ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ

Your Dying Bride71 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
Your Dying BrideΝέο Μέλος
27/04/2004, 15:51:36
Το παρόν forum έχει στόχο να παρουσιάσει πίνακες ζωγραφικής συμπληρωμένους από δικά μας σχόλια. Έτσι μπορούμε να μάθουμε περισσσότερα ο ένας από τον άλλο θαυμάζοντας ταυτόχρονα την ομορφιά του ανθρώπινου πολιτισμού.

Κάνω την αρχή.

Ενα χαρακτικό από τον Rethel , λέγεται Ο Χορός των Νεκρών. Η πανούκλα χτυπά σε έναν χορό. Ο Θάνατος παίζει βιολί, όλοι το βάζουν στα πόδια. Μαζί παίρνουν και τα όργανα! Το βιολί δεν είναι παρά ένα οστό. Ο Θάνατος ειρωνικός, διασκεδάζει μόνος με τα πτώματα παρέα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία απεικόνιση/αναπαράσταση του επιθανάτιου σπασμού της αρρώστιας, τόσο έντονου, που παρέπεμπε σε κίνηση χορού. Προσέξτε και την υπερφυσική κυρία καθισμένη στις σκάλες...

27/04/2004, 17:07:46
Ωραίο!!! Aλλά γιατί όχι στις "Eικόνες";

Va(l)nta
> Add to Shopping Cart

spiritΜέλος
27/04/2004, 22:32:54
quote:

Ενα χαρακτικό από τον Rethel , λέγεται Ο Χορός των Νεκρών. Η πανούκλα χτυπά σε έναν χορό. Ο Θάνατος παίζει βιολί, όλοι το βάζουν στα πόδια. Μαζί παίρνουν και τα όργανα! Το βιολί δεν είναι παρά ένα οστό. Ο Θάνατος ειρωνικός, διασκεδάζει μόνος με τα πτώματα παρέα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία απεικόνιση/αναπαράσταση του επιθανάτιου σπασμού της αρρώστιας, τόσο έντονου, που παρέπεμπε σε κίνηση χορού. Προσέξτε και την υπερφυσική κυρία καθισμένη στις σκάλες...
quote:

Πολυ ενδιφερων ο πινακας,αν και η Βαλντα εχει δικιο θα ηταν καλυτερα να παει στης εικονεςπαρ ολα αυτα η εικονα αυτη μου ειναι ξενη ως προς τα δικα μου βιωματα,η υπερφυσικη κυρια βεβαια,θα μπορουσε να ειναι ενας χρησμος για τα μελλουμενα...
αλλα και μια ετοιμοτητα κι ενα αντιδοτο για τον φοβο της ψυχης,στην ιδεα του θανατου.
Ευχαριστω
ΟΜ

OannesΜέλος
29/04/2004, 17:16:24
Πολύ καλό, κατά τη γνώμη μου topic, που έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κομμάτι που αφορά τα εικαστικά. Oμως απορώ γιατί ο συγγραφέας επέλεξε την κατηγορία «Mεταξύ Tυρού και Aχλαδιού», τη στιγμή που υπάρχει η θεματική ενότητα «Eικόνες»

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
02/05/2004, 12:10:20
quote:

Πολύ καλό, κατά τη γνώμη μου topic, που έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κομμάτι που αφορά τα εικαστικά. Oμως απορώ γιατί ο συγγραφέας επέλεξε την κατηγορία «Mεταξύ Tυρού και Aχλαδιού», τη στιγμή που υπάρχει η θεματική ενότητα «Eικόνες»

Anti na sxoliazete thn topo8esia tou topic, kalo 8a htan na asxolh8eite ligo me to ousiastiko periexomeno...

EX NIHIL NIHIL EST.

03/05/2004, 11:50:19
Aν ασχοληθήκαμε με την "τοποθεσία" του topic το κάναμε για το καλό του θέματος.
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά πολλοί άνθρωποι ούτε καν κοιτάζουν τους τίτλους
στο "Mεταξύ τυρού κ αχλαδιού"..
Kοινώς..."μη βαράς!!" ή αλλιώς "λίγη ευγένεια δεν βλάπτει"....

03/05/2004, 14:01:19
quote:

Kοινώς..."μη βαράς!!" ή αλλιώς "λίγη ευγένεια δεν βλάπτει"....

Oute agenhs hmoun oute eixa skopo na diaplhktistw me kanenan. San poly eykola den prosballesai?

27/05/2004, 14:34:07

Klimt Gustav: Love.
kala ta oneira kai ta louloudia, to pa8os kai h entash(blepe thn 3elhgwmrenh kyria) alla ti douleia exei o skoteinos kyrios pou moiazei me ton Rasputin panw aristera kai skiazei to romantzo? Alla kai oi ypoloipoi den mou fainontai entelws a8woi(oute kan to mikro paidiko proswpaki strimwgmeno sth mesh).
O fobos ths sifulhs? Fobos gia thn koinwnikh aporripsh? Piesh? Apath? To parel8on?
Ti apo ola...

08/11/2004, 05:10:59
Το ενδιαφέρον αυτό Θέμα μετακινήθηκε στο Forum ΕΙΚΟΝΕΣ κατά την διαδικασία αρχειοθέτησης θεμάτων του χώρου που το φιλοξενούσε προηγούμενα(δηλ. του "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού").

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

TaigetosΜέλος
09/09/2004, 22:08:26
Κατι εχω ακουσει για ατομα που προσπαθησαν να στειλουν μηνυμα σε θεους μεσω παλιου ηλεκτρονικου υπολογιστη -κοντα σε αρχαιους ελληνικους ναους κι... οτι πηραν απαντηση!

Τι ειναι αυτο παλι?

Ασχετα με το αν ειναι αληθεια ή ψεμματα θα ηθελα να γραψει καποιος πώς εχει η ιστορια (πώς,ποιοι που , ποτε κτλπ)

KoutsouroΝέο Μέλος
09/09/2004, 22:28:53
--------------------------
Τι ειναι αυτο παλι?
--------------------------

ΟΞΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ..

XDΜέλος
10/09/2004, 07:51:45
Η συγκεκριμένος «αστικός θρύλος» (urban legend) οφείλεται σε κάποιο βιβλίο του Λιακόπουλου (αν δεν κάνω λάθος –με κάθε επιφύλαξη) ο οποίος υποστήριξε πως κάποιο βράδυ ενώ διανυκτέρευε πλησίον ή μέσα (εδώ η πηγή μου είναι ασαφής) σε αρχαίο ναό έλαβε στον φορητό υπολογιστή του (Laptop) ένα μήνυμα από τους Ολύμπιους Θεούς (δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του) το οποίο όμως ..δεν μπορούσε να αποθηκευτεί αλλά ούτε και να φωτογραφηθεί (χα,χα,χα –γιατί άραγε;) δηλαδή δεν μπορούσε να αποτυπωθεί πουθενά αλλού (άρα και να αποδειχθεί ).

Η πηγή μου δοκίμασε να το επιβεβαιώσει και φυσικά απέτυχε (παρ’ όλα αυτά επικοινώνησε με τον συγγραφέα του βιβλίου που την διαβεβαίωσε πως ήταν αληθινή εμπειρία) καθώς αν γνωρίζεις λίγο από πληροφορική και έχεις την ελάχιστη δυνατή κοινή λογική καταλαβαίνει πως πρόκειται για μια τεράστια ανοησία..

Αυτά!

XDΜέλος
10/09/2004, 07:57:49
Συγγνώμη αλλά γιατί δεν μπορώ να κάνω edit τα μηνύματα μου ώστε να διορθώσω κάποια σφάλματα;
takvraΜέλος
10/09/2004, 08:39:15
Είναι από βιβλία του Γεράσιμου Καλογεράκη, εκδόσεις ΔΙΟΝ http://www.psarasbooks.gr/

Stavros_ΗΜέλος
10/09/2004, 10:38:45
Και γιατί η επικοινωνία γίνεται μέσω παλιού ηλεκτρονικού υπολογιστή ??

Φαίνεται οτι οι Ολύμπιοι Θεοί είναι πίσω στην τεχνολογία και δουλεύουν ακόμα με 486 και Windows 3.11 for Workgroups ή μάλλον Windows 3.11 for Olympian Gods ...

Ήμαρτον !

ThiosΜέλος
10/09/2004, 10:46:46
quote:
αν γνωρίζεις λίγο από πληροφορική και έχεις την ελάχιστη δυνατή κοινή λογική καταλαβαίνει πως πρόκειται για μια τεράστια ανοησία..
Φίλε XD: Τίποτα δεν είναι αδύνατο... Για την εν προκειμένω περίπτωση, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάμε μακριά: το laptop του συγγγραφέα μπορεί να υποστήριζε bluetooth και κάποιος μπορεί να του έστειλε μήνυμα. Κάποιος, όχι απαραίτητα Θεός.

10/09/2004, 13:10:28
quote:

... το laptop του συγγγραφέα μπορεί να υποστήριζε bluetooth και κάποιος μπορεί να του έστειλε μήνυμα. Κάποιος, όχι απαραίτητα Θεός.

Για το bluetooth δεν ξέρω...

Αλλά με το greenhorse γίνεται σίγουρα.... !!!!

(Υ.Γ. Λές και το TCP/IP έχει σχέση με το άν είναι νέος ή παλιός ο υπολογιστής... !!!
Τι είν' ο λάπτόπης ρε ??? Μπρίκι ??? Όσο πιο παλιό τόσο καλύτερες οι ... φούσκες ??? )

ΥπερασπιστηςΝέο Μέλος
10/09/2004, 14:12:12
Καλημερα σε ολους.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το συγκεκριμενο συμβαν ειναι μια τρυπα στο νερο.Ειναι μια ακομη ιστορια... που κατασκευαστηκε απο καποιο επιτηδειο για να παρει τα λεφτα του κοσμακι απο πωλησεις βιβλιων ή κατι αναλογο.Και αν ακομη δεν εχει γραφθει καποιο βιβλιο για το συγκεκριμενο θεμα,ειμαι βεβαιος οτι συντομα θα κυκλοφορησει στα ραφια των βιβλιοπολειων.
Συγγνωμη αν γινομαι λιγο κακοβουλος,αλλα οταν βλεπεις λιγο ξεκαθαρα τα πραγματα,καταλαβαινεις την κοροϊδια και τρελαινεσαι.Ειναι δυνατον ρε παιδια να μην μπορουσε να το φωτογραφησει ή να κανει κατι τελος παντων για να το δειξει και σε ''μας'' και να εχει συνεπως και αποδειξεις?Μην χαυουμε ο,τι μας λενε χωρις να σκεφτομαστε τι μας λενε και αν ειναι δυντον να συμβαινει γυρω μας κατι τετοιο.!Δοξα το Θεο δεν ειμαστε και βλακες(νομιζω τουλαχιστον) Τα λεμε.

ThiosΜέλος
10/09/2004, 14:44:28
quote:
Αλλά με το greenhorse γίνεται σίγουρα.... !!!!

XDΜέλος
10/09/2004, 19:03:20
greenhorse v 2.1 (now with ELF support ) he,he,he..