ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

keraynos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/08/2007, 05:05:37
quote:
ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ:

Papalazarou είναι ο Admin; Αν ναι, ταυτίζεται με τον γνωστό κρητικό μπλογκίστα;
Φαίνεται άλλωστε (πατώντας "last reboot") ότι έχει ανανεώσει το site μόλις χθες, άρα είναι ενεργό όνομα.

- Papalazarou είναι ο Admin;
Όχι, καμία σχέση.

- Αν ναι, ταυτίζεται με τον γνωστό κρητικό μπλογκίστα;
Ποιος είναι ο γνωστός κρητικός μπλογκίστας; (ελπίζω να μην έχει κάνενα blog αμφιβόλου περιεχομένου του στυλ XXX...)

- Φαίνεται άλλωστε (πατώντας "last reboot") ότι έχει ανανεώσει το site μόλις χθες, άρα είναι ενεργό όνομα.
Mάλλον ελλειπή είναι τα στοιχεία (αναφέρομαι στον πίνακα που δίνει η netcraft), γιατί τουλάχιστον χθες (την ημερομηνία που γράφεις) μόνο εγώ έκανα τρία τέσσερα reboot στον server (δυστυχώς πρέπει να γίνεται αυτό για να ξεμπλοκάρει το μηχάνημα όταν δεχόμαστε επιθέσεις τύπου Denial of Service).

Είσαι "γάτα" πάντως, ε;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

23/08/2007, 09:14:35
Ευχαριστώ για την καθαρή απάντηση Αμαλία.
Μην ανησυχείς δεν κάνω "penetration testing" σε φίλους.

Και πάλι συγνώμη.

αγνοώνΜέλος
23/08/2007, 13:09:59
kost ,
εξαρτάται με το τι εννοείς progressive rock

αν ξεκινήσουμε από stockhausen και john cage , περάσουμε από ELP,Quintissence,Burnin' Red Ivanhoe,βάλουμε και kraut και ολίγον από Egg, τότε θα μιλάμε για πολλές μέρες !!!

γιατί πράγματι εδώ θα χαλαστούμε...και δε λέει

α,ρε gigenis τι μας έκανες...

23/08/2007, 15:32:57

χεχε...να δεις που θα σε συμπαθήσω στο τέλος!!

Κοίτα,μη φανταστείς,δεν ξέρω και πάρα πολλά...Jethro Tull,Yes,Genesis,ELP,King Crimson,Eloy είναι μερικά.

Γι'αυτό και ένας λόγος που θέλω να ανοίξω ένα παρόμοιο θέμα είναι για να μάθω και αρκετά θέματα που αγνοώ.

Ωστόσο είναι λίγο μπερδεμένο το τι εστί progressive rock.Οι αγαπημένοι μου Pink Floyd σίγουρα είναι progressive rock αν και τυπικά δεν τους κατατάσσουν σε αυτή την κατηγορία.Για εμένα επίσης και οι Tool είναι progressive...άρα είναι και ολίγον σχετικό το ζήτημα...

23/08/2007, 15:44:50

χεχε...να δεις που θα σε συμπαθήσω στο τέλος!!

Κοίτα,μη φανταστείς,δεν ξέρω και πάρα πολλά...Jethro Tull,Yes,Genesis,ELP,King Crimson,Eloy είναι μερικά.

Γι'αυτό και ένας λόγος που θέλω να ανοίξω ένα παρόμοιο θέμα είναι για να μάθω και αρκετά θέματα που αγνοώ.

Ωστόσο είναι λίγο μπερδεμένο το τι εστί progressive rock.Οι αγαπημένοι μου Pink Floyd σίγουρα είναι progressive rock αν και τυπικά δεν τους κατατάσσουν σε αυτή την κατηγορία.Για εμένα επίσης και οι Tool είναι progressive...άρα είναι και ολίγον σχετικό το ζήτημα...

23/08/2007, 16:10:31
kost
quote:
Χιούμορ κάνω βρε allzaro....το προτιμώ από το να αρχίζω τα καντήλια.

Το αντιλαμβάνομαι kost
Τώρα με τα καντήλια.. ειλικρινά άκρη δεν βγαίνει ούτε νομίζω, οτι θα βγεί κάποια άκρη.. αντιθέτως.
Αν και το θέμα του νεοέλληνα χωρά πολύ συζήτηση και πάλι νομίζω οτι δεν είναι το κατάλληλο τόπικ.

Ξεχάσαμε το gigeni βέβαια!
Εγώ παιδιά νομίζω οτι ο gigenis χρωστά δύο απαντήσεις.
Δύο ουσιαστικές απαντήσεις.

SESOSTRIS

quote:
Φίλη Αμαλία , και κατά την δική μου γνώμη , το ότι ο gigenis , μου έστειλε επώνυμο Ε Mail συνηγορεί στην αθωότητά του , και δικαιολογεί την αγανάκτησή του .

Το παραπάνω quote εκφράζει ολα τα μέλη τα οποία έλαβαν mail απο το γηγενή. Τόσο περισσότερο τα μέλη που ευαισθητοποιήθηκαν και τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα αυτό.

DI

quote:
Σου θυμίζουν κάτι αυτά τα μηνύματα gigenis;
Η παραπάνω αποτελεί κατά κάποιον τρόπο "ρητορική" ερώτηση, καθώς έχεις δείξει ότι δεν διατίθεσαι να κάνεις ούτε καν το πιο απλό αλλά και το πιο ουσιαστικό. Να παραδεχθείς ότι έχεις κάνει λάθος!
Θα σε βοηθήσουμε εμείς λοιπόν. Στις δύο αυτές ημέρες, και για κάποιες ώρες έγραφες και ως gigenis και ως pci και περιδιάβαινες στα forums χωρίς να κλείσεις τη σύνδεσή σου(στο Διαδίκτυο) και να ανοίξεις άλλη(όπως τα τεχνικά στοιχεία επισκέψεων δείχνουν ότι προφανώς έκανες άλλες φορές). Είτε ξέχασες να το κάνεις, είτε το παρέλειψες καθώς μάλλον δεν το θεώρησες αναγκαίο. Άλλωστε "αυτοί οι βλάκες στο Esoterica δεν πρόκειται να καταλάβουν τίποτα..."
Αυτό που έκανες και στις δύο αυτές περιπτώσεις, ήταν να κάνεις έξοδο ως ο ένας λογαριασμός(gigenis) από τα Forums και μετά να κάνεις είσοδο ως ο άλλος(pci), για να λοιδορήσεις, να συκοφαντήσεις και να υποτιμήσεις ανθρώπους με τη "συμμετοχή" σου.
Δεν βγήκες από το Internet ενδιάμεσα, ούτε καν έκλεισες μάλλον το παράθυρο του browser.
Για καθεμία από τις δύο ημέρες και για το συγκεκριμένο χρονικό εύρος που φαίνεται από τα παραπάνω μηνύματά σου, η IP ήταν εντελώς ίδια, τα τεχνικά στοιχεία που το δικό σου μηχάνημα(client) επικοινώνησε στον server του ESOTERICA ήταν πανομοιότυπα, και επίσης ο κωδικός του session/συνεδρίας μεταξύ των δύο μηχανημάτων για τις κλήσεις στην εφαρμογή των Forums ήταν ο ίδιος(για τα 3 μηνύματα της κάθε ημέρας που έχουμε παραθέσει) όπως καταγράφηκαν στα Αρχεία Καταγραφής των Επισκέψεων στον server(εξυπηρετητή) του ESOTERICA.
Οι εγγραφές αυτές είναι πολλές παραπάνω από αυτές που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα παραπάνω μηνύματα και αφορούν όλες τις κλήσεις που έγιναν στο συγκεκριμένο χρονικό εύρος από το μηχάνημά σου προς τον server.

Επειδή φημίζομαι για την καχυποψία μου και επειδή βρίσκομαι σε μια ηλικία που η καχυποψία θα επρεπε να με είχε διδάξει πολλά, θα ήθελα μια εμπεριστατωμένη απάντηση από το gigeni πάνω στο θέμα των αποδεικτικών στοιχείων που παραθέτει η Αμαλία-DI..

Edited by - allzzaro on 23/08/2007 18:08:14

23/08/2007, 18:20:24
quote:
kost:
Ωστόσο είναι λίγο μπερδεμένο το τι εστί progressive rock.

Είναι όντως μπερδεμένο! Δεν ξέρω κι εγώ τι πραγματικά είναι progressive rock, όμως η εξέλιξη της μεταξύ σας συζήτησης (αγνοών και kost) είναι σίγουρα... progressive!

quote:
ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ:
Μην ανησυχείς δεν κάνω "penetration testing" σε φίλους.

Ουπς!
Πρόσεχε τι γράφεις ΟΚΤΙΝΟΜΕ! Θα μας παρεξηγήσουν

Ψυχή μου,

αγνοώνΜέλος
23/08/2007, 18:20:45
kost,
άνοιξε εσύ το θέμα και θα ξεκαθαρίσουμε εκεί τι μπορούμε να ονομάσουμε progressive και τι όχι

επειδή ανέφερες τους pink floyd οι οποίοι είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα,θα έλεγα ότι επειδή ήταν μερικά χρόνια μπροστά όσον αφορά στον ήχο και τη σύνδεσή του με τον ακροατή,ναι,ήταν progressive !!

περιμένω thread για συζήτηση !

23/08/2007, 18:31:40
quote:
allzzaro:
...θα ήθελα μια εμπεριστατωμένη απάντηση από το gigeni πάνω στο θέμα των αποδεικτικών στοιχείων που παραθέτει η Αμαλία-DI..

PREDATOR:
...Και μαλιστα, μαλωνετε για ενα ατομο που απουσιαζει!

Για την ακρίβεια, ο gigenis δεν απουσιάζει. Έχει δηλώσει την παρουσία του εδώ και αρκετές μέρες, στέλνοντας email σε πολλά μέλη των forums, email που συκοφαντούν το esoterica και μέλη της Ομάδας Υπευθύνων προσωπικά, με διάφορα κοσμητικά επίθετα μεταξύ άλλων... (κάποιοι άνθρωποι έδειξαν την ευαισθησία να μας ενημερώσουν σχετικά)
Επίσης, θα μπορούσε να γράψει με τον λογαριασμό pci, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δε θα του είναι χρήσιμο για να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί διατεινόμενος ότι δεν είναι ο pci...
Έπ’ ευκαιρίας, ας αναρωτηθούν κάποιοι, γιατί ο λογαριασμός pci έχει εξαφανιστεί εδώ και κάποιες μέρες και συγκεκριμένα μετά το μήνυμα της Ομάδας Υπευθύνων του ESOTERICA – Απεστάλη: 18/08/2007, 04:03:39

Ενεργοποιείται λοιπόν και ο λογαριασμός gigenis.

Μπορείς να συμμετάσχεις gigenis αποκλειστικά και μόνο στο παρόν θέμα. Η ενεργοποίηση του λογαριασμού σου είναι προσωρινή και θα λήξει όταν απενεργοποιηθεί η παρούσα συζήτηση.

Ψυχή μου,

23/08/2007, 19:29:01
quote:
Ενεργοποιείται λοιπόν και ο λογαριασμός gigenis.

Επικροτώ την πολύ σωστή κίνηση αυτή Αμαλία αλλά επειδή αντιλαμβάνομαι όχι μόνο εγώ αλλά ολοι μας ότι για να χυθεί άπλετο φώς στην υπόθεση καθώς και το για το ποιος θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από ποιόν θα πρέπει…

DI

quote:
.... σκεφτήκαμε το εξής:
Διατιθέμεθα να διαθέσουμε όλα τα τεχνικά στοιχεία που έχουμε, προς εξέταση και επιβεβαίωση σε ανθρώπους πέραν κάθε αμφισβήτησης, και με το απαραίτητο υπόβαθρο να τα διερευνήσουν. Ανθρώπους σοβαρούς και με εχεμύθεια που συμμετέχουν στις Συζητήσεις μας(εννοούμε όχι Συνεργάτες του ESOTERICA).
Θα επικοινωνήσουμε με αυτά τα μέλη στη συνέχεια για να τους το ζητήσουμε και ελπίζουμε να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση αυτά τα στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά μεταξύ μας και των ανθρώπων αυτών.

Βέβαια καλό θα είναι οι δηλώσεις απο τα ``εντεταλμένα`` αυτά μέλη να προηγηθούν της απολογίας του gigeni.

Θα παρακαλούσα τα συμμετέχοντα μέλη να δείξουν ολη την απαραίτητη καλοπροαίρετη διάθεση χωρίς συκοφαντίες χωρίς επιθέσεις χωρίς λασπολογία στο ευαίσθητο αυτό θέμα.

Edited by - allzzaro on 23/08/2007 19:55:06