- Φάκελος Άρης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η ανοχή έχει κι αυτή τα όριά της.

macedon
quote:
Η ανοχή έχει κι αυτή τα όριά της.
macedon
Μπα .......... ποια όρια;;
Μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος!!!!
Οι "μεν" δεν αντιδρούν, οι "δε" χειροκροτούν, οπότε ..... συνέχισε όπως ξέρεις.![]()
![]()

(βλ. Εντυπωσιακά τα στοιχεία που μας παρέθεσες Μακεδώνα και πολύ θα ήθελα να τα σχολιάσω, αλλά θα πλακώσουν οι Τοτοί κλπ, κλπ.Αλλή φορά!) και επίσης
(Αλλά που θα πάει; Τοτοί είναι αυτοί...
Ολο και κάτι τούς ξεφεύγει ε;
Ευτυχώς...
Πότε θα τελειώσει η ώρα του παιδιού λεβεντιές;
).
Είναι δέον να χρησιμοποιούνται προσωπικοί χαρακτηρισμοί για τους συνομιλητές;
Πως αισθάνεσαι κι εσύ macedon, που συνεπικουρείσαι από συνομιλητές που εμφανώς, κατά τύχη βρεθήκαν εδώ μέσα, δίχως διάθεση σοβαρής αντιπαράθεσης?
Αν καταδικάσεις κι εσύ, και όλοι όσοι συμμετέχουν εδώ, αυτή τη φρασεολογία πεζοδρομίου, τότε θα προχωρησω σε σοβαρή απάντηση στο τελευταίο μήνυμα σου. Διαφορετικά δεν έχει νόημα..
Edited by - isNGood on 03/11/2006 02:27:39
quote:
isNGood
Πως αισθάνεσαι κι εσύ macedon, που συνεπικουρείσαι από συνομιλητές που εμφανώς, κατά τύχη βρεθήκαν εδώ μέσα, δίχως πνευματικά προσόντα και δίχως διάθεση σοβαρής αντιπαράθεσης?
Ο καθένας εδώ μέσα είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο και τον τρόπο κατάθεσης των απόψεών του. Ο καθένας εδώ μέσα δίνει απ'αυτό που έχει. Και κανείς δεν έχει ανάγκη ούτε από τιμητές ούτε από συνηγόρους.
Η φράση του Αίολου που αναφέρεις, και που κατακρίνεις ("Εντυπωσιακά τα στοιχεία που μας παρέθεσες Μακεδώνα και πολύ θα ήθελα να τα σχολιάσω, αλλά θα πλακώσουν οι Τοτοί") μπορείς να διακρίνεις και μόνος σου πως ήταν άκρως προφητική γιατί ο Τοτός (Ψηλός) κατέφτασε για να δώσει αυτό που είχε. Τη φαιδρότητά του και την πρόκληση μέσα από την ανοχή που του παρέχεται παρά τις επανηλειμμένες συστάσεις. Άλλωστε είναι γνωστή η τακτική του της πρόκλησης και δημιουργίας προβλημάτων στα διάφορα topics όταν αυτά δημιουργούν επικίνδυνα ερωτήματα, με αποτέλεσμα το κλείσιμο από τους συντονιστές. Εγώ όμως δεν θα τον βοηθήσω σ'αυτό. Υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα και για να τον συμμαζέψουν και για να τον νουθετήσουν, αν βέβαια το θεωρήσουν απαραίτητο.
Φυσικά την παραπάνω "παρέμβαση" του Τοτού δεν την είδες και δεν τη σχολίασες... Ας είναι.
Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θεώρησα καθήκον μου να παραθέσω μερικά στοιχεία (με αφορμή ένα σχόλιο του Sesostris) τα οποία μάζεψα με πολύ κόπο από διάφορες πηγές και υπηρεσίες (π.χ. προϋπολογισμός ΥΠΕΠΘ, Εθνικό Τυπογραφείο, κτλ.). Ο Συντονιστής το θεώρησε εκτός θέματος και σέβομαι την άποψή του.
Το αν θα μου απαντήσεις ή όχι στο μήνυμά μου είναι δικό σου θέμα όπως επίσης και το ΠΩΣ θα απαντήσεις.

macedon
Αυτό που λέει είναι σε απλά ελληνικά πως η εκκλησία κοστίζει κάθε χρόνο στον ελληνικό λαό 1.249.380.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά είτε πάνε στην εκκλησία από το δημόσιο (σαν μισθοί) είτε δεν πάνε στο δημόσιο (σαν φοροαπαλλαγή). Δεν είναι χρήματα της εκκλησίας. Χρήματα του δημοσίου είναι.
Δεν ζητάει κανείς να δώσει την περιουσία της η εκκλησία. Δικιά της είναι, ας την κάνει ό,τι θέλει. Αλλά τα χρήματα του δημοσίου είναι χρήματα του ελληνικού λαού.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου.

macedon
Εννοείς κάτι άλλο, από αυτό που λες; Δεν εννοείς ότι καλό θα ήταν η περιουσία της εκκλησίας να δοθεί υπέρ των πασχόντων, κλπ, κλπ;
Αν όχι,΄τότε τι εννοείς;

macedon