ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/09/2010, 22:38:11

Oριστε μερικες μελετες σε πληθυσμους ρομ (αθιγγανων δηλ)

1.Μια απο την αγγλια που καταληγει οτι αθιγγανοι και αλλοι νομαδες εχουν χαμηλοτερο επιπεδο υγειας σε σχεση με εκεινους που εχουν μονιμη κατοικια:

Health status of Gypsies and Travellers in England.

Parry G, Van Cleemput P, Peters J, Walters S, Thomas K, Cooper C.

School of Health and Related Research, University of Sheffield, Regent Court, 30 Regent Street, Sheffield S1 4DA, UK. g.d.parry@sheffield.ac.uk

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17325395

2.Μια απο την Σερβια που μελετα την θνησιμοτητα των Rom (αθιγγανων)κατα τα ετη 2002-2005 και συμπεραινει οτι οι Rom εχουν υψηλοτερα ποσοστα θνησιμοτητας σε σχεση με τον γενικο πληθυσμο

Mortality of Roma population in Serbia, 2002-2005.

Bogdanović D, Nikić D, Petrović B, Kocić B, Jovanović J, Nikolić M, Milosević Z.

Public Health Institute Nis, Nis, Serbia. draganbogdanovic@gmail.com

Erratum in:

* J Epidemiol Community Health. 2007 Jun;61(6):559.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17948958

3.Μια απο την Ουγγαρια που μελετα την υγεια των κατοικων των καταυλισμων των Ρομ στη χώρα αυτη.

Am J Public Health. 2007 May;97(5):853-9. Epub 2007 Mar 29.
A comparative health survey of the inhabitants of Roma settlements in Hungary.

Kósa Z, Széles G, Kardos L, Kósa K, Németh R, Országh S, Fésüs G, McKee M, Adány R, Vokó Z.

που καταληγει οτι οι πληθυσμοι των ρομ εχουν σοβαρα προβληματα υγειας και πρεπει να εφαρμοστουν προγραμματα για την βελτιωση του επιπεδου διαβιωσης τους.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17395845

Σταματω εδω αν και υπαρχουν πολλες αλλες.

Ειναι λοιπον κατα την γνωμη μου μυθος οτι οι αθιγγανοι εχουν περισσοτερη αντοχη στις ασθενειες και τους τραυματισμους.

Οι μελετες με συνεπεια δειχνουν οτι το επιπεδο υγειας στους πληθυσμους των αθιγγανων ειναι χαμηλοτερο απο αυτο που εχουν οι γενικοι πληθυσμοι των χωρών που ζουν.

Πραγμα που οφειλεται φυσικα στις χειροτερες συνθηκες διαβιωσης τους.

The plural of anecdote is not data.

focus12Νέο Μέλος
21/09/2010, 00:02:31
να πω εγώ κάτι χωρίς να είμαι επιστήμονας και ούτε το έχω ψάξει λογικό είναι οι ρόμ όπως τους λέμε να έχουν αναπτύξει καλύτερα αντισώματα σύμφωνα με τον τρόπο ζωής που κάνουν οι περισσότεροι και αν κάνω λάθος ας μου το πέι κάποιος. όπως ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στην πόλη και ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στο χωριό. όσο για τον Φουράκη χωρίς να τον υπερασπίζομαι θέλω να πώ ότι όσο πιο βαθιά μπαίνει κανείς και όσο πιο πολλές αλήθειες μαθαίνει τοσο πιο πολύ παλαβώνει. πολύ άνθρωποι που ήταν ιδιοφυήες σε διάφορους τομείς κατέληξαν τρελοί.
συγνώμη για τα ορθογραφικά!

το να βάζεις τάξη στο χάος' αυτό είναι δημιουργία.

www.flickr.com/photos/emmanouil1202/

21/09/2010, 01:00:25
quote:
θέλω να πώ ότι όσο πιο βαθιά μπαίνει κανείς και όσο πιο πολλές αλήθειες μαθαίνει τοσο πιο πολύ παλαβώνει.

H πικρη αληθεια ειναι οτι ο Φουρακης δεν εχει γνωσεις.

Αν ειχε εστω και τις λυκειακες σημερινες γνωσεις βιολογιας,δεν θα πεταγε τοσες βλακειες.

Αναμεσα σε αυτα που εχει πεταξει ειναι οτι οι κατοικοι της Αγγλιας δεν εχουν ως βαση των βιομοριων τους τον ανθρακα αλλα το πυριτιο

quote:
να πω εγώ κάτι χωρίς να είμαι επιστήμονας και ούτε το έχω ψάξει λογικό είναι οι ρόμ όπως τους λέμε να έχουν αναπτύξει καλύτερα αντισώματα σύμφωνα με τον τρόπο ζωής που κάνουν οι περισσότεροι και αν κάνω λάθος ας μου το πέι κάποιος.

Κανεις λάθος.Οπως δειχνουν οι μελετες εχουν χειροτερη υγεια και μεγαλυτερη θνησιμοτητα σε σχεση με τον γενικο πληθυσμο.

Edited by - medtech on 21/09/2010 01:01:53

21/09/2010, 01:30:00
quote:

quote:
θέλω να πώ ότι όσο πιο βαθιά μπαίνει κανείς και όσο πιο πολλές αλήθειες μαθαίνει τοσο πιο πολύ παλαβώνει.

H πικρη αληθεια ειναι οτι ο Φουρακης δεν εχει γνωσεις.

Αν ειχε εστω και τις λυκειακες σημερινες γνωσεις βιολογιας,δεν θα πεταγε τοσες βλακειες.

Αναμεσα σε αυτα που εχει πεταξει ειναι οτι οι κατοικοι της Αγγλιας δεν εχουν ως βαση των βιομοριων τους τον ανθρακα αλλα το πυριτιο

quote:
να πω εγώ κάτι χωρίς να είμαι επιστήμονας και ούτε το έχω ψάξει λογικό είναι οι ρόμ όπως τους λέμε να έχουν αναπτύξει καλύτερα αντισώματα σύμφωνα με τον τρόπο ζωής που κάνουν οι περισσότεροι και αν κάνω λάθος ας μου το πέι κάποιος.

Κανεις λάθος.Οπως δειχνουν οι μελετες εχουν χειροτερη υγεια και μεγαλυτερη θνησιμοτητα σε σχεση με τον γενικο πληθυσμο.

Edited by - medtech on 21/09/2010 01:01:53

Πάντως νομίζω πως κανείς δεν υποστήριξε
ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής!
Το αντίθετο,όπως έγραψε και η Συνείδηση.

Αλλού εστιάστηκε το θέμα,νομίζω...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

21/09/2010, 01:34:03
Α, παρέλειψα να σημειώσω κάτι
και για τον κ. Φουράκη.
Αγαπητή/έ,medtech
ο κ. Φουράκης το έχει παραδεχτεί και ο
ίδιος πως ότι έμαθε το έμαθε
μόνος του.Νομίζω,δεν είμαι σίγουρη,
πως έχει πει ότι πήγε μέχρι τρίτη
δημοτικού,ίσως και όλο το δημοτικό.
Σίγουρα πάντως δεν διεκδίκησε ποτέ
την "ΠΑΝΣΟΦΙΑ" των κατεχόντων ΠΤΥΧΙΑ!!!

21/09/2010, 02:02:05
quote:
Α, παρέλειψα να σημειώσω κάτι
και για τον κ. Φουράκη.
Αγαπητή/έ,medtech
ο κ. Φουράκης το έχει παραδεχτεί και ο
ίδιος πως ότι έμαθε το έμαθε
μόνος του.Νομίζω,δεν είμαι σίγουρη,
πως έχει πει ότι πήγε μέχρι τρίτη
δημοτικού,ίσως και όλο το δημοτικό.
Σίγουρα πάντως δεν διεκδίκησε ποτέ
την "ΠΑΝΣΟΦΙΑ" των κατεχόντων ΠΤΥΧΙΑ!!!

Μα πως δεν την διεκδικει οτα μιλαει με υφος αυθεντιας σε πεδια που δεν ξερει που πανε τα τεσσερα;

Τι εμαθε αληθεια;

Οτι το DNA ειναι υγρο;;;;

Οτι καποιοι εχουν DNA διαφορετικης συστασης;;;

Οτι στα βιομορια των κατοικων της αγγλιας η βαση ειναι το πυριτιο και οχι ο ανθρακας;

Οτι στα μεταμοσχευθεντα οργανα παραμενει μερος της...προσωπικοτητας του δοτη και επηρεαζει την προσωπικοτητα του δεκτη του οργανου;;;

Ο καταλογος των βλακειων που εχει πεταξει ειναι ατελειωτος.

(Μου αρεσει παντως που τα λεει με τοοοοοση σιγουρια!)

Η περιπτωση Φουρακη αν τι αλλο,αποδεικνυει την αξια της επιστημονικης μορφωσης και εξειδικευσης και το ποσο σημαντικο ειναι να εχεις μελετησει κατι σε βαθος και επιστημονικα,πριν εκφερεις αποψη για αυτο το κατι.

Και επισης θα τονισω το εξης:

Τοσοι και τοσοι εχουν εδω περα κατηγορησει την επιστημη,ως προμαχο σκοτεινων συμφεροντων,αλλα βλεπετε εδω περα την επιστημη να αντικρουει μια ρατσιστικη θεωρια,σε βαρος ενος δυστυχισμενου λαου.

quote:
Πάντως νομίζω πως κανείς δεν υποστήριξε
ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής!
Το αντίθετο,όπως έγραψε και η Συνείδηση.

Αλλού εστιάστηκε το θέμα,νομίζω...

Που εστιαστηκε;

Στο αν εχουν οστα διαφορετικης συστασης με αποτελεσμα να λιωνουν γρηγορα λεει τα οστα τους,οπως τα κοκαλα των ζωων (τα οποια κοκαλα των ζωων μπορουν απο την αλλη να κανουν πολλα χρονια να λιωσουν αναλογα με το μεγεθος και την χημικη συσταση;;;)

Καταλαβαινεις οτι για να δεις αν οντως αυτο ισχυει,θα πρεπει πρωτα να θαψεις στις ιδιες συνθηκες διαφορα οστα αθιγγανων και διαφορα οστα αλλων φυλων,να περιμενεις και να τα ξεθαψεις μετα απο χρονια για να δεις ποιας φυλης τα οστα ελιωσαν πιο γρηγορα;

Επισης αν θες να βρεις διαφορες στην χημικη συσταση θα πρεπει να κανεις χημικη αναλυση των οστων των διαφορων φυλων και συγκριση των αποτελεσματων για να δεις εαν υφισταται καποια ποιοτικη ή ποσοτικη διαφορα.

Αυτος ειναι ο δρομος που πρεπει να παρεις,αν θες να βγαλεις ορθα αποτελεσματα,οχι να διαβαζεις τις αστηρικτες μπουρδες του Φουρακη.

Επισης αν θες να δεις αν τραυματιζονται πιο ευκολα ή πιο δυσκολα,θα πρεπει και εκει να κανεις μελετη,να πας στα ιατρικα αρχεια να δεις αν δεχομενη ιδια δυναμη τεινουν να τραυματιζονται περισσοτερο ή λιγοτερο απο τον γενικο πληθυσμο κτλ

Αυτος ειναι ο δρομος της ορθης ερευνας.

Edited by - medtech on 21/09/2010 02:12:56

Edited by - medtech on 21/09/2010 02:27:49

Edited by - medtech on 21/09/2010 02:28:50

21/09/2010, 02:37:15
focus12:
... όσο πιο βαθιά μπαίνει κανείς και όσο πιο πολλές αλήθειες μαθαίνει τοσο πιο πολύ παλαβώνει. πολύ άνθρωποι που ήταν ιδιοφυήες σε διάφορους τομείς κατέληξαν τρελοί.

Δεν έχεις και πολύ άδικο! Αν και σίγουρα δεν είναι κάτι αξιωματικό -άλλωστε οι περισσότερες ιδιοφυίες μάλλον το γλύτωσαν τελικά το ίδρυμα- υπάρχουν αρκετά παραδείγματα γι'αυτό που υποστηρίζεις! Δύο πολύ γνωστά τέτοια αφορούν τους G.Cantor και F. Nietzsche.

Σκέφτεσαι όμως μήπως και το αντίστροφο; Δηλαδή την περίπτωση του "τρελού" που υποδύεται τον Ιδιοφυή ή τον Μεγαλοφυή. Συνήθως αυτοί από τους τελευταίους που μένουν στη μνήμη των ανθρώπων ή/και της Ιστορίας είναι και οι πλέον επίμονοι και ναρκισσιστές καθώς και οι πειστικότεροι. Γι'αυτό τον λόγο και... οι πιο επικίνδυνοι.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

makforΜέλος
21/09/2010, 11:14:07
ο κ.φουρακης (τον οποιο δεν ξερω) απο το αποσπασμα για τους "γυφτους" δειχνει να αγνοει "επιτηδες?" αρκετα πραγματα ...

οσο αφορα τους γυφτους που δεν παθαινουν τιποτα , περαστε μια μερα απο το θεαγενιο της θεσσαλονικης , να δειτε ΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ !!!! (οσοι δεν ξερουν το θεαγενειο , ειναι Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης)

τωρα για τα ατυχηματα , δεν ξερω , αλλα σιγουρα πολλοι απο αυτους ειναι σε καλυτερη φυσικη κατασταση απο οτι εμεις , αφου αθελα τους ισως μεσα απο την "εργασια τους" γυμναζουν το σωμα τους ... αρα πιθανον σε ενα μετριο ατυχημα το σωμα τους να αντεξει περισσοτερη "πιεση" απο οτι το δικο μας ... καθαρα υποθετικα το παραπανω χωρις να εχω καποιο στοιχειο ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

ΣυνείδησηΝέο Μέλος
21/09/2010, 12:17:19

Χμ...
Απ' ότι κατάλαβα από το παραπάνω κείμενο που παρέθεσες, ο Φουράκης εννοεί ότι πρώτα υπήρχε μια άλλη γεννιά (το χάλκινο γένος) και κάποιες γενιές που ακολούθησαν την πρώτη αυτή γενιά. Μετά, από τους βόθρους ("στερεά και υγρά λύματα", καθώς και "αιθερικά αποποιήματα") των παραπάνω γενιών δημιουργήθηκε το DNA στο οποίο βασίζεται η βιοσύσταση των Τσιγγάνων. Κατάλαβα καλά;
Να ρωτήσω επίσης, μόνο οι Τσιγγάνοι έχουν DNA;

Ομολογώ βέβαια, ότι προσπαθώντας να καταλάβω το κείμενο το διάβασα περίπου 20 φορές και δεν ξέρω κατά πόσο μπόρεσα να συλλάβω το όλο νόημα.
Εν πάσει περιπτώσει... αυτά που έγραψες για τη γρήγορη αποσύνθεση των σωμάτων των Τσιγγάνων τα συνήγαγες μόνο από το παραπάνω κείμενο; Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε ολόκληρο το συλλογισμό σου επί του θέματος.

Και κάτι τελευταίο:
Τον πιστεύεις τον Φουράκη; (πιθανότατα είναι περιττή η ερώτησή μου, εφόσον αυτόν έφερες ως στοιχείο, αλλά... αναρρωτιέμαι...)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
....................................
Μεταξύ του Χάλκινου γένους και του Σιδερένιου, κατά τον Ησίοδο, υπήρξε το Γένος των Ηρώων. Από το γένος των ηρώων προέρχονται οι Έλληνες. Όλες οι άλλες φιλές ανθρώπων , αποτελούν το σιδερένιο , δηλαδή το σημερινό γένος , καθώς και υπολείμματα του χάλκινου. Σε αυτό το χάλκινο ανήκουν οι εβραίοι και οι γύφτοι . Δεν έχω τίποτα μαζί τους και τους δέχομαι ως υπάρξεις όπως όλα τα όντα του πλανήτη. Η βιοσύστασή τους όμως διαφέρει . Και οι εβραίοι και οι γύφτοι θεωρούντο «μιάσματα» σε παλιές εποχές. Έχουν δε κοινά χαρακτηριστικά το ότι και οι δύο τους ασχολούνται με το εμπόριο, μαζεύουν χρυσό, και μέχρι πρότινος ήταν και οι εβραίοι άπατρις . Όπως δημιούργησαν οι Σιωνιστές πατρίδα στους εβραίους, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν την ήθελαν , έτσι και τους γύφτους και τους τσιγγανους θέλουν να τους μαζέψουν . Τους έδωσαν ένα όνομα ,«Ρόμ»; , τους έφτιαξαν σημαία και ύμνο , και μάλλον τους ετοιμάζουν κάποια χώρα για να τους μαντρώσου.

Είσαι αύτό πού σκέπτεσαι

21/09/2010, 12:27:29
quote:
Όσο να αφορά για την βιοσύστασή τους, αναφορά θα πάρω από το βιβλίο του Φουράκη «Το Μίσος» . Λέει , Η λέπρα και η λώβα ήτο αυτή καθ’ αυτή η φύσις των …διότι η σύστασις και η υπόστασις του δεσοξυροβοζονουκλεϊνικού οξέως του κυτταρικού των πυρήνος είχε προέλθει και σχηματισθεί από τα υγρα και στερεά λύματα και τα αιθερικά αυτών αποποιήματα. Δηλαδή από το ύδωρ και το χώμα {= γή}, με τα οποία επλάσθη το χάλκινον γένος , ήτοι οί Ουρανιώνες Ιαπετικοί, των οποίων «απόγονοι» ήσαν οί Άτλαντες και οι Λεμούριοι και οι «απόγονοι» αυτών οι Τουράνοι {=δυτικοσημίται} , εκ των οποίων προήλθον οι είς τά όρη της Χαλδαίας {=Μηδίας} αναφυηθέντες Ραμβαίοι {= οι πρόγονοι του οίκου Αβραάμ }. Τούτο το υγρόν, ή ορθότερον δεσοξυροβοζονουκλεϊνικό οξύ , είχε προέλθει εξ’ αυτών των λυμάτων και αποποιημάτων...

Για να μην αδικούμε "εντελώς" τον κ. Φουράκη,
αν προσέξουμε ακριβώς τι γράφει,θα δούμε πως
το "υγρόν" που αναφέρει δεν πηγαίνει στο
δεσοξυροβοζονουκλεϊνικό οξύ (ΔΝΑ),αλλά
στις λέξεις που πιο πάνω αναφέρει:
"ύδωρ και το χώμα" τις οποίες συνδέει με τις
αναφερόμενες στην προηγουμένη φράση:
"...προέλθει και σχηματισθεί από τα υγρα και στερεά λύματα και τα αιθερικά αυτών αποποιήματα..."
Γι'αυτό και όταν αναφέρει την λέξη:"υγρόν",
αμέσως σημειώνει:"... ή ορθότερον
δεσοξυροβοζονουκλεϊνικό οξύ..."

Ναι,η αλήθεια είναι πως ο κ. Φουράκης,
έχει έναν "ιδιαίτερο" τρόπο να
γράφει,μάλλον "μπερδεμένο" θα έλεγα,ή
σωστότερα (συντακτικώς "άτακτο")
αποτέλεσμα της ελλειπούς του μόρφωσης.
Σημασία όμως έχει πως οι έρευνες του,
έχουν δώσει έναυσμα σε πολλούς να "ψαχτούν"
έστω κι'αν μπορεί να οδηγηθούν σε διάφορο
από εκείνον,συμπέρασμα.
Η παρακίνηση στην έρευνα,που εκ των πραγμάτων
η ανάγνωση των βιβλίων του,σε ωθεί,ας πούμε
ότι έχει τα ...θετικά της!!!

21/09/2010, 12:37:34
quote:
Μεταξύ του Χάλκινου γένους και του Σιδερένιου, κατά τον Ησίοδο, υπήρξε το Γένος των Ηρώων. Από το γένος των ηρώων προέρχονται οι Έλληνες. Όλες οι άλλες φιλές ανθρώπων , αποτελούν το σιδερένιο , δηλαδή το σημερινό γένος , καθώς και υπολείμματα του χάλκινου. Σε αυτό το χάλκινο ανήκουν οι εβραίοι και οι γύφτοι . Δεν έχω τίποτα μαζί τους και τους δέχομαι ως υπάρξεις όπως όλα τα όντα του πλανήτη. Η βιοσύστασή τους όμως διαφέρει . Και οι εβραίοι και οι γύφτοι θεωρούντο «μιάσματα» σε παλιές εποχές. Έχουν δε κοινά χαρακτηριστικά το ότι και οι δύο τους ασχολούνται με το εμπόριο, μαζεύουν χρυσό, και μέχρι πρότινος ήταν και οι εβραίοι άπατρις ...

Απ' ότι μπορώ να καταλάβω η/ο
αγαπητή/ός Συνείδηση,
έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη επι του θέματος!
Δεν ψάχνω να βρω πόσο είναι τεκμηριωμένη
από πραγματικά στοιχεία(επιστημονικά)διότι
το να έχεις πειστεί εμπειρικά για κάτι,αυτό
είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός!
Άλλωστε στο σημείο όπου λέει:

quote:
... Όπως δημιούργησαν οι Σιωνιστές πατρίδα στους εβραίους, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν την ήθελαν , έτσι και τους γύφτους και τους τσιγγανους θέλουν να τους μαζέψουν . Τους έδωσαν ένα όνομα ,«Ρόμ»; , τους έφτιαξαν σημαία και ύμνο , και μάλλον τους ετοιμάζουν κάποια χώρα για να τους μαντρώσου.

έχει και κάποιες δόσεις αλήθειας!!!
Μην παραβλέπουμε το γεγονός των
..."διωγμών" που έχουν ξεκινήσει οι
Γάλλοι του Σαρκοζί...

ΣυνείδησηΝέο Μέλος
21/09/2010, 13:46:41
Οι ηγέτες της γερμανικής κυβέρνησης άσκησαν σήμερα δριμεία κριτική σε στέλεχος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank), για τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του αύριο Δευτέρα, το οποίο είναι επικριτικό απέναντι στους τούρκους και άραβες μετανάστες.

.................................................................
Ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε και ο υπουργός Αμυνας Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούντενμπεργκ δήλωσαν ότι ο Τίλο Σαραζίν βγήκε εκτός ορίων σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους εβραίους, σχόλια τα οποία επέκριναν και οι εβραίοι ηγέτες στη Γερμανία.

«Ολοι οι Εβραίοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο (Σ.Α: Θα μας τρελάνουν τελείως οι Εβραίοι... Που είδαν τον αντισημιτισμό στην δήλωση αυτή; Αφου οι ίδιοι κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον δηλώνει Εβραίος και θέλει να γίνει πολίτης του Ισραήλ. Οι ίδιοι στηρίζουν την επιστήμη της γενετικής και την ύπαρξη διαφορετικών φυλών), οι Βάσκοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο που τους κάνει διαφορετικούς από τους άλλους», δήλωσε ο Σαραζίν στην εφημερίδα Welt am Sonntag με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του με τίτλο "Deutschland schafft sich ab" (Η Γερμανία καταργεί τον εαυτό της).
...............................
Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στη Γερμανία και γενικότερα στη Δυτική Ευρώπη: «Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, τη Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν. Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών.
..............................
Είσαι αύτό πού σκέπτεσαι

Edited by - Συνείδηση on 21/09/2010 13:51:12

21/09/2010, 16:24:23
quote:
Η βιοσύστασή τους όμως διαφέρει

Θα κάνω το συνήγορο του αδαή , και θα ρωτησω :
μιλάτε για βιοσύσταση, πολυ θα ηθελα να μου δωσει καποιος τον ορισμο της λέξης "βιοσύσταση",
οχι ετσι όπως τον αντιλαμβάνεται καποιος , αλλα η επιστήμη οταν λέει βιοσύσταση τι εννοεί.

Όσον αφορά τον μελετητή κ.Φουράκη, θα παραθέσω δυο μικρά τμήματα συνεντεύξεως που παραχώρησε στο περιοδικό NEXUS (2000) οπου οι αλλοπρόσαλλες φαντασιώσεις του αποδεικνύουν το ποσο σοβαρά πρέπει να τον πάρουμε .

quote:
αὐτό βέβαιά μας τό λέει ὁ Μύθος τοῦ Περσέα. Πρίν ὅμως μποῦμε στόν Μύθο τοῦ Περσέα θά σᾶς πῶ αὐτό πού ἔγινε πρόσφατα. Κάποιοι ἀνθρωπολόγοι ἀνακοίνωσαν ὅτι Εὔα ἦταν κάποιες χιλιάδες χρόνια προγενέστερη τοῦ Ἀδάμ!

Το ακούσαμε κι αυτο εδω η επίσημη Εκκλησία λεει οτι ο Αδαμ και η Ευα ηταν "παραμύθι" και οι επιστήμονες κατα τον Dr ασχολούνται με την Ευα ...δε μας λεει μήπως την έχουν βρει κιόλας και κάνουν και πειράματα

quote:
Πῶς ἑρμηνεύετε ἐσεῖς τήν ὕπαρξη οὐράς;

Τώρα πρέπει νά μποῦμε σέ ἄλλα χωράφια. Οὐρά ἔχουν οἱ περισσότεροι Ἄγγλοι. Κανονική οὐρά! Γιά νά μήν παρεξηγηθῶ, δέν ἀναφέρομαι στούς Βρετανούς, τούς Οὐαλλούς, τούς Σκωτσέζους καί τούς Ἰρλανδούς, ἀλλά μόνον στούς Ἄγγλους..

Άνθρωποι με ουρά ΚΑΝΟΝΙΚΗ ! .... ασχολίαστο

και πολλά άλλα ακατάληπτα που είναι ΜΟΝΟ για γέλια .
Επομένως όταν παραθέτουμε κομμάτια που διαβάσατε ή βρήκατε στο ίντερνετ για τον γραφικό Φουράκη , καλό είναι να τα 2πλο διαβάζετε πριν τα ασπαστείτε ...

21/09/2010, 16:38:46
quote:
Συνείδηση
Οι ηγέτες της γερμανικής κυβέρνησης άσκησαν.....
κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο φιλε/η , γιατί κατι προσπαθείς να μας πεις ειναι το μονο σίγουρο ,
αλλά παίρνοντας κομμάτια άσχετα μεταξύ τους και παραθέτοντας τα εδω , δε βγαίνει και πολυ νόημα ...

Από τη μια απαντας παραπανω με ενα ακομα κειμενο "copy paste" του Φουρακη χωρις ίχνος δικης σου απάντησης , και τώρα με ενα άρθρο απο "ΤΑ ΝΕΑ" που μιλάει για την πιθανη εβραικη καταγωγη του Χιτλερ ...
Τι σχεση μπορει να εχει με το θεμα των Τσιγγανων πολυ θα ηθελα να το μαθω ...

ΥΓ: μην απαντήσεις παλι με κανενα απόσπασμα του Φουρακη ή απο καμιά εφημερίδα ,δεν ειμαι σε θεση να συνθέτω παζλ
δικό σου κείμενο θελω να δω
Ευχαριστώ

21/09/2010, 20:06:13
quote:
..προέλθει και σχηματισθεί από τα υγρα και στερεά λύματα και τα αιθερικά αυτών αποποιήματα..

Τι να μην αδικουμε τον Φουρακη,ποτε στην ζωη μου δεν εχω διαβασει τοσες μπουρδες για την προελευση του DNA.

Το DNA σχηματιστηκε απο προδρομα μορια τα οποια με την σειρα τους σχηματιστηκαν απο απλουστερα μορια και ατομα,με αυτοματες αντιδρασεις μεταξυ αλλων απλουστερων μοριων.

O σχηματισμος των βιομοριων (πρωτεινες,υδατανθρακες,νουκλεικα οξεα οπως DNA και RNA) αποδειχτηκε οτι ηταν αβιοτικος,με τα πειραματα που εγιναν στην δεκαετια του 1950.Δυο βιοχημικοι οι S.Miller και Harold C.Urey πηραν μιγματα CH4(μεθανιου),NH3(αμωνιας),H20(νερου) και Η2 (υδρογονου) τα οποια πιστευαν οτι αφθονουσαν στην αρχεγονη ατμοσφαιρα του πλανητη Γη και τα τοποθετησαν σε ενα κλειστο συστημα με θερμοκρασια 80 βαθμων Κελσιου οπου με υπεριωδεις λαμπες προσπαθησαν να μιμηθουν την υπεριωδη ακτινοβολια του Ηλιου για μια εβδομαδα ή περισσοτερο.Τα προιοντα των αντιδρασεων συγκεντωνονταν σε ενα μπαλονι με νερο το οποιο επαιζε το ρολο του αρχεγονου ωκεανου.

Τα προιοντα της αναλυσης των προιοντων αυτων των αντιδρασεων ηταν εκπληκτικα.Βρεθηκαν απλα μορια οπως υδροκυανιο,φορμαλδευη,ακετονη αλλα και προιοντα αυτοματων αντδρασεων των μοριων αυτων οπως ΑΜΙΝΟΞΕΑ (τα μονομερη των πρωτεινων),ΑΖΩΤΟΥΧΕΣ ΒΑΣΕΙΣ και μαλιστα και υπο ορισμενες συνθηκες ΝΟΥΚΛΕΟΤΙΔΙΑ,Βρεθηκαν δηλαδη ολες οι συστατικες υπομοναδες των βιομοριων (των πρωτεινων,των υδανθρακων και των νουκλεικων οξεων DNA και του RNA).

Mπορει να μην αρεσει στους οπαδους διαφορων ρατσιστικων θεωριων,αλλα το DNA που βρισκεται μεσα σε καθε ανθρωπο,σχηματιστηκε με τον ιδιο τροπο και απο τα ιδια βασικα συστατικα.

quote:
Η βιοσύστασή τους όμως διαφέρει .

Η βιοσυσταση των γυφτων (αν μιλαμε για τα βασικα συστατικα δηλ τις πρωτεινες,τα νουκλεικα οξεα και τους υδατανθρακες)ειναι η ιδια με αυτη των Ελληνων η οποια με την σειρα της ειναι η ιδια με αυτη των υπολοιπων ανθρωπων.Δεν εχουμε καμια ξεχωριστη βασικη συσταση σε σχεση με τους αλλους ανθρωπους ουτε οι γυφτοι κατι το βρωμερο και κατωτερο.Μπορει να μην σου αρεσει αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

quote:
Σκέφτεσαι όμως μήπως και το αντίστροφο; Δηλαδή την περίπτωση του "τρελού" που υποδύεται τον Ιδιοφυή ή τον Μεγαλοφυή. Συνήθως αυτοί από τους τελευταίους που μένουν στη μνήμη των ανθρώπων ή/και της Ιστορίας είναι και οι πλέον επίμονοι και ναρκισσιστές καθώς και οι πειστικότεροι. Γι'αυτό τον λόγο και... οι πιο επικίνδυνοι.

Συμφωνουμε απολυτα.

Εγω να καταθεσω τον δικο μου προβληματισμο:Πως ειναι δυνατον σημερα με τοσες γνωσεις για την προελευση και συσταση του ανθρωπινου γενους,να υπαρχουν ανθρωποι που να πιστευουν στις αηδιες του Φουρακη;;

quote:
Κάποιοι ἀνθρωπολόγοι ἀνακοίνωσαν ὅτι Εὔα ἦταν κάποιες χιλιάδες χρόνια προγενέστερη τοῦ Ἀδάμ!

Μυριζομαι χοντρη παρερμηνεια των δηλωσεων των ανθρωπολογων.

Αυτα που εχω διαβασει εγω αφορουν την αναζητηση της μιτοχονδριακης "Ευας" δηλ της γυναικας που υπηρξε προγονος καποιων πληθυσμων με αναλυση του μιτοχονδριακου DNA που μεταδιδεται αυτουσιο απο την μητερα στο παιδι.Αν θυμαμαι καλα,ειχαν βρεθει 6 τετοιες "Ευες" προγονοι των ανθρωπινων πληθυσμων.

quote:
Πῶς ἑρμηνεύετε ἐσεῖς τήν ὕπαρξη οὐράς;

Τα υπολειματα της ουρας δηλ τα οστα του κοκκυκα βρισκονται σε καθε ανθρωπο και αποτελουν αποδειξη της εξελικτικης πορειας του ανθρωπινου ειδους.Οι προγονοι των ανθρωπων ειχαν καποτε ουρες που χαθηκαν με την εξελιξη.Τα γονιδια ομως για την ουρα υπαρχουν ακομα και μερικες φορες γενιουνται παιδια με μια μικρη ουριτσα.Το τελευταιο φυσικα δεν αποτελει προνομιο μονο των αγγλων.Η αναπτυξη ουρας μπορει να παρατηρηθει σε ολα τα ανθρωπινα εμβρυα.

Edited by - medtech on 21/09/2010 20:25:01

Edited by - medtech on 21/09/2010 20:27:42

21/09/2010, 20:40:28
quote:
Μεταξύ του Χάλκινου γένους και του Σιδερένιου, κατά τον Ησίοδο, υπήρξε το Γένος των Ηρώων. Από το γένος των ηρώων προέρχονται οι Έλληνες. Όλες οι άλλες φιλές ανθρώπων , αποτελούν το σιδερένιο , δηλαδή το σημερινό γένος , καθώς και υπολείμματα του χάλκινου. Σε αυτό το χάλκινο ανήκουν οι εβραίοι και οι γύφτοι

Προτεινω να ανοιξεις ενα βιβλιο γενικης βιολογιας και να μελετησεις την Θεωρια της Εξελιξης των ειδων.

ΣυνείδησηΝέο Μέλος
22/09/2010, 11:17:25
Λοιπόν, θα ήθελα να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Διαβάστε και σκεφτείτε. Πόσες πιθανότητες δίνετε να υπήρξε πριν από χιλιάδες χρόνια ένας υψηλός « πολιτισμός» πολύ πιο προηγμένος από τον δικό μας;
Ας πούμε ότι ήταν έτσι.
Διαβάστε και τον μύθο της δημιουργίας του Εριχθόνιου .
Ο Εριχθόνιος ήταν κι αυτός αυτόχθονας και διφυής, όπως και ο Κέκροπας. Μητέρα του ήταν η Γη και πατέρας του ο Ήφαιστος και γεννήθηκε με έναν περίεργο τρόπο. Λένε, λοιπόν, πως τον καιρό που ο Ήφαιστος ήταν μόνος, γιατί τον είχε εγκαταλείψει η Αφροδίτη, μπήκε η Αθηνά στο εργαστήριό του, για να του ζητήσει να της φτιάξει νέα όπλα. Ο Ήφαιστος μόλις είδε την Αθηνά, ένιωσε δυνατή ερωτική επιθυμία και θέλησε να ενωθεί μαζί της. Η θεά, που αισθανόταν αποστροφή για την ερωτική πράξη, τον απέκρουσε κι έφυγε, ενώ εκείνος την ακολουθούσε με δυσκολία. Κάποια στιγμή την πρόφτασε. Η Αθηνά τον κτύπησε με το δόρυ της, αλλά το σπέρμα του Ήφαιστου έπεσε στο πόδι της. Τότε η θεά πήρε μια τούφα μαλλί, σκούπισε το πόδι της και το πέταξε στη Γη. Η Γη γονιμοποιήθηκε και γέννησε ένα αγόρι που το ονόμασαν Εριχθόνιο (από το έριο = μαλλί και χθων = γη). Μόλις γεννήθηκε το παιδί, το πήρε η Αθηνά να το μεγαλώσει, κρυφά όμως από τους άλλους θεούς. Του έσταξε στα μάτια δύο σταγόνες από το αίμα της Γοργώς. Η μια σταγόνα ήταν για να φέρνει το θάνατο στους εχθρούς του και η άλλη για να τον προφυλάει από τις αρρώστιες. Συγχρόνως του έδωσε και δυο φίδια να τον προστατεύουν. Πήρε τα δυο φίδια και μαζί με το μωρό τα έκλεισε σε ένα κιβώτιο, που αφού το σφράγισε καλά, το έδωσε στις κόρες του Κέκροπα (;) να το φυλάνε. Αυτές όμως, η Έρση και η Πάνδροσος, άνοιξαν το κιβώτιο. Μόλις αντίκρισαν το μωρό με τα φίδια Λοιπόντις κυρίεψε ένα είδος τρέλας που τις έκανε να πάνε να πέσουν από τα τείχη της Ακρόπολης. Μαθαίνοντας η Αθηνά τι έκαναν οι κόρες του Κέκροπα, πήρε το μωρό και το έκλεισε στο ναό, που αργότερα ονομάστηκε Ερεχθείο,.

Και μετά πηγαίνετε και διαβάστε τις εξελίξεις της επιστήμης της γενετικής σήμερα. Όσες δηλαδή έρχονται στο φώς.

http://www.physics4u.gr/blog/?p=2164

• Ένα βήμα πιο κοντά στην κατασκευή τεχνητής ζωής
• Φτιάχτηκε το πρώτο τεχνητό μόριο RNA που αυτοαναπαράγεται και εξελίσσεται
• Μετεωρίτες παρέδωσαν τους ‘σπόρους’ της αριστερόστροφης ζωής στη Γη
• Γιατί αναδύθηκε η ζωή και γιατί συνεχίζει να υπάρχει;
• Οι επιστήμονες πιο κοντά στη δημιουργία τεχνητής ζωής
• Αμερικανοί έφτιαξαν ένα μακρύ συνθετικό γονιδίωμα
• Δημιουργία ζωής στο εργαστήριο
• Βήμα για τη δημιουργία τεχνητής ζωής
• Ομάδα φυσικών και χημικών σκοπεύει να φτιάξει νέα μορφή ζωής
• Ερευνητές δημιούργησαν πρωτόγονα κύτταρα παρόμοια με τα βακτηρίδια

Είσαι αύτό πού σκέπτεσαι

makforΜέλος
22/09/2010, 11:34:31
quote:
Διαβάστε και σκεφτείτε. Πόσες πιθανότητες δίνετε να υπήρξε πριν από χιλιάδες χρόνια ένας υψηλός « πολιτισμός» πολύ πιο προηγμένος από τον δικό μας;

καμια ή για να ειμαι δικαιος 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% και ισως παλι ειναι πολυ !!!!!

quote:
Ας πούμε ότι ήταν έτσι.

γιατι να το κανουμε αυτο ??? βαση ποιου στοιχειου ?

εγω παλι λεω σας πουμε οτι δεν ειναι ετσι !!!

αλλα ειτε πουμε ετσι ειτε πουμε αλλιως , το κειμενο της μυθολογιας που κολλαει ? και η σημερινη επιστημη που κολλαει ???

εαν δεν ηξερες οτι ξερεις (μπορεις να το φανταστεις αυτο?) πως θα εξηγουσες την υπαρξη του κεραυνου ? και αφου εξηγησει τον κεραυνο εξηγησε στην συνεχεια ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ... οι αρχαιοι ηταν ανωτεροι πραγματατι ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ καθως αντι να κανουμε οτι αυτοι και να δωσουμε την δικη μας εξηγηση ... ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ και εκει πανω χτιζουμε ... τις χαλημας τα παραμυθια ... !!!

αυτοι οι ανθρωποι δωσαν αυτους τους μυθους μεσα απο την παρατηρηση και με τις γνωσεις που ειχαν τοτε .. και τα καταφεραν καλα ... τωρα εαν εσεις θελετε να ζουμε και να σκεφτομαστε οπως οι ανθρωποι πριν 3000 ή 4000 χρονια ... εε τι να κανω ... δεν μπορω να το κανω αυτο ... σκοτωστε με !!!

παντως ακομη αποδειξη για το DNA των γυφτων δεν διαβασα !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

ΣυνείδησηΝέο Μέλος
22/09/2010, 13:59:20
Διαβάστε και σκεφτείτε. Πόσες πιθανότητες δίνετε να υπήρξε πριν από χιλιάδες χρόνια ένας υψηλός « πολιτισμός» πολύ πιο προηγμένος από τον δικό μας;

καμια ή για να ειμαι δικαιος 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% και ισως παλι ειναι πολυ !!!!!

quote:
Ας πούμε ότι ήταν έτσι. [/quote]
γιατι να το κανουμε αυτο ??? βαση ποιου στοιχειου ?

εγω παλι λεω σας πουμε οτι δεν ειναι ετσι !!!

αλλα ειτε πουμε ετσι ειτε πουμε αλλιως , το κειμενο της μυθολογιας που κολλαει ? και η σημερινη επιστημη που κολλαει ???

εαν δεν ηξερες οτι ξερεις (μπορεις να το φανταστεις αυτο?) πως θα εξηγουσες την υπαρξη του κεραυνου ? και αφου εξηγησει τον κεραυνο εξηγησε στην συνεχεια ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ... οι αρχαιοι ηταν ανωτεροι πραγματατι ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ καθως αντι να κανουμε οτι αυτοι και να δωσουμε την δικη μας εξηγηση ... ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ και εκει πανω χτιζουμε ... τις χαλημας τα παραμυθια ... !!!

αυτοι οι ανθρωποι δωσαν αυτους τους μυθους μεσα απο την παρατηρηση και με τις γνωσεις που ειχαν τοτε .. και τα καταφεραν καλα ... τωρα εαν εσεις θελετε να ζουμε και να σκεφτομαστε οπως οι ανθρωποι πριν 3000 ή 4000 χρονια ... εε τι να κανω ... δεν μπορω να το κανω αυτο ... σκοτωστε με !!!

παντως ακομη αποδειξη για το DNA των γυφτων δεν διαβασα !!!

.................................
ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.

Είσαι αύτό πού σκέπτεσαι

Edited by - Συνείδηση on 22/09/2010 14:00:07

22/09/2010, 14:07:50
Το θέμα του νήματος είναι το αν οι Τσιγγάνοι κάνουν κηδείες.