ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/06/2010, 20:39:13
Αγαπητέ μου Βιομηχανικέ,σου λέω, οτι όλα τα είδη, εμφανίστηκαν αυτόνομα και διχως εξελικτική διαδικασία...Κιαυτό γιατί σύμφωνα,
με βάση τις παρατηρήσεις και τους υπολογισμούς των παλαιοντολόγων, ένα οποιοδήποτε είδος οργανισμού δεν υπερέβη ποτέ μέχρι τώρα τα 4 με 5 εκατομμύρια χρόνια ύπαρξης.
Τα περισσότερα είδη που έχουν ζήσει μέχρι σήμερα και έχουν ήδη εξαφανιστεί, σε πολλές περιπτώσεις έζησαν χιλιάδες χρόνια λιγότερο από το χρονικό αυτό διάστημα.
΄Ελα όμως, που τα ...ζντανά απολιθώματα, που υπάρχουν ακόμη, έρχονται να αποδείξουν, οτι κανένα είδος ζωής, δεν χάθηκε, λόγω
του ότι ήρθε , εξελικτικά, ένα άλλο...Βασικό στοιχείο, της θεωρίας του Δαρβίνου, και των...ρατσιστών, όπως και του Χίτλερ....
Αν δούμε τι συμβαίνει μ' εκείνους τους οργανισμούς που πρώτος ο Δαρβίνος ονόμασε «ζωντανά απολιθώματα», θα μας εκπλήξουν. Οι οργανισμοί αυτοί είναι έμβια που ζουν μέχρι σήμερα χωρίς καμιά μορφολογική διαφορά από τους αρχικούς προγόνους τους, που εμφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια.Πως γίνεται και δεν προέκυψε, άλλο είδος;
Τι λέει η θεωρία της εξέλιξης, επ αυτού;Δεν ισχύει σε αυτούς τους οργανισμούς;
Υπάρχουν, χαρακτηριστικά τρία είδη «ζωντανών απολιθωμάτων», που δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στη Γη. Ένα είδος ερπετού που έχει την επιστημονική ονομασία Sphenodon punctatus και εμφανίστηκε πριν από 225 εκατομμύρια χρόνια και ζει σήμερα σε μερικά απομακρυσμένα νησιά της Νέας Ζηλανδίας.
Ένα είδος ψαριού, που έχει την επιστημονική ονομασία Latimeria chalumnae και συναντάται σε βάθος 60-400 μέτρων στο αρχιπέλαγος Comores βορειοδυτικά της Μαδαγασκάρης. Το μέγεθος του υπερβαίνει το 1,8 μέτρα. Πριν από το 1938 υπήρχε διάχυτη η άποψη μεταξύ των επιστημόνων πως από τα ψάρια προήλθαν τα αμφίβια και απ' αυτά τα τετράποδα. Η ανακάλυψη όμως των Latimeria, αλλά και άλλων ψαριών της ίδιας οικογένειας (coelacanths), που θεωρούνταν ότι εξαφανίστηκαν κατά την διάρκεια της Κρητιδικής (Cretaceous) περιόδου, δηλαδή πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια, θορύβησε πολλούς υπέρμαχους της εξελικτικής θεωρίας, που υποστηρίζουν ότι από τα ψάρια προέκυψαν τα αμφίβια και απ' αυτά τα τετράποδα.
Και προκύπτει τώρα το λογικό ερώτημα:
Γιατί αυτά τα ψάρια δεν εξελίχθηκαν καθόλου από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν, αλλά παρέμειναν με την ίδια σχεδόν μορφή μέχρι σήμερα;
Αν πάμε στα οστρακοειδή, το θέμα περιπλέκεται..Δεν έχουν ούτε προγόνους, ούτς απογόνους....Ας πούμε,το βραχιόποδο του γένους Lingula που εμφανίστηκε την Ορδοβίσια (Ordovician) περίοδο, περίπου πριν από 450 εκατομμύρια χρόνια, και υπάρχει μέχρι σήμερα με την ίδια περίπου μορφή, χωρίς να έχει υποστεί καμιά ουσιαστική εξέλιξη....
Σε αυτό, δεν μπορείς να απαντήσεις....Όλα τα είδη, εμφανίζονται αυτονομα, αυτό καταργεί την θεωρία του Δαρβίνου, μόνο του...
Οι ανωτέρω περιπτώσεις (υπάρχουν και άλλες πολλές) φέρνουν τους απανταχού Εξελικτικούς σε μειονεκτική θέση. Τυχαίο;Δεν νομίζω....
18/06/2010, 20:50:55
quote:
Αγαπητέ μου Βιομηχανικέ,σου λέω, οτι όλα τα είδη, εμφανίστηκαν αυτόνομα και διχως εξελικτική διαδικασία...

Aυτόνομα? πώς αυτόνομα?
Θέλεις να πείς οτι κάποιος τα δημιούργησε.
Στην προκειμένη περίπτωση ο Θεός δεν ξεκουράστηκε την 7η ημέρα αλλά συνέχισε να δημιουργεί και συνεχίζει να δημιουργεί?

18/06/2010, 21:38:29
1. Γιατί δεν απαντάς στο θέμα του αλόγου που ΕΣΥ έθεσες και αλλάζεις θέμα; Ότι δε σε συμφέρει, τσουπ αλλαγή θέματος.

Εφιστώ την προσοχή σε όλους όσοι διαβάζουν το θέμα.Αυτός φέρνει το θέμα του αλόγου, δίνω απάντηση και αντί να να επανέλθει(γιατί δεν τον συμφέρει) αλλάζει θέμα. Είναι ορατό το ποιος θέλει να αποπροσανατολίσει το διάλογο για να τον φέρει στα μέτρα του και να επιβάλλει μια άποψη και ποιος αναζητά την αλήθεια

2.

quote:
Αν δούμε τι συμβαίνει μ' εκείνους τους οργανισμούς που πρώτος ο Δαρβίνος ονόμασε «ζωντανά απολιθώματα», θα μας εκπλήξουν. Οι οργανισμοί αυτοί είναι έμβια που ζουν μέχρι σήμερα χωρίς καμιά μορφολογική διαφορά από τους αρχικούς προγόνους τους, που εμφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια.Πως γίνεται και δεν προέκυψε, άλλο είδος;
Τι λέει η θεωρία της εξέλιξης, επ αυτού;Δεν ισχύει σε αυτούς τους οργανισμούς;

Δεν υπάρχουν μόνο 3 ζωντανά απολιθώματα. Υπάρχουν πολλά. Η εξήγηση για αυτά ΥΠΑΡΧΕΙ. Εκει που διάβασες, αν διάβασες στα αλήθεια την προέλευση των ειδών, για ζωντανά απολιθώματα θα δεις ποια είναι η εξήγηση...

Να γιατί ο τρέχα, ή παραπληροφορεί αισχρά ή απλώς μεταφέρει λόγια αυτών που παραπληροφορούν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ που λέει για ζωντανά απολιθώματα λέει και το γιατί αυτά υπάρχουν. Αν όντως έχεις διαβάσει την εξέλιξη των ειδών, θα έπρεπε να το έχεις δει αφού είδες τη φράση ζωντανά απολιθώματα που είναι 5 σειρές απάνω από την εξήγηση.

Οπότε 2 θα γίνουν. Τα ζωντανά απολιθώματα εξηγούνται, θα δείξει ο ίδιος ο Τρέχα την παράγραφο ΟΛΟΚΛΗΡΗ από το βιβλίο που έχει διαβάσει ώστε να μάθουμε την εξήγηση

Η'

Θα ποστάρω εγώ την παράγραφο ολόκληρη δίνοντας εξηγήσεις και δείχνοντας ποιος είναι ο ψεύτης που "έχει διαβάσει το Δαρβίνο"...

Edited by - IndustrialAngel on 18/06/2010 21:38:51

18/06/2010, 21:48:06
Επίσης ας σκεφτεί κάποιος με βάση το παράδειγμα που έκανα

Αν όντως υπάρχει κάποιος που για 10 χρόνια μένει ΣΧΕΔΟΝ αμετάβλητος πχ μεταξύ 40 και 30 (το σχεδόν το λέω γιατί ακόμα και στα "ζωντανά" απολιθώματα υπάρχουν διαφορές μεταξύ προγόνων και σημερινών ζώων) αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι ΕΝ ΓΕΝΕΙ δε αλλάζουν μεταξύ 30 και 40; Και οι υπόλοιπες φωτογραφίες ανθρώπων (άλλων ανθρώπων) που έχουν αλλάξει μεταξύ 30 και 40 τι γίνονται; Αυτές πώς εξηγούνται;

Επίσης, πουθενά δε λέει η εξέλιξη ότι είναι απαραίτητη Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΑΔΙΑΚΟΠΤΗ ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή. Η εξέλιξη λέει κάτι άλλο που θα το δώσει τώρα όπου να ναι ο ειλικρινής δημοσιογράφος τρέχα που έχει διαβάσει την εξέλιξη των ειδών και έχει υπόψιν του την παράγραφο που μιλάει για ζωντανά απολιθώματα...

18/06/2010, 22:53:05
Αυτόνομα, σημαίνει αγαπητέ μου allzzaro, ότι κάθε είδος,
εμφανίστηκε σε άλλη περιοχή, απο όπου το υποτιθέμενο προηγούμενο του, δίχως συνέχεια και αιτία εμφάνισης και εξαφάνισης...
Το ότι τα ζωντανά απολιθώματα,Βιομηχανικέ μου δεν έπρεπε να υπάρχουν, 2 εκατομμύρια χρόνια μετά, απο την εποχή που ήταν
και ζούσαν και είναι και τωρα,πιστεύεις, ότι ταιριάζουν, ή δεν ταιριάζουν με ότι λέει η Δαρβίνιος θεωρια;
Δεν φαντάζομαι να μην το πρόσεξες, ότι διαφωνούν αισχρά...
Να γράφω με μεγάλα γράμματα, μήπως;...
18/06/2010, 23:12:27
quote:
εμφανίστηκε σε άλλη περιοχή, απο όπου το υποτιθέμενο προηγούμενο του, δίχως συνέχεια και αιτία εμφάνισης και εξαφάνισης.

Και ο Θεός έκανε το επόμενο σαν το προηγούμενο με λίγες βελτιώσεις,σα να ήθελε να μας πείσει ότι υπάρχει εξέλιξη

Α παριπτόντως, εκτιμάται ότι το 99.9% των ειδών που υπήρξαν στη γη έχει εξαφανιστεί. Τόσο καραγκιόζης είναι ο Θεός σου που φτιάχνει ζώα, μετά δεν του αρέσουν,ή δε δουλεύουν και τα εξφανίζει για να βάλει άλλα στη θέση τους;

Και από που κατάλαβες ότι υπάρχει εξαφάνιση αφού δεν την λέει ΠΟΥΘΕΝΑ η Αγία Γραφή. Μόνο για δημιουργία λέει...

quote:
Το ότι τα ζωντανά απολιθώματα,Βιομηχανικέ μου δεν έπρεπε να υπάρχουν, 2 εκατομμύρια χρόνια μετά, απο την εποχή που ήταν
και ζούσαν και είναι και τωρα,πιστεύεις, ότι ταιριάζουν, ή δεν ταιριάζουν με ότι λέει η Δαρβίνιος θεωρια;

1. Δεν ξέρεις τι λέει η εξελικτική θεωρία

2. Ήδη ο Δαρβίνος έχει εξηγήσει το πώς υπάρχουν αυτά, πρωταθλητή του ψεύδους και αρχιερέα της παραπληροφόρησης...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟ ΛΕΕΙ γιατί δε φέρνεις την παράγραφο στα αγγλικά να το δούμε;

liar, liar
Your pants are on FIRE....

18/06/2010, 23:16:49
quote:
εμφανίστηκε σε άλλη περιοχή, απο όπου το υποτιθέμενο προηγούμενο του, δίχως συνέχεια και αιτία εμφάνισης και εξαφάνισης.

Και πώς εμφανίστηκε, έτσι απο μόνο του.
Και πρίν εμφανιστεί που ήταν?

18/06/2010, 23:22:03
Έχω βαρεθεί τα ψέμματα και τις κωλοτούμπες σου...

Σου κάνουν ερωτήσεις και δεν απαντάς. 8000 ερωτήσεις έχω κάνει και σφυράς αδιάφορα

Σου λέω να φέρεις μια παράγραφο από το βιβλίο που ΚΑΙ ΚΑΛΑ έχεις διαβάσει και δεν τις φέρνεις

Σε στριμώχνω σε κάτι και αλλάζεις θέμα. Το άλογο δε συμφέρει να το συζητήσουμε, τις δίκες στην Αμερική που καταδικάζουν τις ψευδοθεωρίες που μας πλασάρεις και δικαιώνουν την εξέλιξη τις παρέλειψες. Την εξέλιξη της φάλαινας που έκανα 5 ποστ την άφησες γιατί "εδώ λέμε για τον άνθρωπο". Άμα όμως νομίσεις ότι σε συμφέρει να διαψεύσεις την εξέλιξη θα γράψεις για ζώα που είναι ζωντανά απολιθώματα. Η θεωρία του χάους ακόμα δεν έχεις απαντήσει αν ισχύει ή όχι, κωλοτούμπα.

Βαρέθηκα πραγματικά. Γιατί δεν αποφασίζεις έστω και μια φορά να κάνεις σοβαρό διάλογο και όχι παράλληλο μονόλογο;

18/06/2010, 23:24:09
quote:
Και πώς εμφανίστηκε, έτσι απο μόνο του.
Και πρίν εμφανιστεί που ήταν?

Ρε γείτονα κάτι ερωτήσεις που κάνεις και εσύ...Απλό είναι
Έγινε ένα πλοπ και εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί έτσι γουστάρει ο Θεός, λογαριασμό θα σου δώσει; Δεν το βλέπεις; Κάθε μέρα εμφανίζονται καινούρια ζώα. Κάνουν ένα πλοπ και εμφανίζονται...

http://www.youtube.com/watch?v=zHex9GDQ2S0

Δες λίγο αυτό. Θα σε καλύψει σε όλα

Edited by - IndustrialAngel on 18/06/2010 23:26:58

18/06/2010, 23:37:22
Δεν υπήρχαν φίλε μου allzzaro, ή τουλάχιστον η επιστήμη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ....
Αγορι μου Βιομηχανικέ, εσύ δίνεις ρεσιτάλ, αποπροσανατολισμού...
Καλά, ..μαμά σου ήταν η θεωρία του Δαρβίνου;....
Σου γράφω κατι που συζητάμε και το παραθέτω με αποδείξεις και εσύ έχεις κάνει ερώτηση παράλληλα;Πότε βρἔ...αλλοπαρμένε;...
Βρε δεν ξέρεις τι να πεις λέγε και μην κάνεις τον παλαβό...