ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψυχοτρονική τεχνολογία... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ψυχοτρονική τεχνολογία... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

BeTReX30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gentlemanΜέλος
13/01/2007, 03:18:48
Τον έψαξα λίγο παραπάνω αυτόν που θάβει τους φούρνους μικροκυμάτων. Τελικά δεν είναι ότι αγνότερο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το πλήρες κείμενο (FORENSIC RESEARCH DOCUMENT κλπ) δεν υπάρχει πουθενά, παντού δίνεται χωρίς references! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί πρόκειται για ανύπαρκτες εργασίες; Γιατί άραγε οι δήθεν "Ρώσοι ερευνητές Drs Luria and Perov" δεν αναφέρονται πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, παρά μόνο στο κείμενο αυτό, ξανά και ξανά σε πολλά sites; Μήπως γιατί δεν υπάρχουν; Γιατί άραγε δεν υπάρχει ούτε ένα άλλο δημοσίευμα, του συγγραφέα αυτού του τόσο αρνητικού για τους φούρνους μικροκυμάτων δημοσιεύματος;

Συμπέρασμα: μάλλον πρόκειται για εσκεμμένη παραπληροφόρηση, άγνωστων κινήτρων, και δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο μαζί του.

Αλλά μην "απελπίζεστε", βρήκα και γαμώ τις πηγές αλλού, βλέπετε επόμενο post.

> Μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου μεταφράσεις λίγο το εξής: which can cause involuntary subliminal psychological energy field compliance to operative microwave apparatus."

Δεν βγάζει και πολύ νόημα, και τώρα που κατάλαβα τι κουμάσι ήταν αυτός που το έγραψε, μάλλον για ανοησίες πρόκειται. Οπότε στη μετάφραση, σκουπίδια μπαίνουν, σκουπίδια βγαίνουν: "μπορεί να προκαλέσει ακούσια υποβολιμαία συμμόρφωση του πεδίου ψυχολογικής ενέργειας στις εν λειτουργία συσκευές μικροκυμάτων".

Dare To Dream

gentlemanΜέλος
13/01/2007, 03:23:36
Ένα μάλλον αξιόπιστο γενικό overview της επίδρασης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στον ανθρώπινο οργανισμό, από την οπτική γωνία των στρατιωτικών εφαρμογών:

Electromagnetics and the Mind

Το οποίο παραπέμπει σε ένα κλασσικό ίσως βιβλίο για την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, από την οπτική γωνία της ιατρικής:

The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life

Το βιβλίο αυτό υπάρχει και στη βιβλιοθήκη ενός πανεπιστημίου στην Ελλάδα.

To amazon δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε το βιβλίο. Το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι στις σελίδες 318 και 319:

In the early 1960s Allen Frey found that when microwaves of 300 to 3,000 megahertz were pulsed at specific rates, humans (even deaf people) could "hear" them. The beam caused a booming, hissing, clicking, or buzzing, depending on the exact frequency and pulse rate, and the sound seemed to come from just behind the head. At first Frey was ridiculed for this announcement, just like many radar technicians who'd been told they were crazy for hearing certain radar beams.

(Η εικόνα από το πρωτότυπο δημοσίευμα του Allen Frey το 1962)

Later work has shown that the microwaves are sensed somewhere in the temporal region just above and slightly in front of the ears.

(Επίσης από το πρωτότυπο δημοσίευμα του Allen Frey)

The phenomenon apparently results from pressure waves set up in brain tissue, some of which activate the sound receptors of the inner ear via bone conduction, while others directly stimulate nerve cells in the auditory pathways.

...

Sharp, serving as a test subject himself, heard and understood spoken words delivered to him in an echo-free isolation chamber via a pulsed-microwave audiogram (an analog of the words' sound vibrations) beamed into his brain.

Such a device has obvious applications in covert operations designed to drive a target crazy with "voices" or deliver undetectable instructions to a programmed assassin.

To δημοσίευμα του Allan Frey, για όσους θέλουν να μπουν στις τεχνικές λεπτομέρειες, είναι εδώ:

Journal of Applied Physiology 1962

Αλλά αυτός πειραματίστηκε μόνο με την πρόκληση απλών ακουστικών παραισθήσεων ("booming, hissing, clicking, or buzzing").

Kάποιος άλλος ονόματι Sharp έκανε το ίδιο με παραισθήσεις ομιλίας. Πριν από 4 χρόνια μάλιστα, το έκανε πατέντα:

Apparatus for audibly communicating speech using the radio frequency hearing effect

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 13/01/2007 03:39:32

gentlemanΜέλος
13/01/2007, 03:24:20
Κι εδώ αρχίζουν τα όργανα. Με Fourier transform και κατόπιν shift, μπορούμε να ανεβάσουμε όλες τις συχνότητες μιας ομιλίας (ή να τις κατεβάσουμε). Η φωνή μας λοιπόν, μπορεί να γίνει υπέρηχος, κάτι που τα αυτιά μας δεν μπορούν να ακούσουν. Με μικροκύματα όμως, η συχνότητα του υπερήχου μπορεί να μπει στον εγκέφαλο χωρίς αυτιά, και να γίνει υποβολιμαίο μήνυμα, που είναι αδύνατο να το αντιληφθούμε συνειδητά, το υποσυνείδητο όμως μπορεί να το επεξεργαστεί και να λάβει την εντολή!

Καταλαβαίνετε για τι μιλάμε; Διαταγές κατ' ευθείαν στο υποσυνείδητο, χωρίς να είναι με κανένα τρόπο δυνατό να καταλάβει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Όχι σαν τις υποβολιμιαίες εντολές στα καρέ του cinema, που γίνονται αντιληπτές από πολλούς ανθρώπους αν προσέχουν.

Και τώρα μερικές τεχνικές λεπτομέρειες, για τον Πάνειο, τον Οκτινόμο, και για όλους όσους ενδιαφέρονται. Για να μπορούν να με παρακολουθήσουν όλοι, τα γράφω όσο πιο απλά γίνεται.

Εδώ είναι ένα μικρόκυμα διαμορφωμένο με παλμούς, δηλαδή ο πομπός ενεργοποιείται κάθε τόσα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αν η ενεργοποίηση είναι απότομη, δηλαδή αν κάθε παλμός είναι τελείως τετράγωνος από την αριστερή μεριά, τότε προκαλεί μια διέγερση στο εξής τμήμα του εγκεφάλου:

Η απαίτηση για απότομη ενεργοποίηση είναι και ο λόγος που τα κινητά δεν προκαλούν αυτό το φαινόμενο, αφού τα σήματά τους είναι στρογγυλοποιημένα (για οικονομία bandwidth) (16-QAM).

Η παραπάνω διέγερση του εγκεφάλου επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ένας παλμός φτάνει στον εγκέφαλο, και το αντιληπτικό αποτέλεσμα είναι ότι ακούμε κάτι ("booming, hissing, clicking, or buzzing").

Αν μεταβάλουμε δυναμικά την χρονική απόσταση μεταξύ των παλμών, το αντιληπτικό αποτέλεσμα αλλάζει:

Ένας κανονικός ήχος είναι μια κυματομορφή ακανόνιστου σχήματος. Αν στέλνουμε έναν παλμό κάθε φορά που η κυματομορφή ήχου τέμνει τον άξονα χ του χρόνου, δηλαδή κάθε στιγμή που η ταλάντωση περνάει από το μηδέν με αρνητική κατεύθυνση, τότε το αντιληπτικό αποτέλεσμα είναι σαν να ακούμε τον ήχο της κυματομορφής.

Ποιοτικά ο ήχος που αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος με αυτή τη μέθοδο μοιάζει με τον ήχο που βγάζουν οι τεχνητοί λάρυγγες.

Να δούμε αν κυκλοφορεί τίποτα στο διαδίκτυο και για τις οπτικές παραισθήσεις... Ίσως προκύψει καμιά συνομωσιολογική εξήγηση του λεμούριου που είδε ο jbg στη Πεντέλη.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 13/01/2007 03:53:51

14/01/2007, 11:27:43
quote:
πιστεύω ότι σε αυτό το forum που βρίσκεσαι δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα που αποδεικνύεται επιστημονικά.

Κανεις λαθος.Εαν καποιος ισχυριζεται οτι μπορει να κινει αντικειμενα με την "ψυχικη" του δυναμη,μπορουμε να τον θεσουμε σε δοκιμασια.Γενικα οτι μπορει να ελεγχθει ως προς την ορθοτητα του,ανηκει στην δικαιοδοσια της επιστημης.Θα εκπλαγεις ποσα απο τα δηθεν μυστηριωδη και τα δηθεν ανεξηγητα,απο τα μεντιουμ εως εκεινους που ισχυριζονται οτι εκει που περπατουσαν αμεριμνοι στο δασος,τους την επεσαν εξωγηινοι/λυκανθρωποι/καλικατζαροι,εχουν ΗΔΗ απομυθοποιηθει. Φυσικα εισαι ΦΡΕΣΚΟΣ στο χωρο και δεν εχεις ιδεα ποσο παλια και κουραστικη και αντιμετωπισιμη ειναι η "επιχειρηματολογια του πιστου" την οποια προβαλεις.Την εχω ακουσει εκατομμυρια φορες και εδω και αλλου.

quote:

Αλλά αφού εσύ συγκεκριμένα τα ξέρεις ΌΛΑ.................ΔΙΑΦΏΤΙΣΕ ΜΕ......

Εγω ποτε δεν ισχυριστηκα οτι γνωριζω τα παντα.Αρνουμαι να δεχτω οποιαδηποτε ιδεα δεν εχει περασει την δοκιμασια της επιστημονικης μεθοδολογιας.Για οσα παντως εχω γνωση προθυμοποιουμαι να σε διαφωτισω.

quote:

και να τους ενημερώσουμε να κλείσουν και το forum αφού δεν μένει τίποτα άλλο να αναλύσουμε με την επιστημονική επιχειρηματολογία,από την οποία είσαι και κορεσμένη.

Μακαρι να ηταν ολοι κορεσμενοι απο αυτην την μεθοδολογια την οποια εσυ ΑΓΝΟΕΙΣ δυστυχως για σενα.

quote:
Εσύ μου έδωσες την εντύπωση ότι δεν θέλεις να μιλήσεις καθόλου για αυτό το θέμα...Ή μόνο σε μένα πάει αυτή η αντίδραση

Τοτε γιατι συμμετεχω στη συζητηση;Το οτι αρνουμαι να δεχθω την υποθεση που προβαλετε εδω,δηλ οτι υπαρχουν συσκευες που εκμεταλευονται την "ψυχικη" ενεργεια (την ενεργεια της υποτιθεμενης ψυχης,ή ζωτικου πεδιου,αυτης της αστηρικτης υποθεσης) δεν σημαινει οτι αρνουμαι να συζητησω.ΣΥΖΗΤΑΩ αλλα διαφωνω.

quote:
Όσο για το θέμα του θεού δεν χρειάζεται καν συζήτηση αφού 1)είναι θέμα του καθενός διαφορετικά,2)ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΟΎΤΕ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ(ότι δεν υπάρχει δηλαδή) και τρίτον φαντάσου τη ψυχική ενέργεια κατείχαν για να δουν μαζικά κάτι που δεν υπήρχε(αλλά θα μου πεις τώρα ότι τίθεται θέμα προπαγάνδας από τους ιερέ ες κάθε εποχής)...να μια ψυχοτρονική μηχανή(οι ιερέ ες,μόλις το απέδειξα)

Μωρε τι μας λες.Εκει να δεις συζητηση για το πως ο ανθρωπος δημιουργησε τον Θεο.

Και στο ξαναειπα το οτι δεν αποδεικνυεται η μη υπαρξη δεν σημαινει οτι αποδεικνυεται η υπαρξη.Επισης τα στοιχεια που μας φερνουν οι πιστοι για να υποστηριξουν την υπαρξη τους (οπως στο παραδειγμα που σου εδωσα παραπανω με τις θεασεις της Θεας Αθηνας και της Παναγιας),μας προσανατολιζουν στην αποψη οτι ο ανθρωπος δημιουργησε τον Θεο και οχι το αντιστροφο.Αληθεια τι σου λεει εσενα εκεινο το παραδειγμα?Τι συμπερασμα βγαζεις?Γιατι οι 12θειστες ειδαν την Θεα Αθηνα και οι χριστιανοι την Παναγια?Μμμ?

quote:
και τρίτον φαντάσου τη ψυχική ενέργεια κατείχαν για να δουν μαζικά κάτι που δεν υπήρχε(αλλά θα μου πεις τώρα ότι τίθεται θέμα προπαγάνδας από τους ιερέ ες κάθε εποχής)...να μια ψυχοτρονική μηχανή(οι ιερέ ες,μόλις το απέδειξα)

Βασικα λιγη νευρολογια και λιγη ψυχολογια δινουν την απαντηση στο ερωτημα.Φυσικα αλλο προπαγανδα και αλλο ψυχοτρονικη συσκευη.Η πρωτη και υπαρχει και ειναι αποτελεσματικη και την βλεπουμε σε δραση καθημερινα.Η δευτερη ειναι μια ψευδοτεχνολογικη εφαρμογη.

quote:
Η μηχανή για την οποία συζητάμε αντλεί την ενέργειά της από την ψυχική μας δύναμη.Αν δεν υπήρχε η ψυχική μας δύναμη δεν θα παριστούσε κάτι <<λογικό>> το παρόν θέμα...<<λογικό>> για εμένα..

Παραξενη αποψη για την λογικη εχεις.Λογικο ειναι οτι αν υπαρχει μια τετοια δυναμη και την εκμεταλευεται η συσκευη,να πειραματιστουμε με αυτην και εαν περασει το τεστ,να την βγαλουμε και στην παραγωγη.Μη λογικο ειναι,να την θετω σε δοκιμασια,να βλεπω οτι αποτυγχανει και να λεω οτι αφου λειτουργει με "ψυχικη ενεργεια" η λογικη δεν εχει θεση....

Με ρωτας αν πιστευω στην "ψυχικη" ενεργεια.Αφου σε ολες τις δοκιμασιες που ελεγχουν την υπαρξη της (πχ.δηθεν "psycics" που τους εβαλαν σε δοκιμασια και απετυχαν παταγωδως-ξερεις ποση ερευνα υπαρχει ηδη σρον χωρο αυτο των δηθεν φαινομενων του Psi?) δεν αποδεικνυεται κατι τετοιο ΟΧΙ.Εχεις να μου προσφερεις αξιολογες αποδειξεις οτι υπαρχει?(αλλα σε παρακαλω μην αναφερεις την Κιρλιαν και τα δηθεν φαινομενο της αυρας γιατι θα πεσω κατω απο τα γελια...).Με χαρα θα τις ακουσω.

Edited by - medtech on 14/01/2007 11:42:40

πάνειοςΜέλος
15/01/2007, 11:41:38
Καλημέρα
Ο φίλος gentleman παρεθεσε ενα ενδιαφερον τοπικ απο το οποιο ξεχωριζω τα εξης:

Εντούτοις, μια μελέτη (RAND Corporation) του 1970 διαπίστωσε ότι η χρησιμοποίηση της ακτινοβολίας μικροκυμάτων ELF, " θα μπορούσε να προκαλεσει την αϋπνία, την κούραση, την οξυθυμία, την απώλεια μνήμης και τις παραισθήσεις".
Επιπλέον, μια έκθεση DIA διαπίστωσε ότι τα μικροκύματα ELF μπορούν, "να προκαλέσουν τη μεταβολική αλλαγή, να αλλάξουν τη λειτουργία εγκεφάλου, και τα σχέδια συμπεριφοράς".

Ο Δρ Adey έχει ερευνήσει τον αντίκτυπο της ακτινοβολίας ELF στα έμφυτα "κύματα" του εγκεφάλου.

Ο Dr. Adey ήταν σε θέση να βομβαρδίσει τον εγκέφαλο με τις συγκεκριμένες συχνότητες στις οποίες το EEG του εγκεφάλου θα συγχρόνιζε ακούσια.

Ο συγχρονισμός του εγκεφάλου, θα προκαλούσε την πίεση, το θυμό, το δυσφορία, και την κούραση.

Ο Δρ Adey ήταν σε θέση να προσδιορίσει τις συγκεκριμένες συχνότητες και τη συγκεκριμένη απάντησή τους (τις επιπτωσεις – επιδρασεις τους στον εγκεφαλο).

Εδω απο τα γραφόμενα βλεπουμε οτι με την χρηση των ELF δεν εχουμε ακριβως ελεγχο του ΝΟΥ, αλλα προκληση διαφορων δυσαρεστων συναισθηματων αλλα και οργανικων δυσλειτουργιων...
Θα μπορουσαμε να δεχτουμε την ορθοτητα αυτων των παρατηρησεων;
Λετε να ισχυουν τα παραπανω;
Βεβαια αναφερονται κι αλλα ακρως ενδιαφεροντα στην παραπομπη...
Δεν ξερω αν τα διαβασατε;
Ποσο σοβαρή ειναι η πηγη gentleman;

Medtech επιτρεψε μου μια ερωτηση:
Πιστευεις στην υπαρξη της ψυχης;

Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..

BeTReXΝέο Μέλος
15/01/2007, 23:13:52
medtech θα ήθελα να τελιώσουμε αυτήν την "κότνρα" ανάμεσά μας.Καλήτερα να συζητητάμε επί του θέματος παρά να προσπαθώ να βρω κάτι που να μην μπορείς να με "διαφωτίσεις"¨όπως είπα.Όμως πες μου αν συμφωνείς με το εξής..Οι επιστήμονες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) ερευνούν μόνο τον αντικειμενικό κόσμο που αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε φυσικές μας αισθήσεις. Νομίζουν λοιπόν ότι η συνείδησή μας είναι αποτέλεσμα της δράσης της ύλης. Κάνουν όμως λάθος!!! Υπάρχει αιτία για το λάθος τους!!! Ταυτίζουν την ύπαρξή μας με την αντικειμενική φυσική ύλη, αλλά η συνείδησή μας (καθώς επίσης και η ύπαρξή μας) είναι ανεξάρτητη από την φυσική αντικειμενική ύλη.
Η ύπαρξή(πνεύμα) μας, καθώς επίσης και η συνείδησή(ψυχή) μας, είναι εξωσωματικές οντότητες. Είναι έξω αντικειμενικές οντότητες. Αυτό αναφέρει η επιστήμη του εσωτερισμού εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια.

quote:
Με ρωτας αν πιστευω στην "ψυχικη" ενεργεια.Αφου σε ολες τις δοκιμασιες που ελεγχουν την υπαρξη της (πχ.δηθεν "psycics" που τους εβαλαν σε δοκιμασια και απετυχαν παταγωδως-ξερεις ποση ερευνα υπαρχει ηδη σρον χωρο αυτο των δηθεν φαινομενων του Psi?) δεν αποδεικνυεται κατι τετοιο ΟΧΙ.Εχεις να μου προσφερεις αξιολογες αποδειξεις οτι υπαρχει?(αλλα σε παρακαλω μην αναφερεις την Κιρλιαν και τα δηθεν φαινομενο της αυρας γιατι θα πεσω κατω απο τα γελια...).Με χαρα θα τις ακουσω.

Οκ πες ότι συμφωνώ,όμως πιστεύεις ότι ακόμη κι αν πετύχεναν κάτι οι μεγάλες δυνάμεις(η.π.α,ρωσία κ.λ.π)θα μαθευόταν?Επίσης και να μαθευόταν οι περισότεροι θα το προσπερνούσαν σαν να μην έγινε τίποτα(π.χ βλέπε υπογραφή μου)
Μπορεί όμως να πέτυχαν κάποια αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν αρκετά για τις απετήσεις τους και τα κονδύλια που ξοδέψαν και να το απορήψαν,διότι όπως ξες έψαχναν ένα υπερόπλο.(εμένα πρωσοπικά θα μου έφτανε και το ελάχιστο)
quote:
Φυσικα εισαι ΦΡΕΣΚΟΣ στο χωρο και δεν εχεις ιδεα ποσο παλια και κουραστικη και αντιμετωπισιμη ειναι η "επιχειρηματολογια του πιστου" την οποια προβαλεις.Την εχω ακουσει εκατομμυρια φορες και εδω και αλλου.

Είμαι φρέσκος στο forum αλλά δεν είμαι φρέσκος και στον χώρο.Οι περισότεροι εδώ μέσα μπήκαν στο χώρο κάνοντας απλά τον πρώτο συλλογισμό του στυλ:Μπαμπά αυτο δεν μου φαίνεται λογικό....(κατάλαβες τι θέλω να πω)Μπορεί να μην έχω την εμπειρία σου και την γνώση σου να δικαιολογώ επιστιμονικά όμως εγώ το θέμα το βλέπω πιο πολύ σαν ένα θέμα ψυχής και όχι μηχανικής.

> Προς όλους:Από τι καάλαβα αυτά τα κύματα στα οποία άναφερόμαστε δεν μπορούν να καθορίσουν την λειτουργεία του εγκεφάλου και να ελέξουν το νου,όμως μπορούν να μας επηρεάσουν και να μας προκαλέσουν δυσφορία ή συγχηση.Σωστα?

Υ.Γ gentleman ενδιαφέρον οι πληροφορίες σου.

<<Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία.

Τα μεγάλα προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία.>>

BeTReXΝέο Μέλος
15/01/2007, 23:20:30
α ξέχασα να ρωτήσω κάτι..Υπάρχει περίπτωση να επιτίχεις ύπνωση μέσω υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα?Γιατί νομίζω ότι η ΚGB είχε αναπτύξει ένα Σύστημα Ψυχοτρονικής Επίδρασης (Psychotronic Influence System ή PIS), που χρησιμοποιούσε στρατιώτες ως προγραμματισμένα «ανθρώπινα όπλα» και βασιζόταν στην ύπνωση μέσω υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα. Γίνεται κάτι τέτοιο?Στέκει?Τα ραδιοκύματα από τί είδους συσκευές μπορουν να τα εκπέμσουν?

<<Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία.

Τα μεγάλα προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία.>>

gentlemanΜέλος
16/01/2007, 00:14:09
Φαίνεται σοβαρή η πηγή Πάνειε.

Αλλά το τι διάβασα αλλού, είναι να σου σηκώνεται η τρίχα. Φοβερά πράγματα, και πολύ πειστικά.

Για τις διαδηλώσεις στο Παρίσι, για την παράδοση των Ιρακινών στρατιωτών το 1991 μαζικά, για την μαζική γενοκτονία στη Ρουάντα.

Και όλα με declassified τεχνολογία της εποχής του 1974! Ποιος ξέρει τι μπορούν να κάνουν σήμερα, με την απόρρητη τεχνολογία του σήμερα...

Δεν θα εκπλαγώ καθόλου, έτσι και βρω ότι εμπλέκονται και ψυχές στις σημερινές συσκευές, αστρικά ταξίδια κι έτσι.

Δεν έχω χρόνο σήμερα, θα ρίχνω λίγα λίγα τι βρήκα μέσα στις επόμενες μέρες.

Dare To Dream

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
16/01/2007, 10:18:05
quote:

... για την παράδοση των Ιρακινών στρατιωτών το 1991 μαζικά, για την μαζική γενοκτονία στη Ρουάντα.

Και όλα με declassified τεχνολογία της εποχής του 1974!

Για την παράδωση των ιρακινών στρατιωτών το 1991 (οι οποίοι βρισκόντουσαν εκτός της χώρας τους...) συντέλεσαν οι απόλυτες ψυχοτρονικές μηχανές...

Στην Ρουάντα μία πίο εξελιγμένη ψυχοτρονική μηχανή !!!

quote:

.... Ποιος ξέρει τι μπορούν να κάνουν σήμερα, με την απόρρητη τεχνολογία του σήμερα...

Τη σημερινή τεχνολογία την βλέπουμε φίλε μου στο Ιράκ σήμερα.... 4 χρόνια μετά και ακόμη να παραδωθούν.... ίσως έχει χαλάσει κανένας πυκνωτής....

quote:

Dare To Dream

Μάλλον μόνο αυτό κάνεις.... Αλήθεια το διδακτορικό σου σε τί θέμα ήταν ;;

Ο άσπρος σίφουνας....

----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....

16/01/2007, 10:40:46
βρε αζαχ εχουν δημιουργησει μια ασπιδα ασφαλειας οι αραβες εψιλον

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του