ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΣ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ"... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΣΑΣ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ"... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

MaryJane30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
YIORGOSARGΝέο Μέλος
21/07/2004, 14:10:33
...δεν είσαι μόνη πια....!!

κέρδισες επάξια την αγάπη μας , και μη σκεφθείς ποτέ οτι δε την
αξίζεις!!

..όλοι εδω ειμαστε μαζι κι ο καθένας μας χώρια!

ας βρεθούμε όλοι μαζι...

YIORGOSARGΝέο Μέλος
21/07/2004, 14:16:22
> ARE YOU A REASON, A SEASON, OR A LIFETIME?
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ;

Pay attention to what you read. After you read this, you will know the reason it was sent to you! People come into
Δώσε προσοχή σε οτι διαβάζεις! Αφου το διαβάσεις,θα ξέρεις για ποιό λόγο σου στάλθηκε. Ανθρωποι έρχονται στη
your life for a reason, a season or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each
ζωή σου για κάποιο λόγο, μια περίοδο η για όλη τη ζωή.Οταν ξεκαθαρίσεις ποιός είναι, τότε θα ξέρεις τι να κάνεις με /για
person.
κάθε πρόσωπο.

When someone is in your life for a REASON. . . It is usually to meet a need you have expressed.
Όταν κάποιος είναι στη ζωή σου για κάποιο ΛΟΓΟ...Είναι συνήθως για να συναντήσει μια ανάγκη που έχεις εκφράσει.
They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support,
΄Εχουν έρθει για να σε βοηθήσουν μέσα σε μια δυσκολία , για να σου παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη,
to aid you physically, emotionally, or spiritually.
για να σε βοηθήσουν φυσικά, συναισθηματικά, ή πνευματικά.

They may seem like a godsend, and they are! They are there for the reason you need them to be. Then,
Μπορεί να μοιάζουν Θεόσταλτοι , και είναι! Είναι εκεί για το λόγο που τους χρειάζεσαι να είναι! Μετά,
without any wrongdoing on your part, or at an inconvenient time, this person will say or do something
χωρίς κάτι λάθος καμωμένο από πλευράς σου, η σε μη βολικό χρόνο, αυτό το πρόσωπο θα πει η θα κάνει κάτι
to bring the relationship to an end. Sometimes they die. Sometimes they walk away. Sometimes they act up and
για να φέρει τη σχέση σε τέλος. Κάποιες φορές πεθαίνουν. Κάποιες φορές φεύγουν μακριά. Μερικές φορές
they act up and force you to take a stand. What we must realize is that
φέρονται ιδιότροπα και σε εξαναγκάζουν να τους αντιμετωπίσεις .Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι
our need has been met, our desire fulfilled, their work is done The prayer you sent up
η ανάγκη μας συναντήθηκε, η επιθυμία μας εκπληρώθηκε, η δουλειά τους έγινε. Η προσευχή που έστειλες επάνω
has been answered. And now it is time to move on.
απαντήθηκε. Και τώρα είναι είναι ώρα να προχωρήσετε.

Then people come into your life for a SEASON. Because your turn has come to share, grow,
΄Επειτα άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου για μια ΠΕΡΙΟΔΟ. Επειδή ήρθε η σειρά σου να μοιραστείς, να ωριμάσεις,.
or learn.They bring you an experience of peace, or make you laugh. They may teach you something you have never
ή να μάθεις. Σου φέρνουν μια εμπειρία ειρήνης , ή σε κάνουν να γελάς .Μπορεί να σε μάθουν κάτι το οποίο ποτέ δεν
done. They usually give you an unbelievable amount of joy. Believe it! It is real! But, only for a season.
έκανες! Συνήθως σου δίνουν μια απίστευτη ποσότητα ευχαρίστησης .Πίστεψε το ! Είναι αληθινό !Αλλά μόνο για μια περίοδο!

LIFETIME relationships teach you lifetime lessons: things you must build up on in order to have
Οι ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ σου διδάσκουν μαθήματα ζωής: πράγματα τα οποία πρέπει να χτίσεις με σκοπό να έχεις
α solid emotional foundation. Your job is to accept the lesson, love the person,
ενα εμπιστεύσιμο συναισθηματικό οικοδόμημα.Η δουλειά σου είναι να αποδεχτείς το μάθημα, ν αγαπήσεις το άτομο,
and put what you have learned to use in all other relationships and areas of your life.
και να τοποθετήσεις όλα όσα έμαθες να χρησιμοποιείς σε όλες τις άλλες σχέσεις και περιοχές στη ζωή σου.
It is said that love is blind but friendship is clairvoyant.
Λέγεται οτι η αγάπη είναι τυφλή αλλά η φιλία είναι απασχόληση.!
Thank you for being a part of my life.

Work like you don't need the money.
Εργάσου σα να μην έχεις ανάγκη τα χρήματα.
Love like you've never been hurt.
Αγάπα σα να μην έχεις πληγωθεί ποτέ.
And dance like no one is watching.
και χόρεψε σα να μη παρακολουθεί κανένας
sing like nobody is listening
Τραγούδα σα να μην ακούει κανένας
and live your day like heaven on earth!!!
και ζήσε τη ζωή σου σα να είναι ο παράδεισος στη γή .

seminaΜέλος
23/07/2004, 11:46:43
ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ!!(ΣΣΣΣ ,ΗΜ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!!)..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ..ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ..ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ..
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..
ΔΙΚΗ ΣΟΥ..

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ(Φ.ΑΓΓΕΛΟΣ)

silenceΝέο Μέλος
29/07/2004, 00:42:48
ΧΑΙΡΕΤΩ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ..

ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..
ΟΤΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..ΞΕΧΝΑΜΕ..
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ..

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΑΜΟΝΗΣ" ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΦΗ..

SEMINA ΤΑ ΝΙΩΣΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ..ΕΞΑΓΝΙΖΟΥΝ..ΑΘΩΟΝΟΥΝ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ,ΑΛΛΑ ΔΙΨΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ "ΘΥΣΙΕΣ..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ..
ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ..

ΜΑΤΙΝΑ

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΝέο Μέλος
29/07/2004, 12:45:37
Silence ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Οι φίλοι ναί πολλές φορές δεν σε καταλαβαίνουν. Η μοναξιά σε κατακλύζει και όλοι περνάμε κάποτε το δικό μας γολγοθά. Μπορεί να σου φανεί σκληρό αλλά δεν θέλω να σου στείλω μόνο λόγια χαράς.Εγώ τον καφέ μου συνήθιζα να τον πίνω μόνη κοιτάζοντας το απέραντο γαλάζιο από το Σούνιο. Οταν σταμάτησα να το κάνω, βρέθηκα στο νοσοκομείο. Το μόνο που θυμάμαι πριν λιποθυμήσω ήταν τη γιαγιά μου να μου κρατά το χέρι. Αυτή την τρύπα από σκοτάδι την είχα κάνει βλέπεις τρόπο ζωής. Και δυστυχώς το σταυρό πρέπει να τον κουβαλήσουμε και μάλιστα μόνοι. Αλλά αν δεν το νοιώσεις στο πετσί σου δεν θα σηκωθείς ποτέ. Να είσαι σίγουρη ότι όταν θα έχεις ανέβει το βουνό η ανατολή θα είναι ΥΠΕΡΟΧΗ.Δεν ξέρω πόσο θα σου πάρει αλλά θα δείς, πάντα έρχεται. Κλειδιά και συνταγές της ευτυχίας δεν υπάρχουν. Υπάρχεις μόνο εσύ. Αν και νομίζω έτσι όπως γράφεις ότι πολύ σύντομα θα κοιτάζεις τη
Ματίνα που άφησες πίσω πολύ γλυκά και θα χαμογελάς, αν δεν το κάνεις ήδη. Μην πιέσεις τον εαυτό σου για τίποτα και για κανέναν. Και τότε χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις θα πίνεις Freddo μόνη και θα απολαμβάνεις κάθε του γουλιά χωρίς να καταλαβαίνεις ότι είναι κόσμος γύρω σου. Μην ανησυχείς. Σιγά σιγά θα πιείς και το γλυκό κρασί. "Μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει".
Καλό καλοκαίρι.

ΚάθυΜέλος
01/08/2004, 00:56:03
Καλημέρα,

Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004

Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.

Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

Xotchipilli2Μέλος
05/08/2004, 13:06:36
Είδα "φώς" και μπήκα...

Διάβασα τα γραπτά της Silence και είπα να ΄δωσω και εγώ την οπτική μου γωνία επι του θέματος.

Βλέπω δεν είσαι ξένη στις μοναχικές βόλτες! Πολύ χαίρομαι που το club των 'τρελλών μοναχικών βολταδόρων" μεγαλώνει. Επιτρέψτε μου να εξομολογηθώ τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του φετίχ μου: Όταν το κεφαλάκι μου θολώσει πολυ,όταν η πόλη με πνίγει και όταν γενικότερα "κατι με αρρωστένει σε αυτή την πολιτεία" ,δεν παίρνω σβάρνα τα φαρμακεία,παρα μόνο πάω μοναχούλης για καφέ. Σε κάποια μικρά καφέ,που ίσως μπορώ να χαθώ στο σκοτάδι.Αν είναι βράδυ ίσως πιο μπυρίτσα...Σκέφτομαι πολλές φορές αρειμανιώς,αλλα προσπαθώ να κουλάρω και τελικώς τα καταφέρνω. Όχι,δεν μπορώ να κρυφτώ απο τον εαυτό μου αλλα τα συζητάω μαζί του και πού και πού βρίσκουμε την χρυσή τομη.

Ακόμα πιο ικανοποιητική μορφή εσωτερικού ψαξίματος σε εξωτερικούς χώρους είναι αυτή της...."Παρκοσυχναζίασης".Ω ναι! Συχνάζω σε πάρκα (τα οποία δυστηχώς γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα).Μόνος! Πολλές φορες έχω και ένα σέικερ μαζί μου και φακελάκια καφέ όπως επίσης και τα τσιγάρα μου.Οι νύχτες στα πάρκα είναι μαγικές.Μαζέυουν ανθρώπους απο κάθε γωνιά της ζωής.Τους πιάνω κουβέντα...Ιερόδουλες.αποτυχημένοι αυτόχειρες,άλλα άτομα που ανοικουν στο club "Βολτάρωντας μόνοι",άνρθωποι που τους ξυνει η γλωσσίτσα τους να μιλήσουν σε κάποιον,σε κάποιον άγνωστο που δεν θα ξαναδούν....Το ίδιο κάνω και εγω,του λέω τα δικά μου...Εγώ προσωπικα το ονομάζω εντατικη ψυχανάλυση πάρκου.

Ίσως αυτό που σου λέω να μην είναι άμεσα εφαρμόσιμο στην περίπτωσή σου.Βλέπεις,το γεγονός οτι εισαι γυναίκα ,μόνη,σε ένα΄πάρκο/καφετέρια ίσως προσελκύσει ενδιαφέρον που δεν θα προσέλκυα εγώ ,ώντας αρσενικός....Ίσως αυτο γίνει κουραστικο,δηλαδή το να μην μπορεις να μιλήσεις με κάποιον άγνωστο χωρίς έννοιες όπως "καμακι" και "σεξ" να αναφερθούν ή να υπονοηθούν.Αχ,όλα πρέπει να περιστρέφωντε γύρω απο τη σεξουαλικότητα,δεν μπορούμε να μιλήσουμε δίχως φύλα?

Να κάνεις τρέλλες? Τι τρέλλες? Σίγουρα όχι σαν της φίλης σου.Δεν την κατηγορώ,γούστο της καπέλο της,ίσως νιώθει και πολύ απελευθερωμένο cosmogirl με αυτή την συμπεριφορά.Προάγει όμως δυστηχώς με αυτά τα καμώματα την ιδέα που ανέφερα παραπάνω που θα δυσχέρενε την δικιά σου βραδινή επίσκεψη σε πάρκο.

Μην ανυσηχείς,όλοι εδώ μέσα ψιλοείμαστε ανύσηχα όντα . Απλά εκφράσου,γιατί και αυτό είναι ψυχανάλυση.

Εδώ βρίσκεται το "δικό σου πάρκο",φέρε το "σείκερ" και το "τσιγάρο" σου και ας πιούμε όλοι μαζί αυτό το γαμημένο άπιοτο freddo (και ελληνικός να είναι δεν χαλιέμαι,ευπρόσδεκτα και τα μιλκ σείκ).

Εχμ,δεν τα πάω καλά με τα λόγια ,τουλάχιστον όχι όταν δεν γράφω κάποιου είδους "εργασία".Απλά θέλω να πώ οτι καταλαβαίνω τι εννοείς,έχω επισκευτεί τους ψυχικούς τόπους που αναφέρεις...

Reality: A serotonine induced Hallucination?

MoonDragonΜέλος
19/08/2004, 02:12:13
Φιλη silence,
συγχωρεσε με αλλα αυτα που θα σου πω ισως ειναι λιγο βαρια! Δεν εχω τιποτα μαζι σου, και δεν εχω καμια προθεση να δημιοθργησω αντιπαθειες (αρκετες εχω μεχρι τωρα ) Καλα εκανες και ανοιξες ενα τετοιο θεμα, δε λεω! Ολοι μας, λιγο πολυ, εχουμε νιωσει μοναξια, απελπισια, κλπ. Ομως! Δεν νομιζεις οτι το να κλαις τη μοιρα σου, δεν αποδιδει? Τωρα ισως να σκεφτεις: «ωχ, αλλος ενας αντρας που μας το παιζει ξερολας!» Χμμ, ισως αν θες να με δεις ετσι, τοτε αυτο να ειμαι!
Αλλα μονο στα ματια τα δικα σου! Διαβασα οτι εχεις σχεση... που σε καταπιεζει. Οτι εχεις φιλους... που σε απογοητευουν. Οτι... Οτι... Οτι... Ερωτηση. Εσυ τι κανεις γι' αυτο? Πιστευω σε ενα πραμα! Μονοι μας φτιαχνουμε τη μοιρα μας! Αυτο μου εχει γινει βιωμα. Πιασε λοιπον τη ζωη απ' τα μαλλια και φτυσ' την καταμουτρα αφου δε σου αρεσει ετσι οπως ειναι. Αλλαξε την!
Απο προσωπικα βιωματα εμαθα να μην το βαζω κατω. Ακομα κι αν εχω απομεινει μονος, μερικες φορες. Οταν οι φιλοι μου κοιταζαν πως θα περασουν αυτοι καλα κι εμενα με πουλουσαν. Οταν η κοπελια μου εβγαινε με αλλον ραντεβου, οταν ημουν φανταρος. Οταν... Οταν... Οταν... Τελικα καταλαβα πως οι ανθρωποι ζουνε για να περνανε αυτοι καλα. Ομως εγω εβαλα στοχο να περασω καλυτερα! Οσοι φιλοι με πουλησαν μια φορα, τους εστειλα. Οσοι ομως μου συμπαρασταθηκανε, με κερδισανε! Αυτο μετραει... λιγοι και καλοι!
Μη μοιρολατρεις λοιπον! Ανοιξε πανια για καινουριες θαλασσες!
Μην νομιζεις οτι θελω να το παιξω ''καποιος''. Απλα, τα ειπα ολα τουτα ισως γιατι... επρεπε να σου τα πω.
Δεν ειμαι κολακας, ουτε βρυ-κολακας!

''Confirmo o Deus potentissimus''
26/08/2004, 16:59:33
Καλή μου καλησπέρα,
με όλη την αγάπη μου και τον σεβασμό σε όσα περνάς νομίζω ότι ίσως πρέπει και να σε μαλώσω λίγο... Στην ηλικία σου (τώρα είμαι 33) πέθανε στα χέρια μου ο μοναδικός άντρας που αγάπησα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, έχασα το μωρό μου στην εγκυμοσύνη και κόντεψα να πεθάνω και η ίδια από επιπλοκές, έχασα τη δουλειά μου και το σπίτι μου. Να μη σου συζητήσω για τη συμπεριφορά των φίλων και γνωστών..... Δε στα λέω αυτά για να σου πω ότι εγώ πέρασα περισσότερα ή δυσκολότερα γεγονότα, αλλά για να σε ενθαρρύνω να μη σταματήσεις να παλεύεις και να ζητάς τα δικαιώματα της ζωής. Σκέψου ότι ίσως εσύ έχεις κάποιες επιλογές που εγώ δεν είχα... Ο θάνατος βλέπεις δεν επιλέγεται.... όμως ένα πρωϊ ξυπνάς και τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, το ίδιο και την επόμενη και την επόμενη... Αυτό που ανακάλυψα εγώ στην πορεία είναι ότι δεν άλλαζαν τα πράγματα αλλά ο εαυτός μας... Πίνε καφέ έξω ή μην πίνεις, βούλιαξε στην θλίψη ή νιώσε καλύτερα, ό,τι κι αν κάνεις όμως προσπάθησε να είναι επιλογή σου. Κι όταν δεν έχεις επιλογή κάνε υπομονή.... Για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος. Σε αγαπάμε όλοι και είμαστε κοντά σου

ALOSΜέλος
30/08/2004, 07:17:07
Silence
Όσο αρέσκεσαι να ζείς όπως τα μελαγχολικά διηγήματα που ζηλεύεις
Όσο συνεχίζεις να δημιουργείς καταστάσεις που έμαθες απο μικρή
Όσο δεν θές να αλλάζεις
Θα συνεχίσεις
Να είσαι και να αισθάνεσαι μόνη όπως όλοι και ας είσαι με παρέα
Να διαλέγεις πάντα αυτό που δεν χρειάζεσαι και θέλεις
Να είσαι μία εικόνα ραγισμένου καθρεύτη απο διήγημα.

Κούκου κάποιος σε ψάχνει!!! Γιά άνοιξε την πόρτα...όχι αυτή...
....
...
..
.
του μυαλού σου! (και κλείσε τα μάτια...)
τώρα ανάσανε
έφτασες.

Καλά να περάσεις