ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/01/2011, 22:56:00
Ακριβως φιλε Υπογειε.
Υπηρχαν απο πολυ πριν και το 1968 ακομη και ηταν προς χρηση απο τις
μυστικες υπηρεσιες μονο.
Οπωε ειναι σε χρηση σημερα οι κρυσταλλοι και μεις θα τους μαθουμε
σε 10 χρονια!
Παντα οτι εφευρισκετε η διδεται ως εφευρεση,πρωτα ειναι υπερ των
κρατικων υπηρεσιων και μετα στο κοινο.
Το αμφισβητεις αυτο?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

CravenΜέλος
28/01/2011, 23:17:42
quote:

Δεν μας λέτε όμως αφού δεν είναι οι πειρατές ο λόγος τότε ποιος είναι ;

και αν δεν σας πουν θα τους κάνετε ντα? θα τους την πείτε και δεν θα φάνε το βράδυ? τι ακριβώς θα κάνετε να τους τιμωρήσετε? δεν παλεύεστε :) ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνετε εδώ μέσα ειλικρινά για θέματα που δεν σας ενδιαφέρουν και μόνος σκοπός να την πείτε και μάλιστα Παρασκευή βράδυ!!! μήπως πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε παρέες? :)

CravenΜέλος
28/01/2011, 23:25:20
quote:

Φιλε υπογειε

Πάντως φιλική συμβουλή.. στα λεγόμενα "troll" των forum εσείς (και εγώ μαζί) δίνετε αφορμή με το να προσπαθείτε να μπείτε στην λογική τους και να απαντάτε παρόλες τις προσβολές ή τους μηδενισμούς. Υπάρχουν άτομα που έχουν προκαθορίσει την άποψη τους σε ένα θέμα και το να προσπαθείς να συζητήσεις μαζί τους το μόνο που καταφέρνεις είναι να τα θρέφεις για να νοιώθουν σημαντικά.. μπαίνω και εγώ σε αυτό το τρυπάκι καμιά φορά (σπάνια αν κρίνει κανείς πόσο σπάνια γράφω εδώ μέσα παρόλα τα χρόνια στο forum και την καθημερινή παρακολούθηση αλλά που και που την πατάω..) εγώ θα πρότεινα να μην πέφτετε στην λούμπα και να συνεχίσετε την ωραία συζήτηση σας χωρίς να την καταστρέφετε για κάποιους που αυτό ακριβώς προσπαθούν (και το καταφέρνουν μια χαρά όπως βλέπω) :)

28/01/2011, 23:42:50
quote:

Πάντως φιλική συμβουλή.. στα λεγόμενα "troll" των forum εσείς (και εγώ μαζί) δίνετε αφορμή με το να προσπαθείτε να μπείτε στην λογική τους και να απαντάτε παρόλες τις προσβολές ή τους μηδενισμούς. Υπάρχουν άτομα που έχουν προκαθορίσει την άποψη τους σε ένα θέμα και το να προσπαθείς να συζητήσεις μαζί τους το μόνο που καταφέρνεις είναι να τα θρέφεις για να νοιώθουν σημαντικά.. μπαίνω και εγώ σε αυτό το τρυπάκι καμιά φορά (σπάνια αν κρίνει κανείς πόσο σπάνια γράφω εδώ μέσα παρόλα τα χρόνια στο forum και την καθημερινή παρακολούθηση αλλά που και που την πατάω..) εγώ θα πρότεινα να μην πέφτετε στην λούμπα και να συνεχίσετε την ωραία συζήτηση σας χωρίς να την καταστρέφετε για κάποιους που αυτό ακριβώς προσπαθούν (και το καταφέρνουν μια χαρά όπως βλέπω) :)

Φιλε craven...

τα παραπάνω σου δείχνουν ότι δίνω τροφή και ότι παίρνω σοβαρά τα λεγόμενα τους?

Εννοια σου και είμαι παλιά καραβάνα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Crisis2050Μέλος
29/01/2011, 00:38:37
Η κάλυψη των δορυφόρων είναι συνεχής και λεπτομερής!
Υπάρχει ένα δίκτυο κατασκοπευτικών δορυφόρων οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να φωτογραφίσουν πρόσωπο...
Όποιος θέλει να το πιστέψει, μπορεί.
Όποιος θέλει το απορρίπτει.

Είναι σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε τα οπλικά και κατασκοπευτικά συστήματα πόσο εξελιγμένα είναι λόγω του ότι η γνώση της ύπαρξης τους τα καθιστά άχρηστα...

Ένα πολλή καλό παράδειγμα, του ότι υπάρχει στον κατασκοπευτικό χώρο γίνεται γνωστό στο hollywood (άλλωστε οι ταινίες είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδουλώσεις το νου των μαζών) είναι το κλασσικό 007. Υπάρχει μουσείο με τα αντίστοιχα πραγματικά gadget που χρησιμοποιούσαν οι πραγματικοί πράκτορες της εποχής του και τα οποία ως εκ θαύματος είναι πανομοιότυπα...

29/01/2011, 01:01:34
Stargate at Gulf of Aden

Καλησπέρα στην ομήγυρη,
δεν ξέρω άν μπορεί να βοηθήσει κάπου
αυτό το βιντεάκι;!
Πάντως κάποια περίεργα πράγματα,όπως οι
εγκαταστάσεις στην παραλία (πραγματικά πολύ
μεγάλες!!!),σίγουρα αφήνουν ερωτηματικά για το
τι μπορεί να γίνεται εκεί...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

29/01/2011, 01:07:21
Φιλε Crisis 2050

Καλως ηρθες στο φορουμ.Συγνωμη σου ζητω που σε αναγκασα να επανατοποθετηθεις στο θεμα,αλλα ηθελα να δειξω οτι και αλλοι,νεοι,
οπως εσυ ειναι κοντα στα θεματα που δεν φαινονται και επιμελως
ειτε κρυπτονται,ειτε παρουσιαζονται ως αλλα αντι αλλων.Να συμπληρωσω
οτι οι δορυφοροι οχι μονο βλεπουν καλα,αλλα και ακουν εξ ισου καλα.
Μπορουν να παρακολουθησουν συνομιλια μεσα σε μια βαρκα στη μεση του πουθενα με απιστευτη καθαροτητα.
Ετσι αυτος που πραγματι θελει να σταματησει την πειρατεια μπορει
αμεσα και χωρις προβλημα να το κανει.
Αν θελει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

Crisis2050Μέλος
29/01/2011, 14:04:20
Η τεχνολογία υπάρχει...
Το θέμα είναι για ποιο σκοπό θέλει η ανθρωπότητα, κάθε στιγμή, να την χρησιμοποιήσει...

Για μένα, σίγουρα, στο κόλπο του Άντεν το πρόβλημα δεν είναι οι πειρατείες.

Από ότι διάβασα πρόσφατα τα πλοία (εμπορικά, κρουαζιερόπλοια) έχουν εξοπλιστεί με ένα νέο όπλο το οποίο παράγει ήχου πολλή υψηλής έντασης, κατευθυνόμενο σε στόχο με μορφή δέσμης.

Και στο συγκεκριμένο άρθρο μιλούσε για κρουαζιερόπλοιο το οποίο αντιμετώπισε με επιτυχία επίθεση από πειρατές, βασιζόμενο σε αυτό το νέο όπλο.

29/01/2011, 16:45:11
Ευχαριστούμε Καποδίστρια...
Το περίεργο δεν είναι τα κτίρια αλλά οι κυματιστή στρογυλή πορεία του νερού γύρω από τη νησίδα... Οπως και το γεγονός ότι οι συντεταγμένες αυτες έχουν σβηστεί από τότε που ανέβηκε το βίντεο...Κάποιοι δεν θέλουν να δούμε!
Δείτε κι αυτό:http://www.youtube.com/watch?v=LRHaP3lbYWM&feature=related

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
akishellasΝέο Μέλος
29/01/2011, 21:19:06
quote:
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Ετσι ειναι κ οποιος νιωθει χαιρεται...

Λοιπον παρακολουθω το θεμα κ δεν εχω καταλαβει το κολημα μερικων που μαλον επιτηδες απο τι καταλαβαινω προσπαθουν να μειωσουν το θεμα αυτο τωρα γιατι δεν νομιζω να εχουν κ παρα πολλα ωφελει απο αυτο απο απλα να ενοχλουν αλλους που θελουν να τοπ αναλυσουν κ να ασχολουντε μαζι τους ,τελικα μπορει να θελουν κ αυτο .
Αντιλογια θα υπαρχει μεχρι ενα σημειο ομως εφοσον ανοιχτηκε λοιπον αυτο το θεμα αφηστε σε αυτους που πιστευουν πως κατι τρεχει να το ανλαυουν εσεις δεν καταλαβα τι τρελενεστε οτι δεν τρεχει τιποτα κ στην τελικη μιας που θελουν μερικοι να χρησιμοποιησουν την λογικη κ ΦΥΣΙΚΑ δεν ειναι λογικο αυτο που γινεται εκει αλλα μερικοι ΜΑΛΛΟΝ τα θεωρουν ολα φυσιολογικα...
Με λιγα λογια ο σκοπος του παραξενου ειναι για οσους το πιστευουν να το αναλυουν οσοι σπαζονται ας πουνε ομορφα την γνωμη τοςυ κ αν δεν τους αρεσει ας ανοιξουν ενα αλλο θεμα κ να γραψουν τα δικα τους .
Εχει πλακα το οτι δεν παιζει τιποτα λες κ θα πηγαιναμε εμεις με τους Τουρκους να πολεμησουμε μαζι για ενα κοινο σκοπο...εχει πολυ πλακα το σκεπτικο ορισμενων ...