- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κιθάρα έχουμε, βιολί έχουμε, αλλος?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Κιθάρα έχουμε, βιολί έχουμε, αλλος?
Kαι φυσαρμόνικα έχουμε και πιάνο![]()
Από όργανα καλά πάμε. Για ντραμς κανείς?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Και επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη και προφανώς άλλοι από Αθήνα,Καλαμάτα,Ορεστιάδα κ.λ.π, οι πρόβες να γίνονται κάπου στη μέση της χώρας..
quote:
οι πρόβες να γίνονται κάπου στη μέση της χώρας..
Τουτεστην Λαρσα Λάρσα σ'είδα και λαχτάρσα...![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
12/05/2006

In anticipation of my resurrection...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Έχω ακούσει και κάπου(δε θυμάμαι)το Clair De lune του Debussy διασκευασμένο για σαξόφωνο..Πολύ καλό...Και το requiem του Μοzart επίσης.
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Εμένα μου αρέσει ο Erik Satie και ο Debussy που ανέφερε κάποιος , κυρίως τα έργα για πιάνο, μουσική της τεχνοτροπίας Avante Garde
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
esoteristica... καλο, και αντι για τεσσερα τσελ...[ πως διαολο ειναι ο πληθυντικος του "τσελο"; ], τεσσερις κιθαρες...
haggart style!
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Μου έχουν πει πως είναι μάπα,αλλά κάποιος που μπορεί να μου βρει ένα μου είπε πως είναι καλά....Φωτίστε με..
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Όχι και έτσι. Αυτό λέγεται βυζαντινή μουσική. Αν πας στο metropolis και ζητήσεις cd με κλασσική μουσική αποκλείεται να βρεις εκεί και μέλη από το Αναστασηματάριο. Στον τομέα κλασσικής μουσικής βρίσκεις όπερες, σονάτες, κονσέρτα, μπαλέτα, συμφωνίες, κουαρτέτα, κουιντέτα κ.τ.λ. Δε μπορώ να θεωρήσω για παράδειγμα τη μουσική των beetles κλασσική, επειδή είναι διαχρονική. Μετά από τον Debussy θεωρώ τη μουσική σύγχρονη.
Εμένα μου αρέσουν πολύ ο Σοπέν και ο Ραχμάνινοφ. Όταν ακούω πολλές φορές μπορεί και να δακρύσω. Μπαχ, Μπετόβεν και Μότσαρτ, τους θαυμάζω γιατί έχω μελετήσει την ιστορία τους και ήταν άλλο πράγμα. Παρόλα αυτά η μουσική τους αυτή καθ' αυτή δε με συγκινεί.
Αυτά. Το συγκρότημα πώς πάει; Αν ενδιαφέρεστε για φλάουτο ή φωνή (πιάνο βρήκατε) φωνάχτε με.![]()
:*) Μου αρέσει να ζω!
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Τα παραπάνω τα είπα επειδή έτυχε να μελετήσω από τα 8 μου κλασσική μουσική σε ωδεία και να τελειώσω σε μουσικό λύκειο. Διάβασα αυτά που γράφτηκαν και είπα να γράψω κι εγώ μιας και έχω ασχοληθεί τόσα χρόνια με τη μουσική. (Να μου χρησιμεύσει και κάπου. Χι χι). Τώρα, όσον αφορά στο συγκρότημα. Είναι πράγματι δύσκολο να βρεις τεχνητό ήχο που να σε καλύπτει και να θυμίζει φλάουτο. Όπως και να΄χει πάντα θα λείπει η αναπνοή.
Αν είστε Αθήνα και χρειαστείτε κάτι σφυριξέ το και αν μπορώ βοηθάω. Εγώ παίζω συνήθως αυτοσχεδιαστικά με τζαζ στοιχεία.
Φιλάκια!
:*) Μου αρέσει να ζω!