώς αυτά είναι που επιβιώνουν)...
μιας λοιπόν και ορθώς μιλάμε για πολιτικό ρεαλισμό, από τη στιγμή που η Ελλάς βρίσκεται στην τόσο δεινή θέση του 'αδύναμου' όσο περισσότερους 'συμμάχους' βρει τόσο το καλύτερο...κι ας πρόκειται για λυκοφιλίες που κοιτουν τα δικά τους συμφέροντα...στα παπάρια μας...η Ελλάδα αυτόνομη και ισχυρή ούτε είναι ούτε προβλέπεται να γίνει...επομένως το ζητούμενο είναι να βρεθούν δυνατοί σύμμαχοι...και δυστυχώς αυτοί εδώ δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν...με το που μπουκάρησαν οι Αμερικανοι στο παιχνίδι ξέκοψαν τους Ρώσους...ανεπίτρεπτο...ο Αντρέας τουλάχιστον σ'αυτά ήταν πολύ πιο γάτος, σε διπλό ταμπλό θα τους έπαιζε όλους...το ζητούμενο λοιπόν είναι αυτοί οι εκβιαστές να καταλάβουν την μεγάλη ύβρι που διαπράττουν...και παρ'ότι η έννοια της ΗΘΙΚΗΣ τούς είναι εντελώς άγνωστη ωστόσο θα πρέπει διαρκώς να τους υπενθυμίζεται το πόσα χρωστάει αυτός ο βαρβαρικής καταγωγη΄ς λαός στην Ελλάδα...δηλαδή τι να λέμε τώρα...διαβάστε τι λένε οι κορυφαίοι πνευματικοί άνθρωποι της Γερμανίας σήμερα, διαβάστε τον φιλέλληνα Γκύντερ Γκρας τι λέει για την Ελλάδα του σήμερα να σας σηκωθεί η τρίχα...τι να λέμε τώρα ρε, θα ντρεπόντουσαν και θα τρέμανε τα κόκκαλα του Γκαίτε και του Νίτσε,των οραματιστών μίας ενιαίας Ευρωπης, με την κατάσταση αυτή...να δω οι δικοι μας πνευματικοί άνθρωποι εδώ, όσοι έχουν απομείνει, θακάνουν κάποια κίνηση, δήλωση για την κατάσταση, θα οργανώσουν κάποια μορφή αντίστασης ή παπάρια μάντολες...θα μου πεις, ποιοί πνευματικοί, καρεκλοκένταυροι είνοι περισσότεροι...διότι εδώ χρειάζεται συντονισμένο κίνημα πίεσης προς τα έξω, όλοι μέσα, κυβέρνηση, κόμματα, εκκλησία, διανοούμενοι, επιχειρηματίες, λαός, λόμπι ελλήνων εξωτερικού να δείξουν ότι σ'αυτό είναι ενωμένοι...δηλαδή ας το δούμε μια φορά στην ενότητα στην Ελλάδα κι ας πεθάνουμε μετά...
quote:Μπούτσες που λέει και ο άλλος.
.η Ελλάδα αυτόνομη και ισχυρή ούτε είναι ούτε προβλέπεται να γίνει...
Με αυτό το σκεπτικό, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

quote:
kost
τις αναλύσεις που γίνονται εδώ DSM μπορείς κάλλιστα να μην τις παρακολουθείς αν δεν σ'αρέσουν...με 'παπαριές' και 'μαλακίες' που λες δεν συνεισφέρεις και τίποτα...
Έχεις καταλάβει, που παρακολουθώ κάτι αναλόγως τα κέφια μου? Για ξαναπαρατήρα...
Κι αυτό που δεν συνεισφέρω τίποτα, το λέει κι ο Λύδιος, η Μηθύρα, η panpam, ο ΧρίστοςΕλ κλπ. Μήπως να το ξαναδείς κι αυτό?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Μπούτσες που λέει και ο άλλος.
Με αυτό το σκεπτικό, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Αίολε δώσε αν επιθυμείς το σκεπτικό σου με το οποίο θα γίνει ανεξάρτητη η Ελλάδα. Και εγώ ευχαρίστως θα σου παραθέσω το δικό μου.
Οταν ο άλλος έχει G3 δεν του κουνάς το σουγιά, ούτε του εξηγείς ότι το G3 το οφείλει σε σένα. Δεν τον ενδιαφέρει.
Το να είσαι ρεαλιστής δεν σημαίνει ότι δεν θες και δεν αποβλέπεις σε μια ελεύθερη Ελλάδα. Σημαίνει ότι είσαι υπεύθυνος και μεθοδικός.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου