- Θελω καποιες πληροφοριες (περίεργη οργάνωση) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
εχω ενα προβλημα με το παιδι μου σχετικα με αυτο! θελω να μου εξηγησετε τι ειναι για να παρω τα μετρα μου
επισης να μου πειτε αν επιτρεπεται να ενταχθουν ατομα κατω των 18;!
ανυσηχω πολυ στειλε μου οσο το δυνατον γρηγοροτερα.ευχαριστω!
melina
quote:
θελω καποιες πληροφοριες σχετικα με τον μασονισμο
εχω ενα προβλημα με το παιδι μου σχετικα με αυτο! θελω να μου εξηγησετε τι ειναι για να παρω τα μετρα μου
επισης να μου πειτε αν επιτρεπεται να ενταχθουν ατομα κατω των 18;!
ανυσηχω πολυ στειλε μου οσο το δυνατον γρηγοροτερα.ευχαριστω!melina
Γεια σας. Δεν γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται λίγο παράδοξο να εντάσσονται άτομα κάτω των 18, εκτός και αν ανήκουν οικογενειακώς στην Μασονία, δηλαδή ακολουθεί ό,τι και ο πατέρας.
Μήπως πάντως πρόκειται για παρεξήγηση; Μήπως πήγε ο γιος σας σε κάποια θρησκευτική συνάθροιση κάποιας εκκλησίας μη ορθόδοξης και το θεωρήσατε ως μασονική στοά;
Φαίνεται λίγο παράξενο παιδί κάτω των 18 χρονών να ασχολείται με την Μασωνία.
Ευχαριστώ.
Δεν θα ήθελα να εκφέρω γνώμη για αυτά, αλλό για μένα δεν νοείται ανήλικο παιδί να ασχολείται με τέτοια. Μόνο αν είσαι ενήλικος ξέρεις πραγματικά περί τίνος πρόκειται και είσαι εις γνώση σου για το τι κάνεις.
Η ηλικία αυτή είναι πολύ επικίνδυνη. Καλό θα ήταν να προσέχετε.
επειτα,αφου αρχισα να υποψιαζομαι κατι ειδα οτι με τον φιλο του φωναζαν ο ενας τον αλλον τουτ και σεκορ(το εψαξα και βρηκα οτι ηταν δαιμονες της Αιγυπτου)
τελος,τον ειδα να μπαινει σε ενα παραξενο μερος(καταγωγιο) το οποιο οι επομενοι που μπηκαν μετα απο τον γιο μου,το ονομασαν ''στοα'' παμε στη στοα,δηλαδη..
γι αυτο θελω να μου εξηγησετε τι ειναι ο μασονισμος!ειναι αναγκη!
melina
quote:
Το ολο θεμα ξεκινησε αφου μπηκα τυχαια στον υπολογιστη του για να δω κατι και βρηκα φωτογραφιες με συμβολα του μασονισμου! δε ξερω τιποτα γι αυτο αλλα ενταξει,ξερω ποιο ειναι το συμβολο τους,οπως και του σατανισμου για παραδειγμα
επειτα,αφου αρχισα να υποψιαζομαι κατι ειδα οτι με τον φιλο του φωναζαν ο ενας τον αλλον τουτ και σεκορ(το εψαξα και βρηκα οτι ηταν δαιμονες της Αιγυπτου)
τελος,τον ειδα να μπαινει σε ενα παραξενο μερος(καταγωγιο) το οποιο οι επομενοι που μπηκαν μετα απο τον γιο μου,το ονομασαν ''στοα'' παμε στη στοα,δηλαδη..
γι αυτο θελω να μου εξηγησετε τι ειναι ο μασονισμος!ειναι αναγκη!melina
Τί εννοείται "τον ειδα να μπαινει σε ενα παραξενο μερος(καταγωγιο) το οποιο οι επομενοι που μπηκαν μετα απο τον γιο μου,το ονομασαν ''στοα''" ;
Μιλάτε για κάποια σελίδα στο ίντερνετ; Ή μιλάτε για κάποιο μαγαζί; Δεν καταλαβαίνω. Μήπως παίζει παιχνίδια μαγείας με κάρτες;
Ο Μασωνισμός είναι μια υπερκλίκα, μια υπερσέχτα στην οποία συγκεντρώνονται άνθρωποι από διάφορες θρησκείες, πολιτικά κόμματα, κοινωνικά στρώματα κτλ. ανά τον κόσμο και οι οποίοι υποτίθεται πως ανεβαίνουν σκαλοπάτια γνώσης σε μια πυραμίδα. Υποτίθεται πως γράφεσαι για να αποκτήσεις την υπέρτατη γνώση του σύμπαντος και να διαφοροποιηθείς από την μάζα των αμόρφωτων δούλων, οι οποίοι ζούνε για να δουλεύουν και να τρώνε. Υπόσχονται στα μέλη τους την γνώση δηλαδή και λογικά πρέπει να τηρούν μεγάλη αυστηρότητα και εχεμύθεια, όπως και στα αρχαία μυστήρια όπου γραφόταν κάποιος για να βιώσει μυστικά χωρίς να τα αποκαλύψει στον έξω κόσμο.
Δεν θα σχολιάσω τώρα αν συμφωνώ ή όχι με τον Μασωνισμό.
Όμως πιστεύω πως έχει γίνει παρεξήγηση και ο γιος σας παίζει παιχνίδια μαγείας. Πάντως δεν είναι και αυτά αθώα, καλό θα ήταν να ξεκόψει από αυτά τα παιχνίδια της φαντασίας και των μάγων, γιατί ωθούν τα ανίδεα παιδιά στον κόσμο της μαύρης μαγείας. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό, αλλά έτσι που μου το λέτε. Πάντως με προσοχή, όχι με την βία. Πρέπει να καταλάβει πραγματικά πως δεν είναι παιχνίδι και αστείο η μαγεία.
* ο γιος μου είναι 17 ετών. άλλα και πάλι είναι ανήλικος! γι αυτό και ρώτησα στην αρχή..
melina
Edited by - melina mpak on 15/05/2013 22:19:20
quote:
Μακάρι να ήταν αυτό! Όταν μου έλεγε ότι πάει να κοιμηθεί σε ένα φίλο του έβγαζε όλη τη νύχτα σε αυτή τη στοά(με το καλυτερο του φιλο).. είναι ένα μέρος σε μια εγκαταλελειμμένη γειτονιά που ούτε που ξέρω που το βρήκαν!(ενα σπιτι ετοιμο να καταρευσει με μαυρες κουρτινες) Γι αυτό ανησυχώ..δεν είμαι άνθρωπος που με το παραμικρό αγχώνομαι. δεν είμαι υπερβολική άλλα πιθανόν ο γιος μου να είναι μπλεγμένος με κάτι το οποίο δε ξέρω τι είναι! γι αυτό ζητάω τη βοήθεια σας
* ο γιος μου είναι 17 ετών. άλλα και πάλι είναι ανήλικος! γι αυτό και ρώτησα στην αρχή..melina
Edited by - melina mpak on 15/05/2013 22:19:20
Ένα σπίτι έτοιμο να καταρρεύσει με μαύρες κουρτίνες, μάλιστα.
Οπότε μπουκάρετε μέσα και αρπάξτε τον στις ξυλιές, αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω. ![]()
θέλω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο.. έχω ρωτήσει αρκετά άτομα (αν και ο κάθε ένας μου λέει διαφορετικές πληροφορίες για το μασονισμό) και κάποιοι μου είπαν ότι σχετίζεται με το σατανισμό.. ισχύει;
melina
melina
quote:
melina mpak
Το ολο θεμα ξεκινησε αφου μπηκα τυχαια στον υπολογιστη του για να δω κατι και βρηκα φωτογραφιες με συμβολα του μασονισμου! δε ξερω τιποτα γι αυτο αλλα ενταξει,ξερω ποιο ειναι το συμβολο τους,οπως και του σατανισμου για παραδειγμα
Εμένα όλα αυτά φίλη melina mpak δεν έχουν καμιά σχέση με την μασονία οι στοές της οποίας κάθε άλλο από καταγώγια είναι . Το ότι έχουν πάρει ψευδώνυμα αρχαίων αιγυπτιακών δαιμόνων , μου μυρίζουν μαύρη μαγεία , ανακατεμένη με στοιχεία της αιγυπτιακής μαγείας (Heca). Προσωπικά θα ανησυχούσα πολύ περισσότερο γιατί σε τελετές μαύρης μαγείας δεν αποκλείονται ούτε οι αιματηρές θυσίες (συνήθως ζώων) , αλλά ποτέ δεν ξέρεις , ούτε και η χρήση παραισθησιογόνων μεταξύ των μελών ή στο θυμίαμα . Στη θέση σου δεν θα κινούσα τις υποψίες του , αλλά θα κατέφευγα αρχικά στην βοήθεια κάποιου ιδιωτικού αστυνομικού για να μάθω τι γίνεται εκεί μέσα , και θα έπραττα ανάλογα .
*
Σε αυτες τις ηλικιες εξαλλου αρχιζουν και οι πρωτες ανησυχιες σχετικα με πνευματικα ζητηματα.
321
Η διαδικασία που περιγράφεις,δεν είναι τεκτονική-μασονική.
Υπάρχει διαδικασία,που δέχεται άτομα κάτω των 18 σε μια τεκτονική στοά,αλλά γίνεται με την συγκατάβαση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα του ανηλίκου.
Έχει επίσης χαρακτηριστικά παρατεταμένης μαθητείας και δεν γίνεται κανονικό μέλος το άτομο πριν ενηλικιωθεί.(αν θυμάμαι καλά, δεν γίνεται καν πριν τα 21,ούτε καν τα 18).
Ο λόγος που στα αναφέρω αυτά είναι διότι αν θεωρείς πρόβλημα την περίπτωση να υπάρχει σχέση του παιδιού σου με τον τεκτονισμό-μασονία,τότε μάλλον έχεις πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό.
Κάνε κάτι άμεσα.
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά αίσια κατάληξη.
ΥΣ1: Δεν γνωρίζω να σου πω που έχει μπλέξει το παιδί σου.
Είμαι κατά 99% σίγουρος για το που δεν έχει μπλέξει.Κοινώς δεν έχεις να κάνεις με τέκτονες.
ΥΣ2: Δεν έχω διάθεση ούτε να υπερασπίσω ούτε να καταδικάσω τον τεκτονισμό.Απλά να σου επισημάνω ότι η περίπτωση που μας έκανες κοινωνούς,φαίνεται άσχετη με αυτόν.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Κι εγώ συμφωνώ με την πλειοψηφία των απόψεων που έχουν κατατεθεί στο παρόν θέμα, για το ότι πιθανότατα δεν πρόκειται περί μασωνίας αλλά ίσως ο γιος σου να έχει μπλέξει σε κάτι άλλο - μια παρέα που παίζει τους μάγους ως RPG (αυτό θα ήταν το καλό σενάριο) ή σε κάποια αποκρυφιστική/σατανιστική ομάδα (αυτό θα ήταν χειρότερο - αναλόγως και των στόχων και πρακτικών της ομάδας αυτής).
Έκανες καλά που απευθύνθηκες στο forum μας για να ρωτήσεις, αν μη τι άλλο, εδώ θα πληροφορηθείς από πολλούς ανθρώπους που έχουν ψάξει τα ζητήματα αυτά και θα μπορέσεις να διακρίνεις τον πραγματικό κίνδυνο.
Μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω σε κάτι που έγραψε ο Χρίστος Έλ :
quote:
Ένα σπίτι έτοιμο να καταρρεύσει με μαύρες κουρτίνες, μάλιστα.Οπότε μπουκάρετε μέσα και αρπάξτε τον στις ξυλιές, αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω.
![]()
Αν και γενικότερα συμφωνώ με την προσέγγισή σου Χρίστος Έλ, θα πρότεινα να υπάρξει πολύ μεγάλη προσοχή στο πώς θα αντιμετωπιστεί ο νεαρός.
melina mpak, μια βίαιη και τιμωρητική συμπεριφορά μπορεί να τον οδηγήσει ακριβώς εκεί από όπου προσπαθείς να τον απομακρύνεις! Και μάλιστα, να τον χώσει ακόμα πιο βαθιά. Κατά την άποψή μου, συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό (όχι παπά, ψυχολόγο!!) και βρείτε έναν θετικό τρόπο προσέγγισης του γιου σου.
Και βέβαια, εδώ είμαστε να συζητήσουμε ότι θέλεις.![]()

"(περίεργη οργάνωση)"
Η μαύρη μαγεία, η παιδεραστία, το εμπόριο παιδικών οργάνων ακμάζουν.
Μου φαίνεται περίεργο που ρωτάτε τί είναι ο Τεκτονισμός και αν έχει σχέση ο γιος σας, την ίδια στιγμή που έχετε τρομοκρατηθεί για αυτόν και έχετε δει προσωπικά που συχνάζει. Συγγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται πως κάνετε πλάκα οπότε δεν μπορώ να φωνάξω τον Σούπερμαν για ενισχύσεις.
Πάντως αν λέτε αλήθεια, εσείς ξέρετε ποιος χώρος είναι αυτός, οπότε την επόμενη φορά που θα πάει στείλτε την δίωξη εγκλήματος για να μπουκάρει μέσα.
Ευχαριστώ.
Θα ήθελα να ακούσω μασωνικούς ύμνους/ψαλμωδίες και να διαβάσω στίχους. Αν γνωρίζει κάποιος link ας το δώσει.
quote:
Χρίστος Έλ
Θα ήθελα να ακούσω μασωνικούς ύμνους/ψαλμωδίες και να διαβάσω στίχους. Αν γνωρίζει κάποιος link ας το δώσει.
Κι εγώ θέλω ένα πρώτο τραπέζι στην πίστα .
Τι τις πέρασες τις στοές των Τεκτόνων ρε Χρίστο Έλ , μπουζουκομάγαζα που μπορεί ο καθένας να μπη ελεύθεςρα και να παρακολουθήση τις τελετές και τις συνεδριάσεις τους ;
Πάντως αν καίγεσαι τόσο πολύ , δεν έχεις παρά να απευθυνθης στην "Μεγάλη Στοά" της Αθήνας Αχαρνών 19 ταχ.κωδ. 10438 τηλ. 2108229950 και να το ζητήσης από τους ίδιους . Αν σε πάρουν οι άνθρωποι στα σοβαρά .
*
O Χαζο Ελ ζητάει λινκ με ψαλμωδίες Τεκτόνων!!
παρωδία ύπαρξης είναι ο...!!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.