ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
28/01/2011, 16:30:37
Yπάρχουν πολλά φόρουμ στα οποία αναφέρεται ο αριθμός. Οπως ξέρεις για πολλά πράγματα δεν μπορούν οι εμπλεκόμενοι να βγουν και να μιλήσουν ευθέως ανοιχτά... αρα ... προτιμούν να τους διαφεύγουν σκοπίμως κάποιες πληροφορίες.http://www.bbsradio.com/cgi-bin/webbbs/webbbs_config.pl?md=read;id=5997. Ναι ξέρω δεν είναι αξιόπιστη πηγή... αλλά και ποια στο κάτω κάτω της γραφής είναι? (η σεισμική δραστηριότητα που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα εκεί είναι κι αυτό κάτι..)

H μόνη παρλαπίπα αθεε εδώ μέσα εισαι εσύ... και συγνώμη που στο λέω έτσι χοντρά αλλά ο Craven μάλλον ήταν εκεί που έλειπες όταν ο θεός μοίραζε λογική...

Στο φόρουμ αυτό(!) ζητάς αποδείξεις?
ΖΗΤΑ...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
CravenΜέλος
28/01/2011, 16:49:51
quote:

άκου λοιπόν Craven η όλη υπόθεση καταστρέφεται από τους ιδίους υποστηρικτές που υιοθετούν ότι παρλαπίπα λέγεται χωρίς να μπορούν να την στηρίξουν
πέταξαν μια βλακεία περί 300+ πλοίων ενώ μπορούν να κάνουν κάτι πολύ απλό
θα δούνε αν υπάρχουν ανάλογες ενέργειες σε άλλες περιοχές που γίνονται πειρατείες

Επαναλαμβάνω μια ακόμη φορά γιατί δεν με κατάλαβες τι λέω.. είσαι σε ένα forum που λέγεται "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" και αναζητάς αποδείξεις και επιστημονική αναζήτηση καθώς και να μπορεί να στηρίξει κάποιος αυτό που λέει.. καταλαβαίνεις ακριβώς τι λες? :) Είσαι άνθρωπος της λογικής και το καταλαβαίνω αλλά αυτό που λες είναι απλά παράλογο.. τώρα το ότι συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις και να προσβάλλεις με χαρακτηρισμούς (βλακείες κτλ) αυτούς που γράφουν δεν έχει κάποιο νόημα (νόμιζα ότι αυτά τα forum ακριβώς γιαυτό υπάρχουν για να γράφει ο καθένας τα περίεργα του, τις "βλακείες" του και τα παράλογα για τους άλλους, δεν είμαστε σε επιστημονικό forum).. anyway εγώ αυτό που ήθελα να γράψω ήταν ξεκάθαρο και το ανέλυσα δεν έχει νόημα να το συζητήσω παραπάνω καθώς μόνο σε αντιπαράθεση θα κατέληγε.. οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε :)

Στο θέμα τώρα για να μην γράφω μόνο άσχετα.. θεωρώ υπερβολή όπως έγραψα τα περι αστροπυλών (πάντα κρατάω πισινή στην ζωή μου και δεν μηδενίζω τίποτα στο μυαλό μου όμως) θεωρώ απ την άλλη ότι κάτι παίζει ίσως στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς υπάρχουν άλλες περιοχές ανα την υφήλιο, πχ έξω απο ινδονησία 4η μεγαλύτερη χώρα σε Πειρατεία ενώ προσθέτοντας τις γύρω περιοχές το ποσοστό ανεβαίνει πολύ περισσότερο, ή στην Νιγηρία που ευθύνεται για το 20% της παγκόσμιας Πειρατείας, Τανζανία που έχει μεγάλο θέμα και περνάνε το 50% των τανκερ, αλλά δεν είδα την ίδια κινητικότητα ούτε στο ελάχιστο (η κάθε χώρα απ αυτές πολεμά την πειρατεία μόνη της αν και μιλάμε για φτωχές χώρες), ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνει στο θέμα του παραφυσικού απαραίτητα το ότι μπορεί να θέλουν να προστατέψουν πχ κάποια συγκεκριμένα πλοία συγκεκριμένες χώρες εκεί ή κάποια σημαντικά σημεία ή γεωπολιτικούς λόγους ή οτιδήποτε δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτό αφορά κάποια αστροπύλη αν και πάντα μας εξιτάρουν τέτοιες θεωρίες :) Όπως και να χει σε αυτό τον πλανήτη παίζονται πολλά παιχνίδια ειδικά τον τελευταίο αιώνα και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα δούμε αρκετές εξελίξεις (αυτό αφορά την φυσική ροή των πραγμάτων χρησιμοποιώντας απλά την λογική.. όταν τα πράγματα φουσκώνουν συνεχώς κάποια στιγμή σκάνε) εδώ θα είμαστε και θα δούμε φαντάζομαι. Δεν είναι κακό να έχουμε τα μάτια μας και το μυαλό μας ανοιχτά στα πάντα αν και σίγουρα καλό είναι να μην λαμβάνουμε τίποτα σαν δεδομένο.

firefightergrΝέο Μέλος
28/01/2011, 17:09:58
ε ναί ρε άθεε πρέπει να έχεις φαντασία για να συμμετέχεις στο φόρουμ
και κάτι άλλο από ποιά πηγή έμαθες πως δεν υπάρχει θεός γιατί εγώ πιστεύω σε μιά ανώτερη δύναμη όπως και να τη λένε.

28/01/2011, 17:27:08
Αθεε... αν δεις μια ταμπέλα που λέει "ΠΛΑΖ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ" θα πας?
Και αν πας θα τους ζητήσεις να φορέσουν μαγιό επειδή εσύ δεν θες να κάνεις γυμνός μπάνιο?

Το γεγονός ότι τόσες αντικρουόμενες μεταξύ τους δυνάμεις ΕΝΩΘΗΚΑΝΕ για έναν κοινό σκοπό δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν πια?!! Εδώ η διεθνής διπλωματία έχει αποτύχει σε άλλα θέματα πιο μικρά πως κατέφερε έναν τέτοιον άθλο?

28/01/2011, 17:38:53
Έπειτα απο ανάγνωση ολοκλήρου του κειμένου που εχει το site του υπουργείου εξωτερικών, απο ομιλία του Αρχιπλοιάρχου Αντώνη Παπαϊωάννου, πρώτου Διοικητή της Επιχείρησης Atalanta,
κατά τη διάρκεια της δικής του εποπτείας (δηλ ως τελος 2009)
αναφέρει :
quote:
"Να διευκρινίσω εδώ ότι σήμερα συμμετέχουν στην Επιχείρηση περί τα 30 πλοία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, Ρωσία, Κίνα, Μαλαισία κλπ."

Επομένως ας λήξει εδω το θέμα των πλοίων, οπως προείπαν κι αλλοι συνομιλητές εδω απλά αναζητούμε , ψάχνουμε κι οσο ψάχνουμε βρίσκουμε.
Το οτι ειναι πανω απο 300 πλοια ειχε αναφερθεί κατα κορον στο διαδίκτυο, δεν εχει κανείς απο εμας την πολυτέλεια να ξέρει αν ειναι αληθινά τα στοιχεία ή οχι ,
αυτος ειναι και ο λογος που ανοιξα αυτο το θεμα και το έθεσα σε κουβέντα,
για να ασχοληθούν και αυτοί που θέλουν να το ερευνήσουν, αλλα και αυτοί που το .. απορρίπτουν .
Η αμφισβήτηση είναι αποδεκτή, και πολλές φορές ωφέλιμη
αλλά ο τρόπος που διατυπώνετε θέλει αρκετή προσοχή.
Ας μας διδάξουν λάθη του παρελθόντος σε τούτο εδώ το φόρουμ που "χάθηκαν" πολλές φωνές άξιων συνομιλητών.
Όπως ειπε και ο Craven, σε ελκύει ενα θέμα ? θες να συμμετέχεις ? καν το , αλλιώς άστο

Edited by - AitheroVamon on 28/01/2011 17:39:40

28/01/2011, 17:44:18
Eλα μωρέ τι 30 τι 300 για ένα μηδενικό θα μαλώσουμε??
Εμένα δεν είναι τόσο ο αριθμός των πλοίων που με προβληματίζει...
Αλλα είναι τα σημαντικά...

28/01/2011, 18:04:23
δεν ειναι το μηδενικο
ούτε καν το ποσα πλοία, αν και 30 πλοία ειναι ένας μικρός στόλος
(ουτε εμείς ως Ελλάδα δεν έχουμε 30 φρεγάτες)

"Το θεμα είναι οτι αν διαβάσετε την ομιλία του Παπαϊωάννου θα δείτε να λεει οτι οι "φοβεροί πειρατές" που εκαναν την Παγκόσμια κοινότητα να στείλει τις ποιο σύγχρονες πολεμικές τους μηχανές (οπλισμένες σαν αστακούς) δεν είναι άλλοι από :

quote:
"Παρακαλώ λάβετε εδώ υπόψη ότι οι πειρατές, πολλούς από τους συλληφθέντες τους είδα προσωπικώς, είναι νέοι 16-25 ετών, ταλαιπωρημένοι, απελπισμένοι και δημιούργημα μιας αστάθειας στη χώρα, που διαρκεί από το 1991"

UndergroundΜέλος
28/01/2011, 19:02:29
Πολλές ταινίες βλέπουν μερικοί και πιστεύουν ότι με τους δορυφόρους οι Αμερικανοί μπορούν να κάνουν τα πάντα...

Άθλος ; να μαζευτούνε πλοία από διάφορες χώρες για την καταπολέμηση της πειρατείας ; δεν νομίζω...

και ακόμα αν υπάρχει αστροπυλη γιατί να υπάρχουν πλοία εκει ; μηπως βγει κατι ; τι να κάνουν τα πλοία στο στόμα του λύκου. από μακρυά με την τεχνολογία που έχουν μπορούν να στείλουν πυραύλους...

Τέλος αν μερικού μιλάνε συνθηματικά να το πούνε και σε μας να μιλάμε με γρίφους άλλη φορά...

28/01/2011, 20:24:49
και ενώ μέχρι πριν λίγο κωλοχτυπιόμασταν ότι έχουν στείλει τεράστιο αριθμό πολεμικών, φωνάζαμε για πάνω από 300, και πάνω εκεί βασιζόμασταν ότι κάτι περίεργο τρέχει, τώρα που είδαμε ότι είναι 30 λέμε ότι δεν έχει σημασία ο αριθμός

συγχαρητήρια που ακόμη μια φορά με επιβεβαιώνεται ότι μπαρουφολογείτε και μέσω της άκριτης μπαρουφολογίας σας, μόνοι σας καταστρέφεται το όποιο ενδιαφέρον μπορεί να τεθεί στο θέμα

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

28/01/2011, 20:36:58
Aν εγω ηθελα να σταματησω την πειρατεια στο Αντεν θα εστελνα τρια
πλοια σε συνδεση με τους δορυφορους και απο την γεφυρα του ενος θα
παρακολουθουσα καθε σκαφος που θα απεπλεε απο οποιαδηποτε στερια εκει γυρω,μεσω δορυφορου και θα εβλεπα και τι μαρκα τσιγαρα καπνιζουν οι επιβαινοντες.Αν ηταν πειρατες θα εριχνα μια βολη με
σχετικο πυραυλο και παπαλα!
Και ολα αυτα,ναι,με ταχυτητα σκεψης,σχεδον!!
Νυχτα και μερα ολα ειναι ορατα,αν θελω να εξαφανισω την πειρατεια.
Αν δεν θελω,βαζω 50,100,200 πλοια να κανουν βολτες χωρις την
προηγμενη τεχνολογια και αν πεσουν τυχαια σε καμμια βαρκα πειρατων να τους πιασουν.
Αν θελω να καλυψω μια αλλη μυστικη επιχειρηση θα κανω το ιδιο.
Αυτα θα εκανα εγω.Αυτοι οι υπευθυνοι πρεπει να ειναι πολυ βλακες για να μην κανουν τιποτα απο τα τρια.
Μου αρεσει που ασχολειστε ακομη,αφου προκειται μονο για πειρατες.
Εκτος κι αν θελετε να υποβιβασετε την νοημοσυνη οσων βλεπουν κατι
περιεργο σε ολα αυτα.
Τοτε ναι,παρουσιαστε οτι αρνητικο εχετε να μας αποδειξετε οτι λεμε
μαλακιες.Και οτι εσεις εχετε δικιο.
Εμεις απλα αναρωτηθηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

28/01/2011, 20:46:10
quote:
παρακολουθουσα καθε σκαφος που θα απεπλεε απο οποιαδηποτε στερια εκει γυρω,μεσω δορυφορου και θα εβλεπα και τι μαρκα τσιγαρα καπνιζουν οι επιβαινοντες.Αν ηταν πειρατες θα εριχνα μια βολη με

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

UndergroundΜέλος
28/01/2011, 20:54:46
quote:

Και ολα αυτα,ναι,με ταχυτητα σκεψης,σχεδον!!
Νυχτα και μερα ολα ειναι ορατα,αν θελω να εξαφανισω την πειρατεια.
Αν δεν θελω,βαζω 50,100,200 πλοια να κανουν βολτες χωρις την
προηγμενη τεχνολογια και αν πεσουν τυχαια σε καμμια βαρκα πειρατων να τους πιασουν.
Αν θελω να καλυψω μια αλλη μυστικη επιχειρηση θα κανω το ιδιο.
Αυτα θα εκανα εγω.Αυτοι οι υπευθυνοι πρεπει να ειναι πολυ βλακες για να μην κανουν τιποτα απο τα τρια.
Μου αρεσει που ασχολειστε ακομη,αφου προκειται μονο για πειρατες.
Εκτος κι αν θελετε να υποβιβασετε την νοημοσυνη οσων βλεπουν κατι
περιεργο σε ολα αυτα.
Τοτε ναι,παρουσιαστε οτι αρνητικο εχετε να μας αποδειξετε οτι λεμε
μαλακιες.Και οτι εσεις εχετε δικιο.
Εμεις απλα αναρωτηθηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

Τόσο εύκολα μόνο στις χολυγουντιανες ταινίες τα βλέπω. Δεν μας λέτε όμως αφού δεν είναι οι πειρατές ο λόγος τότε ποιος είναι ;

28/01/2011, 21:38:36
Πάτε καλά?
Ολος ο πλανήτης έχει ανοίξει εκατοντάδες φόρουμ και ομάδες συζήτησης γύρω από το θέμα σε τόσες χώρες και ΕΣΕΙΣ ζητάτε απάντηση στο θέμα??!

Και συ αγαπητέ άθεε αφού κινείσαι και κρίνεις ΜΟΝΟ βάση αποδείξεων θα έπρεπε να είσαι αγνωστικιστής και όχι άθεος γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα την φίλη σου την wikipedia δεν υπήρχε ΚΑΜΜΙΑ απόδειξη περί ΜΗ ύπαρξης του Θεού!

28/01/2011, 21:44:25
Φιλε υπογειε

Οι πειρατες ισως ειναι,ισως δεν ειναι.Καποιος αλλος λογος ισως υπαρχει ισως δεν υπαρχει.
Καποιος φιλος πιο πανω πολυ σωστα ειπε,ειμαστε στο παραξενο.
Το νομιζουμε παραξενο το ποσταρουμε.Τελεια και παυλα.

Θα παρακαλουσα τον φιλο πιο πανω που υπηρετησε σε συστηματα ρανταρ
και που σιγουρα θα εχει κανει συζητησεις για δορυφορικη καλυψη,
να μας πει αν:
Οταν θελουν να δουν συνεχως ενα κομματι του πλανητη με καθε λεπτομερεια αν μπορουν η οχι.

Και επισης φιλε μου,αυτα που βλεπεις στο Χολυγουντ δεν ειναι ουτε το ενα δεκατο απο αυτα που ειναι σε χρηση.
Σκεψου μονο ενα και βγαλε συμπερασμα.Τα κινητα υπαρχουν απο το 1968.
Εμεις τα μαθαμε το 1990!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

UndergroundΜέλος
28/01/2011, 21:46:00
Νομίζω έχει πάει και ο Μαγκαιβερ στον κόλπο του Aden.
28/01/2011, 22:10:25
quote:

Νομίζω έχει πάει και ο Μαγκαιβερ στον κόλπο του Aden.

Το γουδί το γουδοχέρι και τον κόπανο στο χέρι...

28/01/2011, 22:11:05
quote:
Και επισης φιλε μου,αυτα που βλεπεις στο Χολυγουντ δεν ειναι ουτε το ενα δεκατο απο αυτα που ειναι σε χρηση.
Σκεψου μονο ενα και βγαλε συμπερασμα.Τα κινητα υπαρχουν απο το 1968.
Εμεις τα μαθαμε το 1990!

http://www.sansimera.gr/articles/241

quote:
Η περιπέτεια της κινητής τηλεφωνίας ξεκίνησε αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τις πρώτες προσπάθειες των Σουηδών, Φιλανδών και Αμερικανών. Όμως, ως ληξιαρχική πράξη γέννησής της θεωρείται η 3η Απριλίου 1973.

Φρίντριχ φον Σίλλερ

28/01/2011, 22:17:30
Η ληξιαρχικη πραξη γεννησης ειναι το 1973.
Η συληψη η κυοφορια και το πειραμα ειναι απο το 1968.
Αυτο προς διερευνηση για οποιον εχει αμφιβολιες.

Αβαλλον
Αντι για το παραξενο να μεταφερουμε αυτα τα θεματα στην Σοφια?
Ετσι θα εχουμε επισημες ανακοινωσεις,θα βαλουμε και τα μαυρα μας γυαλια της στραβομαρας,θα βαλουμε και ωτοασπιδες,θα απενεργοποιησουμε και την σκεψη και θα ειμαστε μακαριοι οι πτωχοι τω
πνευματι...
Τι λες?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

28/01/2011, 22:29:17
quote:
Η συληψη η κυοφορια και το πειραμα ειναι απο το 1968.
Αυτο προς διερευνηση για οποιον εχει αμφιβολιες.

http://www.sansimera.gr/articles/241

quote:
Η περιπέτεια της κινητής τηλεφωνίας ξεκίνησε αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τις πρώτες προσπάθειες των Σουηδών, Φιλανδών και Αμερικανών. Όμως, ως ληξιαρχική πράξη γέννησής της θεωρείται η 3η Απριλίου 1973.

ο δεύτερος π.π. τελείωσε το 1945

Φρίντριχ φον Σίλλερ

UndergroundΜέλος
28/01/2011, 22:33:58
quote:

Τα κινητα υπαρχουν απο το 1968.
Εμεις τα μαθαμε το 1990!

Λογικό είναι, ναι μεν υπήρχαν από το 1968 αλλά την κάλυψη να είχες τότε από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για να προωθηθεί στο κοινό ; Επισης δες εδώ ενα κινητό τηλέφωνο του 1983 > http://en.wikipedia.org/wiki/File:DynaTAC8000X.jpg

δεν νομίζω να θέλει να κουβαλάει κανείς κάτι τέτοιο μαζί του.

Ναι μεν λοιπόν υπάρχουν από το 68 αλλά θα πρέπει να εξελιχθούν σε κάποιο στάδιο για ευρεία χρήση.