- ΣΑΣ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ"... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
μόλις σήμερα μπήκα στο forum αυτό, και το πρώτο μήνυμα που έτυχε να διαβάσω ήταν το δικό σου. Θα το θεωρούσα σύμπτωση αν πίστευα σε αυτές..
Στην Αθήνα, στα Τουρκοβούνια πάνω στο λόφο, υπάρχει μια καφετέρια με πραγματικά υπέροχη θέα. Αν ρωτήσεις ποτε τους σερβιτόρους, θα σου μιλήσουν για "την τρελή με το μιλκ σέηκ", μια κοπέλα που χρόνια τώρα την αράζει στο γωνιακό τραπέζι μόνη της, παρέα με 2-3 βιβλία (ενίοτε και ένα walkman) και ένα μιλκ σέηκ φράουλα.
Αν προσπαθήσεις ταυτόχρονα να αγαπήσεις τη μοναχικότητά σου και να σπάσεις τη μοναξιά σου... σκέψου το λίγο. Η συνειδητοποίηση και η κριτική της όποιας κατάστασης που βρισκόμαστε είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή της.
Να είσαι και να περνάς καλά :)
ΥΓ. btw αν άφηνες για αρχή τους καφέδες -που χτυπάνε και στα νεύρα- κι έπιανες τα μιλκ σέηκ?!
~Lost In A Riddle~
SYNPLINPAN ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΩΡΕΣ?:p LOL
MARY JANE ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!ΕΣΠΕΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ "ΕΔΩ" ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ...
MILK SHAKE Ε?ΚΑΛΟ!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΕΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ..
ΦΙΛΙΑ
ΜΑΤΙΝΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΟΥ (εκει μεσα βρισκεται ολη η προσωπικοτητα της γυναικας λενε)ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΣΚΟΡΠΙΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΑΝ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..
ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΦΑ (ΓΡΑΦΩ)ΘΛΙΜΕΝΗ..ΓΙΑΤΙ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ..ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ..ΑΡΚΕΤΕΣ.ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΙΣ ΕΘΑΨΑ..
ΠΟΝΑΩ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΝΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΣ ΝΥΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ..
ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ..ΤΟ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ" ΜΟΥ..
ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟ "ΕΓΩ" ΑΠΟ ΤΟ "ΕΣΥ"
ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ,ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΣΟΦΗ ΚΑΡΤΕΡΙΑ..
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ..
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ??
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ..
Ean twra, 3hmerwmata 15hs Ioynioy, soy pw xronia polla na ta ekatosthseis, 8a moy peis oti arghsa.... Alla meta apo meres, twra anoigw to internet kai pali. Twra to eida. Kai ofeilw na soy steilw eyxes - ws synodoiporos ki ws an8rwpos. XRONIA SOY POLLA!!!
Aaaa, den soy eipa...eipia ki egw kafedaki shmera. Toys atimoys, to ftiaxnoyn toso mikro....Me to poy to blepeis, teleiwnei. Mia royfi3ia to atimo. Pali kala... poios 8a prolabei na se dei mesa se 10 lepta poy krataei to espreso? Me ena frape 2 kila san koyba, gia paradeigma, monh se trapezi, 2 wres xreiazesai.
Tis eyxes moy, kai ayrio na se dw edw me to xamogelo sta xeilh!
Kai kati mikro kai tetrimeno, alla me oysia :
"o hlios ki an edyse, 8a 3hmerwsei pali".
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Σε χαιρετώ silence.
Τίποτα καλή μου δεν μπορεί να μείνει στάσιμο.
Έτσι και εσύ, ψάχνε να βρεις το πιο όμορφο συναίσθημα κάθε ημέρας...
Η ζωή είναι εκεί έξω, πέρα από τους φόβους και σε καλεί. Ένα βημά λοιπόν και να το Φως της αγάπης, της γνώσης, της αλήθειας!
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά.
Σε χαιρετώ καλή μου silence.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ..?
zezmperg ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ..ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ..ΕΞΩ..
ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΙΣΚΩ..ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΗ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ.ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ zezmperg ΠΟΥ "ΠΕΡΑΣΕΣ"..
Ksenitia:)
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ..ΗΔΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 2.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ..?
zezmperg ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ..ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ..ΕΞΩ..
ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΙΣΚΩ..ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΗ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ.ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ zezmperg ΠΟΥ "ΠΕΡΑΣΕΣ"..
Ksenitia:)
Σε χαιρετώ silence.
Σου ανταποδίδω καλή μου την Καλημέρα με την ελπίδα, η ημέρα σήμερα να είναι απλά πιο όμορφη από το χθές ενώ το αύριο καλύτερο από το σήμερα για όλα τα πλάσματα.
Είμαι θηλυκού γένους καλή μου :) μα ας είναι.
Καλημέρα και σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩ PROFIL
ΟΥΠΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ..
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΚΑ:)
(αυτο ηταν σποντα για τους ανδρες λιθοβοληστε με)LOL
ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
MATINA
quote:
(zezmperg) ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ...![]()
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩ PROFIL
ΟΥΠΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ..
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΚΑ:)
(αυτο ηταν σποντα για τους ανδρες λιθοβοληστε με)LOL
ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
MATINA
Θέλησα και εγω να πω δυο λόγια για την μοναξιά που βιώνουμε όλοι μας άλλοι περισότερο άλλοι λιγότερο..
Έχει πολλά πρόσωπα, καμουφλάρεται σαν παλιάτσος και σου σκαεί από την γωνία γελώντας σου κατάμουτρα εκεί που δεν το περιμένεις..
κάποτε μπορεί να είσαι με 20 άτομα, όλα γνωστά σου και... τσουπ.. νατην μπαίνει κουνάμενη συνάμενη χαιρετώντας τους όλους με ένα γλυκό μειδίαμα..
Δεν είναι η μοναξιά αυτό που μας πονάει...
Κάποτε γίνεται καθρέφτης τρομάζοντας μας με αυτό που βλέπουμε απένατι μας..
Κάποτε γίνεται παράθυρο αφήνοντας μας να ρίξουμε κλεφτές ματιές σε ένα μέλλον που πάντα μας φοβίζει..
Αγάπησε τον εαυτο σου... μάθε να περνάς καλά μαζί του... Ψάξε ότι όμορφο έχεις και μεγαλωσε το.. Ασχολήσου δημιουργικά με σένα.. μη σε λυπασαι και μη μοιρολατρείς..
Ότι μεγάλο και απέθαντο γράφτηκε-δημιουργηθήκε.. ήταν απόροια της μοναξιάς του δημιουργου του..
Αγάπησε την μοναξιά σου/σας..
Ψάξτε την εσώτερη Ιθάκη σας.. ταξιδέψτε μέσα σας..
Κάτι τόσο δημιουργικό μη το αφήνεται να γίνει μοιρολατρία και άχρηστος- χαμένος χρόνος (που δεν θα ξαναγυρισει..και είναι τόσο πολυτιμος..
.. ότι μας ποναει εμείς το δημιουργουμε.. δημιουργήστε
Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ
ΜΗΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ, ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ; ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΝΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ, ΑΜΛΕΤ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ;
ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ..
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
''ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ, ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ,
ΕΝΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ''
KAI TA ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ.
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩHΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ...ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΝ... ![]()
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ SIMONA
*FORGET
OR
FORGIVE*
Edited by - SIMONA on 24/06/2004 11:42:34
αν και έχω καιρό να κάνω εμφάνιση εδώ μέσα λόγω φόρτου εργασίας, νομίζω οτι αξίζει να σου αφιερώσω μερικά λεπτά και μερικά λόγια που ίσως σε βοηθήσουν να νοιώσεις καλύτερα.
Εδώ άνθρωπος αγαπητή μου. Άνθρωπος που κοιτάζει πάντα ψηλά και βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Δύσκολο θα πεις. Όχι ακατόρθωτο όμως.
Σύμφωνα με την ψυχολογία ο άνθρωπος σε δύσκολες καταστάσεις περνά από κάποια στάδια. Πρώτα δεν μπορεί να το πιστέψει (δεν είναι δυνατόν να είμαι μόνη), μετά η θλίψη (τι κρίμα που είμαι μόνη), μετά η οργή (μα γιατί να είμαι μόνη;) και τέλος, η απόφαση να κάνεις κάτι για αυτό (τι μπορώ να κάνω για να μην είμαι μόνη;).
Αρκετοί άνθρωποι μένουν για χρόνια στα πρώτα στάδια, ιδίως αυτό της θλίψης. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να μπεις στην τελική φάση. Δεν μπορώ να σου πω εγώ τι θα κάνεις. Ο καθένας έχει τις μεθόδους του και τον δικό του τρόπο. Όμως πάντα να σκέφτεσαι θετικά, και να ευχαριστείς που είσαι υγιής πάνω από όλα και είσαι όμορφη, έξυπνη, τριαντάρα, μορφωμένη, έχεις στέγη, ιντερνέτι, και τόσα άλλα καλά. Πολλές φορές ξεχνάμε αυτά που έχουμε γιατί τα θεωρούμε δεδομένα. Αυτά να θυμάσαι στα δύσκολα.
Το πρωί λοιπόν γράψε στον καθρέφτη σου "Τι μπορώ να κάνω για να μην είμαι μόνη;" και ξεκίνα να γράφεις μια απάντηση κάθε πρωί. Να είσαι σίγουρη οτι σε πολύ σύντομο διάστημα θα έχεις γεμίσει τον καθρέφτη. Αν και μάλλον δεν θα προλάβεις. Θα τον σβήσεις πολύ πιο σύντομα...![]()
-------------------------
...The Unerring Nereis...
matia,simona:)
nemertes ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΩ "ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΕΩΝΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ
ΜΕΣΑ ΜΟΥ..2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ..
ΔΕ ΣΤΕΡΕΨΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ..
ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ
ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΜΑΤΙΝΑ
παντα υπαρχει ,σου το λεω με σιγουρια,
ενα παραθυρο ανοιχτο στην ακρη της θλιψης,
ενα παραθυρο φωτεισμενο.
Παντα υπαρχει ενα ονειρο που ξαγρυπνα,
επιθυμια να εκπληρωσεις,
πεινα να ικανοποιησεις
μια γενναια καρδια,
ενα χερι απλωμενο, ενα χερι ανοιχτο,
ματια γεματα στοργη,
μια ζωη να μοιραστεις μαζι της τη ΖΩΗ.>>
Πολ Ελιαρ
LOVE IS THE ONLY TRUTH
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΦΙΛΕΝΑΔΑ! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
ΑΠΛΑ... ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ... ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ... ΔΕΝ "ΑΚΟΥΣΑΜΕ"... ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ...
ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ...
ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...
Είπα να κάνω μία εξαίρεση σήμερα από τα 'μεγάλα φιλοσοφικά' θέματα
στα οποία συμμετέχω συνήθως στο forum μιας και η μοναξιά είναι πάντα ένα επίκαιρο θέμα, αφού νομίζω ότι τελικά όλοι λίγο-πολύ ' είναι "μόνοι, μόνοι του θανατά"!
Άλλες φορές την επιλέγουμε, άλλες μας επιλέγει, πάντως κάπου εδώ τριγυρίζει πάντα..
Αγαπητή silence έθιξες παράλληλα και άλλα θέματα..
Την ηλικία σου (club 30+) όπου ανήκω κι εγώ. Φαντάζομαι πως το θέμα της ηλικίας σε πιέζει ίσως σε σχέση με άλλα πράγματα που έθιξες (παιδί, κλπ).. Από την άλλη πλευρά 30 μια χαρά είσαι, έχεις μπροστά σου χρυσά χρόνια, μην τα χαραμίσεις ... Σου εύχομαι όχι ένα, αλλά πολλά παιδιά!
Έθιξες, το θέμα σχέση (5 χρόνια) παράλληλα με την μοναξιά ... Όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι, άλλοι πάλι μπορεί να βρίσκονται και σε παρόμοια θέση. Ένα μόνο θα σου πω για να μην σε ζαλίζω κιόλας.. Αυτός που σε άφησε θα χάσει... Και βέβαια κάποτε θα πρέπει να θυμηθούμε την μεγάλη αξία της φράσης .. "Η ζωή συνεχίζεται".
Στην Καστέλλα φαντάζομαι πως θα έχεις ωραία θέα! Κάνε τα σχεδιά σου για αυτό το καλοκαίρι, γιατί το καλοκαίρι αυτό θα είναι υπέροχο για όλους!
Σου εύχομαι αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωή σου!!
----------
"Δύναμη τ'όραμα σκορπά, σαν την πρωτόπλαστη ημέρα η φύση σου λαμποκοπά!"
Γκαίτε
-----------