- ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
macedon:
Αν αυτό σε εξυπηρετεί ώστε να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ, τότε ό,τι πεις. Πάντως μελετώντας κανείς τις απαντήσεις σου, θα έλεγε πως σπάνια έχει κανείς την ευκαιρία να δει τόσες πολλές ανοησίες μαζεμένες. Συμπυκνωμένη βλακεία που λέμε..
Πως!!!! Πως!!!! Έχουμε μάτια και βλέπουμε μην ανησυχείς!!!!
quote:
macedon:
Η δημοσίευση έγινε το 1850, όπως φαίνεται και από το εξώφυλλο του εντύπου που έφερες. Σύνελθε!
Η δημοσίευση έγινε το 1852 στην εφημερίδα «Αιών» το 1850 ο «ΛΟΓΟΣ» ασχολείται με άλλα.
quote:
macedon:
Αυτό να το ρωτήσεις στον εαυτό σου. Γιατί ο Γ.Α. Μαυροκορδάτος, ο "ιστοριοδίφης" και "συλλέκτης" σπανίων έργων, όπως εσύ έγραψες γεννήθηκε το 1839.
? Γιατί ποιος σου είπε ότι ο Πρύτανης δεν ήταν? Στο δημοσίευμα του 1852 που βρήκε τα στοιχεία? στο δρόμο?
quote:
macedon:
Αυτός που γράφεις είναι ο πρύτανης του Καποδιστριακού την περίοδο 1849-1850 και αυτός που έστειλε την επιστολή στην εφημερίδα, αλλά ΔΕΝ είναι ο γιός του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου. .
Τίνος Α. ήταν? του Αναστασίου? του Αλκιβιάδη? του Άγγελου?
quote:
macedon:
Με τόσες κωλοτούμπες που κάνεις, δεν ζαλίζεσαι;
Όχι γιατί σε κοιτάω......
quote:
macedon:
Πού να ξέρω; Εχεις το ακαταλόγιστο.
Ναι αλλά προηγούμενος έγραψες ότι ήξερες........
quote:
macedon:
Εκείνοι σαφώς ήξεραν. Εσύ δεν ξέρεις τι γράφεις κι αυτοί που σου τα λένε.
Ώστε συμφωνείς μαζί τους?......χαίρομαι.....δεν πειράζει ας διαφωνείς μαζί μου.......
quote:
macedon:
Εσύ είσαι θύμα της βικιπαίδειας, που μας είπες ότι ο Πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ήταν "ιστοριοδίφης" και "συλλέκτης" (και γιος του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου).
Τίνος γιος ήταν τελικά?......γιατί συλλέκτης και ιστοριοδίφης ήταν!!! ........εκτός και εάν πιστεύεις ότι αυτό είναι προνόμιο ενός μόνο ανθρώπου!!!
quote:
macedon:
Γειά σου ευρωπαίε, ιστορικέ ερευνητή με την παρέα σου... και τα σεντόνια σου.
Βρε σ΄ έχω τυλίξει σ' ένα σεντόνι και σε φέρνω γύρω.........να δούμε πότε θα σ' αμολήσω.....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).