- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
Παρ'ολα αυτα εβγαλα κατι υπεροχες φωτογραφιες τις οποιες θα προσθεσω εδω μολις εμφανιστουν!
Φιλικά...
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
Θέλω να τους πώ οτι ο μαγνητισμός και τα φαινόμενα παρουσιάζονται ανάλογα με τις φάσεις της σελήνης...έτσι έχουμε και παλλίροιες κι αλλα φαινόμενα..Το Σάββατο το βράδυ η σελήνη θα είναι μισή θα είναι σε συζυγίες στις 21.30 καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά όποιοι θέλετε...Εγώ θα πάω με παρέα 3 αμάξια όχι για να δούμε κάτι αλλά για βόλτα πραγματικά είναι μαγεία εκεί ηρεμείς.Όσοι μπορούνε το Σάββατο ας ανέβουν δεν θα χάσουν και κάτι,αρκεί να μην έχουνε δουλειά....Βλέπετε είναι και του Αγίου Βαλεντίνου.....Το Σάββατο που πέρασε κατά τισ 23.30 πήγαμε βόλτα βάλαμε μουσικούλα απέξω κάτσαμε μια ώρα και δεν έγινε κατι...αλλά άλλες φορές ςχούν συμβεί διάφορα...και με φωτογραφιες...Εχω πολλα να πω όποιος θέλει ας απαντήσει...
<../..>
Είμαστε μία μεγάλη παρέα με αυτοκίνητα 4Χ4 και η συνήθης βόλτα μάς ειναι η Πεντέλη
Τελευταία φορά βρεθήκαμε στην σπηλιά ενα κρύο Σάββατο (υπάρχουν και φωτό).Απόψε το βράδυ Παρασκεύη 20/02/2004 θα είμαστε 20 περίπου ατομα στα παραπήγματα κοντα στη σπηλία για ενα νυχτερινό "τσιμπουσάκι"...εδώ πρέπει να σας πω οτι ειναι πολλες οι φορές που κάνουμε βραδυνές εξορμήσεις με τα τζιπάκια μας ασχέτως κρύου & χιονίου....
Εδώ λοιπόν θέλω να ρωτήσω εσας που έχετε ασχοληθεί με το θέμα, γνωρίζετε τι είναι τα οαραπήγματα αυτα μπροστα σε ενα πλάτανο ? Δίπλα στην σπηλιά , και εχουν και τζάκι μέσα??
Ευχαριστω ...
Η πραγματικότητα σε παει απο ενα σημείο Α στο Β....η φαντασία σε πάει ΠΑΝΤΟΥ.
Δεν υπαρχει κατι διπλα στη σπηλια με τζακι,μηπως εννοεις τους Αγιους Ασωματους που εχει ενα δωματιακι παραδιπλα?Εκει έχει κατι σαν τζακι..
Η πραγματικότητα σε παει απο ενα σημείο Α στο Β....η φαντασία σε πάει ΠΑΝΤΟΥ.
Ηθελα να ρωτησω το εξης...πως μπορω να ερευνησω καθε φωτογραφια που εχω απο τη σπηλια,σε βαθος ετσι ωστε να ανακαλυψω αν υπαρχουν στοιχεια που με την πρωτη ματια δεν φαινονται.Καπου διαβασα για το προγραμμα Photoshop,ισχυει κατι τετοιο?
το 1ο ειναι λιγο μεγαλο προγραμμα, το 2ο μικρο και μπορεις να το κατεβασεις, καπου 5MB
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
Πολύ ενδιαφέρουσες πράγματι οι φωτογραφίες (είναι εντυπωσιακό τι μπορεί να κάνει κανείς με τα νέα προγραμματάκια που κυκλοφορούν...)
Επίσης είναι εντυπωσιακό πόσο χαμηλά πέφτουν κάποιοι όταν νοιώθουν παραγκωνισμένοι... Μετά την δημιουργία λοιπόν των κωδικών sonap και 1 Ευρώ με 2 μέρες διαφορά τώρα έχουμε και την δημιουργία των κωδικών ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και karboyno2004 με μια μόλις μέρα διαφορά (τι σύμπτωση πάλι και αυτή...) για να στηρίξουν το κακόμοιρο αυτό τόπικ.
ΠΝΟΗ! λοιπόν όπως λέει και μια ψυχή από δω και μια και χρειάζεται το τόπικ αυτό ας του δώσουμε λιγάκι πνοή μια που φαίνεται ότι πνέει τα λίσθια...
Τα παρακάτω τα είπε ο sonap στην πετυχημένη του προσπάθεια να μαγαρίσει το τόπικ του Πεντελικού όρους:
quote:
Συμφωνω απολυτα με selected-1 Ευρω-Ntonald Ntac
Εμπρος λοιπον αδερφια μου 1 EYRO , SELECTED ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΛΤ
όπως και αυτά:
quote:
ααα δεν σου ειπε κανεις οτι οι γυναικες εκεινης της εποχης που δοξαζεις, δεν ειχαν δικαιωματα?Οτι ηταν στην ουσια δουλαρες?Οτι δεν ανοιγαν το στοματακι τους οπως μερικες απελευθερωμενες του κωλου σαν κι εσενα?Κλειστο λοιπον και πλυνε κανενα πιατο γιατι απο την πολυ μελετη,αμφιβαλω αν ξερεις να το κανεις και αυτο. Επισης δεν εχουμε τιποτα εναντιον των γυναικων αντιθετως μας ειναι απαραιτητες ακομα κι αν ειναι η ιδια μας η μανα.Ειναι κακο και αυτο???Πλυντηρια υπαρχουν πολλα και ευκολιες και ανεσεις...αυτα ομως δεν σας εκανα ψιλοτεμπελες?Λεω τωρα...Ποσες ξερουν να μαγειρευουν και οχι να παραγγελνουν?
Παντως οχι αυτες που ειναι ψαγμενες γιατι ειπαμε...αν θελατε πραγματικα την κοινωνια της αρχαιας Ελλαδας,η θεση σας θα ηταν...ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ
Σχετικα με τις γυναικες...Ωραιες ειναι οι γυναικες και τις γουσταρουμε πολυ αλλα γιατι να μην τους μιλαμε οπως μας μιλουν?Το στομα της γυναικας πια εχει καταντησει οπως και κατι αλλο της.Τοσο βρωμικο.Οπως και η ζωη τους.(βεβαια υπαρχουν και εξερεσεις). Καλη μου Avallon μην ταραζεσαι!Τι να τις κανουμε τις γυναικες οταν ειναι σαν τα μουτρα σου?Αν μας ηξερες απο κοντα τα πιο πιθανο ειναι να *****,γυναικα του σημερα.
Kαι επειδή κάποια "σημαντικά" στοιχεία γύρω από το θέμα αυτό έχει παραθέσει το μέλος selected στο τόπικ του Πεντελικού όρους τα μεταφέρω εδώ γιατί μπορεί να χρησιμεύσουν μια και το θέμα είναι παρόμοιο και μπορούν εξίσου να "βοηθήσουν" και τούτο το τόπικ:
quote:
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ....ΣΤΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ??????????ΟΡΕΚΤΙΚΑ-ΜΕΖΕΔΑΚΙΑΜΩΡΑΪΤΙΚΟ
ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΤΗΓΑΝΙΑ
ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΗ
ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ
ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕΣ
ΚΟΤΟΜΠΕΙΚΟΝ
ΚΡΕΑΤΑ ΣΕΦ
ΤΣΟΠΑΝΗΣ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΠΗΛΙΟΡΙΤΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ
ΣΠΟΥΤΝΙΚ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΕΣΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ menu
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΧΑΡΑΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΗΤΕΣ
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΖΑΜΠΟΝΟΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΦΕΤΑ ΣΧΑΡΑΣ
ΤΥΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ-ΜΥΖΗΘΡΟΠΙΤΑΚΙΑ
ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ
ΡΟΛΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
ΚΑΒΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ
ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ (κατ' άτομο)
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟ ΚΟΤΣΙ σε φούρνο με ξύλα
ΠΙΤΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ σε φούρνο με ξύλα
ΣΙΦΝΕΙΚΗ ΠΙΤΤΑ σε φούρνο με ξύλα
ΚΡΕΜΜΥΔΟΦΩΛΙΕΣ σε φούρνο με ξύλα
???????ΚΥΡΙΑ ΠΙΑΤΑΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΧΑΡΑΣ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΕΣΤΟ & ΕΓΙΝΕ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ
ΚΟΨΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ menu
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΙ
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΜΑΔΕΡΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΝΓΚΑΗΣ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΧΑΡΑΣ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΠΙΠΕΡΑΤΟ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΤΣΟΠΑΝΗΣ
ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΦΙΛΕΤΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ (κατ'άτομο)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΒΛΑΧΟΥ
ΚΕΜΠΑΠ
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΡΝ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ (κιλό)ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΥΡΙΑ
ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΝΤΑΒΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ!!!!!!!!
Kαι αν δεν πειστήκατε ακόμη για το ποιόν και το ήθος του μέλους sonap και της παρεϊτσας του σας παραθέτω το παρακάτω μήνυμα του 1Ευρώ:
quote:
Σάς χαιρετώ κιεγω αδερφια μου αλητες πουλια
τρις εξ= δωδεκαθεο και σεξ Σας χαιρετώ τρίς-έξ-ουαλ αδέρφια μου,
Ρόζταρ: προσοχή στον Πάνα και στα Παπανώτα σου.
Μαμά άβαλον - ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρεις εσυ? άντε χτένισε τα πευκα.
φιλούμπες ο νταβελις και ο ροζταρ ειναι σκετοι *****
καθώς και το παρακάτω μήνυμα του Ντόναλντ Ντάκ:
quote:
Βρε Avallon, ακόμα αφρίζεις; Εγώ πάντως βρίσκω ότι το nickname 'Afrozo' σου ταιριάζει καλύτερα.
Μα δεν έχει καταφέρει 'η σύγχρονη τεχνολογία' να σε απαλλάξει ακόμα από τη μπόχα; Ψάξε λίγο, σίγουρα κάτι θα υπάρχει και για την περίπτωση σου. Εσύ που έχεις ανακαλύψει και τις γαργάρες Betadine...
Aυτά είπαν αγαπητοί φίλοι αυτοί που ο sonap αποκαλεί αδέλφια και που συμφωνεί μαζί τους…
Ζητώ συγνώμη από τους φίλους που συμμετέχουν στο τόπικ αυτό αλλά νομίζω ότι οφείλω να ενημερώσω τα νεότερα μέλη προς αποφυγή λανθασμένων και για να καταλάβουν κάποιοι αν αξίζει να παίρνουν στα σοβαρά τα γραφόμενα του μέλους soap αφού από αυτά κρινόμαστε εδώ μέσα και εκείνος και η παρέα του έχουν μόνο τέτοιας ποιότητας δείγματα να προσφέρουν στο φόρουμ.
Λυπάμαι τέλος που τα τρια αυτά μέλη κατάφεραν να κλείσουν με τις βλακείες που εγραφαν επι τούτου αυτό το αξιόλογο τόπικ του Πεντελικού όρους μετά από 39 σελίδες παραγωγικού διαλόγου...![]()
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!...

Πως σε αυτό το θέμα είναι όλοι ευγενικοί//
ούτε που υποψιάζεσαι πως μπορούν να συμπεριφερθούν
μόλις μπουν σε άλλο topic..
τι να πω... κρίμα....

Va(l)nta ......
με τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα
Tο δοκίμασες αυτό κ δεν μπορείς; Ή δεν ξέρεις πως να βάλεις φωτό γενικά;
Aν πάντως δεν τα καταφέρνεις/στείλτε μου με mail να τις περάσω εγώ.
Edited by - Valnta on 26/02/2004 19:24:32
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ
quote:
[center]Eμένα μου κάνει εντύπωση πάντως....
Πως σε αυτό το θέμα είναι όλοι ευγενικοί//
ούτε που υποψιάζεσαι πως μπορούν να συμπεριφερθούν
μόλις μπουν σε άλλο topic..
τι να πω... κρίμα....
Αναρωτιέμαι γιατί εμείς δεν είδαμε αυτό το ευγενικό προσωπείο.
Αν το είχε δείξει μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά...
Α! και κάτι άλλο...Δεν πρόκειται να ξαναενοχλήσω γιατί απλά δεν είναι ο σκοπός μου μια ακόμη αντιπαράθεση...οπότε βαράτε με όσο θέλετε μόλις γυρίσω την πλάτη μου αγαπητοί χριστιανοί...![]()
![]()
Υ.Γ. Αν πω τώρα ότι μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται από το πουθενά μέλη που έχουν δημιουργηθεί χθες-σήμερα και αρχίσουν να μου επιτίθενται θα είναι too much?![]()
![]()
![]()

Πόσοι νομίζεις πως είμαστε;; Σου λέω πως είμαστε μία χούφτα άνθρωποι και λίγο παραπάνω αυτοί που ασχολούμαστε με αυτόν τον χώρο, με όλον τον χώρο και με όλες τις δράσεις που τον αφορούν... και δεν είναι μόνον αυτές που βλέπεις, είναι πολύ περισσότερες. Ο χώρος είναι μεγάλος και οι άνθρωποι που περιμένουν από αυτόν πολλοί!
Δεν πληρωνόμαστε από κάποιον, ότι κάνουμε το κάνουμε αφιλοκερδώς και σε βάρος του προσωπικού μας και του επαγγελματικού μας χρόνου! Μερικές φορές σε μεγάλο βάρος...
Όσον αφορά τα links όταν μπορέσω να ασχοληθώ με τις φωτό θα σου τα στείλω. Αφού στο είπα ξανά! Υπομονή...
Ψάχνω αυτές τις ημέρες να βρω έναν δόκιμο και λειτουργικό τρόπο να μπορούν τα Μέλη να ανεβάζουν μόνοι τους στο site τις φωτογραφίες που θέλουν, αλλά με περιορισμούς γιατί τελικά οι εικόνες μεταφράζονται σε χρήμα, το οποίο σου είπα και πιο πάνω ότι δεν έχουμε... Δεν νομίζω πως για την ώρα μπορούμε να ασχοληθούμε τόσο εύκολα με φιλοξενία αρχείων από τα Μέλη μας στον Server. Θα πρέπει να "κόψουμε" χρόνο από άλλα πράγματα, πιο σημαντικά, και αυτό δεν θα το θέλαμε. Όπως είπα: Υπομονή (εάν δεις μεγάλη καθυστέρηση, στείλε μου e-mail, μην το τοποθέτείς σε Συζητήσεις γιατί μπορεί και να μας ξεφύγει).
Avallon, αυτά που λες στο τέλος του μηνύματός σου δίνουν μία "υπόσχεση" αυτοεκπληρούμενης προφητείας(είναι ψυχολογικός όρος, ίσως σου εξηγήσω άλλη στιγμή...). Είναι σχεδόν σίγουρο πάντως ότι εάν καταθέτεις τέτοιες σκέψεις στις Συζητήσεις θα γίνουν κιόλας πραγματικότητα αυτά που φοβάσαι! Ή μήπως δεν τα φοβάσαι τόσο; ![]()
![]()
Εγώ ελπίζω πάντως η φράση σου: "οπότε βαράτε με όσο θέλετε μόλις γυρίσω την πλάτη μου αγαπητοί χριστιανοί..." να είναι "τρόπος του λέγειν" και να μην αναφέρεται στους Χριστιανούς στην πίστη, αλλά στους "Χριστιανούς"(φαρισαϊσμός...) ή να εμπίπτει στα πλαίσια φράσεων όπως: "έλα τώρα βρε χριστιανέ μου!"
Δεν αστειεύομαι, παρότι... αστειεύομαι! Θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Ή μήπως δεν τα φοβάσαι τόσο;![]()
γιατι να φοβαται κ. Admin αφου δεν προκειται να παθει τιποτα οτι και να πει;
Μια χαζη απορια:
Με διαγραμμενο τον Σοναπ δεν ειναι παραταιρο να υπαρχουν ακομα οι φωτο που ειναι ιδιοκτησια του??
Αλλα ξεχασα- θα τον ξαναγραψετε αφου πρωτα κανει μια κολοτουμπα.![]()