ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

BillSeeker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
alexilexosΜέλος
27/05/2005, 20:02:39
quote:
Και ρωτάει ο Θεός τον άνθρωπο "Για πες μου φίλε μου, τι έκανες και τι έλεγες στη ζωή σου;".

Απάντηση: και εσύ γιατί με κατασκεύασες ατελή?

'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'

27/05/2005, 20:02:57

Ψηλός
Όπως έκανες τον κόπο και έδωσες αυτές τις απαντήσεις (άσχετα αν ο Γιγενής επιμένει στα δικά του) πρέπει να μείνεις για να δίνεις απαντήσεις σε αυτούς που προσπαθούν να αλλοιώσουν την αλήθεια.

και ποιοα ειναι τα δικα μου;
θες να πεις οτι δεν υσχει η 40ημερη απομακρινση της λεχωνας απο τον κοσμο;
θες να πεις οτι δεν πρεπει να δοσει ο ιερεας την ευχη του για να βγη η λεχωνα;

BillSeeker

<<Η έννοια υποταγή σημαίνει υπακοή, σε πλήρως νορμάλ πλαίσια, με πλήρη ελευθερία και πλήρη διατήρηση προσωπικότητας.
"Υπο εξουσία τελεί" σημαίνει την εξουσία της αγάπης, με πλήρη ελευθερία και πλήρη σεβασμό της προσωπικότητας.>>

για πες μου ψηλε αν εγω σου πω θα σε υποταξω δεν πιστευω να παρεξηγηθεις;
αφου και πληρη ελευθερια θα εχεις και πληρη διατηρηση προσωπικοτητας
ουτε αν σω πω οτι τελεισ υπο την εξουσια μου ετσι δεν ειναι;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

27/05/2005, 20:18:30
Gigenis,
Ειλικρινά σου λέω,
Αν με αφήσεις ελεύθερο να κάνω ό,τι θέλω εγώ και ότι μου καπνίσει, τότε υπόταξέ με.
Αν με ταΐζεις, με ποτίζεις, και μου παρέχεις όλες τις ανέσεις, τότε υπόταξέ με.
Αν μου δώσεις την αιωνιότητα, τότε υπόταξέ με.
Αν με αφήσεις έως και να σε αμφισβητώ, τότε υπόταξέ με.

και το σημαντικότερο,
μην με κρίνεις όμως όταν εγώ εκμεταλεύομαι τον συνάνθρωπό μου! Αν ρίχνω και καμία σφαλιάρα σε κανένα, μην μου την πέφτεις λέγοντάς μου ότι αυτό που κάνεις θα το βρεις στο δρόμο σου!
Ααααααααα όλα κι όλα!

Θα επεμβαίνεις μόνο όταν και όποτε εγώ σε καλέσω και σε διατάξω!
Πρόσεξε γιατί αν αρχίσεις να με "ελέγχεις" θα σου τη βγω από τη γωνία και θα αρχίσω και εγώ να σου την πέφτω.

Υπό τις πιο πάνω συνθήκες, αν μπορείς, κάντο να τελειώνουμε επιτέλους γιατί βαρέθηκα και εγώ να πολεμάω με το θάνατο από τότε που γεννήθηκα.

Φιλικά όπως πάντα

27/05/2005, 20:29:11
Ψηλός

<<Gigenis,
Ειλικρινά σου λέω,
Αν με αφήσεις ελεύθερο να κάνω ό,τι θέλω εγώ και ότι μου καπνίσει, τότε υπόταξέ με.
Αν με ταΐζεις, με ποτίζεις, και μου παρέχεις όλες τις ανέσεις, τότε υπόταξέ με.
Αν μου δώσεις την αιωνιότητα, τότε υπόταξέ με.
Αν με αφήσεις έως και να σε αμφισβητώ, τότε υπόταξέ με.>>

δηλαδη ψηλε η γυναικα εχει δικαιωμα να κανει οτι της καπνισει
συμφωνα με την εκκλησια;
ο αντρας μπορει να δωσει την αιωνιοτητα στην γυναικα του;
μπορει η γυναικα να αμφισβητισει αυτα που λεει η κεφαλη του σπιτιου;

ασε ρε ψηλε της απαντησεις κατηχητικου σοβαρεψου λιγο αντε αγορι μου δεν μιλας σε κανενα προβατο τραβα και πες στην γυναικα σου οτι πρεπει να υποταχτει σε σενα και μετα γραψε μας τι σου απαντησε(αν μπορεις να γραψεις)

27/05/2005, 23:51:44
Και όπως είπε και ο Φρ. Νίτσε:

"Ο Χριστιανισμός εμπεριέχει μια μεγάλη παρεξήγηση, γιατί ουσιαστικά μόνον ένας Χριστιανός υπήρξε κι αυτός πέθανε".

macedon

27/05/2005, 23:56:46
Ε δεν είμαστε καλά.
Με ρωτάς και σου απαντάω.
Μήπως δεν ήμουν ευθύς και αρκετά ευκολονόητες οι απαντήσεις μου;

Φιλικά όπως πάντα

28/05/2005, 00:48:39
Ψηλός
<<Ε δεν είμαστε καλά.
Με ρωτάς και σου απαντάω.
Μήπως δεν ήμουν ευθύς και αρκετά ευκολονόητες οι απαντήσεις μου;>>

το μονο ευκολονοητο στην απαντηση σου ειναι οτι στο κατηχητικο σας μαθαινουν αλλα ελληνικα και οχι αυτα που λεμε εμεις
γιατι οταν μου δινει ο BillSeeker την εννοια στις λεξης υποταγη,εξουσια σαν

<<Η έννοια υποταγή σημαίνει υπακοή, σε πλήρως νορμάλ πλαίσια, με πλήρη ελευθερία και πλήρη διατήρηση προσωπικότητας.
"Υπο εξουσία τελεί" σημαίνει την εξουσία της αγάπης, με πλήρη ελευθερία και πλήρη σεβασμό της προσωπικότητας.>>

και εσυ συμφωνεις τι θες θες να σου πω;
οι ποιο ευκολονοητες απαντησεις

γηγενης
<<γεια σου ψηλε>>
ψηλος
<<κουκια σπερνω>>

amentiΝέο Μέλος
28/05/2005, 01:05:43
Τελικά ίσως το θέμα να είναι ότι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και ο κάθε ένας δίνει την ερμηνεία που θέλει. Υπάρχει άλλη θρησκεία με τόσες πολλές αιρέσεις?
28/05/2005, 01:46:04
Ειλικρινά δεν σου έδωσα την απάντηση σύμφωνα με τα όσα είπε και ο BillSeeker.
Έκατσα και σκέφτηκα όσο πιο εγωιστικά μπορούσα και σου εξέθεσα τις σκέψεις μου.
Σου το επαναλαμβάνω και τώρα, αν εσύ μπορούσες να μου εξασφαλίσεις όλα τα παραπάνω, θα σε αναγνώριζα ως "Θεό μου".

Το "πρόβλημά" μου με τον Ένα και πραγματικό Θεό μου ξέρεις ποιο είναι;;
Ότι μου έδωσε συνείδηση και με ελέγχει η ρημάδα. Αυτή την "άτιμη" δεν μπορώ να πνίξω. Το μόνο που κάνω είναι να την παραχώνω και να κάνω πως δεν την ακούω.

Ξέρεις πόσο με προβληματίζει το γεγονός του ότι γνωρίζω πως ήδη από τη στιγμή της σύληψής μου, έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με το θάνατο;
Το διανοείσαι ότι γεννήθηκες για να πεθάνεις;;;

Μα τι είναι Αυτό ή ποιος είναι Αυτός που δημιουργει κάτι ξέροντας ήδη πριν ακόμη το φτιάξει ότι το προορίζει για την καταστροφή, το χαμό (πέστον Θεό, πέστο νοήμων Σύμπαν, πέστον άνθρωπο, πέστο όπως θες);;
Δεν σου φαίνεται παράλογο;;;

Φιλικά όπως πάντα

Edited by - Ψηλός on 28/05/2005 01:47:45

ΑιλουροειδέςΝέο Μέλος
28/05/2005, 04:30:04
quote:

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝ + Αλλοι ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΑΠΗ + ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ .ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΒΥΕ...ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ---->

EKEI που θυσιάστηκε ο Λεωνίδας με τους 300 Σπαρτιάτες του για την σωτηρία της Ελλάδος και κατ' επέκταση όλης της Ευρώπης, περίμενε τον Αλάριχο ένας από τους μεγαλύτερους ανθ έλληνες και εχθρούς της ανθρωπότητας, ο Ρούφινος. Ο Αλάριχος με τους συνεργάτες του καθυστέρησαν στην Βόρειο Ελλάδα, επειδή ήθελαν να ευχαριστήσουν τον αυτοκράτορα Αρκάδιο με τον εξής τρόπο: να σφάξουν τους Μακεδόνες όπως έπραξε κάποτε ο πατέρας του ο Θεοδόσιος, ο οποίος έδωσε εντολή στους δικούς του ανθρώπους να καλέσουν τους φιλάθλους της θεσσαλονίκης να συνεορτάσουν τον Δία μέσα στον Ιππόδρομο. Μέσα στον Ιππόδρομο συγκεντρώθηκαν 7.500 θεσσαλονικείς, αλλά ξαφνικά έκλεισαν τις θύρες, και όπως οι 7.500 Έλληνες ήσαν άοπλοι, όρμησαν επάνω τους οπλοφόροι Εβραίοι δήθεν χριστιανοί και τους θανάτωσαν όλους. Έξω από τον Ιππόδρομο θανάτωσαν γύρω στις 15.000 Έλληνες.
Αφού θανάτωσαν αμέτρητους Έλληνες της Μακεδονίας, γκρέμισαν όλες τις πόλεις και τα χωριά. Η πανάρχαια πόλη θέρμη εξαφανίστηκε από τον γεωγραφικό χάρτη, το ίδιο επίσης και μια άλλη πανάρχαια πόλη οι Αίγες. Επίσης η πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου η Πέλλα γκρεμίστηκε εκ θεμελίων, το Δίον έγινε σκόνη. Οι εχθροί της ανθρωπότητας άρχισαν να κατεβαίνουν προς την Νότιο Ελλάδα, έφθασαν στις Θερμοπύλες να συναντήσουν τον Ρουφίνο. Όταν ο Αλάριχος συνάντησε τον Ρουφίνο, οι ορδές των βαρβάρων και αιμοσταγών εβραίο-χριστιανών, που θεώρησαν θεάρεστο έργο τον βίαιο εκχριστιανισμό των Ελλήνων που επέμεναν στην πατρώα θρησκεία τους τον Ολυμπισμό, ήσαν έτοιμες να ολοκληρώσουν το έργο της καταστροφής. Πέρασαν τις Θερμοπύλες και εισέβαλαν στην Νότια Ελλάδα, υπό την συνοδεία χιλιάδων εβραίων μοναχών και άλλων εθνικοτήτων, καίγοντας, σφάζοντας και ισοπεδώνοντας την κοιτίδα της σοφίας, του πολιτισμού και της πραγματικής αγάπης, φωνάζοντας:
«Α όξα στον οίκο Ισραήλ»
Ο Εβραιοχριστινισμός, έχοντας συνείδηση της ύποπτης κατα-

γωγής του, εστράφη με τρομερό μίσος εναντίον των κοινωνικών θεσμών του γεωφυσικού ιερού χώρου, ο οποίος καλείται Ελλάς και αγγλιστί ΟΓΟΟΟΟ. θεωρούσε την επιστημονική γνώση, θεμελιωμένη στη σοφία των θεανθρώπων Ελλήνων, ως τον πιο επικίνδυνο εχθρό του.
Χιλιάδες άνθρωποι φορώντας μαύρους χιτώνες σφάζουν μικρά παιδιά, ανυπεράσπιστες γυναίκες και γέρους. Οι άνθρωποι εκείνοι που έκαιγαν σπίτια και έσφαζαν ανελέητα, είχαν γαμψές μύτες και ήσαν σκουρόχρωμοι με αποκρουστικά χαρακτηριστικά. Ακολούθησαν τους μισθοφόρους Γότθιους εναντίον της Ιεράς Ελλάδος, όπου όλοι μαζί ωθούσαν το θανάσιμο μίσος τους προς όλε-θρον της Μητρόπολης του Κόσμου, ορμώμενοι από το τυφλό μίσος τους εναντίον μιας θρησκείας που στην πραγματικότητα ήταν μια υπερεπιστήμη και ονομαζόταν ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ.
ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ.Αποκαλούσαν τους Έλληνες «Ειδωλολάτρες» ενώ ποτέ δεν υπήρξε ειδωλολάτρης ένας Όμηρος, ένας Ησίοδος, ένας Ηράκλειτος, ένας Πυθαγόρας, ένας Σωκράτης, ένας Πλάτωνας, ένας Αριστοτέλης, ένας Αισχύλος, ένας Σοφοκλής, ένας Ευρυπίδης, ένας Μέγας Αλέξανδρος, ένας Πλούταρχος και τόσοι άλλοι σοφοί και ήρωες.
Οι βάρβαρες ορδές ορμώμενες λοιπόν από το θανάσιμο μίσος των εβραιοχριστιανών με τις γαμψές μύτες, βάλλουν εναντίον των Ελλήνων, και με την ελπίδα να πλουτίσουν από τις περιουσίες των μελλοθανάτων Πυρ-Φόρων Ελλήνων.
Ι
Τα ανθρωποειδή γκρέμισαν ακαδημίες, έκαψαν βιβλία, ισοπέδωσαν φιλοσοφικές Σχολές, λήστεψαν ναούς και σπίτια, έκλεισαν μαντεία, βασάνισαν απάνθρωπα επιστήμονες, έσφαξαν φιλοσόφους, έσπασαν αγάλματα και αγγεία τα οποία ήσαν ασύλληπτης 3μορφιάς, σταύρωσαν ιερείς του Δωδεκάθεου και άλλους τους έκαψαν ζωντανούς, ενώ γκρέμισαν όλα τα θέατρα... Οι Δελφοί ισοπεδώθηκαν, η Κόρινθος και η Σπάρτη έγιναν ίκόνη, η Ολυμπία οργώθηκε, η Ελευσίνα έγινε στάχτη, η Αθήνα <αι η Θήβα υπέστησαν μεγάλες καταστροφές.

Ε, ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΘΕΙΣ ΟΧΛΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΘΗ. ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ; ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ: ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ-ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ.

ΑΥΤΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ Ε; ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

**** off

Ήρα Μητροπούλου