- χρηματικο ποσο για την συμμετοχη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Εγω φευγω για τη δουλεια στις 05.00 με 06.00. Γι΄αυτο ρωταω...
Μου εχει τυχει ομως και να μην εχω κοιμηθει μεχρι εκεινη την ωρα.
Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ σε καταλαβαίνω!
Εγώ σηκώνομαι κάθε μέρα περίπου την ώρα που φεύγεις εσύ για την δουλειά και μου έχει τύχει μερικές φορές να έρθω στην δουλειά μου χωρίς να έχω κλείσει μάτι! ![]()
Άλλες φορές πάλι - που είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον, μπορώ να σου πω - έχω κοιμηθεί 2 - 4 ώρες και μετά κουτουλάω.
Εννοείται πως το απόγευμα μετά πέφτω σαν πτώμα!
Χεχε! ![]()
Παρόλα αυτά, μου αρέσει πολύ να γράφω αυτήν την ώρα που γράφω περισσότερο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Τελος παντων... Κακη η ιδεα να μπει "τιμολογιο" συμμετοχης...
Καλη ιδεα ομως στο να "αλλαξουν" καποια πραγματα...οπως για αυτους που δημιουργουν εκατονταδες λογαριασμους...ισα ισα για να "παιξουν".!!!
Κατι πρεπει να γινει για αυτο... ισως οι συντονιστες και η διαχειριστρια (ή διαχειριτστες...δεν ξερω ποσοι ειναι) να κοιταξουν τους πολλους λογαριασμους...
Οσο αφορα τωρα στην "αλλαγη κατευθυνσης" του θεματος...εγω δεν εχω καποιο συγκεκριμενο ωραριο...συνηθως ξυπναω στις 09.00 αλλα καθομαι στην δουλεια μεχρι τις 22.30 !!! με μονο 1 ωρα το μεσημερι διαλειμμα για φαγητο... Και ο υπνος με πιανει στις 03.00 !!!

...and the Predators will prevail...
quote:quote:
Με ποιον σκοπό να μπει η χρηματική συμμετοχή?και για ποιο λογο να ειναι δωρεαν ?
Να απαντήσω στην ερώτησή σου που ήταν απάντηση στην ερώτηση μου με ερώτηση?
Σε πόσα posts θα φτάσουμε κάπου?

The love is like a ball. Ul c
.|.
quote:
και για ποιο λογο να ειναι δωρεαν ?
1. Γιατί κάθε φόρουμ του ίντερνετ που δεν αποτελεί κλειστό κλαμπ πρέπει να είναι δωρεάν.
2. Γιατί αυτοί που κρατάν το φόρουμ θα ήταν υποχρεωμένοι να στήσουν επιχείρηση, να δίνουν λόγο στην εφορία, να οργανώσουν αλλιώς τα πράγματα και να γεμίσουν μπελάδες και τρεχάματα. Το έχεις κάνει ποτέ να δεις τη γλύκα;
3. Γιατί δε μας είπες κάποιο λόγο που θα αναιρούσε τα προηγούμενα (συνηθίζεται όταν κάποιος κάνει μια πρόταση).
No Method, No Guru, No Teacher
Υπαρχει FREE WILL αρα FREE FORUM - FORA

ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ...Μην ξεχνας οτι εδω ειναι Ελλαδα... Πληρωνουμε τα μαλλια της κεφαλης μας για τις Υπηρεσιες του Ιντερνετ (οι πιο ΑΚΡΙΒΟΙ στην Ε.Ε.) και γενικα για ολες τις Υπηρεσιες...που αλλος ενας βρογχος στην τσεπη...θα ηταν αρκετος για να μην ξανα χρησιμοποιησουμε Ιντερνετ

quote:
Να απαντήσω στην ερώτησή σου που ήταν απάντηση στην ερώτηση μου με ερώτηση?
Σε πόσα posts θα φτάσουμε κάπου?
δεν καταλαβα στην ερωτηση,που ηταν απαντηση στην δικια μου ερωτηση της δικια σου πρωτης ερωτησης.
εγω σου ειπα "και για ποιο λογο να ειναι δωρεαν" ? διοτι θεωρω πως δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος ναι ειναι δωρεαν.
εσυ τωρα τι εννοεις με τα ποστς ?

santaclaws is coming....to town!
Είδα τον τίτλο του θέματος και νόμισα οτι θα μας πληρώνουν για να συμμετέχουμε.![]()
Μήνυμα και χιλιάρικο ας πούμε, λέω εγώ τώρα...
Τελος παντων...το θεμα ειναι οτι θα ηταν δυσκολο να γινει αυτο για μερικους και ισως απετρεπε αρκετους απο εμας να συμμετασχουμε στο ΚΟΙΝΟ του Φορουμ...

quote:
Είδα τον τίτλο του θέματος και νόμισα οτι θα μας πληρώνουν για να συμμετέχουμε.
Μα .. πληρώνεσαι!! ![]()
quote:
Δεν το είχα προσέξει νωρίτερα. Panpam, άμα και θεματοθετείς, φρόντισε το ελάχιστον να είναι ορθογραφημένος ο τίτλος.
Τι ζητάς κι εσύ τώρα ρε φίλε?
Πλάκα μας κάνεις?
Για να μάθει ορθογραφία πρέπει να ξαναπάει στη 1η Δημοτικού, κι' αυτή τη φορά να διαβάσει.
Ξέρεις τι "πόνος" είναι το διάβασμα για ένα τέτοιο άτομο?
Άσε, ζήτα κάτι ποιό εύκολο, copy paste απο τη σελλίδα του απολογητή.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:Κι άλλο παραμιλητό. Τι είναι ανορθόγραφο;
panpamquote:
panpam σε ρόλο θεματοθέτη:
Eυρέθη εν γραφη περί τε τον Σπαρτιατών και Ιουδαίων, οτι εισιν αδελφοίΔεν το είχα προσέξει νωρίτερα. Panpam, άμα και θεματοθετείς, φρόντισε το ελάχιστον να είναι ορθογραφημένος ο τίτλος.
....
quote:ναι εσένα αυτό σε πείραξε. Δεν είναι ανορθόγραφο να γράφεις αρχαίο κείμενο με μονοτονικό (ο λόγος, απλός και λογικός: σε ορισμένα κομπιούτερ, τάμπλετς, τηλέφωνα τα πολυτονικά δεν βγαίνουν σωστά, λείπουν γράματα)quote:
Δεν το είχα προσέξει νωρίτερα. Panpam, άμα και θεματοθετείς, φρόντισε το ελάχιστον να είναι ορθογραφημένος ο τίτλος.Τι ζητάς κι εσύ τώρα ρε φίλε?
Πλάκα μας κάνεις?Για να μάθει ορθογραφία πρέπει να ξαναπάει στη 1η Δημοτικού, κι' αυτή τη φορά να διαβάσει.
Ξέρεις τι "πόνος" είναι το διάβασμα για ένα τέτοιο άτομο?
Άσε, ζήτα κάτι ποιό εύκολο, copy paste απο τη σελλίδα του απολογητή.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Ποιος τίτλος λοιπόν είναι ανορθόγραφος;
Πολύ αποκαλυπτικά όλ’αυτά για την διάθεσή σου και την "ορθογραφία" σου. Κάτι σχετικό με το θέμα που συζητάμε να προσθέσεις;
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Πλάκα μου κάνεις τώρα?
Έκλασε ο Αβραάμ και γεννήθηκε ο Λεωνίδας?
Δουλευόμαστε τώρα?
Και καλά όλα τ' άλλα, εσένα σου αρέσει αυτή η παραποίηση της Ιστορίας?
Αν εσένα σου αρέσει, εμένα μου περισεύει...
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Κι άλλο παραμιλητό. Τι είναι ανορθόγραφο;..............................................
ναι εσένα αυτό σε πείραξε. Δεν είναι ανορθόγραφο να γράφεις αρχαίο κείμενο με μονοτονικό (ο λόγος, απλός και λογικός: σε ορισμένα κομπιούτερ, τάμπλετς, τηλέφωνα τα πολυτονικά δεν βγαίνουν σωστά, λείπουν γράματα)
1. Αν για κάποιο λόγο θεωρείς πως παραθέτεις αρχαίο κείμενο, καλό θα ήταν να το κάνεις στα αρχαία.
2. Δεν έχω τη φήμη του παραμιλούντα ή παραληρηματικού. Υποθέτω δηλαδή.
3. Είσαι αγράμματη. Αλλά και ηλίθια. Δεν είναι βρισιά. Είναι απλώς προφανές. Δεν έβαλα bold σε τόνους. Αλλού έβαλα.
4. Περί κομπιούτερ, τάμπλετς, τηλεφώνων, είναι εύκολος ο σχολιασμός. Εγώ αναφερόμουν στα γράμματα που λείπουν από το κεφάλι σου.
quote:
Ποιος τίτλος λοιπόν είναι ανορθόγραφος;
Της ιστορίας της ζωής σου υποθέτω, ή το ελάχιστον, κατά το πως μας την παρουσιάζεις εδώ μέσα.
quote:
Πολύ αποκαλυπτικά όλ’αυτά για την διάθεσή σου και την "ορθογραφία" σου.
Εγώ γεννήθηκα κακοδιάθετος. Εσύ μάλλον θα καταλήξεις εξίσου αγράμματη της γέννησής σου.
quote:
Κάτι σχετικό με το θέμα που συζητάμε να προσθέσεις;
1. Δεν υπάρχει θέμα.
2. Αφού το 1 καταφανώς ισχύει, είπα να σχολιάσω την θεματοθέτιδα. Κακή εκτίμηση, τζάμπα κόπος.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
χάνοισ τοιν ελποίδα ςου να οισαίλθοις στιν σοίναξι τον σοφόν Ελοίνον...
αλά ι πρωσπάθοια μαιτράοι...
One day Eosforos will recognize our efforts to speak Greek(we really try!!!) and shine his holy light upon us, so that we will go out of the christian unorthographic darkness into the light of greek wisdom, language and purity. Then we will be finally recognized as pure Greeks. Amen!
Σημείωση: Με κάθε ορθογραφικό λάθος βγαίνει ο τύπος με τον βούρδουλα και την γόμα και χάνουμε πόντους από την ανέλιξή μας σε ανώτερη βαθμίδα μύησης... η πλάκα είναι αυτός ο ίδιος που ακούει το Hey teacher leave the kids alone. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΟΜΩΣ. Ο δάσκαλος στο τραγούδι των Pink Floyd είναι ανθέλληνας, αντισημίτης και χριστιανός σκοταδιστής. Επιβάλλει με τον βούρδουλα στους μαθητάς του να γράφουν ανορθόγραφα, να μιλούν σπαστά και γενικά να μισούν την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό! Είδες εσύ καμμιά αντίφαση; Μάλιστα τους τρομοκρατεί πως αν διαβάσουν πολύ θα πάνε στην κόλαση! Γι' αυτό τους λέει ρε παιδιά διασκεδάστε την ζωή και μην πολυσκάτε με τα γράμματα, αλλιώς σας περιμένει ο βούρδουλας. Λογικό.
Λες και ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος με την ορθογραφία ή αν όλη η υφήλιος μιλά τα ελληνικά. Ρε ας τα μιλήσει τα ελληνικά, μετά τί γίνεται...
Δεν κοιτάνε εκεί οι υποκρίτες που συχνάζουν στις ίδιες στοές με τους ευκατάστατους Εβραίους της Ελλάδας που λύνουν και δένουν(!) και μου του παίζουν ελληναράδες του Δωδεκαθέου και της φιλοσοφίας μετά.
Βρε ουστ ρε η Μασωνία και οι μυστικές οργανώσεις!
quote:Όταν επισημαίνεις κάτι ωφείλεις και να το δικαιολογήσεις - αλλιώς εσύ πας να 'δουλέψεις' τους άλλους - όχι γιατί παραποιώ καμιά ιστορία (που άραγε; δείξτο αν μπορείς!) αλλά γιατί η ιστορία σου κάθεται στο στομάχι...
Τι να προσθέσω ρε συ Panpam?
Πλάκα μου κάνεις τώρα?Έκλασε ο Αβραάμ και γεννήθηκε ο Λεωνίδας?
Δουλευόμαστε τώρα?Και καλά όλα τ' άλλα, εσένα σου αρέσει αυτή η παραποίηση της Ιστορίας?...
quote:Ο πνιγμένος πιάνεται απ'τα μαλλιά - γι'αυτό λέω "bad losers" - το κείμενο το έβαλα και στο πολυτονικό (αυτό σε πείραξε τώρα, άν σε βόλευε αυτό που έβαλα ούτε που θα το πρόσεχες).
Panpamquote:
Κι άλλο παραμιλητό. Τι είναι ανορθόγραφο;..............................................
ναι εσένα αυτό σε πείραξε. Δεν είναι ανορθόγραφο να γράφεις αρχαίο κείμενο με μονοτονικό (ο λόγος, απλός και λογικός: σε ορισμένα κομπιούτερ, τάμπλετς, τηλέφωνα τα πολυτονικά δεν βγαίνουν σωστά, λείπουν γράματα)
1. Αν για κάποιο λόγο θεωρείς πως παραθέτεις αρχαίο κείμενο, καλό θα ήταν να το κάνεις στα αρχαία.
....
Αλλά επειδή στο φόρουμ όταν φάζω πολυτονικό δε βγαίνουν σε όλες τις συσκευές τα γράμματα ήθελα να είναι ο τίτλος ευανάγνωστος -
quote:Αντιφάσκεις. (ή λές κι εσύ ψέματα - έχουμε λοιπόν 4 ψεύτες μέχρι τώρα της "παρεούλας") αυτά που λες είναι παραμιλητό και παραλήρημα. Αλλιώς θα έκανες κουβέντα στο θέμα.
....2. Δεν έχω τη φήμη του παραμιλούντα ή παραληρηματικού. Υποθέτω δηλαδή.
3. Είσαι αγράμματη. Αλλά και ηλίθια. ...
.... Εγώ αναφερόμουν στα γράμματα που λείπουν από το κεφάλι σου....