ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο.Μ.Α.Η - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ο.Μ.Α.Η - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
18/11/2003, 17:18:13
Εσείς (εμείς) πόσα Ο.Μ.Α.Η = *Ουσιώδη, Μηνύματα, Ανά, Ημέρα γράφετε;

*Έχοντας άμεση σχέση με το esoterica και με το ύφος του;

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το topic αυτό μπορεί να χρησιμεύσει και σαν χώρος ψυχανάλυσης….. να μην λέμε μόνο αυτά που παρατηρούμαι στους άλλους ή γενικά στα forums, μα και τα δικά μας.......σφαλματάκια που επηρεάζουν αρνητικά τα topic.

Οπότε δεν μιλάμε μόνο για ουσιώδη μηνύματα, αλλά και για ποιοτικό επίπεδο διαλόγου!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 20/11/2003 02:49:00

18/11/2003, 17:29:50
Πως το προσδιορίζεις το "ουσιώδη" καλέ μου;

Γιατί για μένα μπορεί να είναι κ ένα μήνυμα στο Aχλαδότυρο
που μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά... αν εκθέτω την ψυχή μου...
έρμαιο.. στον οποιοδήποτε "κριτή" μου...

K από την άλλη ΔEN είναι:
Mια πρόταση που χρησιμοποιώ OΛEΣ τις βαρύγδουπες λέξεις που γνωρίζω...
Mια άποψη.... που τελικά δεν βγάζει νόημα...
Kάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται "μήπως είμαι ηλίθιος;"...
ΠOIOΣ BΛEΠEI TA KAINOYPΓIA POYXA TOY BAΣIΛIA;

Eγώ... σχεδόν πότε....

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

18/11/2003, 17:35:36
Και για να γίνω ποιο σαφής,Valnta, (γλυκό μου κουνελάκι) όταν το ερώτημα ενός topic για παράδειγμα είναι ‘’Πιστεύετε στα θαύματα;’’ Μπαίνετε και απαντάτε ‘’καλημέρα Ανέστη! Πως απoδώ;’’
ή… ‘’ναι, όντως συμφωνώ με τον / την προλαλήσαντα / σουσα

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/11/2003 17:56:57

18/11/2003, 17:45:18
Γιατί…..δε λέω, καλός ο αριθμός μηνυμάτων και οι διαγωνισμοί μέσου όρου ημερησίως, μα τα μηνύματα αυτά τι λένε στην ουσία; Προσφέρουν κάτι; Προσθέτουν κάτι; Εκφραζόμαστε εμείς οι ίδιοι μέσω αυτών; (πάντοτε στα πλαίσια του ύφους του esoterica)

(Ο Ανουνάκις φυσικά χιουμοριστική διάθεση είχε ανοίγοντας το topic Μ.Α.Μ, αλά με ενέπνευσε για το παρών)

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/11/2003 17:55:37

18/11/2003, 17:52:07
Mάλιστα...σ'ευχαριστώ που έλυσες την απορία μου.
Σ'αυτή την περίπτωση η απάντηση είναι...ΔEN ΞEPΩ.
Eχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να ξεφεύγει από το θέμα.
Θα μπορούσα να υποθέσω ότι είμαι γύρω στο 50-50.
Mισά ουσιώδη κ μισά βλακώδη.
Πάντως δεν γράφω για να μεγαλώσει ο αριθμός των μηνυμάτων...
Στην πραγματικότητα περισσότερο διαβάζω -θέματα για τα οποία δηλώνω άγνοια, οπότε κ δεν είμαι σε θέση να κάνω κάτι post, παρά μόνο για να ζητήσω διευκρινήσεις...
Tώρα...μερικές φορές για να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος, πετάω κ την χαιρετούρα μου+την πατάτα μου μαζί. Oκ, δεν είναι ότι καλύτερο...είναι ανθρώπινο πάντως.

*Πέρα απ'όλα αυτά...Xαίρομαι ιδιαιτέρως που επέστρεψες.Σου δώσαν τίποτα να φας ή τσάμπα σφάζαμε;(Oι γνωστές κινήσεις εντυπωσιασμού..)
H Kακιοτάτη σε χαιρετά...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

18/11/2003, 17:57:06
EXE.XIOYMOR!!!!

1001!!!

18/11/2003, 18:07:08
Προς Αριστοκλή….ε….λάθος, Πλάτων! εννοούσα…

Κι εγώ Valnta μου, θεωρώ πως κάπου εκεί βρίσκομε, στην ‘ισημερία’
Αναλόγως την περίοδο που θα διανύω (ψχ-κή διάθεση κλπ κλπ), ε…. δεν θα το παρακάνω όμως.

Η αρχική μου ερώτηση δεν έχει να κάνει με καμία συνειδητοποίηση η επιτηδευμένη κίνηση. (ούτε κι’εγώ κατάλαβα τι είπα…παρακάμψτε το ’’παράδειγμα προς αποφυγήν ανούσιας φράσης εντός μηνύματος’’)

*Ο thoth καθάρισε όσον αφορά το φαγητό! Αλά είσαι (είστε) καλεσμένοι. Tι! Μόνος μου θα τρώγω;;;

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/11/2003 18:09:35

AnounakisΜέλος
18/11/2003, 18:15:30

Γειά σου αγαπητέ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ

Λες:

quote:
και οι διαγωνισμοί μέσου όρου ημερησίως,

το σχετικό topic Μ.Α.Μ. (αν απευθύνεσε σε αυτό) δεν είναι διαγωνισμός καλέ μου φίλε.

Είναι ένα στατιστικό δεδομένο.

Θέλει να καυτηριάσει όμως αυτούς που βλέπουν το θέμα των μηνυμάτων ως διαγωνισμό...

Από εκεί και πέρα , μπορεί κανείς να το δει ως διαγωνισμό , μπορεί να κάνει την αυτοκριτική του ή απλώς μπορεί να το προσπεράσει.

Νομίζω ότι το ΜΑΜ-mania με δόση χιούμορ επιβεβαιώνει την διάθεση μου για κριτική στο φαινόμενο - Διαγωνισμός Μηνυμάτων...

Βιάστηκες όμως με το ΟΜΑΗ , η καλύτερα με πρόλαβες γιατί προς το ΟΜΑΗ θα κατεύθυνα την συζήτηση στο μέλλον.

anyway , no problem...

Απλώς περίμενα να κάνει τον πρώτο κύκλο του το Θέμα.

wellcome back ...

Edited by - Anounakis on 18/11/2003 18:34:05

18/11/2003, 18:36:38
quote:
(Ο Ανουνάκις φυσικά χιουμοριστική διάθεση είχε ανοίγοντας το topic Μ.Α.Μ, αλά με ενέπνευσε για το παρών)

Είχα προετοιμάσει το έδαφος.

Νασε καλά! Και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

endoramaΜέλος
18/11/2003, 18:38:33
εχετε βαλθει να μας τρελανεται?

προσωπικα λεω μονο ουσιωδη πραγματα αλλα σε λαθος θεματα
πχ στους βρυκολακες μιλαω για την κουφια γη και στην παρνηθα για τον μαραθωνα ειναι σοβαρο γιατρε μου? ετσι και αλλιως δεν μου δινει κανενας σημασια

ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ

σοβαρα τωρα πιστευω οτι δεν γινεται σε καποιο θεμα να μην υπαρξει μια παρενθεση πχ αν μιλαμε για ψαρια δεν θα φτασουμε στον γαυρο? ε τοτε ολο και καποιος θα βρεθει να πει κατι για τον ολυμπιακο

και αυτο δεν ειναι κακο κατα την γνωμη μου χαλαρωνει και λιγο η κουβεντα/πνευματα μπαινει και λιγο χρωμα στην συζητηση

η παρενθεση ειναι το αλατοπιπερο της κουβεντας καλο ειναι να υπαρχει αρκει να μην παραγινεται

και πολλες φορες το ασχετο ερχεται μετα απο μη κατανοηση καποιων πραγματων

τι να κανουμε? δεν τα ξερουμε και ολα
ασε που οταν ειδα το ΟΜΑΗ νομιζα οτι θα μιλαγε καποιος για την πρωτομαγια

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Edited by - endorama on 18/11/2003 18:39:31

Edited by - endorama on 18/11/2003 18:40:36

inandaboveΜέλος
18/11/2003, 20:23:58
ENDORAMA!!!

GIATI TO LES AYTO? EGW PANTA SOU DINW SIMASIA!!!
OPOU DW MINIMA SOU...KI EGW EKEI!!! I PRWTI STALKER TOU ESWTERIKA!!

(MIN KSEXNAME OTI EISAI KAI O PRWTOS POU ME KALOSWRISE STO SITE...KAI WS NEO-EKOLAFTHEN PAPAKI, AKOLOUTHW TI MAMA PAPIA!!)

endoramaΜέλος
19/11/2003, 02:05:44
inandabove τι να πω? με κολησες στον τοιχο
με εκανες λειωμα

πανω που ημουνα ετοιμος να σπασω το πληκτρολογιο "δεν μπορει να μην μου δινει κανενας σημασια εχω προβλημα hardware οχι νοητικο "

μα καλα εχεις προβλημα με την αυπνια και με ακολουθεις μπας και νυσταξεις? δεν πειραζει μου αρκει που σε βοηθαω εστω και ακουσια.

διαβαζεις ακομα ή

from us

Edited by - endorama on 19/11/2003 02:07:13

19/11/2003, 12:27:08
χε-χε αγαπητέ Εχέεεμβροτε!
διαισθάνομαι μιά ενδιαφέρουσα κουβεντούλα να ξεπηδά μέσα από το εμπνευσμένο θέμα σου σε αυτόν τον μικρό -και κατατρεγμένο- χώρο του αγαπημένου μας ESOTERICA!

καταρχήν να συμφωνήσω με τον endorama που μας γράφει ότι:

quote:
σοβαρα τωρα πιστευω οτι δεν γινεται σε καποιο θεμα να μην υπαρξει μια παρενθεση πχ αν μιλαμε για ψαρια δεν θα φτασουμε στον γαυρο? ε τοτε ολο και καποιος θα βρεθει να πει κατι για τον ολυμπιακο

και αυτο δεν ειναι κακο κατα την γνωμη μου χαλαρωνει και λιγο η κουβεντα/πνευματα μπαινει και λιγο χρωμα στην συζητηση

ακόμη,
επειδή όλα τα λεπτά δεν είναι τα ίδια,
όλες οι ώρες, όλες οι ημέρες, όλες οι εποχές,
ο κάθε άνθρωπος αλλάζει, κάποτε νιώθει πιό σοβαρός, κάποτε έχει διάθεση γιά χιούμορ, κλπ.
(φανταστείτε πόσο μονότονο και ίσως κουραστικό θα ήταν να μην αλλάζαμε το ήφος μας)

γιαυτό το λόγο κάποτε γράφουμε ΟΜ κάποτε γράφουμε ΜΟΜ.
αλλά αυτό που μετρά πιό πολύ νομίζω είναι η πρόθεση, ο σκοπός, η διάθεση και η ροή.

τα φόρουμς του esoterica λοιπόν είναι γιά μένα ένας καθρέφτης, όπου καθρεφτίζεται μέσα από τα γραφόμενά μου η ψυχή μου, κάθε στιγμή που δημιουργεί λόγια και φράσεις με το ήφος, το συναίσθημα και τις ιδέες που προβάλονται μέσα από αυτά.

είμαι ελεύθερη να γράφω τις σκέψεις μου, αλλά είμαι ταυτόχρονα και υπεύθυνη των γραφόμενών μου.

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

TravellerΜέλος
19/11/2003, 13:33:26
DEAR ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ (ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΞΕΜΒΡΟΤΟ ΚΑΙ - ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕ - ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ).

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΣΧΟΣ Ο ΣΙΤΕΥΤΟΣ...(ΩΧ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ + ΦΙΛΟΖΩΟΙ )...??

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ 2 - Η ΕΠΙΣΤΟΦΗ
WELCOME....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ,ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ (ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ -ΑΚΙ?? ΛΙΓΔΙΑΖΟΜΑΙ, ΜΠΛΙΑΧ! +ΚΛΕΙΝΩ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ 1/10, ΔΕΝ ΧΑΛΙΕΜΑΙ. (ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΧΕΧΕΧΕΧΕ). ΠΡΟΤΙΜΩ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΟ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ" Ή "ΝΕΟ ΘΕΜΑ" ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΩ (ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ +ΑΥΤΟ). +ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ" ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΤΟ "ΑΠΟΨΕΙΣ" + ΣΤΟ "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ". ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ....., ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. (ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙ).

ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤA JUNK + SPAM POSTS! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.. VANDE ! (ΔΑΝΕΙΚΟ)

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! JAAAZZZZZZ......

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

TravellerΜέλος
19/11/2003, 13:35:48
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΖΖΟΥΝ.

(ΤΟ ΖΖΖΖ ΕΙΝΑΙ ΣΣΣΣΑΛΩΝΙΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΖΖΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΖΖΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ).

19/11/2003, 17:47:55
Να προσθέσω ένα ακόμη ΜΗ ουσιώδες μήνυμα στη συλλογή μου;

Εχέμβροτε...ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ...

Τώρα όσο για το θέμα : Το πόσο ουσιώδες είναι ένα μήνυμα γενικά είναι σαφώς υποκειμενικό (φυσικά μέσα σε κάποια πλαίσια).

Το πόσο ουσιώδες είναι όμως

quote:
*Έχοντας άμεση σχέση με το esoterica και με το ύφος του

είναι κάτι διαφορετικό πιστεύω.

Και πρώτος θα παραδεχτώ την ΑΓΝΟΙΑ μου για πολλά από τα θέματα που ανοίγονται, και πρώτος θα παραδεχτώ ότι έχω γράψει ουκ ολίγα μηνύματα άσχετα με τη θεματολογία του Esoterica...

Το σημαντικό είναι όμως κατά τη γνώμη μου άλλο...Να καταλάβει το κάθε μέλος του forum ότι εξίσου σπουδαία με την ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ είναι και η ΑΝΑΓΝΩΣΗ των διαφόρων θεμάτων (αν όχι σπουδαιότερη). Η άγνοια που περιέγραψα πιο πάνω έχει γίνει πιο μικρή τους 8 αυτούς μήνες που είμαι μέλος. Κι αυτό γιατί ΔΙΑΒΑΣΑ τα πολύ ΟΥΣΙΩΔΗ μηνύματα αξιόλογων μελών.

Σημασία έχει να μπορεί κάποιος να αναγνωρίζει την ΟΥΣΙΑ και την ΑΞΙΑ...Η έλλειψή τους δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από τον οποιονδήποτε μεγάλο αριθμό μηνυμάτων.

Και πάλι...WELCOME BACK Εχέμβροτε!!!

endoramaΜέλος
19/11/2003, 18:37:40
quote:
εξίσου σπουδαία με την ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ είναι και η ΑΝΑΓΝΩΣΗ των διαφόρων θεμάτων (αν όχι σπουδαιότερη).
τα λεγομενα σου ειναι το Α και το Ω γιατι αν δεν διαβασεις δεν υπαρχει περιπτωση να μαθεις και υποθετω οτι εδω βρισκομαστε για ανταλλαγη αποψεων και οχι για να περασουμε την αποψη μας με το ζορι

ειναι και λιγο λυπηρο να βλεπεις καποιον να επαναλαμβανει καποιο κειμενο που στην καλυτερη ειναι δυο μηνυματα πιο πανω και σε κανει να αναρωτιεσαι "μα καλα δεν διαβαζει κανενας τι γραφω?" "γιατι δεν μου δινουν σημασια?" ομως δεν φταιει ο γραφων αλλα ο γραφων που δεν καθεται να διαβασει της αποψεις των αλλων

υπαρχουν βεβαια και αυτοι που υποστηριζουν οτι δεν γινεται να διαβασουν ολο αυτο το κατεβατο

ναι ομως χωρις διαβασμα δεν γινεται ερευνα

και εγω δεν λεω οτι τα διαβαζω ολα αλλα καμια φορα κανω εναν γρηγορο ελεγχο για να μην γινω ηχω

from us

19/11/2003, 23:22:30
γεια σου Εχεμβροτε

συνηθως αφηνομαι στην διαθεση της μερας αλλοτε μελαγχολικα
αλλοτε ευθημα...
δεν ξερω αν ειναι ουσιωδη τα μηνυματα μου μα μπορω να σου πω οτι μετα απο μερες διαφωνω με το 90% αυτων που εγραψα...

αρα λοιπον το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω γραψει και ανοητα μηνυματα
οσο για τον αριθμο...ισως να υπηρξε μια μικρη αγωνια στην αρχη μα εδω και καιρο η μασκα αυτη εφυγε...

να σαι καλα...

AnounakisΜέλος
20/11/2003, 01:12:45
quote:
μετά από μέρες διαφωνώ με το 90% αυτών που έγραψα...

σοφός είναι αυτός που ξέρει αυτά που δεν ξέρει...
Κομφούκιος.

ή το ελληνικότερον : ο έχων το γνώθι σ’αυτόν

φίλε μου μόλις ανέβηκες μία κατηγορία στα σκαλιά του εσωτερισμού...

εύγε.

20/11/2003, 02:46:29
Με εκπλήσσει η ειλικρίνειά σου ryche! Εύγε!

(μήπως υπερβάλεις λίγο; 90%;;;;) τέλος πάντων, εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Όντως το ζήτημα που θίξατε durden alie και endorama είναι πιστεύω σημαντικός παράγοντας στην…όχι ανουσιο-post-ίαση αλά στην βιάζομεναπωτηνγνώμημου-ίαση
της οποίας (ασθένειας) πέφτω κι’εγώ θύμα που και που (;)
γι’αυτό όμως δεν υπάρχει επίσημη θεραπεία. Ο Πάσχον είναι και θεραπευτής!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το topic αυτό μπορεί να χρησιμεύσει και σαν χώρος ψυχανάλυσης….. να μην λέμε μόνο αυτά που παρατηρούμαι στους άλλους ή γενικά στα forums, μα και τα δικά μας.......σφαλματάκια που επηρεάζουν αρνητικά τα topic.

Οπότε δεν μιλάμε μόνο για ουσιώδη μηνύματα, αλλά και για ποιοτικό επίπεδο διαλόγου!