- ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ !!!!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Στο μυαλό μου κάπου συνδέονται,στο μυαλό των άλλων ίσως όχι.
crusader, για μια στιγμή νόμισα ότι το εννοούσες κιόλας !
Ρίχτε μια ματιά στην παρακάτω φώτο...
Κοιτάξτε με τι χαρά μαθαίνει ο πιτσιρικάς τις λειτουργίες του σώματός του και τα μυστικά του έρωτα...
Κοιτάξτε το χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του...
Θα ήταν κρίμα να στερήσει ο νόμος με παρέμβαση την ευτυχία από το αθώο αυτό πλάσμα. Φαντάζομαι θα συμφωνείτε ![]()

Εύγε!!!
Τόπο στα νιάτα ρεεεε!!!!!
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 08/06/2006 17:54:09
εχω αρκετα να πω για την Ολανδια, αλλά και για τους Τσιγγανους εδω στην χωρα μας
δεν εχω χρονο ομως, κι ετσι παραθετω ενα κλοπυ πεϊστ του φιλου μου του lorenzo - θα προσθεσω μονο οτι η παρθενα θεωρειται φαρμακο κατα του εϊτζ και στην Αφρικη...
lorenzo
Πλήρες Μέλος
1083 Μηνύματα Απεστάλη: 08/06/2006, 10:21:53
--------------------------------------------------------------------------------
Πριν από δυο χρόνια, στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης διάλεξα να δω μια ταινία από περιέργεια και μόνο για τον τίτλο της. Ήταν το φιλμ του Andrew Levine, “Η μέρα που πέθανε ο Θεός μου”, που πραγματευόταν την απαγωγή ή πώληση ανήλικων κοριτσιών σε κυκλώματα πορνείας στην Ινδία. Τα κορίτσια, που συχνά γίνονταν θύματα της ανθρώπινης εκμετάλλευσης ήδη από τα 7 τους χρόνια, δεν είχαν μόνο να αντιμετωπίσουν τη βίαιη πλευρά της ζωής, αλλά και τον κίνδυνο του θανάτου, αφού στις περιοχές αυτές είναι δημοφιλής η αντίληψη ότι η συνεύρεση ενός ασθενή του AIDS με μία παρθένα μπορεί να εξολοθρεύσει την ασθένεια.
Το αποτέλεσμα των εξαναγκαστικών αυτών συνευρέσεων ήταν η κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού μόλυνσης από τον ιό του HIV στην περιοχή, καθώς ο ιός περνούσε από τα κορίτσια στους επόμενους ευελπιστούντες πελάτες. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κορίτσια αυτά ήταν μετά από λίγα χρόνια καταδικασμένα σε αργό θάνατο, μολυσμένα από τον ιό και ταλαιπωρημένα από την κακομεταχείριση, αφήνοντας συχνά πίσω τους μωρά -φορείς του ιού, από ανεπιθυμήτες εγκυμοσύνες που απλώς δεν πρόλαβαν να αμβλώσουν.
May 30, 2006, ο Εξάντας (23:30 στη ΝΕΤ) κάνει το δικό του αφιέρωμα στην παιδική πορνεία στην Καμπότζη, με τίτλο “Το χαμόγελο της Τράι Ον”. Από το newsletter της εκπομπής παραθέτω το συγκλονιστικό βίντεο με την περιπέτεια της μικρής Τράι Ον, που πουλήθηκε από τη μητέρα της σε ηλικία 7 ετών.
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
ΥΓ.
Σε περίπτωση προβλήματος προβολής του βίντεο δοκιμάστε κι εδώ
http://www.tyxod.net/ttallou/images/videos/To_Xamogelo_tis_Try_On.wmv

Πραγματικά βρίσκω τις απόψεις του παιδοφιλικού κόμματος πολύ ενδιαφέρουσες,και το ότι είναι απ’έξω από τα σίδερα ακόμα κ αναπνέουν κ το ίδιο οξυγόνο με μένα ακόμα πιο ενδιαφέρον,αν και κάπως θλιβερό. Αλλά πριν προτρέξουμε να με κατακρίνουμε για τα βάρβαρα εσωψυχα μου,θα θελα το εξετάσουμε αντικειμενικά και ψύχραιμα,από μια φιλειρηνική πλευρά.
Για τοιούτον τον σκοπό θα ήθελα να εξετάσουμε το θέμα λεπτομερώς,δηλαδη σε περιπτώσεις!
Α υποθέσουμε λοιπόν ότι τα κοριτσάκια γίνονται ενήλικα στα 12,δηλαδή 6η δημοτικού προς 1η γυμνασίου.Συνεχίζπντας απτόητοι να υποθέτουμε,ας υποθέσουμε ότι είστε πατέρας,και κατά διαβολική σύμπτωση έχετε μια κόρη 12 χρονών.Είναι όπως όλα τα παιδιά...Τα γνωστά ματάκια της ηλικίας που διψούν να γνωρίσουν τον κόσμο,πηγαίνει σχολείο κτλ.Είναι απλά η κορούλα σας που λατρεύετε.Και την έχετε ζήσει μόλις 12 χρόνια...
Περίπτωσις πρώτη:<Η Εγκυκλοπαιδική>
Μια ωραία πρωία,και ενώ πίνετε τον καφέ σας,εμφανίζεται η κόρη σας από το σχολείο(γιατί τα παιδιά πάνε σχολείο,δεν ανοίγουνε μπουρδ.λα,αυτό μετά τα 18 και με ένα καλό κομπόδεμα...)και σας λέει γεματη ευτυχία:!!’Μπαμπά,είμαι πολύ ευτυχισμένη,γνώρισα τον έρωτα!Επιτέλους,και ας περίμενα τόσο!Να ναι καλά το κόμμα των παιδοφίλων!Γνώρισα έναν νεαρό 35άχρονο πολύ κ..βλιαρ..,όλα τα λεφτά.
Μου έχει αλλάξει τον αδόξαστο!Ειδικά στο πισοκο..ητό είναι τρέλα!Βασικά αυτήν την περίοδο αυτή πειραματιζόμαστε διάφορα!Εχει και Κάμα σούτρα!
Analysis of situation
Βασικά κάτι δεν πάει καλά...Ο μπαμπάς φέρει ασφαλώς ευθύνη για το καμάρι του,όπως και η μαμά,καθώς του πρόσφεραν απλόχερη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση,η απλά κάπου το ξέχασαν.Τοπο στα νιάτα!τι κρυφτό, τι κυνηγητό,τι μπάρμπι!Τώρα ούτε το γιατρό δεν χρειαζεται να παίζουν πια τα παιδιά-κοριτσόπουλα!Αφου μπορούν να παίζουν άλλα πράγματα,πιο μεγάλα και πιο σκληρά!
Συνέπειες:ΑΠΛΑ...Καληνύχτα παιδική ηλικία.
Psychological Situation
Ο μπαμπάς κ η μαμά χρειάζονται ψυχίατρο,το παιδί παιδοψυχίατρο κα ιο 35άρης εγκλεισμό σε ίδρυμα.
Ηθικόν δίλλημα: Ως πατέρας,τον σφάζεις τον π..στη;
Προσωπική και φανταστική προσέγγιση:
(Αντε) 12% (κωδικό όνομα ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ),¨όχι βέβαια,αφού της άρεσε!¨
28% ¨Ανετα¨
60% (τουλάχιστον,βάλτε με μέσα) ¨ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,γιατί θα του ταν πολύ ανώδυνο...¨
Περίπτωσις δεύτερη:<Μια σοβαρή σχέση>Γιατι βέβαια στον κόσμο των παιδόφιλων όλα είναι πιθανά...
Μια ωραία πρωία, ενώ πίνετε τον καφέ σας,εμφανίζεται η μικρή μαιρούλα από το σχολείο.Φοράει την τελευταία κολεξιόν του σχολείου,τονίζει δηλαδή το ροζ,έχει κοτσιδάκια,και πιθανώς φοράει σιδεράκια. Πίσω από τη Μαιρούλα,εμφανίζεται Ενας νεαρός κύριος γύρω στα 45..δηλαδή 2 χρόνια μεγαλύτερος σας.Φοράει σακάκι,γραβατιά,και κρατάει λουλούδια.Δειχνει σοβαρός(αναριωτιέστε,έχουμε καμιά επέτειο;)Η Μαιρούλα (η καλύτερη μαθήτρια της τάξης της) λέει: Μπαμπά, να σου γνωρόσω τον μέλλοντα σύζυγο μου.Ο «νεαρός» ξεροβήχει, και παίρνει το λόγο: ¨αγαπητέ κύριε,έχω τις καλύτερες προθέσεις για την κόρη σας,σκοπεύω να την νυμφευθώ.¨Προσφάτως έμαθα τα ευχάριστα,κυοφόρησε,και έτσι πήραμε το θάρρος να επισπεύσουμε τις διαδικασίες.Εχω σταθερή δουλειά, και στο παιδί
)Οχι τη μαιρούλα,μη γελιέστε,το άλλο),θα δώσουμε το όνομα σας.Ζητάμε τη συγκατάθεση σας!!!
Αnalysis of situation
Δεν το ζω γιατρέ μου, δεν είναι αλήθεια, είναι μμμμάτριξ!Κατά τα άλλα τα ίδια με πάνω...
Συνέπειες: Οι προαναφερόμενες,με τη διαφορά ότι η μαιρούλα δείχνει να ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!Τον έδεσε το γάιδαρο!Αντε,και στα δικά μας!
Κυοφορία:Στα 12;Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Αχαχουχα!Τα Lexotanil μου και γρήγορα!
Psychological situation:.. τσιου τσιου....Trala lala lala, στρουμφοτραγουδω...Λευτεριά τους αδικοχαμένους κουραμπιέδες!
Ηθικόν Τρίλλημα:Ωρέ να τον σφάξω;Αυτος ήρθε και σπίτι μου!
Απαντήστε μόνοι σας.
Οσο για τα αγοράκια,ασφαλώς και η ηλικία των 12 δεν ενδείκνυται,αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι,απλά δεν είναι το ίδιο.Γιατί απλά...Τα αγοράκια δεν κάνουν παιδιά στα 12,13 14,15,16,ούτε στα 45!!!!!
Οι τύποι πουλάνε τρέλα,και κυκλοφορούν κι ελεύθεροι.Ζήτω το 2006!
Αλήθεια, το Thirteen το έχετε δει ???
Μού ξύπνησαν μνήμες από τον Ντιτρού. Αυτό το κάθαρμα μεταξύ άλλων καταδικάστηκε για τον φόνο 4 ανήλικων κοριτσιών, δύο από τα οποία πέθαναν από ασιτία σε κάποιο κελάρι του.... Το καθίκι αυτό ζει ακόμα εις βάρος των Βέλγων φορολογούμενων γιατί τα πολιτισμένα ιδεώδη μας δεν επιτρέπουν την θανατική ποινή. Εγώ προσωπικά θα ένοιωθα ικανοποίηση άμα αυτό το καθίκι καταδικάζοταν να πεθάνει από ασιτία. Τώρα απλά νοιώθω οργή, νοιώθω όμωε τρομερά μεγάλη οργή η οποία γιγαντώθηκε μετά την νέα τραγική κατάληξη που έγινε στο Βέλγιο. Και είμαι σίγουρος πως την οργή την δική μου την νοιώθουν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι και ειδικά κάποιοι στο Βέλγιο....
Και για να το "εσωτεροποιήσουμε" λίγο το θέμα, αυτή η οργή είναι αρνητική ενέργεια που πλανάται στην ατμόσφαιρα και ίσως να είναι και ένας ακόμα λόγος που πάμε από το κακό στο χειρότερο....
Αυτός είναι και ο λόγος αγαπητέ μου D_I που θέλω να κάνω κιμά την μούρη αυτουνού του σιχαμένου Ολλανδού που θέλει να κάνει κόμμα παιδεραστών. Αν ο Ντιτρού "σάπιζε στην κόλαση" γιατί θα τον είχανε βιάσει μέχρι θανάτου ή γιατί θα είχε ψοφήσει από ασιτία, δεν θα ένοιωθα τόση οργή και θα τον έπαιρνα στην πλάκα τον Ολλανδό μ@@@@@α...
εκτέλεση απευθείας χωρίς δίκη.
είμαι φασίστας ?
Εγω θα κάνω μία προτροπή στους "προοδευτικούς" που είναι κατά της θανατικής ποινής και που έχουν και κουράγιο να καλαμπουρήσουν με την κατάσταση (χωρίς να αφήνω υπονοούμενο για κανέναν).
Τολμώ να γράψω τα παρακάτω, παρόλο που κάποιοι εδώ μέσα ξέρουν και το ονοματοεπώνυμό μου, οπότε μόνο όρεξη για αερολογίες δεν έχω. Με φωνάζανε παιδεραστή οι φίλοι μου γιατί πάντα οι κοπέλες με τισ οποίες σχετιζόμουνα ήτανε μικρότερές μου και πάντα μικροδείχνανε. Καλαμπούρι στο καλαμπούρι, κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως τελικά τρέχει και τίποτα σοβαρότερο με την περίπτωσή μου. Άρχισα λοιπόν να ξάχνω να μάθω τι είναι παιδεραστία, τι είναι αυτό που τους φτιάχνει... Μην εισέλθω σε περιτές λεπτομέρειεσ, δεν έιμαι και ο κατάληλος να το αναλύσω επιστημονικά, πάντως παιδεραστία δεν έχει να κάνει με την απόλυτη ηλικία. Η 16χρονη λολίτα με την πλήρη ανάπτυξη που δεν καταλαβαίνεις καν αν ειναι 16 ή 20, δεν είναι αυτή το αντικείμενο του πόθου του παιδεραστή. Και ας είμαστε και ντόμπροι εμείς οι άντρες, στην θέα μιάς γκομενάρας πιπίνας (πως αλλιώς να το πω ???
) δεν νομίζω πως μένουμε και ασυγκίνητοι.... Ο παιδεραστής φτιάχνεται με το άγουρο κορμί, το ασχημάτιστο, το άτριχο, εκείνο το κορμί όπου το αγοράκι και το κοριτσάκι διαφέρουν μόνο στα γεννητικά τους όργανα. Αυτό τους φτιάχνει και είναι πολύ άρρωστημένο ρε γαμώτο... Τολμίστε να εισέλθετε σε ιστοσελίδες σχετικές και άμα δεν σας έρθει εμετός να με φτύσετε. Άμα δεν νοιώσετε το στομάχι σας να γίνεται κόμπος, το μάτι σας να δακρύζει (εκτός και αυτό είναι που λένε "θώλωσα") και την οργή σας να ξεχυλίζει, τότε μπράβο σας, έχετε άντερα....
Ελάτε μετά να ξαναμιλήσουμε περί θανατικής καταδίκης, να μου πείτε γιατί πρέπει ο Ντιτρού να είναι ακόμα ζωντανός, να αναρωτηθούμε τι τιμωρία αξίζει σε αυτά τα καθάρματα που στείλανε κλινικά νεκρό το αγοράκι (αν και ξεφεύγουμε από το θέμα των παιδεραστών) και πείτε μου μετά τι συναισθήματα σας δημιουργεί αυτή η σκατόφατσα στην πρώτη σελίδα του θλεματος που θέλει να κάνει και κόμμα παιδεραστών.
Δείτε το Human Traficking να πάρετε μία ιδέα. Δείτε το Thirteen και μετά τολμήστε να μπείτε σε καμμία ιστοσελίδα τους και ξαφνικά συνειδητοποιήστε πως αυτές είναι πραγματικές φωτογραφίες και όχι ταινία και αυτά τα παιδικά πρόσωπα μπορεί και να έχουν ήδη εξαφανοστεί.
Και κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε ήδη κόρες, ενώ άλλοι (σαν εμένα πχ) να θέλετε μία κόρη κάποια στιγμή.
Σκεφτήτε το......
quote:
Αυτός είναι και ο λόγος αγαπητέ μου D_I που θέλω να κάνω κιμά την μούρη αυτουνού του σιχαμένου Ολλανδού που θέλει να κάνει κόμμα παιδεραστών.
Με φώναξε κανείς? ![]()
Φίλε μου, δεν έχεις άδικο να οργίζεσαι τόσο εσύ όσο κι ο φίλος αγνοών στην σκέψη οτι κάποιος άνθρωπος έχει ερωτικές διαθέσεις απέναντι σε ένα παιδί.
Σίγουρα είναι κάτι τόσο αρρωστημένο που στους περισσότερους ανθρώπους προκαλεί αηδία ο άνθρωπος που διαπράττει κάτι τέτοιο.
Από την άλλη όμως η εμμονή στην οργή ίσως να θολώσει την κρίση μας και να μας κάνει να δράσουμε λιγότερο αποτελεσματικά απ' ό,τι αν ήμασταν πιο ήρεμοι.
Ξέρεις, καλέ μου φίλε, σ' αυτόν τον κόσμο τίποτα δε μένει ατιμώρητο ή έστω για κάθε πράξη μας υπάρχει κι η ανταπόδωση της.
Πόσο μάλλον μια εγκληματική πράξη τέτοιου βαθμού!
Ακόμα και στην περίπτωση που μείνει ατιμώρητη στον κόσμο μας, με τους ανθρώπινους νόμους μας η ανταπόδωση θα έρθει στον βαθμό που πρέπει να έρθει...

In anticipation of my resurrection...
μαλιστα ελεγε οτι δε μετανιωνει για τιποτα απο οτι εκανε, οτι ακομη πηγαινει εξω απο τις παιδικες χαρες και τα παρακολουθει
και πως δε φταιει αυτος αλλα οι γονεις που του τα εμπιστευονταν αλλα και η εκκλησια που τον κρατουσε ενω ηξερε οτι ειναι παιδεραστης..
απιστευτος ο τυπος..

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις?

In anticipation of my resurrection...
Αν είναι κάτι άλλο, περιμένουμε

The love is like a ball. Ul c
.|.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η όλη φάση είναι (τηρουμένων των αναλογιών φυσικά) παρόμοια με την περίπτωση εκείνου του γραφικού τύπου που είχε φτιάξει κόμμα πριν κάποια χρόνια και είχε κατέβει στις εκλογές με κύριο αίτημα την αποποινικοποίηση της κάνναβης. Θυμάμαι κάτι αφίσσες όπου ο εν λόγω τύπος παρουσιάζόταν όπως τον γέννησε η μάνα του με μόνο ένα φύλλο κάνναβης να καλύπτει τα γεννητικά του όργανα χεχεχε
Αν λάβετε υπόψη σας ότι συγκρίνουμε μια πολύ συντηρητική κοινωνία την Ελληνική με μια ακραία φιλελευθερη (θα έλεγα ελευθεριάζουσα) κοινωνία την Ολλανδική θα καταλάβετε ότι μιλάμε για το ίδιο φαινόμενο.
Ο γραφικός τύπος (δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του, σορρυ) έφτιαξε ένα κόμμα το οποίο υποστήριζε μια παράνομη στην Ελλάδα δραστηριότητα [χασισοποσία]Ο ίδιος δεν είχε ποτέ συλληφθεί γιαυτό,γιατί δεν είχε ποτέ πιαστεί να καπνίζει προιόντα κάνναβης.Δεν υπάρχει κατηγορία,δεν υπάρχει και αδίκημα.
Οι άλλοι γραφικοί τύποι στην Ολλανδία φτιάξαν ένα κόμμα το οποίο υποστηρίζει μια επίσης παράνομη δραστηριότητα [παιδεραστία].Οι ίδιοι δεν έχουν συλληφθεί ποτέ,αφού δεν έχουν κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου.Δεν υπάρχει κατηγορία,δεν υπάρχει και αδίκημα.
Νομίζω ότι πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το ζήτημα πίσω απο όλα αυτά δεν είναι η παιδεραστία.Η παιδεραστία είναι παράνομη,αυτό είναι τελειωμένη υπόθεση. Το θέμα για μενα αφορά την ελευθερία του λόγου,αν υπάρχουν όρια, ποιος είναι αυτός που θα καθορίσει αυτά τα όρια,με βάση ποιά κριτήρια,με βάση τίνος την ηθική και τρόπο σκέψης.
Εγώ γέλαγα με τον τυπο που ίδρυσε το χασισοκόμμα αλλά η γιαγιά μου ορυώταν με την κατάντια της κοινωνίας μας, και απορούσε γιατί δεν βάζουν τον τυπάκο φυλακή. Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο? Προιόντα της κοινωνίας και του περιβάλλοντος μας είμαστε και εμείς και οι απόψεις μας.Το θέμα όμως εδώ είναι ότι η ηθική είναι μια πολύ ελαστική έννοια η οποία αλλάζει μορφή και περιεχόμενο ανάλογα με τις χωροχρονικές συντεταγμένες που θα τις δώσεις.
Προσωπικά θεωρώ την ελευθερία του λόγου και της προσωπικής έκφρασης υπέρτατο αγαθό και μια απο τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της ανθρωπότητας. Δυστυχώς υπάρχει και εδώ ένα τίμημα,και αυτό είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε να ακούμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν ή ακόμα και πράγματα που προκαλούν τον αποτροπιασμό μας. Το δίλλημα είναι: είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αυτό το τίμημα ή θα αρχίσουμε να φωνάζουμε για μέτρα,όρια και απαγορευσεις του λόγου?
Εγώ προτιμώ να πληρώνω το τίμημα.
quote:
Προσωπικά θεωρώ την ελευθερία του λόγου και της προσωπικής έκφρασης υπέρτατο αγαθό και μια απο τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της ανθρωπότητας. Δυστυχώς υπάρχει και εδώ ένα τίμημα,και αυτό είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε να ακούμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν ή ακόμα και πράγματα που προκαλούν τον αποτροπιασμό μας. Το δίλλημα είναι: είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αυτό το τίμημα ή θα αρχίσουμε να φωνάζουμε για μέτρα,όρια και απαγορευσεις του λόγου?
φυσικά και γω έχω την ίδια άποψη για την ελευθερία του λόγου. Αλλά απο κει και πέρα υπάρχει και η λογική του λόγου και της έκφρασης. Οχι η καταπίεση τους αλλά η λογική. Μιλάμε για παιδιά. Παιδιά. παιδάκια που όταν πέφτει κεραυνός τρέχουν στην αγκαλιά σου γιατί φοβούνται. Παιδάκια που όταν βρέχει πιστεύουν ότι κλαίει ο Θεός. Παιδιά. Για ποια ελευθερία μιλάμε?
Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Ναι μεν όπως είπες δεν υπάρχουν αδικήματα και κατηγορίες εναντίον τους. Το προφανές όμως δεν το βλέπει κανεις? όσο και η κοινωνία να είναι φιλελεύθερη, αυτό προτρέπει την εγκληματικότητα. Δεν έχει να κάνει με φιλελεύθερες κοινωνίες, αλλά με ανεγκέφαλους ανθρώπους. Που όμως αν το δικό τους παιδί βρεθεί κάποια στιγμή να κακοποιηθεί τοτε θα τα αλλάξουν όλα.
quote:
φυσικά και γω έχω την ίδια άποψη για την ελευθερία του λόγου. Αλλά απο κει και πέρα υπάρχει και η λογική του λόγου και της έκφρασης. Οχι η καταπίεση τους αλλά η λογική. Μιλάμε για παιδιά. Παιδιά. παιδάκια που όταν πέφτει κεραυνός τρέχουν στην αγκαλιά σου γιατί φοβούνται. Παιδάκια που όταν βρέχει πιστεύουν ότι κλαίει ο Θεός. Παιδιά. Για ποια ελευθερία μιλάμε?
Αγαπητή another star,
λες ότι έχεις την ίδια άποψη με μένα για την ελευθερία του λόγου...Αλλά διαφωνείς...Σε ποιό σημείο διαφωνείς όμως? Μιλάς για το προφανές της ενοχής των τύπων που φτιάξαν το "κόμμα". Σου απαντώ ότι ακόμα και όταν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον κάποιου αυτός θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον.Είναι λάθος αυτό?
Λες ότι προτρέπουν στην εγκληματικότητα...Θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιος παιδεραστης όταν μάθει ότι μια χούφτα γραφικοί ίδρυσαν κόμμα? Άλλαξες άποψη για το χασις επειδή κάποιος ίδρυσε κόμμα υποστηρίζοντας την αποποινικοποίηση του?...
Αυτό που λέω είναι ότι δεν πρεπει να ζητάμε περιορισμούς και απαγορευσεις στο λόγο γιατί όταν αυτές ξεκινήσουν δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά...Θα βρεθούμε με μια κάμερα από πάνω μας και με μια στάμπα στο κούτελο χωρίς να το καταλάβουμε καλή μου. Γιατί δεν υπάρχει μια μοναδική και αντικειμενικη ηθικη. Υπάρχουν ηθικές όσοι και οι άνθρωποι,και το κακό είναι ότι ο καθενάς πιστευει ότι είναι ο κάτοχος της μοναδικής αληθινής και επιζητεί να την επιβάλλει και στις ζωές των άλλων...
Τι θα έκανα αν το δικό μου παιδί έπεφτε θύμα παιδεραστή? Πολύ απλά θα τον καθάριζα,δεν υπήρχε μια στο εκατομύριο να μου γλύτωνε...
Οι απόψεις μου όμως για την ανάγκη απόλυτης ελευθερίας λόγου και έκφρασης θα παρέμεναν ακριβώς οι ίδιες.Δεν κάνουν παζάρια με την ελευθερία...
Edited by - Mercury on 19/07/2006 17:08:49
quote:
λες ότι έχεις την ίδια άποψη με μένα για την ελευθερία του λόγου...Αλλά διαφωνείς...Σε ποιό σημείο διαφωνείς όμως?
ήδη είπα που διαφωνώ. Στο ότι όσο ελευθερία και να υπάρχει στον λόγο και την έκφραση να επικρατεί η λογική, η κοινή λογική.
quote:
Λες ότι προτρέπουν στην εγκληματικότητα...Θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιος παιδεραστης όταν μάθει ότι μια χούφτα γραφικοί ίδρυσαν κόμμα
ωραία, πες μου λοιπόν σε παρακαλώ σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένα τέτοιο κόμμα.
quote:Είναι προτιμότερο δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί να είναι στη βουλή ή δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να περιγράφεται η βουλή στις άλλες χώρες, και να ζητούν δικαιώματα. Μα με αυτή τη λογική ούτε αυτοί θα σταματήσουν να ζητούν.
Θα βρεθούμε με μια κάμερα από πάνω μας και με μια στάμπα στο κούτελο χωρίς να το καταλάβουμε καλή μου
quote:
Οι απόψεις μου όμως για την ανάγκη απόλυτης ελευθερίας λόγου και έκφρασης θα παρέμεναν ακριβώς οι ίδιες.Δεν κάνουν παζάρια με την ελευθερία...
οχι δεν κάνουν παζάρια με την ελευθερία όταν αυτή ξαναλέω βαδίζει πάνω στην κοινή λογική
Όταν όμως αυτοί οι τύποι απαιτήσουν έναν νόμο για σεξουαλική ελευθερια των ατόμων από τα 8 χρόνια του, και κάνει κάτι στο παιδί σου, μετά θα βρεθείς ότι φταις γιατί σκότωσες έναν αθώο άνθρωπο